Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk sezon daha çok strateji odaklıydı. Bu konuda da gerçekten iyidirler. Taht çevresinde dönen entrika ve politikaları iyi işlemişlerdi. 2. Sezondan tek beklentim KAOS.
Yani lore'a hakim olmak istiyorsan oku bence keyifli ama önce direkt ASOIAF'ı bitirmeni öneririm çünkü olay tamamen farklı yere evriliyor diğer kitaplarda ve dizide aktarılmayan çok şey de var. Fire & Blood daha çok tarih kitabı kıvamında olduğundan ama akıyor yani hemen bitiyor.
Ben de Dunk & Egg olaylarını okumadım mesela o nasıl sarıyor mu? Bir ara okumayı düşünüyorum.
5. sezon bence o çizgi ya yani 3'ten sonra sadık kalınmayan yerler var ama o kadar da olsun ama 5 sonrası facia. Ha bu demek değil 6, 7 ve 8. sezonlarda beğendiğim şeyler yok. Var ama çok yanlış işlediler ki biraz da normal o kadar daılmış bir örgüyü nasıl işleyeceksin.
5. sezon bence o çizgi ya yani 3'ten sonra sadık kalınmayan yerler var ama o kadar da olsun ama 5 sonrası facia. Ha bu demek değil 6, 7 ve 8. sezonlarda beğendiğim şeyler yok. Var ama çok yanlış işlediler ki biraz da normal o kadar daılmış bir örgüyü nasıl işleyeceksin.
Benim de beğendiğim sekanslar vardı, ancak 4. sezondan sonra gerçekten çok bozuyor, hadi 5 yine idare eder ancak diğerlerinde Piçlerin Savaşı dışında çok baştan savma geliyor.
@ReQuem ve @Bulletproof ile birlikte izleme planı yaptıktan sonra arkadaşlar diziye bensiz devam ettikleri için soğudum diziden, belki bittikten sonra izlerim daha da devam eden dizi izlemem.