- Konular
- 210
- Beğeni sayısı
- 725
- PG Nakit
- 605
Josh Barnett şöyle dedi:
“Bunu büyütmek ya da abartmak gibi bir niyetim yoktu. İnsanların ‘Bunu sadece ilgi çekmek için yapıyorlar’ diye düşünmesini ya da bunun bir gimmick gibi görünmesini istemedim. Aynı şekilde samimiyetsiz bir şey gibi algılanmasını da istemedim. Açıkçası içimde bunun böyle olup olmayacağına dair bir sürü çelişkili duygu vardı. Ama her şeyi değerlendirdiğimde, kesinlikle doğru kararı verdiğimi hissediyorum.”
Kararı ne zaman verdiği sorulduğunda:“Bu illa kötü bir şey, trajedi ya da büyük bir problem değildi. Ama benim için Bloodsport’un ulaşmaya çalıştığı bir evrim vardı. Bu da klasik güreş yolundan farklı bir şeydi. Zaten bu format, indie güreşte alışıldığı gibi sık sık şov yapmaya uygun değil. Bu şekilde sürekli etkinlik düzenleyemezsin. Ayrıca bu şovda herkesi kullanamazsın; kadro seçimi çok kısıtlı.
Benim hedefim, bu konsepti en doğru noktaya getirip en iyi formatta sunarak potansiyelinin zirvesine ulaşmasını sağlamaktı. Ama şu an o noktada değiliz. Hatta yakın bile değiliz. Bu yüzden, ürünü zayıflatma riskine girmektense ya da en iyi haline ulaşamadan yıpratmak yerine, şimdi bitirmenin daha doğru olduğunu düşündüm.”
Neye ihtiyaç duydukları sorulduğunda ise:“Bunu çok uzun süre ve derinlemesine düşündüm. Şova destek olacak kurumsal sponsorlar ya da genel sponsorlar bulmaya çalıştım. Aynı zamanda projeyi büyütmek için farklı dış unsurlar eklemeyi de denedim ama bunu başaramadık. Bu, tamamen imkânsız olduğu anlamına gelmiyor ama benim belirlediğim bir zaman çizelgesi vardı ve o hedeflere ulaşamadık. Şu an için kapandı; ancak bizi olması gereken noktaya taşıyacak şeyler yapılabilirse tekrar açılabilir.”
“Daha fazla sermayeye ihtiyacımız var. Kendi ofisimize, daha fazla çalışana ihtiyacımız var. Birçok şeye ihtiyacımız var. Bu şovun en iyi şekilde gelişmesi, klasik indie güreş modeliyle mümkün değil. Biz All Elite Wrestling, WWE ya da New Japan Pro-Wrestling gibi olmaya çalışmıyoruz. O seviyede bir bütçemiz yok ve o ölçekte çalışmayacağız.
Zaten profesyonel güreşteki diğer organizasyonlara benzemediğimiz için, onların izlediği yolu da birebir takip edemeyiz. Bloodsport’u kafamda gördüğüm noktaya getirmek teoride mümkün ama bu ciddi bir yatırım gerektiriyor. Çoğu indie şovdan daha büyük, ama büyük şirketlerden daha küçük bir yapı gerektiriyor. Yani ikisinin de bazı özelliklerini barındırmalı.”
“Yapmak istediğim şeylerden bazıları; güreşçilere daha iyi ödeme yapmak, belirli performanslara göre bonus sistemleri kurmak ve güreşçilerle birden fazla maçı kapsayan anlaşmalar yapabilmek. Böylece hikâyeler oluşturabilir ve daha etkileyici içerikler ortaya koyabiliriz.”