- Konular
- 696
- Beğeni sayısı
- 202
- PG Nakit
- 8,590
- Favori Güreşçi
- Tomohiro Ishii
Josh Alexander, bu gece AEW Dynamite'ta Kenny Omega ile karşılaşacak olmasıyla ilgili heyecanını şu sözlerle dile getirdi:
"AEW'ye gelmemin nedenlerinden biri de buydu. Son 10 yıldır bu maçın peşindeyim. Adına ne derseniz deyin; hayalimdeki maçlar listemdeydi, ölmeden önce yapılacaklar listemdeydi; sadece çok büyük saygı duyduğum biri. Kariyerini DDT'den New Japan'e kadar, yaptığı her şeyi takip ettim. 2010'ların başında Markham, Ontario'daki Ring of Honor şovlarında bu adamın güreşini izliyordum.
Onun harika olduğunu düşünüyorum ve bir Kanadalı güreşçi olarak, diğer Kanadalı güreşçileri ayak izlerini takip ettiğim öncülerim olarak görüyorum. Bret Hart'ları, Owen'ları, Edge'leri, Christian'ları idol olarak görüyorum ve bence Kenny Omega da dünyayı gezip kendi adını duyuran o büyük Kanadalı güreşçiler silsilesinin bir diğer halkası. Şimdi aynısını ben yapıyorum. O ayak izlerinden yürümem ve tam üzerinden geçmem (onu yenmem) gerekiyor. Ve bu gece sonunda bu fırsatı yakalıyorum, bu yüzden çok heyecanlıyım."
— @BustedOpenRadio