Josh Barnett, Bloodsports Etkinliklerini Durdurdu

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
1776765899037.png

Josh Barnett, öngörülebilir gelecekte Bloodsports etkinliklerini durdurma kararını açıkladı.
Josh Barnett şöyle dedi:
“Bunu büyütmek ya da abartmak gibi bir niyetim yoktu. İnsanların ‘Bunu sadece ilgi çekmek için yapıyorlar’ diye düşünmesini ya da bunun bir gimmick gibi görünmesini istemedim. Aynı şekilde samimiyetsiz bir şey gibi algılanmasını da istemedim. Açıkçası içimde bunun böyle olup olmayacağına dair bir sürü çelişkili duygu vardı. Ama her şeyi değerlendirdiğimde, kesinlikle doğru kararı verdiğimi hissediyorum.”
“Bu illa kötü bir şey, trajedi ya da büyük bir problem değildi. Ama benim için Bloodsport’un ulaşmaya çalıştığı bir evrim vardı. Bu da klasik güreş yolundan farklı bir şeydi. Zaten bu format, indie güreşte alışıldığı gibi sık sık şov yapmaya uygun değil. Bu şekilde sürekli etkinlik düzenleyemezsin. Ayrıca bu şovda herkesi kullanamazsın; kadro seçimi çok kısıtlı.
Benim hedefim, bu konsepti en doğru noktaya getirip en iyi formatta sunarak potansiyelinin zirvesine ulaşmasını sağlamaktı. Ama şu an o noktada değiliz. Hatta yakın bile değiliz. Bu yüzden, ürünü zayıflatma riskine girmektense ya da en iyi haline ulaşamadan yıpratmak yerine, şimdi bitirmenin daha doğru olduğunu düşündüm.”
Kararı ne zaman verdiği sorulduğunda:
“Bunu çok uzun süre ve derinlemesine düşündüm. Şova destek olacak kurumsal sponsorlar ya da genel sponsorlar bulmaya çalıştım. Aynı zamanda projeyi büyütmek için farklı dış unsurlar eklemeyi de denedim ama bunu başaramadık. Bu, tamamen imkânsız olduğu anlamına gelmiyor ama benim belirlediğim bir zaman çizelgesi vardı ve o hedeflere ulaşamadık. Şu an için kapandı; ancak bizi olması gereken noktaya taşıyacak şeyler yapılabilirse tekrar açılabilir.”
Neye ihtiyaç duydukları sorulduğunda ise:
“Daha fazla sermayeye ihtiyacımız var. Kendi ofisimize, daha fazla çalışana ihtiyacımız var. Birçok şeye ihtiyacımız var. Bu şovun en iyi şekilde gelişmesi, klasik indie güreş modeliyle mümkün değil. Biz All Elite Wrestling, WWE ya da New Japan Pro-Wrestling gibi olmaya çalışmıyoruz. O seviyede bir bütçemiz yok ve o ölçekte çalışmayacağız.
Zaten profesyonel güreşteki diğer organizasyonlara benzemediğimiz için, onların izlediği yolu da birebir takip edemeyiz. Bloodsport’u kafamda gördüğüm noktaya getirmek teoride mümkün ama bu ciddi bir yatırım gerektiriyor. Çoğu indie şovdan daha büyük, ama büyük şirketlerden daha küçük bir yapı gerektiriyor. Yani ikisinin de bazı özelliklerini barındırmalı.”
“Yapmak istediğim şeylerden bazıları; güreşçilere daha iyi ödeme yapmak, belirli performanslara göre bonus sistemleri kurmak ve güreşçilerle birden fazla maçı kapsayan anlaşmalar yapabilmek. Böylece hikâyeler oluşturabilir ve daha etkileyici içerikler ortaya koyabiliriz.”

Ekli dosyalar

• 1776765762816.png
    1776765762816.png
    297.7 KB · Görüntüleme: 0

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Shoot style'ın bir ürün olarak tutmadığı ortada, özellikle work olduğunda. GCW'nun WWE'ye arka kapı olma çabaları da bu niş pazarı olumlu anlamda etkilemiyor tabi ki. Formata sadık kalırken katılımcıları teknik odaklı ve MMA backgroundlı adamlardan çıkarıp Nattielere felan çekersen büyüsü kaybolur. Ya Gleat gibi pazara uygun içerik sunup küçük kalacaksın ya da formattan uzaklaşıp anlam krizi yaşayacaksın, ki Barnett'da durum ikincisi. Hedef sermaye vizyon boş laflar bunlar. Nick Khan'a muamele çekeceksin diye rollenmelerini yemeyiz kral.

Lauderdale'ın da onayladığı üzere back to basics yapıp konsepte devam edecekler. İsimlerden ve 50 bilet fazla satmaktansa eldeki malzemeye göre şov çıkarma zamanı geldi, GCW'ya genel olarak Azad Yılmaz mentalitesi lazım Spring Breakler harici.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,547
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Etkinliklere dahil edilen isimler heyecan verici olsa da, hiç açıp da yüzüne baktığım şovlar olmadı Bloodsport'ların tamamı. Çünkü GCW'nun sunduğu üründen beklentim ile Bloodsport'un teması birbirleriyle hiç uyumlu değil ve her ne kadar bunu görece iyi prodükte etseler de bana geçmiyordu. O yüzden Baytan'ın yukarıdaki tespitlerine katılıyorum harfiyen, alışılmadık kıçta don durmuyor maalesef.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi