RPG Big Match, Small Dih John

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
Val Venis: Az kalmıştı. Çok az. (Dudağını ısırıyor.) O büyük gösteriyi ayakta kapatıp havai fişekleri patlatmaya... Bir bahanem var mı? Çıkıp götüm terleyene kadar mücadele ettim. Evet, aslında ben biraz da buyum. PGW'nin Triple Crowner'ı ve ilk Grand Slammer'ı olmak dışında, beni kazanan yapan şey hep buydu. Sami için bir şey söylemeli miyim? Prk sanmıyorum. Söyleyebileceğim tek şey onun iğrenç pislik bir yalancı olması. Nabza göre şerbet, sahte gülümseme, sahte şefkat, sahte incelik ve sonsuz sinsilik. Bu adamı destekleyenlerin aklından şüphe ediyorum. Nasıl bu kadar aptal olabilirsiniz? Hepinizin adı Dustin mi? Yaşınıza rağmen o aptal yüz boyalarıyla hepiniz yaşıyor olamazsınız. Bana ne derseniz diyin tamam mı? İster ırkçı, ister milliyetçi, ister Trumpçı. O yavşak herifte Araplara has ikiyüzlülük var ve sizin suçunuzsa bir Arap olmadığınız halde aptalca ona güvenmeniz... Ve şimdi, geride bıraktığı minimum 3 yıllık bir enkazdan sonra kendini dokunulmaz sanıyor. İşte bu ring böyledir. İplerin öte tarafından baktığında mantıklı olmak kolay görünür. Bir de ringe çıkıp o koltukların senin için döndürüldüğünü gördüğünde kendini değerli hissedersin. Evet dostum inan bana, araba sürmeyi bilmeyen bir adamı bile dünyayı fethedeceğine inandırır bu alkışlar. Gözleri döner. Kasları kasılır. Damarlar deriye vurup kaçar. Ve nihayet, kendi elinizle kırılgan bir malikane inşa edersiniz. İlk fırtınada yine dağılacak olan... Bu yüzden size acımıyorum. Sami'ye acımıyorum. Bunu yaşamalıydınız. WM: Seattle'ın sonunda, Rumble'ı kazanan o adam göz kontağı bile kuramayacak kadar kendini aşağılık hissettiğinde, diğer günün sonunda Rumble'ı parmaklarının ucuyla kaçıran 'Kötü Adam'ın zaferine alkış tutmak zorunda kalacaksınız.

Val Venis: İddialı mı? Bence sadece gerçekler. Beni hafife alıyorsanız ya balık hafızalı ya da salt aptalsınız demektir. Söylediklerimin kaçını yapmadım? Kaç şampiyonluk sözümden caydım? Haklayacağımı söylediğim kaç kişiyi es geçtim? Hayır kızlar, hayır. Ben siktiğimin Val Venis'iyim. Alacağım dersem alır, kazanacağım dersem kazanır, sikeceğim dersem sikerim!

1772857046502.jpeg

Val Venis: Ve Matt Morgan için bu gayet iyi başlangıçtı. Önce Brian Myers... Onun hiç şansı yok adamım... Bu, atom bombası vs çocuk öksürüğü kıyasına benziyor. Bir ter atma olacak ve sonu çembere çıkacak. Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu'na...

Val Venis: John Cena... Seni gizli sapık çocuk. Bu sektörde yalancılar bitmez öyle değil mi? Kendra'nın tadı nasıldı? Peki ya Nikki'nin? Mickie James'in vajinası da balık kokuyor muydu? Senin için geliyorum John. Benimkinden daha büyük bir kemer koleksiyonun olabilir. Ama benim de büyük şeylerim var. Yakında, göreceksin...​

Oynadığınız Karakterin Adı
Val Venis
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi