Ridge Holland'a Big E'yi Sakatladıktan Sonraki Şovda Özür Segmenti Ayarlanıp İptal Edilmiş

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,576
Beğeni sayısı
6,185
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

Luke Menzies (FKA Ridge Holland), Big E olayından sonraki hafta canlı yayında özür dileyeceğini, ancak Vince McMahon’un bunu son anda iptal ettiğini anlatmış:

“Hatırlıyorum da, olaydan sonraki hafta SmackDown’da bir bölüm için sahneye çıkacaktık. Vince, canlı yayına çıkmadan hemen önce bana özür promosu keseceğim bir segment ayarlamıştı. Bunun bir test olup olmadığını bilmiyorum. Oldukça kötü bir his, ama segment için sahneye çıkmak üzereydik. Canlı yayındaydık. Bana geri sayım yaptığını hatırlıyorum. Sadece özür gibi bir şeydi ve ne söyleyeceğimi bilmiyordum. Sadece olabildiğince samimi olacaktım, içimden ne geliyorsa onları söyleyecektim.

10, 9, 8 diye saydı, 5, 4'e geldiğinde Vince ve Bruce [Prichard]'ın “Hayır” dediğini gördüm. Son dakikada, son saniyede kesmişlerdi. Segment için sahneye çıktık ve o andan itibaren şirkete karşı hislerim değişti. Bunu sırf benimle uğraşmak için yaptıklarını düşündüm.”

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 3)
Anasayfa Üst Alt