PROGRESS Wrestling, Nikki Cross ve Big Damo (a.k.a. Killian Dain) Tarafından Satın Alınmış

KAT

mr. iwgp
Konular
1,236
Beğeni sayısı
1,481
PG Nakit
2,300
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1

Britanya ve İrlanda güreşi için sismik bir değişimde, küresel olarak tanınan iki isim evine dönüyor. Eski WWE yıldızı Killian Dain ve Big Damo olarak uluslararası alanda tanınan Damian Mackle ile eşi, Nikki Cross ve Nikki Storm olarak bilinen Nicola Glencross, WWE'deki on yıllık görev sürelerinin ardından, Birleşik Krallık'ın önde gelen bağımsız güreş organizasyonu PROGRESS Wrestling'in yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük bağımsız güreş organizasyonlarından biri olan DEFY Wrestling'in sahipliğini devralıyor.

İlk olarak Birleşik Krallık sahnesinde isim yapan ve ardından küresel üne kavuşan çift, PROGRESS'in bugünün ve yarının yıldızları için bir fırlatma rampası olarak kalmasını sağlayacaklarına söz verdi.

WWE başarısından önce ve sonra PROGRESS'te güreşen ve eski bir PROGRESS Men's World, Tag Team ve Atlas Champion olan Big Damo şunları söyledi:

“PROGRESS'in yeni ortak sahipleri olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İkimiz de Birleşik Krallık ve İrlanda'da başladık ve bunun dünyadaki en büyük yetenek havuzuna ev sahipliği yaptığına tamamen inanıyoruz ve PROGRESS bu nesli ve gelecek nesli sergilemek için çok iyi konumlanmış durumda.

“Ayrıca DEFY Wrestling'in yeni ortak sahipleri olmaktan da çok heyecanlıyız. Pasifik Kuzeybatısı'nın en ateşli taraftar kitlesine ev sahipliği yapıyor. Nikki ve benim Seattle'a bir yakınlığımız var ve DEFY şovlarında Defyance'ın önünde güreşirken her zaman inanılmaz bir deneyim yaşadım.”

“Martyn Best ve Lee McAteer'e harika emanetçiler oldukları ve sektörümüze yeni profesyonellik seviyeleri getirdikleri için teşekkür etmek istiyoruz. Dünya çapındaki bir pandeminin ardından PROGRESS'i yönlendirdiler, Hooked On Wrestling TV'de inanılmaz bir güreş ağı oluşturdular, Japonya'daki Pro Wrestling NOAH ve ABD'deki DEFY ile olağanüstü bir çalışma ortaklığı yarattılar ve yetenekli birçok erkek ve kadına ABD'de rekabet etmeleri için vize verme ve diğer birçok ülkede fırsatlar sunma konusunda hırs ve inanılmaz bir kararlılık gösterdiler.

“Bizim işimiz şimdi PROGRESS'i önümüzdeki yıllar boyunca yönlendirmek, yeni yetenekleri belirlemek ve onları mevcut olağanüstü kadroyla entegre etmek. Şu anda bizim için performans sergileyen dünyanın en iyi güreşçilerinden bazılarına sahip olduğumuzu gururla söylüyorum. Erkekler World Champion'ımız Cara Noir ve Charlie Sterling en üst seviyede performans gösteriyor. Tag Team Champion'larımız Luke Jacobs ve Ethan Allen, 30 yaş altındaki dünyanın en iyi iki güreşçisinden. Kadınlar bölümümüz yaşayan en iyi kadın güreşçilerden bazılarına ev sahipliği yapıyor. Women's champion Alexxis Falcon, Rhio, Kanji, Emersyn Jayne ve daha niceleri. Ayrıca Hollywood oyuncusu Paul Walter Hauser da PROGRESS Proteus Championship kemeriyle düzenli olarak Hollywood kırmızı halılarında yürüyor. Sonra Gene Munny, Charles Crowley, eski WWE yıldızı Axel Tischer, Hollie Barlow, Simon Miller, Man Like DeReiss, Spike Trivet, Lykos Gym ve daha niceleri var.

“Bütün gün devam edebilirim ama Nikki ve ben bu inanılmaz atletlere ilgi çekici hikâyeler yaratmaları için bir platform vermeye devam etmek isterken, aynı zamanda ring içinde mutlak başyapıtlar için de bolca alan bırakmak istiyoruz.

“Ayrıca dünya çapındaki yetenekler ve organizasyonlarla olan harika ilişkilerimizden faydalanmak ve sadece kıyılarımıza olağanüstü yetenekler getirmekle kalmayıp aynı zamanda en iyi yeteneklerimizi de yurt dışındaki yeni girişimlere ihraç edecek yeni ortaklıklar yaratmak istiyoruz.”

Eski WWE Women's RAW World Champion, Money in the Bank Winner ve ayrıca Alexa Bliss ve Rhea Ripley ile WWE Tag Team champion olan Nikki, PROGRESS Wrestling ve DEFY Wrestling'in ilk kadın ortak sahibi oluyor ve tamamen yeni bir bakış açısı getiriyor.

“Profesyonel güreşte çok az kadın sahibi olduğu gerçeğini gözden kaçırmıyorum, bu yüzden deneyimimi ve görüşlerimi masaya getirmek ve PROGRESS ile DEFY'i yeni seviyelere yükseltmek istiyorum.

“İlk PROGRESS Women's Super Strong Style 16 turnuvasından derinden cesaret aldık. Rhio ve Gisele inanılmaz bir main event'te yarıştı ve Rhio hak eden bir kazanan olduğunu kanıtladı! Yakında gelecek yıl, 2027'de ilk bağımsız kadın Super Strong Style 16'yı düzenleyeceğimizi duyuracağız.

“Ayrıca PROGRESS'i Birleşik Krallık genelinde yeni şehirlere taşıma sürecindeyiz ve bu detayları yakında duyurmaktan heyecan duyacağız.”

PROGRESS Wrestling, 14 yıldır Britanya güreşinin temel taşlarından biri oldu ve Pete Dunne, Toni Storm, Gunther ve Will Ospreay gibi yıldızların önünü açtı. Şimdi Damo ve Nikki'nin liderliğinde organizasyon bir sonraki bölümüne hazırlanıyor.

Heyecan verici iş birlikleri, yeni yetenek girişimleri ve Birleşik Krallık sahnesine yenilenmiş bir odak bekleyin; tüm bunlar olurken PROGRESS'in sert ve samimi atmosferi korunacak ve büyüyen küresel varlığı üzerine inşa edilecek.

PROGRESS 2012'de kuruldu ve pandemi etkisiyle 2020'deki dramatik ve çığır açan büyümesi durma noktasına geldi. İki yıl sonra Martyn Best ve Lee McAteer organizasyonu yeniden canlandırdı ve o zamandan beri Birleşik Krallık, ABD, Almanya, Kanada ve Dubai genelinde 70'ten fazla şov düzenlerken, onu dünya genelinde birçok güçlü ilişkiyle birlikte yeniden Birleşik Krallık'ın lider organizasyonu haline getirdiler.

WrestleMania haftasında Las Vegas'taki Collective başarısının ve ilk kez hem Erkekler hem de Kadınlar turnuvasını içeren yıllık iki günlük Super Strong Style 16 etkinliğinin ardından Best ve McAteer, bu ivmeyi sürdürmek için Big Damo ve Nikki Storm'un etkisi ve nüfuzunun gerekli olduğunu fark etti.

Best şunları ekledi:

“PROGRESS ile büyüleyici ve ilginç bir yolculuk oldu ve kişisel olarak çok güzel dostluklar kurdum. Lee ve benim başardıklarımızla çok gurur duyuyorum ve her başarılı ve büyüyen işletmede olduğu gibi şimdi bir sonraki bölümün zamanı geldi. Big Damo ve Nikki Cross, PROGRESS'in artık ihtiyaç duyduğu ekstra büyük küresel güvenilirliği ve meşru deneyimi getiriyor ve ben kesinlikle onları destekleyeceğim ve onların ‘progress’ini büyük bir ilgiyle takip edeceğim.”

Lee McAteer şunları söyledi:

“PROGRESS Wrestling'in emanetçisi olmak hayatımın en büyük onurlarından biri oldu ve diğer sahipler Martyn Best ve Matt Buczek ile birlikte PROGRESS'i restore ettik ve koruduk ve onu bir sonraki seviyeye büyüyebilmesi için daha güçlü bir durumda bırakıyoruz. Sadık taraftarlarımızla geliştirdiğimiz bağdan büyük gurur duydum ve bu her zaman değer vereceğim bir şey olacak.

“Şirketi büyük hayranlık duyduğum ve güreş topluluğu boyunca büyük saygı gören iki kişiye devrediyor olmaktan mutluyum. Big Damo ve Nikki Cross, Britanya ve İrlanda güreşinin kraliyet ailesidir ve onların düşüncelerini duyduktan sonra PROGRESS tarihindeki en heyecan verici bölümün hâlâ gelmekte olduğunu biliyorum.

"Tüm PROGRESS taraftarlarına, güreşçilere, çalışma arkadaşlarına ve ortaklarına teşekkür ederim. Big Damo ve Nikki yönetimindeki PROGRESS'in geleceği için inanılmaz heyecanlıyım."

İlk iş emri mi? Bir sonraki şov 7 Haziran'da Manchester'daki O2 Ritz Academy'de düzenlenecek olan Chapter 195: Wonderbrawl II, ardından ise şirketin evi olan Electric Ballroom'daki Londra dönüş şovunun tartışmasız heyecanı gelecek.

Chapter 196: Scorchio!, Nikki'nin Nisan ayında WWE'den ayrılmasından bu yana Birleşik Krallık'taki ilk görünümünü içerecek. Damo ve Nikki'nin şirketin ikonik Ballroom evinde PROGRESS taraftarlarıyla birlikte çatıyı uçuracağı ve gelecek olanların tonunu belirleyeceği şüphesiz. Bu şovların biletleri burada mevcut.

Hem Birleşik Krallık'taki hem de dünya genelindeki güreş taraftarları, sektör için dönüm noktası olması vaat edilen bu anı kaçırmak istemeyecek ve her iki şov da Hooked On Wrestling TV'de canlı olarak yayınlanacak.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,816
Beğeni sayısı
6,218
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Nikki Cross