RPG and still

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Bray Wyatt
Arka alanda The Wyatt Family'i görüyoruz. Erick Rowan gaz lambasını tutarken Braun Strowman solda, PGW Şampiyonu Bray Wyatt ise sallanan sandalyesinde kameraya bakıyor. Wyatt bir süre unvanına baktıktan sonra söze giriyor.

Her zevkte bir doyum noktası vardır insanoğlu için.. Fakir konutlarda bir öğün et yeme hayaliyle yaşayan gençler, günü gelir istediği her şeyi elde edebilecek güce ulaşır. Yer, içer, gezer ve günün sonunda, hasretini çektiği bütün o zevkleri tatmanın ardından artık hiç bir şeyden keyif almamaya başlar. Doymuştur çünkü, zamanında kepçesi için adam vuracağı şeyin kaşığına bile artık zahmet etmez hale gelir. Bir adam, onkoloji kliniklerinde hastalığı için dualar ederken ve bir yudum hayat için her şeyi yapmaya hazır vaziyetteyken, savaşır, kurtulur ve aradan geçen iki senin sonunda öyle bir noktaya gelir ki kendisine bahşedilen ömrü tekrardan heba edebilecek kadar doymuştur hayata. Her şeyin bir kotası vardır biraderlerim ve bacılarım, insanların bile. Zamanında kana kana içmek istediği suyu bile elinin tersiyle iter insanoğlu... PGW için en kara haber şu ki, Bray Wyatt bir insanoğlu değildir. Bray Wyatt, belirli şeylere ulaştıktan sonra onlardan tatmin olup başka sulara yelken açmaz. Suyun dibine kök salar.. ve solungaçları zamanla o kadar uzar ki kendi sularına gelen her şeyi kendisiyle beraber dibe çekmeye başlar. PGW bir okyanus ve ben buranın kraken'iyim. Her yelkene izin veririm ama benim sularımdan geçmek isteyen bütün gemileri o girdabın içine hiç düşünmeden çekerim. Bana ait olan PGW Şampiyonluğunu ele geçirdiğim günden bu yana da, günler, haftalar ve aylar birbirini izlemeye devam ederken hepinizin görebileceği üzere; benim bu altına olan iştahım azalmak bir yana dursun artarak devam ediyor. Hayır adamım, meramımı anlatmak için belimde bir unvana ihtiyaç duymam değil bunun sebebi, eskiden ben can almak için kapıları çalmak zorunda kalırken şimdi delikanlılar bana canlarını teslim etmek için sıraya giriyorlar. Ve bunun tek sebebi, sırtımda çizili olan dev hedef tahtası. Deneyecekler, sırayla hepsi denemeye devam edecekler.. ama günün sonunda öğrenecekler ki kimse Bray Wyatt'tan çalamaz.. Bazen gelecekten kapımızı çalıyorlar, bazen ise geçmişten. Tıpkı, şimdi olduğu gibi..

ejf73iu.png

Wyatt sakalını sıvazlıyor ve sırıtıyor.

Buraya ilk zuhur ettiğimiz günlerde karşımıza çıkan en tuhaf öykülerden birisiydi, öyle değil mi? Kendini yeniden yaratmaya çalışan bir adam ve onun hemen yanında; yaratıcısı. Elinden tutan, yol gösteren ve Goldust'a her şeyin yolunda olduğunu söyleyen birisi.. Beraber çıktıkları bu yolculukta onlar etle tırnak gibiydi, bazıları onları PGW çöplüğünde birbirine en derin bağlarla bağlı olan adamlar olarak tanımlıyordu. Öyle bir dönem başlatacaklardı ki, PGW'de bundan sonraki bütün çağlarda Goldust ve Joe Gacy'nin isimleri tarihe altın harflerle kazınacaktı! Ve sonuç: Wyatt Family'e tosladılar ve iki ay arayla ikisinin de biletleri teker teker kesildi. Royal Rumble'da Goldust'ı paketledik, Wrestlemania'da ise Joe Gacy'i hiç bitmeyen bir tatile çıkararak turizm sektöründeki hünerlerimizi sergiledik. (Wyatt kahkaha atıyor) Ama görüyorum ki, mazi, bazıları için ibret anlamına gelmiyor. Defalarca tekrarlanmış olan başarısız denemelerden hiç ders çıkaramayanlar var.. Yahut kaybedeceğini bile bile bir savaşa ahmak misali koşturacak kadar gururlu, kaybetse bile rakibini kanatmaktan dahi tatmin olabilecek kadar kin dolu olanlar var. Tarih tekerrürden ibaret ve ben aynı yolculuğa bir kez daha çıkmaya dünden razıyım. Eğer geçen sene yaşananlar senin için bir ders niteliği taşımıyorsa, bu sene yapacaklarımla beraber daha önce toprağın altına gömdüğümüz tabuta son çiviyi vurmanın zamanı geldi demektir. Dustin, sen benim senelerce sürecek bu eziyet dolu yolculuğumda alacağım sonraki kelleden ibaretsin. Ve kafanın içinde ne olup biterse bitsin, şunu asla unutma: Takvimin yapraklarını geri sarmaya hiç bir adamın kudreti yetmez. Joe Gacy öldü. Goldust öldü. Ve şimdi, onların ucube evliliklerinden doğan son eniği de temizlememle beraber bütün alem bir kez daha anlayacak: PGW'de Bray Wyatt'ı durdurabilecek güçte bir adam yok. Salı görüşürüz evlat. Follow… the buzzards.

Wyatt unvanını gösterirken kameralar kapanıyor.

Oynadığınız Karakterin Adı
Bray Wyatt
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi