"Benim İçin Çok Ayrı Bir Yeri Var" Dediğin Oyun?

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,757
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Çok başka bir dönem oyunu baba ya. Atmosfer olarak bu kadar kuvvetli bir şey oynamadım ben. Hele ilk New York'a taksi içinde geldiğimiz kısım. Bambaşka bir moda sokuyordu o karlı hava. Mafia 3'ü oynamadım ama rezalet diyorlardı.
Abi bir de hatırlarsan oyuna başladığın gibi can bug'ı vardı. Canın en düşükte başlıyordun bütün oyuncular bundan şikayet ederdi falan... Özledim bak istemsizce. Mafia 3 o kadar da kötü bir oyun değil hikaye olarak gayet iyi ama kendini çok tekrar ediyor. Far Cry mantığı var tamamen.

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Abi bir de hatırlarsan oyuna başladığın gibi can bug'ı vardı. Canın en düşükte başlıyordun bütün oyuncular bundan şikayet ederdi falan... Özledim bak istemsizce. Mafia 3 o kadar da kötü bir oyun değil hikaye olarak gayet iyi ama kendini çok tekrar ediyor. Far Cry mantığı var tamamen.
Ben direkt oyunun videolarına bakmıştım da o kuvvetli atmosfer kaybolmuş. Bir de oyun olayı benden geçti artık ya.(Yaştan bağımsız, artık keyif vermiyor.)

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,757
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Ben direkt oyunun videolarına bakmıştım da o kuvvetli atmosfer kaybolmuş. Bir de oyun olayı benden geçti artık ya.(Yaştan bağımsız, artık keyif vermiyor.)
O zaman hiç bulaşma buna. Küfürler ederek silersin.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: