RPG Benim İçin Dans Et

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Bray Wyatt
lafayette, Louisiana

Kan lekeleriyle dolu ve tek farı kırılmış bir pikap kadraja giriyor. Bray Wyatt'ın hüküm sürdüğü ve pek çok nefret dolu işin filizlendiği topraklarda ilerleyen aracın ağır ağır geldiğini ve çiftliğin önünde durduğunu görüyoruz. Şoför koltuğundan inen Braun Strowman, pikap kasasını indiriyor ve Bray Wyatt elinde dev bir çuvalla objektife takılıyor. Elleri gübre ve çamurla lekelenmiş Erick Rowan ve beraberinde tanımadığımız iki kişi, kardeşlerini karşılamak için çiftliğin önünde toplanıyor. Wyatt çevreye bakıyor.

l97q6h1.png

Bray Wyatt: Eğer bugün yapmış olduğumuz icraatlar o çöplükte bazı çığlıklara yol açtıysa, bu bizi doyurmamalı. Daha fazlası için iştahlandırmalı. Bizler, bu topraklar üzerinde sürdüğümüz hükmü başka topraklara taşımaya karar verdiğimiz anda geçmişte buralarda kol gezmiş bütün adamların üzerine çıktık. Ve geldiğimiz noktada, o kadar fazla ilerledik ki artık dönüp geriye bakmamızın bir manası kalmadı.. Siz evlatlarıma salık verdiğim üzere, sistem biz ne kadar vahşileşirsek o denli diz çökmeye devam edecek.. Bir adamın ismini bağırdılar, o adamı bir kahraman gibi gördüler ve... bu gece o adamın canını aldığımız için bizleri mükafatalandırdılar. Onlar, Wyatt Family'i bir baba gibi sevmeyi öğrenmeye devam ediyorlar, ama doğaları gereği bizim yapmış olduğumuz eylemleri ayıplamak zorunda oldukları için bize sırtlarını dönüyorlar. Her halükarda oğullarım, sizler onların adınızı bağırması ve her galebe çaldığınızda sevinç çığlıkları atmaları için değil; yaradılışınız bu olduğu için ezmeye ve dağıtmaya devam edeceksiniz. Geçmiştekiler, bir satranç tahtasının başına oturmuş ve bu çöplükte dönenleri akıl oyunlarından ibaret zannetmiş olabilir. Ama biz gerçeği biliyoruz, öyle değil mi? Bu satranç değil, bu bir talan. Ve bu talana engel olabilecek kudrette sayılabilecek ne kadar adam varsa hepsini PGW çöplüğünden dışarı sürdük. 200 gündür bekliyorum, gözüm uzaklarda ve kulağım toprakta. Ama toprak, bana yaklaşan bir tehlikeyi fısıldamıyor. Fakat gökyüzüne baktığımda işaretleri okuyabiliyorum, artık bütün bu eylemleri bir üst mertebeye taşıma vakti. Ve ben, önüme atılan buçukluğu silip süpürürken, sizler bu başıboşluğu avantaja çevirerek Meksikalının eniğinden bize ait olan emaneti geri alacaksınız. O altınlar, bizden daha önce de çalındı. Saatler günleri, günler haftaları ve ayları kovalarken doğru zamanı bekleyerek onları eve geri getirmeyi başardınız. Şimdi, daha önce yapmış olduğunuz şeyi tekrarlamak, ve size ait olanı tekrar istemek için bir engel göremiyorum. O oğlan, manevi amcasının taklidini yapmaktan ve boş gülümsemelerden ibaret bir kukla sadece. Ve onu, aynı anda iki noktadan vurarak bu maskaralığa bir son vermek size, Güney'in cesur evlatlarına düşüyor.

Wyatt çuvaldaki şeyleri pikaba boşaltıyor ve Wyatt Family'nin o gece topladığı tüm hasılat, üç Slammy ödülünü görüyoruz. Bu esnada Braun Strowman altınlara bakıyor ve Bray'e dönüyor.

2n0s7rs.png

Braun Strowman: Kehanet, bir üçlemeden söz ediyordu. Ve belki de biz o kehaneti yanlış okuduk. "Parlak ve büyük iki ışık", aradığımız cevap bu olabilir mi? Yazgıma düşen şey, tepede asılı olan çelik parçasını alıp, onu bu delikanlının üzerinde kullanmak mı? Ya biz, bize ait olanı geri almaya çalışırken aynı anda takım altınlarını tekrardan söküp almak istediğimizde aynı düzeneğin içine düşersek.. Daha önce onların tayfasıyla karşı karşıya geldiğimizde bizim kim olduğumuzu gördüler. Şimdi ise, o tayfanın en acuzesi olduğunu düşündüğümüz bu delikanlı, belinde seninkine denk bir altınla dolaştığını düşünüyor ağabey.. Ama yazgıyı değiştirmek benim elimde. Ve bu uğurda bütün fedakarlığı yapmaya hazırım.. Bizler, elimize geçen ve on gün sonra bizden alınıp çöpe atılan o üç şeyin yerini defalarca başka altınlarla doldurduk. Ama kimse, bugüne kadar o PGW çöplüğüne ayak basmış hiç kimse aynı grubun elinde iki büyük altını da tuttuğunu iddia edemedi. Ve şimdi, bir şans var. Bize bahşedilen o kehaneti gerçekleştirmemiz için bir şans. Altın için tepedeki demiri sökmek... Ve bu uğurda dövüşmem gereken adamların hepsi kendilerine her gün yeni düşmanlar edinmeye devam ederken. Bizim tek düşmanımız ise, buruşuk gözleriyle şansını denemek isteyen bir Çinli. Ben ve Erick, o topraklara geri dönerek üzerimize düşeni sonuna kadar yapacağız. Erick, hanımefendiyi besle.

Erick Rowan pikap kasasındaki altınları alıp gözden kayboluyor. Bray ve Braun, diğer iki adamla konuşma halindeyken görüntüler bir süreliğine bulanıklaşıyor.

mql84oz.png

Bir süre sonra Erick'i çimlerde otururken görüyoruz. Bir anlığına dalgınlaştıktan sonra bir şey hatırlamış gibi ayağa kalkıyor ve kameralarımız onu takip ediyor. Çürümüş bir dökümhanenin ortasında, kaynayan bir kazana kepçesini daldırıyor Erick Rowan.. ve şüpheli bir şekilde altına benzeyen renkte sıvıyı dumanları tüter bir vaziyette kepçesine dolduruyor. Rowan elinde kepçeyle arkasını döndüğünde orada dökümhane duvarına ağaç dallarıyla ve iplerle sıkıca bağlanmış, bir çeşit yüksek koltuğa oturtulmuş bir kadını görüyoruz. Rowan ona yaklaşırken kadın çığlıklar atıyor. Rowan elinde kepçeyle ona bakıyor.

Erick Rowan:
Bereketli bir hasat için.. Ve ağabeylerimizin zaferi için. Senden çok bir şey istemiyoruz, sadece bir süre daha bizim için dans et.

Rowan kepçeyi kadının ağzına dayarken çığlık sesleri yükseliyor ve kameralar aniden dönerek bizi bu korkunç manzaradan esirgiyor. Kameralar tamamıyla kapanıyor.

Oynadığınız Karakterin Adı
Bray Wyatt
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi