"Benim İçin Çok Ayrı Bir Yeri Var" Dediğin Oyun?

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,270
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns

Ganbarimasu

PG.com Kullanıcısı
Konular
365
Beğeni sayısı
623
PG Nakit
1,175
Hoca korku filmi çekmediysen üzülürüm. Videoya müzik olarak X-Files müziği ekleyip korku filmi çekenler çok vardı eskiden Youtube'da.
Ahah küçükken o GTA Gizemleri videoları filmleri falan korkudan uykumu kaçırıyordu yeminle. Ama ben çete filmi çekmiştim.

Konular
989
Beğeni sayısı
1,432
PG Nakit
2,230
RPG Karakteri
Ilja Dragunov
Favori Güreşçi
Shawn Michaels
Ahah küçükken o GTA Gizemleri videoları filmleri falan korkudan uykumu kaçırıyordu yeminle. Ama ben çete filmi çekmiştim.
Serdar146 reisi de biliyorsundur sen. El Castillo del Diablo bölgesini araştırdığı videoyu izlerken öyle böyle titremiyordum valla.

Ganbarimasu

PG.com Kullanıcısı
Konular
365
Beğeni sayısı
623
PG Nakit
1,175
Serdar146 reisi de biliyorsundur sen. El Castillo del Diablo bölgesini araştırdığı videoyu izlerken öyle böyle titremiyordum valla.
Evet çok eski takipçilerinden biriydim en sevdiğim Youtuber'dı. Kanal FNAF videolarıyla dolunca izlemeyi bırakmıştım o da yayıncılığa geçmiş sanırım. Şu videoda thumbnaildeki capsi ben atmıştım. :D

Konular
989
Beğeni sayısı
1,432
PG Nakit
2,230
RPG Karakteri
Ilja Dragunov
Favori Güreşçi
Shawn Michaels
Evet çok eski takipçilerinden biriydim en sevdiğim Youtuber'dı. Kanal FNAF videolarıyla dolunca izlemeyi bırakmıştım o da yayıncılığa geçmiş sanırım. Şu videoda thumbnaildeki capsi ben atmıştım. :D

10 numara adamdı ya çok bozdu sonradan.

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Mafia 2. Sene 2013, dönemin iyi sistemlerinden birini toplatmışım karne hediyesi olarak. Hani fakiriz falan ama kavga kıyamet aldırdık işte kıyamadılar. Başından kalkmadan oynamıştım, dışarı sadece çiğ köfte almaya falan çıkmıştım. Bunları yazarken bile gahirlendim.

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,757
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Mafia 2. Sene 2013, dönemin iyi sistemlerinden birini toplatmışım karne hediyesi olarak. Hani fakiriz falan ama kavga kıyamet aldırdık işte kıyamadılar. Başından kalkmadan oynamıştım, dışarı sadece çiğ köfte almaya falan çıkmıştım. Bunları yazarken bile gahirlendim.
Abi Mafia 2 gerçekten herkesin hayatında unutulmaz bir oyun olabilir ya. Kışın evden çıkmazken bu oyuna gömülürdüm bir de Türkçe yama kurduktan sonra ne akardı ya.

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Abi Mafia 2 gerçekten herkesin hayatında unutulmaz bir oyun olabilir ya. Kışın evden çıkmazken bu oyuna gömülürdüm bir de Türkçe yama kurduktan sonra ne akardı ya.
Çok başka bir dönem oyunu baba ya. Atmosfer olarak bu kadar kuvvetli bir şey oynamadım ben. Hele ilk New York'a taksi içinde geldiğimiz kısım. Bambaşka bir moda sokuyordu o karlı hava. Mafia 3'ü oynamadım ama rezalet diyorlardı.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: