Blok3 : "Kadınla Erkek Sık Görüşüyorsa Arkadaş Olamaz"

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,660
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Abi illa cinsel birsey olarak demiyorum bunu o kızla hos vakit geçirirsen tipi de ortalama üstüyse bunu aşka bağlamak istemen gayet olası bence senin gibi bir %30 hatta %40 bile olabilir ama azımsanmayacak kadar bir oranda da bu dediğim olur. Uzun suredir tanıyorsan o ayrı tabii benim dedigim de bence arkadaşlıktaki ilk 3 5 sene icin geçerli sayılır sonrasında kardeş gibi görebilirsin.
Erkeklerin 2025 yılına baktığımızda kadınlardan daha duygusal olduğu gerçeğinden dolayı samimiyeti başka duygularla karıştırması normal. Bunu ben kendi arkadaşlarımda da gördüm ama söyleme biçimin sanki cinsel bir arzulamaymış gibi duruyor dostum. Genel olarak erkekler ilgiye ve sevgiye aç varlıklar. Dünya çapında oluşan "Male Loneliness Epidemic" de bunun bir kanıtı. Ancak işte bu durum iki taraf için de sıkıntı. Sadece arkadaş olmak isteyen bir kadın, "acaba bana karşı bir şey hisseder mi" korkusu, onu erkeklerden uzaklaştırıyor. Erkeğin ise gösterdiği ilgi yanlış anlaşılacak korkusu, erkeği kadınlardan uzaklaştırıyor. O yüzden bir kadınla arkadaşlık kurmayı başardığında, kısa sürede bunu aşk gibi duygularla bir sayabiliyor. Tavsiyem, bir kadınla samimi olduğunda bile arada belli bir mesafe bırakmak. Zaten böyle baktığında bir süre sonra o arkadaşlığın aşka dönmesi durumu ortadan kalkıyor, daha rasyonel düşünebiliyorsun.

Konular
26
Beğeni sayısı
377
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Alakası yok. Üniversite zamanında çoğu arkadaşım kızdı. 6-7 kızla takılıyordum sürekli. Hiçbirine karşı bir şey hissetmedim. Onların da bana karşı bir şey hissetmediğine eminim.
Video’yu sonuna kadar izlediysen bundan bahsetmediğini anlamış olman lazım. Hepimizin normal takıldığı kız arkadaşları da vardır. Ama Blok3’ün dediği bambaşka bir mevzu.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,660
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Video’yu sonuna kadar izlediysen bundan bahsetmediğini anlamış olman lazım. Hepimizin normal takıldığı kız arkadaşları da vardır. Ama Blok3’ün dediği bambaşka bir mevzu.
İzlemedim, yazılan mesaja göre yazıyorum.

ECH

british master
Konular
253
Beğeni sayısı
2,069
PG Nakit
935
RPG Karakteri
Carlito
Bir erkekle kadın arkadaş olamaz değil, yakın arkadaş olamaz bir istisnası var o da şu ki yakın erkek kadın arkadaşlık ilişkisinde öyle bir yakınlık olmalı ki(bu da zırt pırt dertleşmeyle olur. Bu dertleşmenin de %90'ı karşılıklı olarak birbirlerinin gönül ilişkilerini içermesi lazım) kadının gözünde erkeğin, erkeğin de gözünde kadının eşcinselden farkı olmamalı. Onun dışında bahsettiğim tonda bir arkadaşlık ilişkisinin sürmesi imkansız.

Özellikle belli bir yaştan sonra da karşı cins samimi arkadaşa gerek yok. Bul kafana göre bir kadın/erkek, hayat arkadaşın olsun bundan iyi yakın arkadaşlık yok zaten.

Haşhaş eğitim programı kapsamında dersimiz sona ermiştir.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Ne zaman gündemden düşseler böyle saçma sapan şeyler ortaya atıyorlar. Ülkede bir mevzu olsa kafalarını kuma gömen tipler üç kuruşluk akıllarıyla millete akıl dağıtıyor burada bile paragraflarca tartışılıyor.

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Karşı cinsten arkadaşına ilgi besleyen erkek eziktir. Sen ondan hoşlanırken kız gelecek sana sevdigi cocugu anlatacak dertleşecek sende oturup bunu dinleyeceksin, hayatımda bundan daha ezikçe birşey daha duymadım. Öz saygısı olan bi insan olursanız ilgi duymak falan asla aklınızın ucundan geçmez zaten. Arkadaşsa arkadaştır. Değilse en baştan değildir.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,550
Beğeni sayısı
6,177
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Bir erkekle kadın arkadaş olamaz değil, yakın arkadaş olamaz bir istisnası var o da şu ki yakın erkek kadın arkadaşlık ilişkisinde öyle bir yakınlık olmalı ki(bu da zırt pırt dertleşmeyle olur. Bu dertleşmenin de %90'ı karşılıklı olarak birbirlerinin gönül ilişkilerini içermesi lazım) kadının gözünde erkeğin, erkeğin de gözünde kadının eşcinselden farkı olmamalı. Onun dışında bahsettiğim tonda bir arkadaşlık ilişkisinin sürmesi imkansız.

Özellikle belli bir yaştan sonra da karşı cins samimi arkadaşa gerek yok. Bul kafana göre bir kadın/erkek, hayat arkadaşın olsun bundan iyi yakın arkadaşlık yok zaten.

Haşhaş eğitim programı kapsamında dersimiz sona ermiştir.
Neeee eğitimi baba buuuu?

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi