Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim en yakın arkadaşım bir kadın. Kısa şort giyiyorum ve eşcinsel değilim. Kullanmayı hiç sevmesem de incel misiniz aw? Şaka yapıyorsanız komik değil, yapmıyorsanız, çok yazık.
Samimiyet için aşırı temasa gerek olmadığını düşünenlerdenim. Ama olabilir yine de insanların kendi tercihi sonuçta. Öte yandan bunun bir birlikteliğe dönüşme ihtimali çok yüksek. Ha dönüşmesinde de bence bir problem yok ama bu hissiyat tek taraflı ise olan arkadaşlığa oluyor maalesef. Hem hissedilen hem de hisseden tarafta kaldığım için iki açıdan da dumur eden bir durum.
20'den fazla kız arkadaşım var. Manitam harici hiçbirine seksüel gözle bakmıyorum. Waslow'un piramidini tamamlamış gibi hissediyorum bu tarz konular hakkında yorumlar okurken.
20'den fazla kız arkadaşım var. Manitam harici hiçbirine seksüel gözle bakmıyorum. Waslow'un piramidini tamamlamış gibi hissediyorum bu tarz konular hakkında yorumlar okurken.