Blok3 : "Kadınla Erkek Sık Görüşüyorsa Arkadaş Olamaz"

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Adamın mağarada büyüdüğü yok bu ülke başlı başına mağara zaten. Adam haklı. Hatta ya kadın ya erkek hoşlanıyor diye erkekleri biraz da korumaya çalışmış ya kadın dediği oran %10 falandır en fazla.

Konular
26
Beğeni sayısı
377
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Adam yanlış bir şey söylememiş. İlişki içindeki bir kadının, uzun süredir karşı cins bir arkadaşı varsa ve sürekli buluşuyorlarsa o arkadaşı 90% kıza karşı bir şey hissediyordur. 10%’de geydir. Bu net. Dayakçı adlı hesap boş yapmış.

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
Freud bile diyor be kardeşim, erkek adam çirkin kızları yok sayar. Sadece güzel bulduklarını kale alır, diye. Kadınlar erkekleri ileride cinsel bir sebep dışında başka ciddi şeyler için de lazım olabilme ihtimallerine karşın ceplerinde tutar. Erkekler de cima etmek için yakın oynar. Bu kadar net. Sohbeti için kızla takılan erkek de yukarıda dendiği gibi geydir zaten.

Spear of Chaos

PG.net Kullanıcısı
Konular
382
Beğeni sayısı
899
PG Nakit
1,255
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Haklı. Kızlar maalesef biraz daha laylaylom yaşadığı icin onlara geçersiz ama erkek mutlaka o kızla iliski yaşamayı düşünür.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,659
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Haklı. Kızlar maalesef biraz daha laylaylom yaşadığı icin onlara geçersiz ama erkek mutlaka o kızla iliski yaşamayı düşünür.
Bu kadar sığ bir düşünce görmedim. Her samimi kız arkadaşınla ilişki mi düşünüyorsun? Bir kadın ile erkeğin arkadaşlığı gayet normal. Arada illa bir cinsel arzu olmasına gerek yok. Ben bütün arkadaşlarımı, cinsiyetini ayırmaksızın brom olarak görüyorum. Birisi ile arkadaş olunca, cinsiyetinin hiçbir değeri yok. Bir kadınla arkadaş olduğunda illa ilişki düşünüyorsan, sen onunla arkadaş olmamışsın zaten.

Spear of Chaos

PG.net Kullanıcısı
Konular
382
Beğeni sayısı
899
PG Nakit
1,255
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Bu kadar sığ bir düşünce görmedim. Her samimi kız arkadaşınla ilişki mi düşünüyorsun? Bir kadın ile erkeğin arkadaşlığı gayet normal. Arada illa bir cinsel arzu olmasına gerek yok. Ben bütün arkadaşlarımı, cinsiyetini ayırmaksızın brom olarak görüyorum. Birisi ile arkadaş olunca, cinsiyetinin hiçbir değeri yok. Bir kadınla arkadaş olduğunda illa ilişki düşünüyorsan, sen onunla arkadaş olmamışsın zaten.
Abi illa cinsel birsey olarak demiyorum bunu o kızla hos vakit geçirirsen tipi de ortalama üstüyse bunu aşka bağlamak istemen gayet olası bence senin gibi bir %30 hatta %40 bile olabilir ama azımsanmayacak kadar bir oranda da bu dediğim olur. Uzun suredir tanıyorsan o ayrı tabii benim dedigim de bence arkadaşlıktaki ilk 3 5 sene icin geçerli sayılır sonrasında kardeş gibi görebilirsin.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi