Çıtırdan bir değerlendirmemizi yapalım, şovun başlangıcının takımlar şampiyonluğu dümeniyle açılması tartışılır olmuş bence bir tık. Wrestlemania öncesi son şov olması sebebiyle hem başının hem sonunun epey epik şekilde olması gerektiğini düşünüyordum yani açılış ve kapanış ilk ve ikinci gece main-event şekli bir düşüncem vardı ama tüm bu düşünceme karşılık tüm sezon doglayan Özer'in performansı da var o yüzden bir beis görmüyorum bu durumda. Wyatt Family'nin kemerleri kaybedeceğini düşünüyorum ben bir şekilde ama hangi ekip kazanır pek bir fikrim yok, bence Wresltemania'da birinci gece kazanan Val Venis'e karşılık ikinci gecede hüsrana uğrayan bir adam görebiliriz. Beklemedeyiz, Wrestlemania'nın Venis için kırılma anlarından birisi olacağını düşünüyorum, tüm Wrestlemania'nın en iyi hikayesi olma potansiyeline sahip. Herif tekrar Bok Lee oldu valla şaka gibi, scapegoat baba main eventteki iki lavuğa haddini bildiriecektir diye düşünüyoruz ama hiç belli de olmaz tabii dört ihtimalli maç. anlayana... Gregory Helms'in bu gimmick bizi çok açmıyor valla ne yalan söyleyelim, Hurricane oynasa öküz gibi desteklerdik fakat bize geçmedi bu iş. Mexico Cup'ın açık ara iki favorisini MJF ve Edge olarak görüyorum ama kazanan kim olur kestiremiyorum. Epey bir süredir düzenli ilerleyen Edge'in yanında Hakan ağabeyin yine öküz gibi performans var, kim alsa üzülmeyiz. Herkesin şansı bol olsun. Bu dört isim de beni epey sarıyor, kazanan tarafın STG'in tarafı olması tabii ki şaşırtmadı ama Centria kardeş bu çara da yazık etmezse önü çok açık Swerve'ün herifin pickler feci iyi de devamı gelsin bak şu işin. TVC işi uzun süredir yazılıyor, bir şekilde kader ağlarını öre öre Hardy & Ospi'yi de birleştirdi. Ben açıkçası Hardy vs Ospi'yi tek başına tercih ederdim o yüzden buradan Sami'nin bir şekilde sıyrılmasını bekliyorum. Hak ediyor bence zaten ama Ospi ve Hardy'e de yazık olabilir, çok zor komutanım çok... Orton vs. Wyatt'ın sonunun nereye varacağını çok merak ediyorum, doğa üstü işlere sapacak hissiyatı var biraz. Çok epik bir son gerektirdiğini hissettiriyor bana bu feud, o yüzden sonunu görmeden yorumlarımızı sakınıyoruz. İki kardeşin de emeğe sağlık. Şu segmentteki herkes mi sövdürür arkadaş... scapegoat baba ayıkla bizi ya. Bizim iş ise geçen haftadan sonra ateşi yaktığını hissediyorum özellikle PAYBACK'in ortaya konulması beni de oyuncu olarak oldukça gazladı ve hikayenin akışına kapılmama olanak verdi. Regal yine bu şirketin en büyük kaybedeni olduğunu ilk günkü gibi kanıtladı, The Rock ise BABAlığını ortaya koydu bir kez daha. Muhtemelen bu hikayedeki kırılma noktasını Cueto sağlayacak ama nereye kıracağını hiç tahmin edemiyoruz, şova kadar bir promo kesme fikrim vardı ama bayram falan da girmesiyle yetiştiremedik inşallah Wrestlemania'ya kadar hem Alberto'dan hem de Rock'dan bir promo kayacağız. Herkesin eline sağlık, 5.