RPG PAYBACK #74'e Puanınız ve Değerlendirmeniz

Puanınız

• 5

Oy: 7 100.0%
  • 4

Oy: 0 0.0%
  • 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    7

Boss

𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞.
Konular
516
Beğeni sayısı
3,671
PG Nakit
0
n4zb5fo.jpg

anti-hero

let us fall.
Konular
27
Beğeni sayısı
988
PG Nakit
220
RPG Karakteri
Sami Zayn
akıcı ve temiz şovdu. wm öncesi son durakta bence yapılması, işlenmesi gereken her şeyi gördük. şovla ilgili tek eleştirim perry'nin maçı domine ettikten sonra uzun sayılabilecek bir promo kesmesi. hem squash atıp hem de promo kesmesi bi tık küçük düşürdü lee'yi ama wes lee senaryo dışı afk ise bu eleştiriyi yok sayın. onun dışında heyman'ın ağzından dinlediklerimiz çok çok hoşuma gitti çok iyi bir hava kattı feuda, bu feuda özel bir promo videosu bekliyorum ekipten hype oğlu hype.

Konular
123
Beğeni sayısı
2,473
PG Nakit
1,330
Favori Güreşçi
Mini Cane
RPG Karakteri
Ludwig Kaiser
Çıtırdan bir değerlendirmemizi yapalım, şovun başlangıcının takımlar şampiyonluğu dümeniyle açılması tartışılır olmuş bence bir tık. Wrestlemania öncesi son şov olması sebebiyle hem başının hem sonunun epey epik şekilde olması gerektiğini düşünüyordum yani açılış ve kapanış ilk ve ikinci gece main-event şekli bir düşüncem vardı ama tüm bu düşünceme karşılık tüm sezon doglayan Özer'in performansı da var o yüzden bir beis görmüyorum bu durumda. Wyatt Family'nin kemerleri kaybedeceğini düşünüyorum ben bir şekilde ama hangi ekip kazanır pek bir fikrim yok, bence Wresltemania'da birinci gece kazanan Val Venis'e karşılık ikinci gecede hüsrana uğrayan bir adam görebiliriz. Beklemedeyiz, Wrestlemania'nın Venis için kırılma anlarından birisi olacağını düşünüyorum, tüm Wrestlemania'nın en iyi hikayesi olma potansiyeline sahip. Herif tekrar Bok Lee oldu valla şaka gibi, scapegoat baba main eventteki iki lavuğa haddini bildiriecektir diye düşünüyoruz ama hiç belli de olmaz tabii dört ihtimalli maç. anlayana... Gregory Helms'in bu gimmick bizi çok açmıyor valla ne yalan söyleyelim, Hurricane oynasa öküz gibi desteklerdik fakat bize geçmedi bu iş. Mexico Cup'ın açık ara iki favorisini MJF ve Edge olarak görüyorum ama kazanan kim olur kestiremiyorum. Epey bir süredir düzenli ilerleyen Edge'in yanında Hakan ağabeyin yine öküz gibi performans var, kim alsa üzülmeyiz. Herkesin şansı bol olsun. Bu dört isim de beni epey sarıyor, kazanan tarafın STG'in tarafı olması tabii ki şaşırtmadı ama Centria kardeş bu çara da yazık etmezse önü çok açık Swerve'ün herifin pickler feci iyi de devamı gelsin bak şu işin. TVC işi uzun süredir yazılıyor, bir şekilde kader ağlarını öre öre Hardy & Ospi'yi de birleştirdi. Ben açıkçası Hardy vs Ospi'yi tek başına tercih ederdim o yüzden buradan Sami'nin bir şekilde sıyrılmasını bekliyorum. Hak ediyor bence zaten ama Ospi ve Hardy'e de yazık olabilir, çok zor komutanım çok... Orton vs. Wyatt'ın sonunun nereye varacağını çok merak ediyorum, doğa üstü işlere sapacak hissiyatı var biraz. Çok epik bir son gerektirdiğini hissettiriyor bana bu feud, o yüzden sonunu görmeden yorumlarımızı sakınıyoruz. İki kardeşin de emeğe sağlık. Şu segmentteki herkes mi sövdürür arkadaş... scapegoat baba ayıkla bizi ya. Bizim iş ise geçen haftadan sonra ateşi yaktığını hissediyorum özellikle PAYBACK'in ortaya konulması beni de oyuncu olarak oldukça gazladı ve hikayenin akışına kapılmama olanak verdi. Regal yine bu şirketin en büyük kaybedeni olduğunu ilk günkü gibi kanıtladı, The Rock ise BABAlığını ortaya koydu bir kez daha. Muhtemelen bu hikayedeki kırılma noktasını Cueto sağlayacak ama nereye kıracağını hiç tahmin edemiyoruz, şova kadar bir promo kesme fikrim vardı ama bayram falan da girmesiyle yetiştiremedik inşallah Wrestlemania'ya kadar hem Alberto'dan hem de Rock'dan bir promo kayacağız. Herkesin eline sağlık, 5.

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Son zamanların en büyük açılışıyla başlayıp şovun geri kalanı da hiç tempo düşürmemeyi başardı cidden. Wes Lee'nin squash yemesi şok yaşatsa da Perry için çok iyi oldu, Roman'dan sonra en iddialı isim. New Mexico Cup pek ilgimi çekmese de potada Edge'den Kruger'a sağlam isimler var. Kesinlikle kendini izlettirecektir. Takım aksiyonu güzel ve yaratıcıydı. Güreş maçında İHA kapışması görmeyi hiç beklemezdim bayağı eğlendirdi. Bir tek sonunda bence Hardy ile Cena kazanmalıydı. Dark STG'nin zaten momentumu yüksek WM'ye büyük girecek, Swerve de bir şekil kendini toparlardı ama Hardy ve Cena'nın cidden bu zafere ihtiyacı vardı. Sami'yi sonunda aksiyona hazır gördük. Geldiğinden beri kılıbık gibi takılıyordu ama son segment ile WM'ye iddiasını koymuş oldu. Harland vs Orton için diyecek pek bir şey yok, beklendik ve iyi bir maçtı. Roman vs Perry vs Punk için çok güzel bir feud özeti gördük. Hem anılarımızı tazeledi hem de WM'deki maçın büyüklüğünü hatırlattı. İtalyan mafyası ile olan hikayemiz güzeldi, Enzo'nun rahatlığını hiç bozmamasına bayılıyorum. Alberto ne yazık ki biraz geri plana düşmüş. Feuddaki asıl adamlardan biriydi ama bu segment en geri planda kalan olmuş. Şovdan önce kendisini zaten çok gördüğümüz için pek sorun değil, eminim WM'de tekrar öne çıkar. Cidden güzel bir şovdu tam puanı hakkediyor.

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
WM öncesi kim kimi silerse şovu!

Takımlar potasıyla açmışız. Trish gördüğüm en büyük orospu ya böyle bir mikser yok. Braun'un sohbete girişinin hayvanlık yarım yarım yardı. İlk gece kemerleri Sex'in kazanmasını bekliyorum ben de ama düğün gecesi ne olacak bekleyip görelim. Biri elite takımı diğer takım da aktif olmadığı için maç özelinde çok beklentiye giremedim ama Venis'e çifte sek- zafer yakışır.

Gördün mü silik imzayı yar. Çok ağır yenmişiz bunun bahanesine Wes Lee çarına ban gelsin bir daha görmeyelim şunu valla bak. After promo bayağı iyiymiş de, benim aklıma şu maçtan başka bir Paul Heyman Guy çıkar gibi geldi allah allaaahhhh........ WM öncesi kardeşleri ayarlayalım da toplu promoda ana bacı katılsın bir.

Edge'in aylardır Jack Perry'nin fahişesi olduğunu hepimiz biliyoruz. Jack özel muameleyi hep sevmiştir, kerhaneye gidip öylesine birini sikmez o. Damardan girdi Max, haklı da ne yalan diyeyim. Helms akil adamı Kocaman komedisiyle yapıyor ama ben bu tarz aptalı oynayan akıllı çarları çok seviyorum. Mexico Cup'taki dörtlü de aktifliği ekmekle sıyırıyor sanırım ben de çok takip edemiyorum gerçi ama, ne olur bilemedim maçta. MJF sırtlamış zaten tüm konuşmayı.

WM'da 1942 Vanguard 1 vs. Dark Vanguard 1 da isteriz ki. Nana seni kabul etmiyor Cena! WM öncesi fazla ayakta kaldık bizim eve kentsel dönüşüm gelecek bu gidişle.

Zayn nasıl bar koymuş öyle off offff. Ospreay/Hardy restleşmeleri road to WM döneminde en keyif aldığım işlerden biri oldu, ikisi de müthiş haklı ve ikisi de müthiş haksız. Bu işi Zayn'in artık PGW seyircisine bile güvenmemesiyle ve şirkete ilk geldiği günden beri beklediğim o öfke patlamasına köprü olmasıyla bitirmek harika fikir. Kontrollü öfke iyidir ama WM'da kemerine mal olursa devamını da görmeyi çok isterim. TV potası anlık en iyi yer.

Wyatt ve Orton nasıl bir final yapacaklar bilmiyorum ama keşke biraz daha diyaloğa dayalı ilerleseydi. Doğa üstü de diyemem, doğa üstü değil de diyemem, bir garip geldi gidiyor sanki. Harland'ı görmek güzel diyip geçiyorum WM'dan sonra genel yorum yapmak daha doğru olur.

Heyman'ın ağzından hem maç öncesi sürecin genel özeti hem de Slammy'nin maça nasıl etki ettiği güzel anlatılmış. Çemberde Punk'a kemer armağan edip devamında her hafta spearla yere çakılmamı çok güzel anmayacağım tabi ama bu ikiliyle aynı olayda olmak güzel, istesek denk gelmez belki de. Temel düşüncenin en başından Heyman'ın ortada olduğu bir Punk vs. Reigns olduğunu düşünürsek dış kapının mandalı gibi kalıyoruz ama keçi sizi öpmesin ben diyim bak.

Payback after WM kolezyumda demek, akarız ki Capo'm. Seyirciyi taşşağa ala ala gözdağı vermişiz bu mal topluluğa layık olan da bu zaten. Koca kıçını da saygınlığını da sikeyim Regal valla bak. Başarısız bir Mahmut Tanal kopyası diyeceğim de o da başarılı değil zaten. Si si si patroniko ve Capo'yu daha fazla etkileşimde görsek feci akardı bu arada, iki kelam bile hypeladı maça. Dario'yu kesinlikle daha büyük bir rolde görmeliydik, kazanıp GM olduğunu göremeyeceğiz tabi ama Rocky WM'dan sonra topuğu göte vurunca Capo'dan bir af dilesin bir görev buluruz ona da. Regal Yalova'daki köyüne mi döndü şimdi anlamadım. Son kez Boss ünvanıyla ayakta kapamasına müsade eden Capo'nun incelik deriz finale de.

Son 2 şov biraz daha tadımlık geçer diyordum ama WM kadar olmasın okuması yağ gibi aktı, ellere sağlık. Şova 5, oyunculara -2 puan yakışır.

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom
Val Venis'e ve Henry'e şimdiden win hayırlı olsun. Venis'e WM win serisi lazım, Alberto'ya da tam tersi gelecek gibi ama durun daha ona var... OHA AMA ŞU WES LEE'NİN GEBERİŞ ÖYLE BÖYLE GÜLDÜRMEDİ AWAJKASDHSAKŞADSŞDASLKŞSAKLŞKŞL. LA TÜM RPG İNAKTİFKEN HERKESTEN İNAKTİF OLMAYI NASIL BAŞARDIN BE A. Şaka maka Wes Lee favori PGW çarım olabilir, bunun da dönüşü olur ben diyeyim. Her şey bu Scapegoat denen oe'ye yazar lavuk bizi de emekli edecek gibi şu hayvanatlık can sıktı. Sırada Aykut Kocaman Helms varsa bana müsade abi. Geçen sene London Cup'ın sonuç baya ortadaydı burada en azından iki kişi arasında dönüyor, MJF alır gibi geliyor. DARK STG WM'DE KATLİAMA DEVAM EDECEK. STG'nin ilk günden beri bir numaralı fanıyız ve anlaşılan lobimiz gittikçe büyümüş. TVC tayfaya gelirsek bence WM'nin en ilgi çekici feud'u bu oldu. Ben genel olarak Hardy v Ospreay'in uzamasına bayılmasam da Zayn faktörüyle iş iyice karıştı ve bu olumlu anlamda etkiledi. Sami Zayn, kemeri kaybeder ve artık şirketin zirvesine oynar/oynamalı. Kesinlikle 3. sezonda Sami Zayn'i main eventer olarak görmek isterim -parası neyse verelim- muhteşem bir oyunculuk performansı. Doğuş ve Özgür'e ayrı bir parantez açayım, ikisi de çok emek verdiler WM'de kim kazanırsa kazansın tebriği hak ediyorlar. Bu Heyman maçı bana kazandıracak bak demedi demeyin... Bizim üçlünün aktiflik de troll oldu valla ama bu heriflerle 2025'de şöyle bir maçın içinde bulunacağım için fazla mutluyum. RPG'nin genel aktiflik düşmüşken bizim tam tersi doglamamız lazımdı da keyfi bir takip etmemezlik yapmadığımızdan ekip mazur görür diye umuyorum. En azından promo atarak anca açığı kapamışızdır. Main Event'e gelirsek şu maçın galibini de kestiremiyorum. Büyük bir turn bekliyorum ama, muhtemelen Rock'dan gelecek.

Elinize emeğinize sağlık. WM: Mexico öncesi son bir promo ile alanda olacağız.

Centria

kozmopolitan
Konular
269
Beğeni sayısı
1,456
PG Nakit
505
Favori Güreşçi
Asa Mitaka
WM öncesi son durak

The Sex ve takım kemerler iayrılmaz ikili oldu valla. Venis geçen sene büyük bir zafer kazanmıştı bu senede bir kemer kazanıp + olarak huzurlu bir düğün bekliyoruz. Gerçi Trish ile ne kadar huzurlu olursa artık. 3. Sezonda Venis nasıl bir yola girer hiçbir fikrim yok o yüzdden bu hikayede ilgimi çekiyor bayağı

Geçen sene WM main eventinden galip olarak ayrılan adamın böyle sqaush yemesini beklemiyorduk vallahi. Perry gözümde maçtaki zayıf halkaydı ama önce squash sonra sikici bir promo ile tekrardan düşündürdü. Geçen sene olduğu gibi yine şok bir galibiyet ile karşılaşabilirim gibi geldi.

Normalde kupa için favori Edge'i görüyordum ama MJF son dakika fikrimizi değiştirdi vallahi. Gerçi ringteki üç adam da iddialı kupa için ama bilemedik. Geçen senenin aksine çok daha ortada olan bir final.

STG vs. HArdy gittikçe garipleşiyor ki WM'de ve sonrasında ikisi arasında nasıl maçlar olur meraklanıyoruz vallahi. Hardy bu STG'ye ilaç gibi geldi vallahi. Cena'yı öyle ya da böyle artık bizim pin etmemiz gerekiyor WM'de yapmaya çalışacağız bunu

TV potası geçen haftaki şovda da yazdığım gibi en çok ilgimi çeken yer. Kim kazanırsa kazansın diğer kaybeden ikili hiçbir şey kaybetmez. İşte bu yüzden Zayn'in kaybedip 3. sezonda daha yükseklerde olacağını düşünüyorum. Belki yine öfke problemleri yüzünden kaybeder kim bilir.

Wyatt yine bir şekilde üstün kapatmış. Sezon 3 Wyatt'ı şimdiden korkutuyor vallahi.

Heyman bu WM'de bu maça nasıl etki eder kestiremiyorum ama kilit rol oynayacağından eminim. Yani şu özetten sonra 2. gece'nin main eventi bu olsun sırıtmaz. Şovun başındaki Perry olaylarından sonra özellikle maç daha da ortada oldu bence.

Off offf bu main event ne olmuş ya. Regal sonunda kovulmuş. Rock WM'de kazansa bile Regal yük olmaya devam edecekti o yüzden isabetli bir karar olmuş. Dario ise ne yapar bilemedik ama sezon 3de muhtemelen çok yetkili birisi olacak. Bu yüzden şimdilik Rock ile beraber olsa da maçta bir turn bekliyorum. Turn zaten böyle maçların klasiğidir bu seferki de Dario'ya nasip oldu bence. Cardona ve Enzo'yu böyle spotlarda görmek de güzel. Main event potasında/önemli hikayelerde yeni yüzler görmek her zaman iyidir. Alberto zaten böyle yerlerin adamı fakat WM'den sonra bırak main eventte olmayı artık şirkette bile olur mu emin değilim. Rock'ı da son kez Payback 75'de görür veda ederiz gibi. Turn sayesinde İtalyanların kazanıp şirketi Avrupaya taşıyacağını düşünüyorum. Yine de yalan yok maç ortada.

Ellere kollara sağlık, WM'de alanda olamasak da promo yetiştirmeye çalışacağız

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi