Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #74'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="jaques" data-source="post: 377888" data-attributes="member: 59"><p>Val Venis'e ve Henry'e şimdiden win hayırlı olsun. Venis'e WM win serisi lazım, Alberto'ya da tam tersi gelecek gibi ama durun daha ona var... OHA AMA ŞU WES LEE'NİN GEBERİŞ ÖYLE BÖYLE GÜLDÜRMEDİ AWAJKASDHSAKŞADSŞDASLKŞSAKLŞKŞL. LA TÜM RPG İNAKTİFKEN HERKESTEN İNAKTİF OLMAYI NASIL BAŞARDIN BE A. Şaka maka Wes Lee favori PGW çarım olabilir, bunun da dönüşü olur ben diyeyim. Her şey bu Scapegoat denen oe'ye yazar lavuk bizi de emekli edecek gibi şu hayvanatlık can sıktı. Sırada Aykut Kocaman Helms varsa bana müsade abi. Geçen sene London Cup'ın sonuç baya ortadaydı burada en azından iki kişi arasında dönüyor, MJF alır gibi geliyor. DARK STG WM'DE KATLİAMA DEVAM EDECEK. STG'nin ilk günden beri bir numaralı fanıyız ve anlaşılan lobimiz gittikçe büyümüş. TVC tayfaya gelirsek bence WM'nin en ilgi çekici feud'u bu oldu. Ben genel olarak Hardy v Ospreay'in uzamasına bayılmasam da Zayn faktörüyle iş iyice karıştı ve bu olumlu anlamda etkiledi. Sami Zayn, kemeri kaybeder ve artık şirketin zirvesine oynar/oynamalı. Kesinlikle 3. sezonda Sami Zayn'i main eventer olarak görmek isterim -parası neyse verelim- muhteşem bir oyunculuk performansı. Doğuş ve Özgür'e ayrı bir parantez açayım, ikisi de çok emek verdiler WM'de kim kazanırsa kazansın tebriği hak ediyorlar. Bu Heyman maçı bana kazandıracak bak demedi demeyin... Bizim üçlünün aktiflik de troll oldu valla ama bu heriflerle 2025'de şöyle bir maçın içinde bulunacağım için fazla mutluyum. RPG'nin genel aktiflik düşmüşken bizim tam tersi doglamamız lazımdı da keyfi bir takip etmemezlik yapmadığımızdan ekip mazur görür diye umuyorum. En azından promo atarak anca açığı kapamışızdır. Main Event'e gelirsek şu maçın galibini de kestiremiyorum. Büyük bir turn bekliyorum ama, muhtemelen Rock'dan gelecek.</p><p></p><p>Elinize emeğinize sağlık. WM: Mexico öncesi son bir promo ile alanda olacağız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jaques, post: 377888, member: 59"] Val Venis'e ve Henry'e şimdiden win hayırlı olsun. Venis'e WM win serisi lazım, Alberto'ya da tam tersi gelecek gibi ama durun daha ona var... OHA AMA ŞU WES LEE'NİN GEBERİŞ ÖYLE BÖYLE GÜLDÜRMEDİ AWAJKASDHSAKŞADSŞDASLKŞSAKLŞKŞL. LA TÜM RPG İNAKTİFKEN HERKESTEN İNAKTİF OLMAYI NASIL BAŞARDIN BE A. Şaka maka Wes Lee favori PGW çarım olabilir, bunun da dönüşü olur ben diyeyim. Her şey bu Scapegoat denen oe'ye yazar lavuk bizi de emekli edecek gibi şu hayvanatlık can sıktı. Sırada Aykut Kocaman Helms varsa bana müsade abi. Geçen sene London Cup'ın sonuç baya ortadaydı burada en azından iki kişi arasında dönüyor, MJF alır gibi geliyor. DARK STG WM'DE KATLİAMA DEVAM EDECEK. STG'nin ilk günden beri bir numaralı fanıyız ve anlaşılan lobimiz gittikçe büyümüş. TVC tayfaya gelirsek bence WM'nin en ilgi çekici feud'u bu oldu. Ben genel olarak Hardy v Ospreay'in uzamasına bayılmasam da Zayn faktörüyle iş iyice karıştı ve bu olumlu anlamda etkiledi. Sami Zayn, kemeri kaybeder ve artık şirketin zirvesine oynar/oynamalı. Kesinlikle 3. sezonda Sami Zayn'i main eventer olarak görmek isterim -parası neyse verelim- muhteşem bir oyunculuk performansı. Doğuş ve Özgür'e ayrı bir parantez açayım, ikisi de çok emek verdiler WM'de kim kazanırsa kazansın tebriği hak ediyorlar. Bu Heyman maçı bana kazandıracak bak demedi demeyin... Bizim üçlünün aktiflik de troll oldu valla ama bu heriflerle 2025'de şöyle bir maçın içinde bulunacağım için fazla mutluyum. RPG'nin genel aktiflik düşmüşken bizim tam tersi doglamamız lazımdı da keyfi bir takip etmemezlik yapmadığımızdan ekip mazur görür diye umuyorum. En azından promo atarak anca açığı kapamışızdır. Main Event'e gelirsek şu maçın galibini de kestiremiyorum. Büyük bir turn bekliyorum ama, muhtemelen Rock'dan gelecek. Elinize emeğinize sağlık. WM: Mexico öncesi son bir promo ile alanda olacağız. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #74'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap