Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #74'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Sikiru" data-source="post: 377798" data-attributes="member: 57"><p>WM öncesi kim kimi silerse şovu!</p><p></p><p>Takımlar potasıyla açmışız. Trish gördüğüm en büyük orospu ya böyle bir mikser yok. Braun'un sohbete girişinin hayvanlık yarım yarım yardı. İlk gece kemerleri Sex'in kazanmasını bekliyorum ben de ama düğün gecesi ne olacak bekleyip görelim. Biri elite takımı diğer takım da aktif olmadığı için maç özelinde çok beklentiye giremedim ama Venis'e çifte sek- zafer yakışır.</p><p></p><p>Gördün mü silik imzayı yar. Çok ağır yenmişiz bunun bahanesine Wes Lee çarına ban gelsin bir daha görmeyelim şunu valla bak. After promo bayağı iyiymiş de, benim aklıma şu maçtan başka bir Paul Heyman Guy çıkar gibi geldi allah allaaahhhh........ WM öncesi kardeşleri ayarlayalım da toplu promoda ana bacı katılsın bir.</p><p></p><p>Edge'in aylardır Jack Perry'nin fahişesi olduğunu hepimiz biliyoruz. Jack özel muameleyi hep sevmiştir, kerhaneye gidip öylesine birini sikmez o. Damardan girdi Max, haklı da ne yalan diyeyim. Helms akil adamı Kocaman komedisiyle yapıyor ama ben bu tarz aptalı oynayan akıllı çarları çok seviyorum. Mexico Cup'taki dörtlü de aktifliği ekmekle sıyırıyor sanırım ben de çok takip edemiyorum gerçi ama, ne olur bilemedim maçta. MJF sırtlamış zaten tüm konuşmayı.</p><p></p><p>WM'da 1942 Vanguard 1 vs. Dark Vanguard 1 da isteriz ki. Nana seni kabul etmiyor Cena! WM öncesi fazla ayakta kaldık bizim eve kentsel dönüşüm gelecek bu gidişle.</p><p></p><p>Zayn nasıl bar koymuş öyle off offff. Ospreay/Hardy restleşmeleri road to WM döneminde en keyif aldığım işlerden biri oldu, ikisi de müthiş haklı ve ikisi de müthiş haksız. Bu işi Zayn'in artık PGW seyircisine bile güvenmemesiyle ve şirkete ilk geldiği günden beri beklediğim o öfke patlamasına köprü olmasıyla bitirmek harika fikir. Kontrollü öfke iyidir ama WM'da kemerine mal olursa devamını da görmeyi çok isterim. TV potası anlık en iyi yer.</p><p></p><p>Wyatt ve Orton nasıl bir final yapacaklar bilmiyorum ama keşke biraz daha diyaloğa dayalı ilerleseydi. Doğa üstü de diyemem, doğa üstü değil de diyemem, bir garip geldi gidiyor sanki. Harland'ı görmek güzel diyip geçiyorum WM'dan sonra genel yorum yapmak daha doğru olur.</p><p></p><p>Heyman'ın ağzından hem maç öncesi sürecin genel özeti hem de Slammy'nin maça nasıl etki ettiği güzel anlatılmış. Çemberde Punk'a kemer armağan edip devamında her hafta spearla yere çakılmamı çok güzel anmayacağım tabi ama bu ikiliyle aynı olayda olmak güzel, istesek denk gelmez belki de. Temel düşüncenin en başından Heyman'ın ortada olduğu bir Punk vs. Reigns olduğunu düşünürsek dış kapının mandalı gibi kalıyoruz ama keçi sizi öpmesin ben diyim bak.</p><p></p><p>Payback after WM kolezyumda demek, akarız ki Capo'm. Seyirciyi taşşağa ala ala gözdağı vermişiz bu mal topluluğa layık olan da bu zaten. Koca kıçını da saygınlığını da sikeyim Regal valla bak. Başarısız bir Mahmut Tanal kopyası diyeceğim de o da başarılı değil zaten. Si si si patroniko ve Capo'yu daha fazla etkileşimde görsek feci akardı bu arada, iki kelam bile hypeladı maça. Dario'yu kesinlikle daha büyük bir rolde görmeliydik, kazanıp GM olduğunu göremeyeceğiz tabi ama Rocky WM'dan sonra topuğu göte vurunca Capo'dan bir af dilesin bir görev buluruz ona da. Regal Yalova'daki köyüne mi döndü şimdi anlamadım. Son kez Boss ünvanıyla ayakta kapamasına müsade eden Capo'nun incelik deriz finale de. </p><p></p><p>Son 2 şov biraz daha tadımlık geçer diyordum ama WM kadar olmasın okuması yağ gibi aktı, ellere sağlık. Şova 5, oyunculara -2 puan yakışır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sikiru, post: 377798, member: 57"] WM öncesi kim kimi silerse şovu! Takımlar potasıyla açmışız. Trish gördüğüm en büyük orospu ya böyle bir mikser yok. Braun'un sohbete girişinin hayvanlık yarım yarım yardı. İlk gece kemerleri Sex'in kazanmasını bekliyorum ben de ama düğün gecesi ne olacak bekleyip görelim. Biri elite takımı diğer takım da aktif olmadığı için maç özelinde çok beklentiye giremedim ama Venis'e çifte sek- zafer yakışır. Gördün mü silik imzayı yar. Çok ağır yenmişiz bunun bahanesine Wes Lee çarına ban gelsin bir daha görmeyelim şunu valla bak. After promo bayağı iyiymiş de, benim aklıma şu maçtan başka bir Paul Heyman Guy çıkar gibi geldi allah allaaahhhh........ WM öncesi kardeşleri ayarlayalım da toplu promoda ana bacı katılsın bir. Edge'in aylardır Jack Perry'nin fahişesi olduğunu hepimiz biliyoruz. Jack özel muameleyi hep sevmiştir, kerhaneye gidip öylesine birini sikmez o. Damardan girdi Max, haklı da ne yalan diyeyim. Helms akil adamı Kocaman komedisiyle yapıyor ama ben bu tarz aptalı oynayan akıllı çarları çok seviyorum. Mexico Cup'taki dörtlü de aktifliği ekmekle sıyırıyor sanırım ben de çok takip edemiyorum gerçi ama, ne olur bilemedim maçta. MJF sırtlamış zaten tüm konuşmayı. WM'da 1942 Vanguard 1 vs. Dark Vanguard 1 da isteriz ki. Nana seni kabul etmiyor Cena! WM öncesi fazla ayakta kaldık bizim eve kentsel dönüşüm gelecek bu gidişle. Zayn nasıl bar koymuş öyle off offff. Ospreay/Hardy restleşmeleri road to WM döneminde en keyif aldığım işlerden biri oldu, ikisi de müthiş haklı ve ikisi de müthiş haksız. Bu işi Zayn'in artık PGW seyircisine bile güvenmemesiyle ve şirkete ilk geldiği günden beri beklediğim o öfke patlamasına köprü olmasıyla bitirmek harika fikir. Kontrollü öfke iyidir ama WM'da kemerine mal olursa devamını da görmeyi çok isterim. TV potası anlık en iyi yer. Wyatt ve Orton nasıl bir final yapacaklar bilmiyorum ama keşke biraz daha diyaloğa dayalı ilerleseydi. Doğa üstü de diyemem, doğa üstü değil de diyemem, bir garip geldi gidiyor sanki. Harland'ı görmek güzel diyip geçiyorum WM'dan sonra genel yorum yapmak daha doğru olur. Heyman'ın ağzından hem maç öncesi sürecin genel özeti hem de Slammy'nin maça nasıl etki ettiği güzel anlatılmış. Çemberde Punk'a kemer armağan edip devamında her hafta spearla yere çakılmamı çok güzel anmayacağım tabi ama bu ikiliyle aynı olayda olmak güzel, istesek denk gelmez belki de. Temel düşüncenin en başından Heyman'ın ortada olduğu bir Punk vs. Reigns olduğunu düşünürsek dış kapının mandalı gibi kalıyoruz ama keçi sizi öpmesin ben diyim bak. Payback after WM kolezyumda demek, akarız ki Capo'm. Seyirciyi taşşağa ala ala gözdağı vermişiz bu mal topluluğa layık olan da bu zaten. Koca kıçını da saygınlığını da sikeyim Regal valla bak. Başarısız bir Mahmut Tanal kopyası diyeceğim de o da başarılı değil zaten. Si si si patroniko ve Capo'yu daha fazla etkileşimde görsek feci akardı bu arada, iki kelam bile hypeladı maça. Dario'yu kesinlikle daha büyük bir rolde görmeliydik, kazanıp GM olduğunu göremeyeceğiz tabi ama Rocky WM'dan sonra topuğu göte vurunca Capo'dan bir af dilesin bir görev buluruz ona da. Regal Yalova'daki köyüne mi döndü şimdi anlamadım. Son kez Boss ünvanıyla ayakta kapamasına müsade eden Capo'nun incelik deriz finale de. Son 2 şov biraz daha tadımlık geçer diyordum ama WM kadar olmasın okuması yağ gibi aktı, ellere sağlık. Şova 5, oyunculara -2 puan yakışır. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #74'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap