Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #74'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Centria" data-source="post: 377894" data-attributes="member: 51"><p>WM öncesi son durak</p><p></p><p>The Sex ve takım kemerler iayrılmaz ikili oldu valla. Venis geçen sene büyük bir zafer kazanmıştı bu senede bir kemer kazanıp + olarak huzurlu bir düğün bekliyoruz. Gerçi Trish ile ne kadar huzurlu olursa artık. 3. Sezonda Venis nasıl bir yola girer hiçbir fikrim yok o yüzdden bu hikayede ilgimi çekiyor bayağı</p><p></p><p>Geçen sene WM main eventinden galip olarak ayrılan adamın böyle sqaush yemesini beklemiyorduk vallahi. Perry gözümde maçtaki zayıf halkaydı ama önce squash sonra sikici bir promo ile tekrardan düşündürdü. Geçen sene olduğu gibi yine şok bir galibiyet ile karşılaşabilirim gibi geldi.</p><p></p><p>Normalde kupa için favori Edge'i görüyordum ama MJF son dakika fikrimizi değiştirdi vallahi. Gerçi ringteki üç adam da iddialı kupa için ama bilemedik. Geçen senenin aksine çok daha ortada olan bir final.</p><p></p><p>STG vs. HArdy gittikçe garipleşiyor ki WM'de ve sonrasında ikisi arasında nasıl maçlar olur meraklanıyoruz vallahi. Hardy bu STG'ye ilaç gibi geldi vallahi. Cena'yı öyle ya da böyle artık bizim pin etmemiz gerekiyor WM'de yapmaya çalışacağız bunu</p><p></p><p>TV potası geçen haftaki şovda da yazdığım gibi en çok ilgimi çeken yer. Kim kazanırsa kazansın diğer kaybeden ikili hiçbir şey kaybetmez. İşte bu yüzden Zayn'in kaybedip 3. sezonda daha yükseklerde olacağını düşünüyorum. Belki yine öfke problemleri yüzünden kaybeder kim bilir.</p><p></p><p>Wyatt yine bir şekilde üstün kapatmış. Sezon 3 Wyatt'ı şimdiden korkutuyor vallahi.</p><p></p><p>Heyman bu WM'de bu maça nasıl etki eder kestiremiyorum ama kilit rol oynayacağından eminim. Yani şu özetten sonra 2. gece'nin main eventi bu olsun sırıtmaz. Şovun başındaki Perry olaylarından sonra özellikle maç daha da ortada oldu bence.</p><p></p><p>Off offf bu main event ne olmuş ya. Regal sonunda kovulmuş. Rock WM'de kazansa bile Regal yük olmaya devam edecekti o yüzden isabetli bir karar olmuş. Dario ise ne yapar bilemedik ama sezon 3de muhtemelen çok yetkili birisi olacak. Bu yüzden şimdilik Rock ile beraber olsa da maçta bir turn bekliyorum. Turn zaten böyle maçların klasiğidir bu seferki de Dario'ya nasip oldu bence. Cardona ve Enzo'yu böyle spotlarda görmek de güzel. Main event potasında/önemli hikayelerde yeni yüzler görmek her zaman iyidir. Alberto zaten böyle yerlerin adamı fakat WM'den sonra bırak main eventte olmayı artık şirkette bile olur mu emin değilim. Rock'ı da son kez Payback 75'de görür veda ederiz gibi. Turn sayesinde İtalyanların kazanıp şirketi Avrupaya taşıyacağını düşünüyorum. Yine de yalan yok maç ortada.</p><p></p><p>Ellere kollara sağlık, WM'de alanda olamasak da promo yetiştirmeye çalışacağız</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Centria, post: 377894, member: 51"] WM öncesi son durak The Sex ve takım kemerler iayrılmaz ikili oldu valla. Venis geçen sene büyük bir zafer kazanmıştı bu senede bir kemer kazanıp + olarak huzurlu bir düğün bekliyoruz. Gerçi Trish ile ne kadar huzurlu olursa artık. 3. Sezonda Venis nasıl bir yola girer hiçbir fikrim yok o yüzdden bu hikayede ilgimi çekiyor bayağı Geçen sene WM main eventinden galip olarak ayrılan adamın böyle sqaush yemesini beklemiyorduk vallahi. Perry gözümde maçtaki zayıf halkaydı ama önce squash sonra sikici bir promo ile tekrardan düşündürdü. Geçen sene olduğu gibi yine şok bir galibiyet ile karşılaşabilirim gibi geldi. Normalde kupa için favori Edge'i görüyordum ama MJF son dakika fikrimizi değiştirdi vallahi. Gerçi ringteki üç adam da iddialı kupa için ama bilemedik. Geçen senenin aksine çok daha ortada olan bir final. STG vs. HArdy gittikçe garipleşiyor ki WM'de ve sonrasında ikisi arasında nasıl maçlar olur meraklanıyoruz vallahi. Hardy bu STG'ye ilaç gibi geldi vallahi. Cena'yı öyle ya da böyle artık bizim pin etmemiz gerekiyor WM'de yapmaya çalışacağız bunu TV potası geçen haftaki şovda da yazdığım gibi en çok ilgimi çeken yer. Kim kazanırsa kazansın diğer kaybeden ikili hiçbir şey kaybetmez. İşte bu yüzden Zayn'in kaybedip 3. sezonda daha yükseklerde olacağını düşünüyorum. Belki yine öfke problemleri yüzünden kaybeder kim bilir. Wyatt yine bir şekilde üstün kapatmış. Sezon 3 Wyatt'ı şimdiden korkutuyor vallahi. Heyman bu WM'de bu maça nasıl etki eder kestiremiyorum ama kilit rol oynayacağından eminim. Yani şu özetten sonra 2. gece'nin main eventi bu olsun sırıtmaz. Şovun başındaki Perry olaylarından sonra özellikle maç daha da ortada oldu bence. Off offf bu main event ne olmuş ya. Regal sonunda kovulmuş. Rock WM'de kazansa bile Regal yük olmaya devam edecekti o yüzden isabetli bir karar olmuş. Dario ise ne yapar bilemedik ama sezon 3de muhtemelen çok yetkili birisi olacak. Bu yüzden şimdilik Rock ile beraber olsa da maçta bir turn bekliyorum. Turn zaten böyle maçların klasiğidir bu seferki de Dario'ya nasip oldu bence. Cardona ve Enzo'yu böyle spotlarda görmek de güzel. Main event potasında/önemli hikayelerde yeni yüzler görmek her zaman iyidir. Alberto zaten böyle yerlerin adamı fakat WM'den sonra bırak main eventte olmayı artık şirkette bile olur mu emin değilim. Rock'ı da son kez Payback 75'de görür veda ederiz gibi. Turn sayesinde İtalyanların kazanıp şirketi Avrupaya taşıyacağını düşünüyorum. Yine de yalan yok maç ortada. Ellere kollara sağlık, WM'de alanda olamasak da promo yetiştirmeye çalışacağız [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #74'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap