WWE RAW Tartışma Konusu | 19.05.2025

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,914
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1

,

Logan Paul: Hey, yo! Monday Night Raw'a hoş geldiniz. Dinle beni, Greenville. Bu Cumartesi Jey Uso'yu yeneceğim bir gerçek. Ve bu ringe döndüğümde, gelecek Pazartesi Raw'da, Logan Paul yeni Dünya Ağırsiklet Şampiyonunuz olacak. Oh, sorun ne? Sorun ne, Greenville? Gerçekleri sevmiyor musun? Hey, mükemmel, senin için daha çok şeyim var, şuna bir bak. Gerçek, Jey Uso şu anki Dünya Ağırsiklet Şampiyonu. Gerçek, Jey Uso WrestleMania'da GUNTHER'ı devirdi. Hayır, YEET! Hayır dedim, EVET! Tamam, iyi, evet, iyi, YEET! Dört harf, tek kelime, hepinizin iki beyin hücresi var, kapayın çenenizi. Bir başka gerçek, Logan Paul, Jey Uso'dan 12 yıl daha hızlı tekler şampiyonluğu kazanacak. Gerçek, Jey Uso dünya şampiyonu olmanın ağırlığını kaldıramaz. Gerçek, Jey Uso'nun bu şirketteki herkeste gözü var, Logan Paul hariç. Ve en büyük gerçek ve benim favorim, Jey Uso'yu üç kez nakavt ettim. Üç kez Jey Uso'yu baygın, yüzükoyun yerde bıraktım. Ve tahmin edin ne oldu, dostum, üzgünüm Greenville, bu Cumartesi bunu tekrar yapacağım. Ve bunu yaptığımda, Logan Paul yeni Dünya Ağırsiklet Şampiyonunuz olacak.

GUNTHER: Dünya Ağır Siklet Şampiyonluğum için beni yenen o adamı yenebileceğinden çok emin görünüyorsun. Yani burada benden daha iyi olduğuna inanarak durduğunu varsaymam gerekiyor. Kendine çok güveniyorsun ve bence bu iyi bir şey. İkimizin de bildiği gibi özgüven, hayatta bizi yönlendiren şeydir, bizi buraya getiren şeydir, değil mi? Dürüst olmak gerekirse, buradaki herkes bir saniyeliğine dürüst olsa, bu insanlar size onlardan çok daha fazla saygı gösterir. Yani, hadi ama çocuklar, biraz kıskanıyor olabilirsiniz, çünkü bu kendi kendini yetiştirmiş bir sosyal medya megastarı. Kendi elleriyle bir sosyal medya imparatorluğu kurdu. Dürüst olmak gerekirse, senden öğrenebileceğim şeyler var.

Logan Paul: Evet, var, GUNTHER. Dinle, The Ring General işi biliyor. Hey, bu sadece iş, çocuklar, ve ben bunun için iyiyim. GUNTHER'ın bu kadar zeki olduğunu kim bilebilirdi? Ne istersen konuş benimle kardeşim, soyunma odasındayım, senin için harika bir adamım var.

Hey, daha bitirmedim. Sanırım bana öğretebileceğin şeyler var. Sosyal medya konusunda biraz yardıma ihtiyacım olabilir. Sadece genel olarak, girişimciliğiniz, pazarlama anlayışınız. Biraz daha düşünürsem, manşetleri hayal edin. YouTuber Dünya Ağır Siklet Şampiyonu oldu, değil mi? Logan Paul'ün Dünya Ağır Siklet Şampiyonu olması iş dünyası için harika olurdu.

Logan Paul: GUNTHER'ın, Ring Generali'nin iş bildiğini kim bilebilirdi? Takım elbisesi ve her şeyi var. O aslında LO-Gang'de, bu çılgınlık. Hey, saygı duy, GUNTHER, bu adam işi biliyor, bunu sevdim.

GUNTHER: İş, senin için budur, değil mi? Bir şeyi anla, senin için iş, ama benim için buradaki her şey çok kişisel. Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu için Jey Uso'yu yenmek benim için çok kişisel. Bunu benden alırsanız, kendimi saygısızlığa uğramış hissederim. Belki Pat'e güreşçi olmayanlar tarafından saygısızlığa uğramakla nasıl başa çıktığımı sorabilirsiniz. O adam en azından biraz yürek gösterdi. Ama senin gözlerine baktığımda yürek göremiyorum. Eğer Jey Uso'yu yenersen ve 9 Haziran'da Phoenix'te benimle karşılaşırsan, tüm övgülerin bir şey ifade etmez. Çünkü karşı karşıya geleceğiz, o zil çalacak ve seni canlı canlı yiyeceğim.

Logan Paul: Hey, ne diyorsun, GUNTHER? Üzgünüm, belki onları duymuşsundur. Logan Paul'dan uzaklaşıyor musun? Evet, büyük korkunç kedi.

Jey Uso, Logan Paul'a Super Kick atıyor.

Jey Uso: Aslında, Cumartesi günü görüşeceğiz. Ve GUNTHER, seninle Phoenix'te görüşeceğiz. Dört harf, tek kelime, uh-uh, YEET!

Jey Uso sahne arkasında Paul Heyman'la karşılaşır. Logan Paul gerçekler hakkında konuşmak ister, The Wiseman'ın bazı köklü bilgelikleri vardır. Herkes onun Roman Reigns ve CM Punk'a ihanet ettiğini söylüyor, ancak birine ihanet etmek için onu arkadan bıçaklamaları, geldiğini görmedikleri bir şey yapmaları gerekiyor. Heyman bunu Jey'nin yüzüne söylemek istiyor, böylece Dünya Ağır Siklet Şampiyonuna ihanet etmekle suçlanamayacak. Bu gece Jey, Bron Breakker ile dövüşecek. Unvan söz konusu değil. Gerçek şu ki, Bron Breakker Jey'nin unvanının peşinde değil. Bron, Jey'nin hızını kesmek için sabırsızlanıyor. O kadar büyük bir şampiyon. Gerçek şu ki, ister Jey, ister Logan Paul ya da GUNTHER olsun, bu kısa vadeli bir koşu çünkü Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu için uzun vadeli plan Seth Freakin' Rollins.

The Judgment Day def. AJ Styles & Penta

Finn Balor rakibine iplerin üzerinden yaptığı The Coupe De Grace'ın ardından tuşa gidiyor ve maçı takımına kazandırıyor.

Logan Paul sahne arkasında Seth Rollins ile karşılaşır. Logan bunun zamanı olmadığını, Seth'in onu rahat bırakmasını istediğini, sadece eve gitmek istediğini söyler. Seth anlıyor ama Logan'ın onu dinlemesini istiyor. Logan'ın Cumartesi günü büyük bir dünya şampiyonluğu fırsatı var. Seth, Jey Uso'nun işine burnunu soktuğu için bu gece canının yanacağını söylüyor. Jey Greenville'den yürüyerek de çıksa, sedyeyle de götürülse, Saturday Night Main Event'te %100 hazır olmayacak. Bu da ihtimallerin Logan'ın lehine olduğu anlamına geliyor. Eğer Logan Jey ve GUNTHER'ı geçebilirse, Seth diğer tarafta onu bekliyor olacak. Logan, Dünya Ağırsiklet Unvanını ele geçirirse kime teşekkür edeceğini bilecek. Belki WrestleMania 39'un rövanşını yaparlar ama bu kez Dünya Ağırsiklet Unvanı söz konusu olacaktır. Seth, Logan'a uzaklaşırken bunu düşünmesini söyler.

Roxanne Perez def. Natalya & Becky Lynch

Roxanne Perez rakibine yaptığı The Pop Rocks'ın ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor. Maçtan sonra Becky ve Valkyria sahne arkasına doğru kavga etmeye başlar.

Sheamus def. Grayson Waller

Sheamus rakibine yaptığı The Brogue Kick'in ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.

Gelecek hafta Raw'da Rusev, Akira Tozawa ile dövüşecek. Chad Gable ve Ivy Nile, Pearce'ın ofisine giriyor. Gable, Rusev'in gelecek hafta Tozawa'nın kariyerini bitireceğini söylüyor, tıpkı o palyaço Otis'e yaptığı gibi. Gable, The Alpha Academy'nin sonsuza dek bitirilmesini dört gözle bekliyor. Maxxine Dupri Tozawa'yı sakinleştirmeye çalışıyor. Maxxine, Gable'ın buna değmeyeceğini söylüyor. Gable şimdi ne istiyor? Creed Brothers'ın gelecek hafta Dünya Tag Team Şampiyonluğu fırsatını yakalamasına seviniyor ama ya kendisi? Sadece kendisi için değil, Ivy Nile için de MITB Eleme Maçları hakkında konuşmak için burada. Pearce bu konuşmayı zaten yaptıklarını söylüyor. New Day de konuşmaya katılıyor. Gable bunun kişisel bir şey olmadığını, ancak Creed Kardeşlerin Dünya Tag Team Unvanlarını alıp gittiğini söylüyor. Üzerinde anlaşabilecekleri tek şey, kimsenin The War Raiders'ın kazandığını görmek istemediğidir. Pearce, Gable ve New Day'e ofisini terk etmelerini söyler. Woods için sorun yok çünkü Pearce'ın ofisi orta yaş krizi gibi kokuyor.

Son Dakika Haberi: Indiana Pacers Süperstarı Tyrese Haliburton WWE 2K25'te indirilebilir bir karakter olacak. Tyrese, geçen yıl SmackDown'da Jalen Brunson ile karşılaşmasını ve Doğu Konferansı Finallerindeki yaklaşan mücadelelerini değerlendiriyor. Cole ve McAfee bir iddiaya girdi. Eğer Knicks kazanırsa, Pat bir sonraki Raw yayınında takım elbise giymek zorunda kalacak. Pacers kazanırsa, Cole Raw'da atlet giymek zorunda kalacak.

Cathy Kelley, GUNTHER ile kuliste bir röportaj yaptı. Birden fazla süper yıldızın Jey Uso için gelmesiyle, 9 Haziran'da oyun planı değişecek mi? Seth Rollins konuşmayı böler. Seth, en son aynı mekânı paylaştıklarından beri epey zaman geçtiğini söylüyor. GUNTHER'ın Seth'in Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu ile yaptığı iş oldukça iyiydi. Oldukça iyi bir şampiyondu. GUNTHER, Paul Heyman'ın gecenin erken saatlerinde söylediklerini duydu. Seth'in kendisine vizyoner demesi çok dar görüşlü olduğunu gösteriyor çünkü burada uzun vadeli düşünen o değil, GUNTHER. Seth saçmalamayı keseceğini, saygı duyduğu biri için profesyonel nezaket gereği burada olduğunu söylüyor. Eğer GUNTHER Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu tekrar ele geçirirse, Raw kadrosundaki diğer herkesle aynı muameleye maruz kalacak. GUNTHER bekleyemez. Aslında, cezayı hevesle bekliyor.

Rhea Ripley def. Kairi Sane & Zoey Stark

Rhea Ripley rakibine yaptığı The Rip Tide'ın ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.

The Judgment Day Clubhouse'a geri dönüyoruz. Finn Balor, Roxanne Perez ile bazı konuşmalar yapıyor ve onu resmen The Judgment Day ile tanıştırıyor. Finn, Dominik'in yeni üyelere ihtiyaçları olduğu konusunda söylediklerini düşünüyor. Dominik, Finn'in Liv Morgan ile konuşması gerektiğini söyler. Finn, Liv'in bunu takdir edeceğini, çünkü Dom'un, JD'nin ve Carlito'nun arkasını kolladığını, ancak Raquel ve Liv'in kimsesi olmadığını söyler. Finn, Roxanne'in The Judgment Day'in bir üyesi olmadığını ama bazen dışarıdan yardıma ihtiyaç duyduklarını söyler. Roxanne hâlâ Raw'daki yerini bulmaya çalışıyor ve The Judgment Day'e hayranlık duyuyor. Roxanne etkinliği hediyeler getirdi. Roxanne, Dom'a bir kutu tavuk nugget verir. Raquel bundan etkilenmez ve Roxanne'e kulüp evini terk etmesini söyler. Finn, Liv Morgan'ın geri dönmesini sabırsızlıkla beklemektedir.

Jey Uso def. Bron Breakker (DQ ile)

Seth Rollins Jey'e arkadan saldırarak diskalifiye olmasına neden olur. Maçtan sonra Jey, Rollins ile kavga etmeye başlar. Rollins ve Breakker Jey'nin üzerine çullanır. Sami Zayn ve CM Punk ringe geliyor. Greenville'de kıyamet kopmaya başlar. Logan Paul Jey'i Titanium Punch ile yere serer ve şov yayından kaldırılır.​

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi