WWE RAW Tartışma Konusu | 12.05.2025

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,914
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1

CM Punk: Louisville, Kentucky'de bir Pazartesi gecesi hayatta olmak harika değil de ne? Kızgınım ama şanslı bir adamım çünkü buranın evim olduğunu iddia edebilirim. WrestleMania'nın tüm tozu dumanı dağıldı, birkaç hafta bekledim, birkaç sakatlık ve incinmiş duygular yaşadım ama kızgınlığımı üzerimden atamıyorum. Çok fazla düşmanım var, aslında şu anda kime kızgın olmadığımı listelemek benim için gerçekten kolay olurdu. Ama bir numaralı kurşunla, kocaman bir kurşunla, şu anda en çok kızdığım kişi kendimim. Evet, kendime kızgınım çünkü bunu daha önce de yaşadık. Bu Paul Heyman'ın CM Punk'ı sırtından bıçakladığı ilk sefer değil. Beni sırtımdan bıçakladın, utanmalısın. Beni iki kez bıçakladın, utanmalısın. Ama bu benden, tamam mı? Arkadaşlarıma güvenmeyi severim. Paul Heyman neredeyse 12 yıl önce kafama bir merdivenle vurdu ve alnıma 13 zımba attı, ama biz bunu aştık, en azından ben aştığımızı sanıyordum. İnsan olarak büyüdük ve olgunlaştık, en azından ben öyle yaptım. Ve bu şirkete geri döndüğümde beni Paul Heyman hakkında uyaran Jey Uso'dan özür dilerim. Ama Paul Paul'dür, her zaman olduğu kişidir. O şişko küçük bir yılan. Yani, evet, ona kızgın olsam da, daha çok kendime kızgınım. Ve evet, şu Temu CM Punk'a, Seth Rollins'e kızgınım. Hepsini elime geçireceğim. Kafamı karıştıran şey, Louisville, Kentucky, bunun nasıl biteceğini bilmemiz. Buraya daha önce de geldik, bu yoldan geçtik, hepimiz bu yolculukta birlikteyiz. Paul Heyman, bunun nasıl biteceğini biliyorsun. Ve ellerimi o küçük şişko boynuna dolamak ve gözlerin patlayana kadar seni sıkmak için sabırsızlanıyorum.

Paul Heyman: Bayanlar ve baylar.

CM Punk: Hayır, hayır, hayır, işte burada. Güzel, neredesin? Neredesin Penguen, hadi? Bir amaç uğruna yürümek mi istiyorsun? Hemen şimdi ringe gel ve bana yaptığın şeyi tam olarak neden yaptığını açıkla. Ve Wiseman, hangi kelimeyi seçersen seç, son kelimen olacağını anla. Hadi gel.

Seth Rollins, Bron Breakker'la birlikte sahnede beliriyor.

CM Punk: Sen sadece bir şarkısın evlat, hepsi bu. Bir noktada zil çalmak zorunda.

Seth Rollins: Tam da daha fazla bencil ya da egoist olamayacağını düşündüğümde, kendini aşmanın bir yolunu buluyorsun. Bu adam, Paul Heyman, senin en iyi arkadaşındı. En iyi arkadaşın ve sen WrestleMania yolunda onun hayatını cehenneme çevirdin. Ve şimdi burada, tüm dünyanın önünde, hepimizi onun sana ihanet ettiğine inandırmaya mı çalışıyorsun? Beni hasta ediyorsun, Punk. Bu adam sana inandı. Yıllarca, kimse inanmazken o sana inandı. Neye inandığımı biliyor musun? Senin bir pislik olduğuna inandım. Çöp olduğuna inanıyorum. İnsan dışkısı olduğuna inanıyorum. Ve inancım doğruydu. Ve tam da senden daha fazla nefret edemeyeceğimi düşündüğüm anda, şu anda Dünya Ağır Siklet Şampiyonu olmamamın sebebi olarak ringde duruyorsun.

CM Punk: Ben iki ayağımın üzerinde olduğum sürece asla şampiyon olamayacaksın.

Seth Rollins: Senin olayın ne, dostum? Cezalandırılmayı seviyor musun? Acı çekmeyi seviyor musun? Tarihin yanlış tarafında olmayı seviyor musun? Burada olan şey bu mu? Anlayamıyorum. Paul, bekle bir dakika, bekle, anladım. Kurbanı oynamayı seviyor. Buraya gelip yuh çekmeyi ve ağlamayı seviyor. Zavallı CM Punk, değil mi? Umutsuzca kurban olmak istiyorsun, Punk. Umutsuzca şehit olarak ölmek istiyorsun. Bunun ayarlanabileceğine inanıyorum. Umarım son sözlerini hazırlamışsındır.

Bron Breakker ringe doğru ilerliyor.

CM Punk: Bütün gün havlayacak mısın, küçük köpekçik yoksa ısıracak mısın?

Punk mikrofonla Breakker'a saldırıyor. Breakker omuz darbeleriyle saldırıyor. Breaker köşeye haymaker yağdırıyor. Punk, Breakker'ın suratına tekme atıyor. Punk, Rollins'i double leg takedown ile yere seriyor. Punk yer ve yumruk saldırısına geçiyor. Breakker Punk'a arkadan saldırıyor. Breakker, Punk'ın göğsüne defalarca vuruyor. Sami Zayn kurtarmak için ringe giriyor. Zayn, Rollins'e saldırıyor. Breakker'dan Northern Lights Suplex. Punk ve Rollins köşede kavga ediyor. Heyman, Rollins'e çelik bir sandalye veriyor. Jey Uso, Rollins'e SuperKick atıyor. Jey'den hızlı haymakers. Breakker arkadan Jey'e saldırıyor. Rollins ve Breakker Jey'e saldırıyor. Punk ve Rollins kurtarmak için iki çelik sandalyeyle ringe girer.

Penta def. Chad Gable

Penta rakibine yaptığı The Mexican Destroyer'ın ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.

Judgment Day Kulüp Evine gidiyoruz. Dom, Liv Morgan'ın ona taşınmanın iyi gittiğini söylediğinden bahsediyor. JD McDonagh Dom'a zaman dilimlerini hatırlatmak zorunda kaldı. Dom, Finn Balor'la konuşmak istiyor. Dom, Finn'in Backlash'te çelik sandalyeyle tereddütlü davrandığını ve bunun neredeyse ona Kıtalararası Şampiyonluğa mal olduğunu söylüyor. Finn, Dom'un Rhea Ripley ve Damian Priest gibi paranoyaklaşmaya başladığını söylüyor. Her şey yolunda gitmedi ama her şey yoluna girdi ve Dom hâlâ Kıtalararası Şampiyonu. Finn, Dom'a onun için AJ Styles'ın icabına bakacağını söylüyor.

American Made def. The War Raiders

Julius ve Brutus rakiplerine The Brutus Ball'ı yapıyor ardından Brutus Creed tuşa gidiyor ve maçı takımına kazandırıyor.

Jey Uso: Dedim ki, Dünya Ağırsiklet Şampiyonu, “Ana Olay” Jey Uso şu anda şehrinizde. Çok işim var. Büyük sırtımda büyük bir hedef var, bu yüzden büyük göğsümden bir şey çıkarmama izin verin. Hey, Logan Paul, boyundan büyük konuşuyorsun, Uce. Şampiyonluk için uygun olmadığımı söylüyorsun, camdan bir çenem olduğunu söylüyorsun. Benden kaçmaya devam ediyor. Bana sinsice yaklaşmaya devam ediyor. Ama bak, Cumartesi Gecesi Ana Olay'da, sen ve ben, Uce. Evet, evet, yüz yüze, tamam mı? Yüz yüze, Uce. İki kez dünyayı sarsan. Arenayı sallayan. Size söz veriyorum, o Cumartesi gecesinden sonra hala Dünya Ağırsiklet Şampiyonunuz olacağım.

Gunther ringe doğru ilerliyor.

Gunther: Hayal edilemeyen gerçek oldu. Jey Uso, Dünya Ağırsiklet Şampiyonu. O andan beri ilk kez tekrar karşılaşıyoruz.

Jey Uso: Seni tuş ettiğim anı mı diyorsun?

Gunther: Biliyor musun Jey, burada ne yaptığını anlıyorum, çünkü şampiyon olmanın nasıl bir şey olduğunu biliyorum, bu şirkette geçirdiğim zamanın %80'inde şampiyon oldum, bu yüzden anlıyorum. Üzerinde büyük bir baskı olduğunu anlıyorum ama bunu anlıyor olmam senin hakkındaki görüşlerimin değiştiği anlamına gelmiyor. Bu pozisyonun senin için doğal olmadığını hissediyorum. Çünkü benim aksime, sen doğal bir şampiyon değilsin. Ve ağzını çok fazla açmayı sevdiğin için, haberi henüz yaymamış olmana oldukça şaşırdım. Bu zevk bana ait olsun, çünkü Adam Pearce'ın buraya gelmeden önce sana söylediği gibi, sen ve Logan arasından kazanan, Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu gerçek sahibi olan “The Ring General” GUNTHER'a teslim etme onuruna sahip olacak. Jey, bundan bir ay sonra, 9 Haziran'da Phoenix, Arizona'da, senin ve Logan'ın arasından kazanana Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu için meydan okuyacağım. Ve Jey, umarım kazanan sen olursun çünkü seni ve tüm o insanları sonsuza dek susturmaktan başka bir şey istemem. Seninle tekrar ringe çıkmayı, sana üstünlük sağlamayı ve sana yerinin neresi olduğunu hatırlatmayı çok isterim.

Jey Uso: Bekle, bekle. Bana yerimi hatırlatır mısın? Benim yerim mi? Benim yerimdeyim. Bu benim yerim. Burayı kollarımda bununla yönetiyorum. YouTuber'ı halledeceğim, sonra ben ve Ring Generali, geri döneceğiz. Bu maça da WrestleMania'dan çıktığım gibi, Dünya Ağırsiklet Şampiyonu olarak çıkacağım. Dört harf, tek kelime, EVET!

Jackie Redmond, Ludwig Kaiser ile kuliste bir röportaj yaptı. Ludwig'in 2024'te bir çıkış yılı olduğuna dikkat çekiyor. Ancak, 2025'in neredeyse yarısındayız ve Ludwig'i yarışmada neredeyse hiç görmedik. Jackie sorusunu soramadan Bron Breakker Jey Uso'ya acımasızca saldırıyor. Bu, Seth Rollins'in programın başlarında Bron'a verdiği doğrudan emirdi. CM Punk ve Sami Zayn, Jey yerde yatarken olay yerine geç kaldı.

AJ Styles def. Finn Balor

AJ Styles rakibine yaptığı The Phenomenal Forearm'ın ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.

Becky Lynch: Cumartesi günü ben yenilmedim, hayır, hayır, Lyra Cumartesi günü yenildi. Bana inanmıyor musunuz? Bana inanmıyorsanız, birimiz hastaneye götürüldü, o, ve birimiz güzel büyük otobüslerine gittik, güzel sıcak bir duş aldık, bir shot tekila içtik ve onların parlaklığının tadını çıkardık, ben. Ve Lyra'nın bana yaptığı her şeyden sonra bile, her hafta ortaya çıkıp karakterime, olduğum kişiye saldırdıktan sonra bile, yine de onu kendisinin en iyi versiyonu haline getirdim. Ona kariyerinin en iyi maçını verdim. Ve sadece üç hafta boyunca benim spot ışığımın eteklerinde dururken, hayatı boyunca hiç şu anda olduğu kadar önemli olmamıştı ve bu yakın bile değil. Ama maçtan sonra zil çaldığında, yenilgiyi duymadım. Hayır, hayır, hayır, duyduğum şey kulağımda çınlayan bir alarmdı ve sadece Lyra tarafından değil, hepiniz tarafından ne kadar manipüle edildiğimi fark ettim.

Neredeyse bir yıl boyunca neden bu işten uzak durduğumu bilmek ister misin? Çünkü siz istediniz. En son Dünya Şampiyonluğunu kazandığımda bunu hissettim, tepkileri duydum, internetteki tüm yorumlarınızı gördüm. Bu yüzden geri çekildim, çünkü eğer dünya şampiyonluğu kazanmak için burada değilsem, o zaman neden buradayım? Ama hayır, bakın, ben her zaman halktan yana oldum. Her zaman halk için oldum, bu yüzden ne isterseniz yapın, çünkü kariyerim için size teşekkür etmeliyim, değil mi? Sizler beni omuzlarınızda WrestleMania'nın ana etkinliğine taşıdınız. Kendinizi bende gördünüz. Ben sizdim, siz bendim, bu işte beraberdik, değil mi? Ama sonra bir şey oldu? Kazandım ve artık kendinizi bende göremiyordunuz, çünkü başarıyı tanıyamıyorsunuz, çünkü tek bildiğiniz başarısızlık. Ve evet, anlayamadığınız şeylerden nefret edersiniz.

Bir şey bilmek ister misiniz, dışarıdayken arkadaşlarımdan biri bana sordu, hey, özlüyor musun? Aklıma bir şey geldi. Dedim ki, hayır, ringde olmayı özlüyorum ama garip, kendimi daha çok seviyorum. Ve neredeyse ne dediğimi anlamıyordum, ama şimdi anlıyorum, çünkü hepiniz tarafından esir alınmadım. Hayır, bana kim olduğumu ve neyle ilgili olduğumu söylemenizi dinlemek zorunda değildim. Yalanlarınızı dinlemek zorunda değildim. Bu işte umut ettiğim tek kişiden de aynı yalanları duyuyorum. Söylediğin kişi olmadığımı kanıtlamak için kendimi paralamak zorunda değildim ama artık her şey değişti. Çünkü şu andan itibaren, sen ne dersen o olacağım. Yani bencil miyim? Evet, öyleyim. Açgözlü müyüm? Evet, öyleyim. Acımasız mıyım? Evet, öyleyim. Ve tüm o kızlar, arkada gittiğime sevinen, Becky Lynch'in üzerindeki ateş söndüğü için güvende olduğunu düşünen tüm o kızlar, sonunda The Man tarafından bastırılmanın nasıl bir şey olduğunu anlayacaklar.

Rusev: Bunu yapmak istemedim, Otis. Bunların hiçbirini yapmak istemiyorum. Tek istediğim eve dönmek, zengin olmak. Ama ben de bir zamanlar aşağılık insanlar tarafından programlanmıştım ve hepimiz uyanana kadar kardeşlerimi bırakamam. Sence bu insanlar aileni özlemeni umursuyor mu? Sence bu insanlar her gece seçimlerinin zarar göreceğini umursuyor mu? Geçen hafta Tozawa bana doğru adım attı ve kalabalık huşu içinde tezahürat yaparak onu düz çizgiye doğru yürüttü. Ve hala onların onayını mı istiyorsun? Çünkü koyunların kurtları kontrol etmesine izin veriyorsun. Dizlerinin üstünden kalk, dostum. Onların tezahüratlarının bir bıçak için taş gibi olduğunu görmüyor musun? Ama ben onların içini görüyorum, bu yüzden adımı söyleyerek alay etmeye devam ediyorlar. Ama buradaki işim bittiğinde günümü geri alacağım. O güne kadar, kardeşlerim, sizi incitmek bana acı verecek. Ama uçuruma düşmektense benim elimden düşmenizi tercih ederim.

Rhea Ripley & Iyo Sky def. Giulia & Roxanne Perez

Rhea Ripley rakibine yaptığı The Rip Tide'ın ardından tuşa gidiyor ve maçı takımına kazandırıyor.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 2)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi