WWE RAW Tartışma Konusu | 05.05.2025

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,912
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1

Jey Uso: Dedim ki, Dünya Ağırsiklet Şampiyonu, “Ana Olay” Jey Uso şu anda şehrinizde. Bak, ben buradayım, Logan Paul'un burada olduğunu biliyorum, o yüzden bu gece işimize bakalım, Uce. Neredesin?

Paul Heyman: Bayanlar ve baylar, benim adım Paul Heyman. Bu gece buraya Dünya Ağırsiklet Şampiyonu “Main Event” Jey Uso'ya saygısızlık etmek için gelmedim. Ama bu gece kendimi buraya, Omaha, Nebraska'ya kadar sürükledim çünkü Dünya Ağır Siklet Şampiyonu “Main Event” Jey Uso'nun yüzüne doğrudan bir şey söylemek istedim.

Jey Uso: OG, OG, aileme yaptıklarından sonra benimle ringe çıkmak için çok cesur olmalısın.

Paul Heyman: Yani, Kabile Şefimiz Roman Reigns'e ihanet ettiğim için bana ders mi vereceksin?

Jey Uso: Vereceğim. Seninle konuşacağım çünkü ilk günden beri senin geçmişini gördüm. Kuzenimi senin hakkında uyarmıştım. CM Punk'ı da senin hakkında uyarmıştım.

Paul Heyman: Siz uyarıları dağıtırken kimsenin beni uyarma zahmetine girmemesi çok yazık. Belki de beni dünyadaki en iyi arkadaşım, en iyi dostum, silah arkadaşım CM Punk hakkında uyarmalıydınız. Bir dakika izin verin, mikrofon elimdeyken yuhalamalarınızı kendinize saklayabilirsiniz. Hiçbiriniz ve hiçbiriniz benim yaşadıklarımı yaşamak zorunda değilsiniz. Dünyadaki en iyi arkadaşım CM Punk, beni öyle bir pozisyona soktu ki, Kabile Şefimle ilişkimi sabote edeceği kesinlikle, kesinlikle, %100 garantiydi. CM Punk, CM Punk, CM Punk, onun adını zikrediyorlar, çünkü o adamın karanlık kalbinde ne olduğunu bilmiyorlar. O adam, benim en iyi arkadaşım, beni öyle bir duruma soktu ki Kabile Şefimiz Roman Reigns ile ilişkimi sabote edeceğini kesinlikle ama kesinlikle garanti etti. Bir dakikalığına kuzenin Roman Reigns hakkında konuşalım. Roman Reigns henüz lisede futbol oynarken, babasının ya da amcasının izinden güreş ringine çıkmayı aklından bile geçirmeden çok önce, dünyadaki en iyi arkadaşım CM Punk ile bir hayalim vardı. Dünyadaki en iyi arkadaşımın hayatında karşılaştığı tüm zorlukların üstesinden gelmesini ve WrestleMania'da onun köşesinde olmayı istediğim için Roman Reigns ne yapacağımı sanıyordu? Sırlarını CM Punk'a satacağımı mı?

Beş yıl boyunca The Bloodline'ı inşa ettikten sonra bunu neden yapayım, söyleyin bana, neden yapayım? Alakasızlık Adası'nda başıboş bir Big Dog buldum ve onu Kabile Şefi'ne ve WWE Evreni'nin hükümdarına dönüştürdüm. Biz 1.316 yıl boyunca Tartışmasız WWE Şampiyonuyduk ve WrestleMania 40'ta Seth Rollins tarafından dikkati dağıtıldıktan sonra Cody Rhodes tarafından yenilerek bunu mahveden ben değildim. Unvanını kaybetti. Hayatımın beş yılını onu şampiyon yapmak için harcadığım unvanını kaybetti. Ve sonra ne yaptı, ortadan kayboldu, büyük bir köpek olarak evine döndü, büyük yaralarını yaladı ve beni Solo'nun, Jacob Fatu'nun ve Madison Square Garden'da beni masaya yatıran ve neredeyse 40 yıllık kariyerimi bitiren Tongalıların ellerine bıraktı. Ve intikamımı almak için geri dönmedi, Ula Fala'sını geri almak için geri döndü. Ama Roman Reigns'e ihanet ettim, değil mi? En iyi arkadaşımın hayalini gerçekleştirmesine yardım etmek istediğim gerçeğini kaldıramayan Roman Reigns'e ihanet ettim. Hayır, hep Paul Heyman, hep ben yalancıyım, hep ben hatalıyım, hep ben ihanet edenim, hep ben ikili oynayanım, hep ben bu durumdaki lanet olası pisliğim. Bu sefer değil, ben haklıyım, ben haklıyım, ben haklıyım. Ve sen beni mi suçluyorsun? Canınız cehenneme. Ve beni yuhaladığınız için her birinizin canı cehenneme.

Jey Uso: İyi misin? Aslına bakarsan, işin bitti mi? Aslına bakarsan, sana bir sorum daha var, OG. Bunun benimle ne ilgisi var?

Paul Heyman: Sana bir özür borçluyum, bunun seninle bir ilgisi yok, o kısmı değil. Buraya Roman Reigns ve CM Punk hakkında konuşmaya gelmedim. Ama bir şey var ki, buraya senin hakkında konuşmak için geldim, ki bu da tamamen seninle ilgili, Jey Uso. O unvanı kazandın çünkü o unvanı istiyorsun ama o unvan güç ve kontrolle ilgili. Ve dürüst olmak gerekirse, Jey, sen güç ve kontrolün nasıl kullanılacağını bilmiyorsun. Bu kaldıracı anlamıyorsun. Her gece buraya gelip seyirciyle YEETING yapmanın ve en iyi ring içi performansını sergilemenin yeterli olduğunu düşünüyorsun ama unvan bununla ilgili değil. Yani, kalbinizde şampiyon olmayı isteseniz de, şampiyon olmak isteseniz de, Seth Rollins şampiyon olmak zorunda. Seth Rollins bu güce sahip olmalı. Seth Rollins bu kontrole sahip olmalı. Ve Bron Breakker, bu planımızın birinci aşamasıydı. İkinci aşama o unvan. Ama bu gece sana bir iyilik yapmak için buradayım ve bu iyiliklerin nasıl sonuçlandığını hepimiz biliyoruz, değil mi? Kendi ölüm fermanını imzalamana izin vereceğim, Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu kaybedeceğin geceyi seçmene izin vereceğim çünkü Jey Uso, Seth Freakin' Rollins sana Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu için meydan okuyor. WrestleMania'da Roman Reigns'i tuş etti. Roman Reigns ve CM Punk'ı yendi. Bir numaralı yarışmacı olmayı hak ettiğini biliyorsun. İyilik şu, zamanı sen seç, yeri sen seç, çünkü Seth Rollins seninle bu unvan için dövüşecek, her zaman, her yerde.

Jey Uso: Vay, vay, vay, vay, OG, dur bakalım. Omaha, bana yardım edebilir misin? Ama az önce Seth Freakin' Rollins'e karşı Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu için her zaman, her yerde, her yerde mi dedi? Omaha, bu gece başlıyor. Dört harf, tek kelime, EVET!

Paul Heyman Seth Rollins'in soyunma odasına giriyor. Heyman, Seth'e Jey'nin bunu yuttuğunu söylüyor. Jey'nin bunu yuttuğuna inanamadı. Seth'in en çok neyi sevdiğini biliyor musunuz? “Ben demiştim” demeyi seviyor. Seth, Heyman'ın “Ben demiştim” diyerek onu şımartmasını istiyor. Heyman, Seth gittikten sonra Bron Breakker'a biraz bilgelik bahşetmek istiyor. Roman Reigns WrestleMania'da Seth Rollins için hazırlandı. Seth, WrestleMania'nın ana etkinliğinde sektördeki en büyük yıldızı tuş etti. CM Punk WrestleMania'da Seth Rollins için dizginlenemez bir tutkuyla hazırlandı. Seth Rollins sadece Roman Reigns ve CM Punk'ı yenmekle kalmadı, her ikisi de WrestleMania'nın ana etkinliğinde Seth Rollins'e yenildi. Heyman, Jey Uso'dan hiçbir şey alamayacağımızı, onun harika bir şampiyon olduğunu ve WrestleMania'da GUNTHER'ı pes ettirdiğini söyledi. Jey Uso parkta kolay bir gün değil. Ama Jey Uso, Seth Rollins'e odaklanmıyor, Logan Paul tarafından dikkati dağıtılıyor. Kimse kalmadı, Seth Rollins bir keskin nişancı ve Jey Uso'yu gözüne kestirdi. Ve bu gece, hakem Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu Seth Freakin' Rollins'e verdiğinde krallığın anahtarları onlara teslim edilecek.

Penta def. JD McDonagh

Penta rakibine yaptığı The Mexican Destroyer'ın ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.

Sheamus def. Austin Theory

Sheamus rakibine yaptığı The Brogue Kick'in ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.

Becky Lynch: Adam Omaha'ya geldi. Bekle, berbat mıyım? Durun bir saniye, durun bir saniye, çünkü burada neler olduğu konusunda kafam çok karışık. Bana kötü adammışım gibi davranıyorsunuz. Burada kurban benim. Burada kurban benim. Tamam, tamam, Bayley'i saf dışı bıraktım ama WrestleMania'da rampadan indiğimde herkes aklını kaybetti, kalabalıktaki bir kadın sevinç gözyaşları dökmeye başladı. Kimse Bayley'nin nerede olduğunu sormadı, kimse umursamadı. Tabii ki sormadılar, o bir çöp. O çöp, çöpü ben çıkardım. Herkes, oh, harika, çöp çıkarıldı, hey, çöpü ben çıkardım, dedi. Herkes “Çöpü çıkardığına inanamıyorum.” diyor. Biri çöpü çıkardığında böyle söylenmez, çöpü çıkardığın için teşekkür ederim denir. Sadece bu da değil, geri dönüşümü de çıkardım, çünkü Lyra bu, normal çöpten daha az saldırgan, ama yine de çöp. Ve onun hakkında çöp olan şey onun tavrı. Ben olmasaydım bir hayali olmayacaktı. Ben olmasaydım bir unvanı olmayacaktı. Benim için olmasaydı tarih yazamazdı. Ben olmasaydım nişanlısı bile olmazdı. Ve yine de tüm bu saygısızlığı görüyorum. İşte ben de bundan bahsediyorum.

Lyra Valkyria: Beni gerçekten aradın mı, geri dönüşüm?

Becky Lynch: Evet, dedim.

Lyra Valkyria: Sen geri dönüşüm kraliçesisin. Yıllardır aynı hareketleri, aynı eski yorgun numaraları yapıyorsun. Sorun değil Becky, sen bilirsin, umurumda değil. Seninle sorunum, başarımla bir ilgin varmış gibi davranman. Kafana ayağımdan daha çok sokmak istediğim tek şey, beni senin yaratmadığın gerçeği. Seni bilgilendireyim, çünkü bir süredir yoktun. Sen tatile gittin ve herkes iyileşti. Sen tatile gittin ve ben kendi tarihimi yazdım. Ama bu şampiyonluğun anlamı sensin, değil mi? Bunu sen söylemiştin. Bu yıl senin işe geldiğinden daha fazla gün savunduğumu düşünürsek bu çok zengin. Şimdi görüyorum Becky, çok net görüyorum. Kadınlar için cam tavanları paramparça ettin ve bunun için sana sonsuza dek minnettar kalacağım ama tüm cam kırıklarını yerde bıraktın ve soyunma odasının geri kalanı da senin arkandan geldi çünkü kimseyi yanında zirveye taşımaya niyetin yoktu.

Becky Lynch: Tamam, hayır, hayır, hayır, haklısın, ben yokken herkes kariyerinin en iyi yıllarını geçirdi. Ama bunun tek sebebi kendilerini kıyaslayacakları ben olmadığım içindi. Ve hayır, hayır, hayır, ben kimseye yardım etmedim, kimseyi sevmiyorum ve benim işim kimseye yardım etmek değil, benim işim herkesi yenmek. Ve işimde çok ama çok iyiyim. Aslında, bu işi yapanların en iyisiyim. Ve bunu en iyi yapan kişi olduğumu sadece ben söylemiyorum, Sports Illustrated da bunu en iyi yapan kişi olduğumu söylüyor. Yani, ne kadar iyi olduğunuzu düşündüğünüzün, ne kadar iyi olacağınızın bir önemi yok, siz sadece o andan sonraki an olacaksınız.

Lyra Valkyria: Vay be, Sports Illustrated böyle mi demiş? Biliyor musun, aslında yanılmışım, hepsini geri alıyorum. Lütfen başarılarınızı sıralamaya devam edin, size yardım etmeme izin verin, hiçbir şeyi atlamayın. Becky hakkında ne söyleyebiliriz? SmackDown'daki ilk Kadınlar Şampiyonu, WrestleMania'da ana müsabakaya çıkan ve kazanan ilk kadındın, ilk Kadınlar Kıtalararası Şampiyonu sendin, bir dakika, o bendim. Bundan nefret ediyorsun, değil mi? Bunun benim ilk şampiyonluğum olmasından nefret ediyorsun. Buna alış Becky, çünkü ben burada olduğum sürece umarım ikinciliği seversin.

Becky Lynch: Neyi sevdiğimi biliyor musun?

Valkyria, Becky'den gelen adi bir vuruşu engelliyor. Valkyria, Becky'yi Spinning Heel Kick ile düşürüyor. Valkyria yer ve yumruk saldırısına geçiyor. Omaha'da kıyamet kopuyor. Valkyria omuz blokları yapıyor. Valkyria Becky'yi ringin etrafına fırlatıyor. Valkyria hakemlerden kurtuluyor. Rockers yumrukları. Becky, The Manhandle Slam için hamle yapıyor ama Valkyria tekrar ayağa kalkıyor. Valkyria bu bölümü The Night Wing ile kapatır.

Iyo Sky def. Roxanne Perez

Sky, galibiyeti almak için Perez'in omuzlarını mindere sabitler. Maçtan sonra Perez, Sky ile el sıkışıyor. Giulia Sky'a arkadan saldırır. Giulia ve Perez Sky'a saldırıyor. Perez Sky'a Super Kick atıyor. Giulia, Sky'a Bow & Arrow Stomp ile vurur.

Rusev def. Otis

Rusev rakibini The Accolade'a bağlayıp pes ettiriyor ve maçı kazanıyor. Maçtan sonra Rusev tutmayı bırakmayı reddediyor. Akira Tozawa ringe gelir ve Rusev'i dövüşe davet eder. Rusev ringden çıkar. Rusev, Tozawa'yı Otis'e doğru Powerbomb yapar. Rusev, Otis'in omzunu defalarca ring direğine çarpıyor. Rusev, Otis'in tişörtünü yırtıyor. Rusev Otis'i ringe geri yuvarlıyor. Rusev bir Machka Tekmesi daha atıyor. Rusev, The Accolade'i tekrar uyguluyor. Adam Pearce, hakemler ve görevliler Rusev'in tutuşu bırakması için uğraşıyor. Natalya ring kenarında Maxxine Dupri'yi teselli etmek zorunda kaldı.

Adam Pearce: Pekâlâ, bayanlar ve baylar, bakalım şovu tekrar rayına oturtabilecek miyiz? Bana bir iyilik yapın ve şu anda ringe Pat McAfee'yi davet etmeme izin verin. Ve bu Cumartesi Backlash'teki rakibi, “Ring Generali” GUNTHER. Beyler, bütün gün bunu konuştuk, kayıtlara geçmesi için tekrar ediyorum, iki hafta önce olanları bu gece tekrar yaşamayacağız. Birbirinizin yüzüne söyleyeceklerinizi bu gece söyleyin, çünkü Cumartesi günü Backlash'te konuşma zamanı sona erecek. Söz sizde. Profesyonelce davranın.

Gunther: Öncelikle merak etmeyin, bu gece hiçbir şey yapmayacağım, o anı kendim için mahvetmeyeceğim. Çünkü şansınıza, sizin ve dışarıdaki arkadaşınızın aksine ben profesyonelim. Siz de çenenizi kapatın, bu konuya sonra döneceğim, merak etmeyin.

Pat McAfee: Profesyonel olmaktan bahsettiğinizi duydum ve şuradaki arkadaşım, şuradaki arkadaşım, şuradaki adam, şuradaki yürüyen, konuşan keçi. 28 yıl boyunca, üç kez hariç, hayatının her haftasını bu şirket için dünyayı dolaşmaya adadı. 28 yıl boyunca, yılda 52 hafta bu şirket için çalıştı. Fikir sahibi olma hakkını kazandı ve onun fikri sizi o kadar kızdırdı ki, 60 yaşındaki bir adama saldırmak zorunda kaldınız, izin verin size şu anda önünde durduğum GUNTHER hakkındaki fikrimi söyleyeyim. Güzel Omaha, Nebraska'da olmamız çok uygun çünkü Nebraska deyince aklıma Cornhuskers, evet Koç Rhule geliyor. Emmit, tam bir canavar. Sonbaharda siz çocukların zirveye çıkışını izlemek için sabırsızlanıyorum. Omaha'ya geldiğimde, bifteklerini düşünürüm, kimse bu şehrin etini yenemez, tamam mı, GUNTHER, kimse. Ve bu arenanın tam karşısında, 1950'den beri Üniversite Beyzbol Dünya Serisi'ne ev sahipliği yapan bir beyzbol sahası var.

Bu şehir çok çalışmanın ve hayallerin gerçekleşmesinin sembolüdür. Ve bence hayaller iyi bir kelime, çünkü bence ikimizin pek çok ortak noktası var. Ben Amerika Birleşik Devletleri'nin Pennsylvania eyaletinin Pittsburgh şehrinden, sen ise Avusturya'nın Viyana şehrinden olsan da ikimiz de aynı hayalle büyüdük. İkimiz de bu işte olmak isteyerek büyüdük. İkimiz de dünün süper starlarını idol alarak büyüdük. Ve ikimiz de televizyon karşısında saatlerce profesyonel güreş izleyerek, bu dünyaya bunun için geldiğimizi düşünerek büyüdük. Seninle ve hayalinle ilgili sorun, 20 yıldır bu işi yapıyor olman. Burada bulunduğunuz sürenin %80'inde WWE'de şampiyon oldunuz.

Yoruldun. Öyle bir noktaya geldiniz ki bu artık sizin için bir hayal değil, bir iş oldu. Benim için WWE binasına her girdiğimde hayattan zevk alıyorum bebeğim. 12 yaşındaki beni düşünüyorum, 11 yaşındaki beni düşünüyorum, bugün orada benim gibi üst sıralarda oturan çocukları düşünüyorum, bu ringe çıkıp senin gibi pisliklere senin ne hakkında olduğunu sevmediklerini göstermeyi hayal ediyorum. Ve bence bu aşamada, etrafta dolaşma aşamasının aksine, artık bunu istemiyorsun. Çok rahatladınız. Bu Sami Zayn'e oldu, Jey Uso'ya oldu ve Cumartesi günü beni görmezden geleceksiniz, beni hafife alacaksınız ve ben de size ve tüm bu insanlara şunu kanıtlayacağım, GUNTHER'ın bu versiyonunun yumuşak olduğunu.

GUNTHER: Geçen hafta küçük kızının doğum gününün tadını çıkardın mı? İki yıl, değil mi? Çok şirin. Eminim senin için çok özel bir gündü, çünkü benim için Cumartesi çok özel bir gün ve sen beni tam havama soktun. Çünkü bu WrestleMania'dan beri ilk maçım ve maça hazırlıklı, her zamankinden daha konsantre çıkacağım. Sizi görmezden geleceğimden, sizi hafife alacağımdan endişelenmeyin, size tüm dikkatimi vereceğime söz veriyorum. Çünkü Cumartesi günü o zil çalacak ve ben seni döveceğim, hırpalayacağım, kafandan tutup bu mindere çakacağım. Islak bir havlu gibi düşene kadar seni boğacağım. Bu gece, benim lütfumla dokunulmazsın, ama Cumartesi günü, bunu söylediğimde bana güven, Cumartesi günü, sadece Tanrı'nın lütfu kollarımı boğazından kaldırabilir.

GUNTHER bu bölümü kapatmak için McAfee'yi itiyor.

Jey Uso vs. Seth Rollins (No-Contest ile sonuçlandı)

Breakker Spear ile Zayn'i yere seriyor. Jey, Zayn'i kontrol ediyor. Hakemin dikkati Heyman tarafından dağıtılıyor. Breakker Jey'e spear yapıyor. Breakker Jey'i ringe geri yuvarlıyor. Rollins, Jey'e Curb Stomp vuruyor. CM Punk'ın müziği duyuluyor. Punk, Breakker'ın suratına bir sandalye fırlatıyor. Punk ringe fırlıyor. Hakem maçı durduruyor. Punk çelik sandalyeyle Rollins ve Breakker'a defalarca vuruyor. Şov yayından kalkarken Punk, Jey ve Sami ile birlikte dimdik ayakta duruyor.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 4)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi