WWE RAW Tartışma Konusu | 28.04.2025

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,912
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1

Seth Rollins: Kansas City! Pazartesi Gecesi Rollins'e hoş geldiniz. Ben sunucunuzum. Ben bir vizyonerim. Ben bir devrimciyim. Ben Seth Freakin Rollins. Ve eğer bilmiyorsanız, bir kayanın altında yaşıyorsanız, WrestleMania'nın ana etkinliğinin galibine bakıyorsunuz. Hâlâ CM Punk için tezahürat yapmak isteyen bazılarınız için bunun biraz zor olduğunu biliyorum. Dışarıda hâlâ birkaç tane olduğunu biliyordum. Roman Reigns için hâlâ parmaklarını havaya kaldırmak isteyen bazılarınız için bunun ne kadar acı verici olduğunu da biliyorum. Ama şu anda bu ringde gördüğünüz şey, sektörümüzün geleceğidir. Gelecek tek bir adamdan geçiyor. O adam CM Punk değil, Roman Reigns değil, John Cena değil, Jey Uso değil, Cody Rhodes değil. Solumda Paul Heyman ve sağımda Bron Breakker ile birlikte bu endüstrinin geleceği Seth Freakin Rollins'ten geçiyor. Bayanlar ve baylar, Sami Zayn. Tekrar hoş geldin dostum, uzun süredir yoktun, seni tekrar Monday Night Raw'da görmek çok güzel. WrestleMania'yı izlediğini varsayıyorum, değil mi?

Sami Zayn: Evet. Evet, WrestleMania'nın ana etkinliğini izledim, çok iyiydi. Ne zamandır arkadaşız, uzun zamandır, değil mi? Tamam, bir arkadaşın olarak ve seni çok uzun zamandır tanıyan biri olarak buraya gelip yüzüne karşı bunun saçmalık olduğunu söyleme ihtiyacı hissediyorum dostum.

Seth Rollins: Hey, hayır, hayır, hayır. Sen neden bahsediyorsun, dostum? Ne demek istiyorsun?

Sami Zayn: Ne demek istiyorum? CM Punk hakkında konuşmak, Roman Reigns hakkında konuşmak için ne kadar zaman harcadın ve sonra bu adamların tek ortak noktası şu anda omzunun üzerinde duruyor olmaları. Peki senin ne farkın var?

Seth Rollins: Durun bir dakika, beni CM Punk ve Roman Reigns ile kıyaslamıyorsunuz değil mi? Bu nasıl farklı olmaz, hadi ama?

Sami Zayn: Uzun zamandır, CM Punk'a karşı derin bir öfke ve nefret beslediğine inanmaya başlamıştım ve Roman Reigns hakkında konuşurken kendini çok beğenmiş görünüyordun, ama şimdi görüyorum ki, belki de sadece kıskanıyorsun. Belki de sadece onların bulunduğu konumda olmak istiyordun.

Seth Rollins: Sami, bak, ben CM Punk değilim, Roman Reigns değilim. Bu geleceğin vizyonu. Siz ve ben, uzun yıllar boyunca bu geleceğin neye benzeyeceği hakkında konuştuk. Bu bizim geleceğimiz.

Sami Zayn: Bu ne tesadüf, WWE'nin geleceği için vizyon, gelecek yıllar için bu endüstri için vizyon, hepsi Seth Rollins'in ön planda ve merkezde olması etrafında dönüyor.

Seth Rollins: Bu bir tesadüf değil, ben bu iş için en iyi adamım, bunu biliyorsun.

Sami Zayn: Demek istediğim de bu Seth, bu bir tesadüf değil, ikiyüzlülük. Tüm bu zamanı The Bloodline şöyle, The Bloodline böyle diye konuşarak geçirdin.

Seth Rollins: Bu The Bloodline değil, beni onlarla kıyaslamayı bırak.

Sami Zayn: Bunun ne farkı var? Wiseman şurada ve senin küçük köpeğin de tam şurada. Bu arada, bana böyle bakmaya devam ederse suratına tekmeyi yiyecek.

Seth Rollins: Hey, hey, hey, herkes sakin olsun. Hey, bu da ne? Burada neler oluyor? Sami, buraya bana karşı dürüst olmak için geldin, ben de sana karşı dürüst olayım. Geleceğin vizyonu bu. Ya bizimle olursun ya da hedef olursun. Bu bir tehdit değil, hedef olmanı istemiyorum, çünkü bu olay bizden daha büyük. Roman Reigns ve CM Punk'tan nefret ettiğim gibi senden de nefret etsem fark etmez. Seni sevsem de fark etmez, seni sevdiğim gibi. Yolumuza çıkarsan, hedef haline gelirsin ve bunu senin için istemiyorum, dürüst olmak gerekirse bunu senin için istemiyorum. Bak, buna bir çözüm bulalım, buna bir çözüm bulabiliriz. Bu iş yumruklaşmaya varmak zorunda değil. Seni zarar görmeyeceğin bir yere götürebiliriz. Wiseman, biraz torpil yapabilirsin. Seni Monday Night Raw'dan aldırabiliriz. Hayır, hayır, hayır, bak, bu bir tehdit değil, sadece sattığımız şeyi almayacağın açık, bu yüzden belki seni nakde çevirebiliriz. Bu bir tehdit değil, Sami, bu bir teklif. Bu bir teklif, bu bir iyilik. Yani, bak, sadece düşün, düşün. Ama gecenin sonuna kadar bir cevaba ihtiyacımız olacak.

Rhea Ripley def. Roxanne Perez (DQ ile)

Ripley, The Rip Tide için hamle yapar, ancak Giulia diskalifiyeyi zorlayan bir chop block ile karşılık verir. Maçtan sonra Giulia ve Perez, Ripley'in üzerine çullanır. Iyo Sky kurtarmak için ringe girer. Iyo, Giulia'nın sağ bacağını bir silah olarak kullanıyor. Iyo, Roll Through Double Foot Stomp yapıyor. Perez, Iyo'yu üst ipin üzerinden fırlatıyor. Iyo'dan bir Roundhouse Tekmesi. Giulia Iyo'yu üst ipten itiyor. Ripley ringe geri koşana Giulia ve Roxanne kaçıyor.

Logan Paul: Hey, bu çılgınca çünkü hatırlıyor musunuz bilmiyorum ama geçen hafta WrestleMania'da “The Phenomenal” AJ Styles'ı yendim. Ve duyduğuma göre siz hala tatmin olmamışsınız. Hey, hey, hey, anlıyorum, Kansas City'lisiniz, koşulların kurbanısınız, önünüzde durduğunda büyüklüğü tanımıyorsunuz. Sizler çok ama çok aptalsınız, gerçek bir efsanenin neye benzediğini bilmiyorsunuz. Hey, hey, hey, bir şey söyleyeceğim ve bu bazılarınızı rahatsız edebilir, hoşunuza gitmeyecek ama gerçek bir efsane kesinlikle şu anki Dünya Ağır Siklet Şampiyonunuz Jey Uso'ya benzemez. Bunu düşünmek için yedi günüm vardı ve fark ettim ki, bu sektörde Dünya Şampiyonluğu kazanmak dışında yapabileceğiniz hemen her şeyi yaptım. Jey Uso, günlerini sayılı say, çünkü sende benim istediğim bir şey var.

Jey Uso: Durun, durun, bu gürültüyü susturacağız, çünkü 15 yıl sonra, kendime bir isim yapmaya çalıştıktan, sonunda Dünya Şampiyonu olduktan sonra, bunu Logan Paul gibi serseri bir YouTuber'a teslim edeceğimi düşünüyor, dur. Hey, bak, izin ver konuşayım, bir dakikalığına seninle gerçekleri konuşayım. GUNTHER'ın ikizim UCE'yi kanlı bir posa haline getirmesini izledim, bu bana bir şey yaptı, içimde asla sönmeyecek bir ateş yaktı. Bak, bu unvan verilmedi, kazanıldı ve benim. Ve eğer istiyorsan, gel al, dört harf, tek kelime, uh-uh, YEET!

Logan Paul: YEET! Çok aptalca konuşuyorsun, Uce. Dört yılda senin 15 yılda yaptığından fazlasını yaptım, hepiniz bunun doğru olduğunu biliyorsunuz. Senin için bir şeyim var Jey. Şöyle olacak. O unvanı senden alacağım. Ve sen de en iyi yaptığın şeyi yapacaksın, her zaman yaptığın şeyi yapacaksın ve bu da, Kıtalararası Şampiyonluğu elinde tuttuğundan daha kısa bir süre içinde çökecek, çuvallayacak ve o unvanı kaybedeceksin. O yüzden Jey, hâlâ yapabiliyorken tadını çıkar.

Jey, bu bölümü kapatmak için Logan'a super kick atıyor.

The War Raiders def. The Judgment Day

Erik ve Ivar JD McDonagh'a The War Machine yapıyorlar ardından Erik tuşa gidiyor ve maçı takımına kazandırıyor.

Paul Heyman, Sami Zayn'in Otis ile konuşmasını böler. Paul Heyman, Sami Zayn'e The OG Bloodline'ın bir parçası olduklarını hatırlatır. Sami, Heyman'ın WrestleMania'da The Bloodline'dan geriye ne kaldıysa havaya uçurduğunu söylüyor. Heyman, birkaç yıl önce The Bloodline'dan ayrıldığında Sami'ye çok saygı duymuştu, belki de The Wiseman'ın nereden geldiğini anlayacaktır. Heyman buraya The Bloodline hakkında konuşmaya gelmedi. Seth Rollins kendisini bu endüstrinin geleceğinin öncüsü olarak görüyor. Bron Breakker Sami ile bir maç talep ediyor. Heyman ve Seth buna hayır diyemiyor çünkü Bron gelecek planlarının anahtarı. Seth Rollins, Sami'ye büyük saygı duyuyor. Eğer Sami bu Cuma gününden itibaren SmackDown'a takas edilmeyi kabul ederse, herkes kazanacak. Heyman, Adam Pearce ve Nick Aldis'le konuştu. Seth, Sami için bir iyilik yapmak istiyor. Sami bu teklifi kabul ederse, SmackDown'a geldiğinde John Cena/Randy Orton maçının galibiyle karşılaşacak ve anında Undisputed Title fırsatı yakalayacak. Heyman Sami'ye ailesinin geleceğini düşünmesini söyler. Sami gelecekte yaşayabilir ya da geçmişte ölebilir. Heyman Sami'ye bunu düşünmesini söyler.

Becky Lynch: Adam Kansas City'ye geldi. Ve Adam işine geri döndü, o yüzden işimize bakalım, olur mu? Bayley trajik bir şekilde WrestleMania maçından çıkarıldı ama bunu kimin yaptığı haftalar boyunca gizemini koruyacak. Kanıtları inceledim, görüntüleri gözden geçirdim ve suçluyu bulduk. Bendim, ben yaptım. Hayır, hayır, hayır, hayır, hayır, hayır, burada kötü adam benmişim gibi davranmayın. Kötü adam benmişim gibi davranma, sahte öfke gösterme. O kadın 2019'dan beri durmadan bana saldırıyor. Ve bir kez bile benden özür dilemedi ama Bayley'nin bu işin ne olduğunu unutması gibi hepimizin bunu unutması gerekiyor. O burada “herkes lütfen beni beğensin” derken, herkesin tişörtünü giyerken, herkesin müziğiyle dans ederken ve “ben neden daha büyük bir yıldız değilim?” derken.

WrestleMania'da rampadan indiğimde daha büyük bir yıldızın neye benzediğini gördü. Bu da beni Lyra'ya getiriyor. Çünkü eski bir deyiş vardır, “Düşmanımın düşmanı dostumdur” diye, ama bunun tersi de geçerlidir, çünkü düşmanımın dostu benim düşmanımdır. Şimdi, ben olmasaydım Lyra bu işte olmazdı, Lyra için büyük umutlarım vardı, onun gelecek olacağını söyledim. Ama ben dışarıdayken, son altı yıldır savaştığım kadınla yakınlaşıyordu. O zaman bile onu kurtarmaya çalıştım, o kaltaktan kurtulmasını sağlamaya çalıştım. Bayley ile o tag team unvanlarını asla kazanamazdı ama artık çok geçti, çoktan taviz vermişti, çoktan bir kaybeden olmuştu. Ama Bayley'e WrestleMania'dan önce onun hakkında ne düşündüğümü gösterdim.

Lyra Valkyria: Benim için büyük umutların mı vardı? O soyunma odasında kaç kadının beni senin hakkında uyardığını biliyor muydun?

Becky Lynch: Eminim uyarmışlardır, eminim uyarmışlardır.

Lyra Valkyria: Bayley ilklerden biriydi aslında.

Becky Lynch: Tabii ki öyleydi.

Lyra Valkyria: Bana ilerlemen için herkesin boğazına basabileceğini söyledi. Ve ben bunu yemedim, hiçbirini yemedim çünkü WrestleMania'da İrlanda Tag Team Şampiyonluğunu kazanmak gibi aptalca bir peri masalı hayaline kapılmıştım. Senin için beslediğim umutlar yüzünden hiçbirini satın almadım. Ve Manhandle Slam'den sonra Manhandle Slam'den sonra Manhandle Slam'i nasıl yedim bilmiyorum ama sonunda anladım. Senin tam olarak ne olduğunu biliyorum. Becky Lynch illüzyonu öldü. Bana ve Bayley'e yaptıklarını sana ödetmek üzereyim. Nereye gidiyorsun Becky? Gerçekten mi, kaçacak mısın? Kansas City bir dövüş görmek istiyor, değil mi? Sorun ne, sorun ne, en son teke tek dövüştüğümüz, seni yendiğim ve NXT Şampiyonluğunu aldığım zamanı mı düşünüyorsun?

Becky Lynch: Hayır, hayır, hayır, şu andan itibaren, The Man sadece önemli olduğunda dövüşür ve Kansas City'de önemli değil.

Lyra Valkyria: Bunun olacağını tahmin etmeliydim. Üzgünüm Kansas, Adam Kansas City için fazla iyi. İyi o zaman, Backlash. Ve bahse girerim bunu sadece unvanımı ortaya koyarsam yapacaksın, anladın mı?

Becky Lynch: Pekala, sıra sende. O unvanı önemli yapacağım, seni önemli yaptığım gibi. Büyük günlere hoş geldin.

Lyra Valkyria: Kapa çeneni Becky, çünkü sen beni asla önemli biri yapmadın, ben beni önemli biri yaptım, çünkü artık bir sonraki Becky Lynch olmakla ilgilenmiyorum. Ben Lyra Valkyria'yım ve senden daha iyi bir insan olacağım ve senden daha iyi bir güreşçi olduğumu zaten biliyorum.

Becky Lynch: Beni dinle seni küçük serseri, ben olmasaydım asla antrenman yapamazdın, yaptığım her şey, senin için yaptığım yol haritaları.

Lyra, Becky'yi Wrecking Ball Dropkick ile vuruyor. Lyra Becky'yi ringe geri yuvarlıyor. Lyra yer ve yumruk saldırısına geçiyor. Becky T-Mobile Center'dan kaçıyor. Becky bu segmenti kapatmak için sahnede Lyra'ya arkadan saldırmaya başlar.

Nick Aldis, PENTA'ya sakin olmasını söyler. Penta'nın intikam istediğini anlıyor. İyi haber şu ki Penta gelecek hafta JD McDonagh ile dövüşecek. Chad Gable konuşmaya katılıyor. Gable düşüşte olan başka bir luchador görmekten memnun. Gable, WrestleMania'da büyük bir düşüş yaşadığı için Penta'yla dalga geçiyor. Gable Penta'ya geri dönüşü olmayan bir palyaço diyor. Gable'ın WrestleMania'da en sevdiği kısım Penta'nın kaybetmesi değil, işe yaramaz kardeşi Fenix'in El Grande Americano'ya yenildiğini görmekti. Penta, Gable'ın suratına tekme attı. Penta, Gable'a pendejo diyor. Penta, Gable'a Cero Miedo'ya sahip olduğunu söylüyor.

Rusev: Bir zamanlar her şeye sahiptim. Altın. Şöhret. WrestleMania'da tank. Sonra kendimi kaybettim. WWE'den ayrıldım. Bulgaristan'a döndüğümde uçuruma düştüm. Ve o uçurumda kendimi iyileştirdim, kendimi kurtardım, kendimi düzelttim. O cehennemde, artık benim olmayan bir kadın ya da hiç olmamış bir bayrak için savaşmayacağımı fark ettim. Bir aydınlanma yaşadım, sonunda insanları ezme özgürlüğüne kavuştum, bana söylendiği için değil, istediğim için. Artık ellerimi ve güçlü bedenimi iyilik için kullanacağım, kusurlulara, kibirlilere, yeteneklerini benim gibi heba edenlere musallat olacağım. Ve onların acılarıyla, hepsini iyilik için mükemmelleştireceğim. Yani kardeşlerim, acı çekme eksikliğiniz artık sona eriyor. Ben fırtına gibiyim. Sizi avlayacağım, affedeceğim ve kendimi düzelttiğim gibi sizi de düzelteceğim. Sonraki adımlarınızı akıllıca seçin, çünkü doğru bir adam için bu hiç de zor olmayacaktır. Sizi bitirmek bir kayıp olmayacak.

Stephanie Vaquer def. Ivy Nile

Stephanie Vaquer rakibine yaptığı The SVB'nin ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.

Nick Aldis, AJ Styles ile kuliste bir konuşma yaptı. Nick, Pearce'ın kendisi için potansiyel rakipler sıraladığını söyledi. Liv Morgan, Dominik Mysterio ve Raquel Rodriguez ile ofise geliyor. Önümüzdeki hafta büyük bir filmin çekimlerine başlayacağı için izin istiyor. Dom da izin ister çünkü o bir şampiyondur ve ne isterse yapabilir. Nick, Dom'un talebini reddediyor ve ona şampiyon olduğunuzda iş yükünün iki katına çıktığını hatırlatıyor. Dom, AJ'nin beleşçi babası gibi huzurevine gitmeyi planlayıp planlamadığını merak eder. AJ'nin Dom'un suratına yumruk atmasına saniyeler kalmıştır. Liv araya girip babası Dom'u korumak zorunda kaldı.

Sami Zayn, Karrion Kross'la karşılaşıyor. Sami bu gece gerçekten büyük bir karar verecek ve Kross onun doğru kararı vermesini umuyor.

Pat McAfee: Chiefs'in evinde sohbet etme şansı bulmak benim için bir onurdur! Burası muhteşem bir yer ve bu mesajı vermek için en doğru yer. Sanırım birçok insan benim kim olduğumu unuttu. Mikrofonda o kadar başarılı bir kariyerim oldu ki, sanırım ben bile kim olduğumu unuttum. Geçtiğimiz hafta aynaya bakmamı ve bazı şeylerin farkına varmamı sağladı, ben hala Pittsburgh, Pennsylvania'nın Doğu Tepesi'nde bir Kamyon Şoförü olarak doğmuş, maaş çekiyle geçinmeye çalışan aynı köpeğim. Ben hayatında eline çok şey verilmemiş bir adamım. Ben harika dostlara sahip olduğu için şanslı bir adamım. Ben alakasız bir serseriyken, bu ülkedeki her şehirde tanınan bir insana dönüşen bir adamım. Kimseden daha yetenekli değilim. Kesinlikle çoğu insandan daha yakışıklı değilim. Ama zaman geçip gittiğinde insanların beni hatırlamasını umduğum birkaç şey var. Öldüğümde ve toprağın bir metre altında kaldığımda, umarım şöyle derler: Bu adam inanılmaz derecede çalışkandı. Sadece kendisi için değil, arkadaşları için, ailesi için, toplumu için canla başla çalıştı. Umarım derler ki, o empatik bir adamdı, ne zaman çok şey alsa, çok şey geri verdi, toplumuna, spor salonlarına, ülkenin dört bir yanındaki çocuk hastanelerine, askeri vakıflara, evsiz barınaklarına, LQBTQ topluluklarına ve ayrıcalıklı olmayan topluluk ve toplumlardaki devlet okulu vakıflarına milyonlarca ve milyonlarca dolar verdi.

Umarım öldüğümde, geri verdiğimi ve dünyayı geldiğimden daha iyi bir yer olarak bıraktığımı söylerler. Ve son olarak, ölüp gittiğimde, benim sadık bir orospu çocuğu olduğumu söyleyecekler. Sizin için binenler için binmelisiniz. Biri giderse, hepsi gider. Ya benimlesin ya da bana karşısın. Ve tanıştığım günden beri benimle olan tek bir adam var, o da tüm zamanların en iyisi Michael Cole. Michael Cole'a, toprağa girene kadar sadık kalacağım ve eğer biri onunla bir şey istiyorsa, benimle de bir şeyi vardır. Bu yüzden, geçen hafta, o Avusturyalı pislik ellerini keçinin üzerine koyduğunda, oğlumu korumaktan başka seçeneğim yoktu. Bu ruhumun derinliklerindeydi, kanımın derinliklerindeydi. Olaydan sonra, tabii ki arkadan saldırıya uğradım ve kendimi tüm internette, tüm televizyonlarda boğulmuş olarak gördüm. Arkadaşlarım ve ailem, bunu GUNTHER'a yapmamalısın, o en iyi döneminde, eski Dünya Ağır Siklet Şampiyonu, dediler. Ben de dedim ki, siktir et, ölürsem ölürüm. Cole'la sorunun varsa, benimle de sorunun var, GUNTHER. SmackDown'ın Adam Pearce versiyonu, Nick Aldis, buraya gel.

Nick Aldis: Bay McAfee, Adam Pearce'ın yönetim tarzının Pazartesi geceleri kaosun hüküm sürmesine izin vermek olduğunu biliyorum, ancak bu gece yetkili benim ve işleri biraz farklı yapıyorum. İkimiz de bu tartışmanın yeri ve zamanı olmadığını biliyoruz ama beni çağırdınız, ben de buradayım. O yüzden lütfen profesyonelce davran Pat.

Pat McAfee: Senin de Pearce gibi orta düzey bir yönetici olduğunu biliyorum ve Pearce seni özlüyoruz. Ama bu akşamki programda bazı şeyleri gerçekleştirecek güce sahip olduğunuzu biliyorum. Adam Pearce'ın GUNTHER'ı açığa almasından hoşlanmadım. GUNTHER'ın burada olmamasından hoşlanmıyorum. GUNTHER'ın yasağını kaldırmanızı ve en kısa zamanda GUNTHER'la dövüşmek istiyorum.

Nick Aldis: Bunu söyleyeceğinizi tahmin etmiştim, bu yüzden Pearce ile bunu önceden konuştum. GUNTHER'a verilen cezanın kaldırılması ve böylece istediğin zaman onu ele geçirebilmen konusuna gelince, cevabım hayır. Siz ikiniz şirket için çok değerli varlıklarsınız ve ben bu riski alamam. Ama şirket için değerden bahsetmişken, bir alternatifim var. GUNTHER'a verilen uzaklaştırma cezasını kaldırabiliriz ve WWE ringinde onaylanmış bir müsabakada onu elinize geçirebilirsiniz. Pat, teklifim şu: Pat McAfee, Backlash'te “The Ring General” GUNTHER'a karşı, teke tek.

Pat McAfee: Ben, GUNTHER, St. Louis, Backlash. Anlaştık!

Sami Zayn, Jey Uso'yu yakalıyor. Jey, Sami'nin bu gece bazı önemli kararlar vereceğini biliyor. Sami ne karar verirse versin, Jey onun için en iyisinin bu olacağını biliyor. Sami arenaya geri dönerken Jey'e kocaman sarılıyor. Logan Paul, Jey'e Titanyum Yumruğu ile vuruyor. Logan bunun karma olduğunu söylüyor, Uce. YEET!

Seth Rollins: Evet, buradayız, neredeyse gecenin sonuna geldik, bu yüzden Sami Zayn, buraya gelmeni çok isterim ve bunu konuşalım dostum. Sami, karara varmadan önce, bütün gece bunu düşündüğünü biliyorum ama ben de sabahtan beri bunu çok düşündüm, sadece beni dinle, tamam mı, sadece beni dinle. Beni çok ama çok zor bir duruma sokuyorsun. Beni gerçekten zor bir duruma sokuyorsun, tamam mı, çünkü uzun bir geçmişimiz var ve hayatım boyunca sana kötü bir şey olduğunu görmek istemiyorum, tamam mı? Anlıyorum, Bron'u sevmiyorsun, Heyman'ı sevmiyorsun ama burada bahsettiğimiz kişi benim. 20 yıllık dostluk, sen ve ben. Geçen hafta Raw'a geri dönüşünü izledim, bu ringin ortasında Jey Uso ile kutlama yaptın çünkü siz arkadaşsınız. Ve bu gece buraya geldiğinde, bana da aynı saygıyı göstereceğini düşündüm. Bunu kabul etmediğinizi biliyorum ama Bron ve Heyman'la birlikte ilerlemenin yolu bu. WWE'nin geleceği için en iyi vizyonun bu olduğuna tüm kalbimle inanıyorum. Ve inanın bana, keşke inanacak başka biri olsaydı ama bizi bu geleceğe taşıyacak benden daha iyi kimse yok.

Ve senin bana inanmaman da canımı acıtıyor. Bu iş, dostum, ilişkileri parçalıyor, arkadaşları parçalıyor, ikimiz de bunların her iki tarafında da bulunduk. Ve biliyor musun, söylenen ve yapılan her şeyden sonra, bu işte edindiğin kaç tane gerçek arkadaşını bir elin parmaklarını geçmeyecek şekilde sayabilirsin? 1,2,3,4, 5'ten az mı? Ama benim için sen o gerçek dostlardan biriydin. Kızım doğduğunda ilk aradığım kişilerden biri sendin, sen de yeni baba olmuştun. Çok korkmuştum, ne yapacağımı, nereye başvuracağımı bilmiyordum. Bana geldin ve hayatım boyunca aldığım en iyi tavsiyelerden bazılarını verdin, bunun için sonsuza kadar minnettar kalacağım. O yüzden lütfen iyiliğinin karşılığını vermeme izin ver ve sana hayatını kurtarabilecek bir tavsiye vereyim. Pası al, Sami. Çıkış yolunu kullan. Heyman senin için ne hazırladıysa onu kabul et dostum çünkü Raw'da kalırsan ve bana inanmazsan başına kötü şeyler gelecek. Ve ben seni seviyorum, dostum, ve bunun başına gelmesini istemiyorum. O yüzden pası al, Sami. Çıkışı al, dostum. Sana yalvarıyorum, dışarı çık.

Sami Zayn: Eğer bir arkadaş olarak duygularını incittiysem özür dilerim. Söylediğin her şey doğru, arkadaşlığımız bu işi aşıyor, çocuklarımız çok yakın, birlikte oynuyorlar, çok iyi arkadaşız, haklısın, gerçek bir arkadaşlık. Ringin dışında da bu çok doğru ama iş ringin içinde söylediğin her şeye gelince, bence oyun oynuyorsun. Ve sen iyisin, Seth, dostum, çok iyisin, her zaman iyiydin, ben bu konularda hiç iyi olmadım, gerçekten iyisin, bu yüzden bulunduğun konumdasın, bu da işin bir parçası. Ve biliyorsun, ne kadar yakın olduğumuz için hangi kartı oynayacağını çok iyi biliyorsun, çünkü yıllar boyunca sana sırrımı açtım, tüm kariyerim boyunca beni ne kadar oyalayan tek şeyin, WWE Şampiyonluğu'nun, Dünya Şampiyonluğu'nun beni ne kadar rahatsız ettiğini söyledim ve şimdi onu önümde havada sallıyorsun.

Yaptığın şey bu. Arkadaş ol ya da olma, beni tanıdığından beri, Seth, hiç kaçtığımı gördün mü? İncinmiş duygulardan bahsediyorsun, arkadaşım beni tehdit ederken burada durmayacağım, çünkü bu konuda hata yapma, şu anda yaptığın şey beni tehdit etmek. Diyorsunuz ki, eğer susmazsam, eğer vizyonunuza, gelecek planlarınıza boyun eğmezsem, o zaman bir hedef haline gelirim? Ama tahmin et ne oldu? Daha önce binlerce kez hedef oldum. Hedef olmakla yaşayabilirim, ama şantajla, kara çalmayla, zorla, silahla yaşayamam, tehdit edilmeyeceğim. Bir WWE Şampiyonluğu kazanacağım. Dünya Şampiyonu olacağım. Ve bunu yaptığımda, bu kimsenin lütfuyla olmayacak, bunu kendi yolumla, doğru şekilde yaptığım için olacak. Dostum, bir arkadaşın olarak sana saygı duyuyorum, seni seviyorum ama sana cehenneme gitmeni söylüyorum.

Bron Breakker def. Sami Zayn (Hakem kararı ile)

Zayn, Helluva Kick için hamle yapar ama Breakker İki Spear ile karşılık verir. Rollins, Zayn'e anlaşmayı kabul etmesini söyler. Zayn, Rollins'e cehenneme gitmesini söyler. Breakker Süper Spear'ı yapıyor. Zayn dışarıda tıbbi yardım alıyor. Rollins, Breakker'a boğaz darbesi indiriyor. Breakker yerde Zayn'e The Wrap Around Spear vuruyor. Breakker Zayn'i ringe geri yuvarlıyor. Hakem maçı iptal etmeye karar verir. Maçtan sonra Rollins, şov yayından kalkarken Zayn'e The Curb Stomp ile vurur.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 2)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi