Çeviri: Steve Austin'in Meşhur ECW Promosu

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii

“Birkaç hafta önce, Eric Bischoff sekreterine, onun da sekreterine telesekreterime mesaj bırakmasını söylemiş. Ben de Eric Bischoff’u aradım, o da telefonla beni kovdu. O anda Steve Austin’in kariyerinden koca bir kara bulutun kalktığını hissettim.

Çünkü geçmişte ne zaman birinin yanına gidip 'Hey, Sting’le bir şeyler yapalım, büyük bir olay olabilir, mesela kafes maçı?' desem, biri çıkıp şöyle derdi: [Dusty Rhodes taklidi yapar] ‘Hayır bebeğim, o başkası için. Seni şu an olduğun yerde tutacağız.’ Ben de derdim ki: ‘Peki ya Randy Savage’la? Harika bir fikrim var. Slim Jim anlaşmasıyla geliyor. Benim de—’ ‘Hayır Steve, o başkası için bebeğim.’ Sonra diyorsun ki: ‘Hulk Hogan’la müthiş bir şey yapabiliriz. Steve-a-Maniac olacağım, bu işi yürüteceğiz. Çünkü Hulk Hogan—Hulkamania güreş dünyasının gördüğü en büyük olaydı.’ Onlar da diyor: ‘Hayır, bu senin için değil kardeşim; onu yapamazsın. Seni şu anki yerinde tutacağız.’

Dedim ki: ‘Peki ya ben ve Brian tekrar bir araya gelsek? Hollywood Blondes son on yılın en iyi takımıydı!’ Onlar da dediler ki: ‘Hayır Steve. Seni bireysel bir karakter olarak kullanmamız lazım. Şöyle yapacağız: sana ABD Şampiyonluğu vereceğiz, sonra seni buraya taşıyacağız, sonra bir numaralı aday olacaksın, sonra Dünya Şampiyonluğu maçın olacak…’ ama tüm bu zırvaların hiçbiri gerçekleşmedi! Öylece debelenip durdum, hiçbir şey yolunda gitmiyordu çünkü WCW’deki politika, güreşin en büyük potansiyel süperstarını yerin dibinde tuttu! Ne yapabilirsin ki? Bir yandan sana bir sürü para veriyorlar. Bana bir sürü para veriyorlardı! Ama öbür yandan bana diyorlardı ki: ‘Hey, çık Bagwell’le harika bir maç yap. Git 18 yaşındaki Alman çocukla, ona yedi dakika ver. İnsanlar onun neler yapabileceğini görsün.’

Derler ya, ‘ne yersen osun.’ WCW’de bana verdikleri tek şey çöptü, ben de kendimi çöp haline getirdim. Onların söylediklerine razı geldim, büyük Ted (Ted Turner) çekleri yolladığı sürece. Belki olan bitenden mutlu değildim, ama razıydım. Sonra beni Japonya’ya yolladılar, büyük sakatlık… Bischoff’un o lanet kurşunu geldi. Steve Austin’in yüksek maaşlı işi bitti. Aniden telefonlar çalmaya başladı. ECW, WWF, All Japan, New Japan... Hepsi Steve Austin’i istiyor. Tek yapmam gereken bir karar vermekti.

Tod Gordon, evini bir kez… belki iki… belki üç kez ipotek ettirdi, Steve Austin’in karar vermesi için doğru parayı buldu.

ECW Arena’ya ilk girdiğimde… gördüğüm en berbat yerdi. Dallas, Texas’taki Sportatorium adlı binada başladım bu işe. Dünya çapında ünlü Von Erich’lerin evi. Kim kimseydi, o ringe adım atmıştır. Son iki yıldır güreş dünyasında herkesin dilinde olan yer: ECW Arena. İlk gecem, giriyorum içeri. Sandman var, Raven var, Pitbulls var, Stevie Richards var, Public Enemy var, Gangstas var, Mikey Whipwreck ya da her ne haltsa adı… Bir sürü lanet ucube, güreş yapabildiklerini sanıyor.

ECW’de gördüğüm tek şey şiddet dolu saçmalık. Ve ben buna tam olarak böyle diyorum çünkü bu tam da o: saçmalık. Steve Austin buraya güreşmek için geldi. En iyi yaptığım şey bu. Dünyadaki herkesten daha iyi yaparım. Dean Malenko… Eddie Guerrero… büyük veda ile gittiler. Gözler doldu, olay büyük anlatıldı. Steve Austin’in başına gelen tek şey, Eric Bischoff’un telefonu kapatıp bana kıçına tekme atmasıydı.

Burada Hogan yok. Flair yok. Dusty Rhodes da yok, ve kesinlikle Eric Bischoff da yok. Artık Steve Austin’i kimse tutamaz. ‘Stunning’? Camdan dışarı attım. Hiç bana göre değildi.

ECW, Steve Austin’in neler yapabileceğini birinci elden öğrenecek. Buradaki herkese göstereceğim; bir süperstarın ne yapması gerektiğini, ne olması gerektiğini göstereceğim. Çünkü burada beni tutabilecek kimse yok. Ne Tod Gordon, ne Hulk Hogan, ne Eric Bischoff… hiç kimse! Her zaman olabileceğimi bildiğim süperstar olacağım. Çünkü burada… burada ECW’de, beni durdurabilecek kimse yok.”

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi