- Konular
- 696
- Beğeni sayısı
- 204
- PG Nakit
- 8,590
- Favori Güreşçi
- Tomohiro Ishii
"Eğer şu ana kadar öğrenmediyseniz, öğrenmelisiniz: Benim adım CM Punk. Ve ben straight edge'im. Uyuşturucudan uzak, alkolden uzak biriyim, bu da sizden daha iyi olduğum anlamına gelir. Tanıdık geldi mi? Bu sözleri ilk kez 20 yıldan fazla bir süre önce söyledim ve kariyerimin temeli oldular. Şimdi burada, Nashville, Tennessee'de oturup bu temelin, profesyonel güreşin gelecek nesline ilham verecek bir kariyere dönüştüğü için gurur duyabiliyorum. Bazıları şu an soyunma odasında oturuyor. Bazıları benim yüzümden güreşçi oldu. Bazıları benim yüzümden straight edge oldu. Hatta bazıları benim gibi oturuyor. Ve sonra MJF var... Benim gibi yürümeye, benim gibi konuşmaya çalışıyor—ama asla benim gibi düşünemez. Ama beni memleketimde yendiğinde... iki kez... öfkeli olmamı, deliye dönmemi beklerdiniz. Ama gerçeği söylemem gerekirse Max, seninle gurur duyuyorum.
Yoldan saptığın nokta, öğretilen dersleri özümsemeyi başaramadığın yerdir. Maxwell Jacob Friedman kendini Portland'da Piper, Calgary'de Bret [Hart], Chicago'da Punk sanıyor. Ama gerçekte o, sadece boktan küçük Long Island'ın boktan küçük Max'i. Max'in kariyerinin temeli, rakip after rakibi yenmek için kullandığı bir yüzük [Dynamite Diamond Ring] oldu ve bu yüzüğü başkalarının yardımıyla kazandı. Şimdi durum şu: geçen hafta sayesinde - sana selam olsun John Moxley, yardımın için teşekkürler - küçük Max'le rövanş maçımın zamanını, yerini, tarihini ve maç türünü seçme hakkına sahibim.
O halde hemen konuya girelim. Zaman? Muhtemelen gün batımından hemen sonra. Yer: Orlando, Florida. Tarih: 6 Mart. İşleme alınacak yayının adı: Revolution. Geriye kalan tek şey maç türü. En zorlu maçlarımı düşünmeye başladım ve içinde bulunduğum durumu göz önüne alarak belki de beni bir kafese koyarsınız. Ama dürüst olalım, Wardlow'u gördüm, eminim bir kafese tırmanabilir ve Max hâlâ kaçabilir! Max kafesten tırmanıp kaçabilir! Max, öğrenmesi gereken o derslerden kafesten tırmanıp kaçabilir. Portland'da Piper. Bu yüzle geri dönüp efsanelerle yaptığım maçları düşündüm. Zorlu maçlar... ve kafes maçları bana kolay geliyor! Çünkü ister inanın ister inanmayın bayanlar ve baylar, kaybettiğimden daha fazla kafes maçı kazandım. Ve kaybetmek, kariyerimdeki en zorlu maçları düşünmeme neden oldu. Zorlu bir maç kaybetmenin ironik yanı... işte orada öğrenirsiniz. Asıl özümsediğim dersler o maçlardan geldi. Max'in de bazı dersler öğrenmesi gerekiyor! Bu yüzden kariyerimin en zorlu maçlarını düşündüm, adeta ringde kendimden parçalar bıraktığım maçları! Ve aklıma geldi: Portland'da Piper! Portland'da Piper! Max, Piper'la bu kadar bağlantılı olmak istiyorsun... öyleyse bana bağlanmak zorunda kalacaksın. Ve Hallmark tatili Sevgililer Günü'nden iki gün sonra, bir valentine'sız kalmışken, sana bu soruyu sormam çok şiirsel, Max. Piper'ın kendi maçı vardı, şimdi benim de var. Maxwell Jacob Friedman, benim... [Punk kutuyu açar ve içinde zincirle birbirine bağlı iki dog collar olduğunu gösterir] 'Valentine'ım olur musun? [Not 1] Ve biliyorum ki Max şu an sahne arkasında pantolonunu ıslatıyor, çünkü kimse bie dog collar maçında olmak istemez! Bazen hayatınızdan yıllar götürürler, kariyerinizden yıllar götüreceklerine söz veriyorum, ama amaç da bu zaten. Öğrenmen gereken ders bu, Max! Bu yüzden şimdi buraya gelmeni istiyorum, çünkü sana söylemem gereken bir şey daha var ve bunu söylerken gözlerinin içine bakmak istiyorum. [MJF'nin müziği çalar, girişe doğru ilerler.]
Hepsini iyice anla, Max. Ve son olarak şunu bırakıyorum: bu fotoğraf. [Punk, genç MJF ve CM Punk'ın bir tanışma etkinliğindeki fotoğrafını gösterir.] Görüyor musun Max? Eminim çok iyi hatırlıyorsundur, muhtemelen hayatındaki en güzel gündü, ama benim için sadece bir Cumaydı! [Kamera, perişan görünen MJF'ye odaklanır.] Pazar, 6 Mart, Orlando, Florida, Revolution, işleme alınacak yayın, senin hayatındaki en kötü gün olacak, ama benim için sadece bir Pazar olacak. Beni bu gün görmek için ödediğin bedel, 6 Mart'ta ödeyeceğin bedelin yanında hiç kalır! Üzerine oturduğum ring, senin boktan sprey bronzunla değil, kanınla lekenecek!" [CM Punk ayağa kalkar, zinciri boynuna ve ağzına dolayarak durur. MJF konuşmaya çalışır ancak tek bir kelime edemez. Mikrofonu yere atar ve girişe doğru uzaklaşır.]