WWE RAW Tartışma Konusu | 21.04.2025

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,916
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1

Mark Nash: En içten özürlerimle, bayanlar ve baylar, lütfen tüm zamanların en iyisini, hiç görülmemiş 17'yi, Las Vegas'ı son kez varlığıyla şereflendiren, son gerçek Dünya Şampiyonu John Cena'yı alkışlayın.

John Cena: Tarihi kazananlar yazar. Siz buna layık değilsiniz. Cuma günü bana zorbalık edebileceğinizi ve sonra belimde altınla ringe çıktığımda sırf tezahürat yaptığınız için sizi affetmem gerektiğini mi sanıyorsunuz? Evet, evet, işlevsel ilişkiler böyle yürümez. Efendim, siz karınıza böyle mi davranıyorsunuz? Hayır, öyle değil. Bir ebeveyn olarak, çocuğunuza böyle mi davranacaksınız? Hayır, öyle değil. Artık işlevsel bir ilişki böyle işliyor. Keyfiniz yerinde diye size cehenneme kadar yolunuz var diyebilirim. Her birinizin bana bir özür borcu var ve bunu yapacak cesaretiniz yok. Oh, evet, harika, gürültü yapın, bu sonsuza dek WrestleMania'dan sonra kaçırdığınız şov oldu. WrestleMania'nın tamamı için buradasınız, kutsal bileti aldınız, böylece ortaya çıkıp kontrolü ele alabileceğinizi düşünebilirsiniz, öyle değil mi? Vay be, yumuşamışsın.

Bunu evde anlamaya çalışanlar için bu slogan, “üzgün değiliz” anlamına geliyor. Hızlıca bir göz atmama izin verin. Evet, bu gördüğüm en sefil hayatlarla dolu bir arena. Üzgünsünüz. Her biriniz üzgünsünüz. Ve en iyi kısmı da şu, benim için hiçbir şey ifade etmiyorsunuz. Ben bir anüs olabilirim ama siz bir grup aptalsınız. 25 yıl boyunca bana çok daha kötülerini söylediniz, en iyi atışınızı yaptım ve her zaman ayağa kalktım, beni burada, şimdi kıracak kalabalık olacağınızı düşündüren nedir, ha? Devam et, benim için bir hiçsin. Gürültünün benim için hiçbir anlamı yok. Hepimizin hayatında bir anlamı olan tek şey bu. 36 randevu. Yılın başında söylemiştim, 36 randevu ve ben gidiyorum. Zaman geçiyor, çocuklar, zaman o kadar çabuk geçiyor ki, hiçbir fikrimiz yok. Şimdiden kaybettiğiniz zamanı geri sayalım. Netflix Premiere, Indianapolis, Toronto, Brüksel, Londra, Glasgow, Las Vegas, Las Vegas, Las Vegas. 27 randevu, maçlar değil, maçlar değil, görünüşler. Evet, evet, güreşemeyeceğimi söylüyorsunuz, zorunda değilim, sadece ortaya çıkıp bunu yapmalıyım. Bu sıfıra ulaştığında, profesyonel güreş zaman çizelgesi durur, soğuk. Ben sizin gibi aptal değilim. Başka bir Monday Night Raw olacağını biliyorum.

Başka bir şampiyona karar vereceğinizi biliyorum. Ama Bruno Sammartino'nun sahip olduğu unvan, Roman Reigns'in 1.316 gün boyunca elinde tuttuğu unvan, CM Punk, Triple H, Shawn Michaels, Stone Cold Steve Austin ve Bret “The Hitman” Hart tarafından Chicago'da elimden alınan unvan benimle birlikte eve geliyor, WWE'nin gerçek son Tartışmasız Şampiyonu benim. Ve bunu elde etmek işin zor kısmıydı, gerisi çocuk oyuncağı, tek yapmam gereken sizi kukla gibi oynatmak. Bunu kurtarmak için en iyi şansınız Cody Rhodes'du. Sizi kalpsiz piçler, Cuma günü onu yuhalıyorsunuz, sonra Cuma günü alkışlıyorsunuz, sonra Pazar günü yuhalıyorsunuz. Ve ben onun adını söylüyorum ve geçen yıl hikayesini bitirdiği için hepimizin omuzlarına yüklediğimiz adam şimdi sizi iğrendiriyor. Bu işte yanlış olan bu. İşte bu yüzden dün gece Cody Rhodes gölgede kaldı, üstünlük sağladı, güreşti ve düpedüz yok edildi. Aynaya cesurca bakmanın zamanı geldi ve işte gerçek, WWE'de John Cena'nın gücüne, hızına ya da acımasız saldırganlığına sahip kimse yok. Ama sizin aksinize, benim bir kalbim var ve şu anda senin için güzel bir şey yapmak istiyorum. Fotoğraf makinelerinizi çıkarın, bu anı hatırlamak isteyeceksiniz. Harika bir fotoğraf çektiğinizden emin olun, çünkü son gerçek şampiyon burada.

Randy Orton, Cena'yı RKO ile deviriyor. Orton bu segmenti kapatmak için WWE Şampiyonluğu ile poz veriyor.

Liv Morgan & Raquel Rodriguez def. Becky Lynch & Lyra Valkyria (Liv Morgan & Raquel Rodriguez yeni WWE Kadınlar Tag Team Şampiyonları oldular)

Liv Morgan rakibine yaptığı The Oblivion'un ardından tuşa gidiyor ve maçı takımına kazandırıp yeni WWE Kadınlar Tag Team Şampiyonları oluyorlar. Maçtan sonra Becky, Valkyria'ya clothesline vurur. Becky, Valkyria'ya sözlü saldırıda bulunur. Becky bir yer ve vuruş saldırısına geçiyor. Becky, Valkyria'ya Üç Manhandle Slam yapıyor.

Kofi Kingston: Bizler yeni WWE Dünya Takım Şampiyonlarıyız.

Xavier Woods: Önümüzde diz çökün, ellerinizi gökyüzüne kaldırın ve hep bir ağızdan “New Day İçin Tanrıya Şükürler Olsun” diye haykırın.

Kofi Kingston: Ölü ya da diri, sizin çocuklarınızdan, The New Day'den daha iyi bir takım yok.

Xavier Woods: The War Raiders'ı yenemeyeceğimizi söylemiştin.

Kofi Kingston: Ve yendik.

- Alpha Academy sahnede beliriyor.

Maxxine Dupri: Bekle, bekle, az önce New Day'in gelmiş geçmiş en iyi takım olduğunu söylediğini mi duydum? Öyle olabilirsin ama Otis ve Tozawa'yla en son karşılaştığında seni 60 saniyede yendiler. Ve şimdi Las Vegas, Nevada'daki WrestleMania Sonrası Raw'dayız. Ve duyduğumuza göre, siz ikiniz paranızı ağzınızın olduğu yere koyup o parlak tag team unvanlarınızı hemen şimdi, burada ortaya koyarsanız hepimiz çok seviniriz.

Xavier Woods: İstediğin bu mu Las Vegas? Hayır, kesinlikle değil.

Maxxine Dupri: Bir dakika, minute men korkuyor mu?

Kofi Kingston: Burada dakika adamı yok, bunu şimdi yapmak istiyorsan, anladın. Buraya hemen bir hakem getirin.

Binanın ışıkları sönüyor. Rusev resmi olarak WWE'ye dönüşünü yaptı. New Day ringin dışına çıkıyor. Rusev, Otis'e clotheslines yapıyor. Rusev, Tozawa'ya Leaping Body Block yapıyor. Rusev kalabalığa poz veriyor. Rusev, Tozawa'yı havada yakalıyor. Rusev'den Fallaway Slam. Otis tişörtünü yırtıyor. Rusev, Otis'e SuperKick atıyor. Rusev Machka Kick'i yapıyor. Rusev defalarca Otis'in sırtına vuruyor. Rusev The Accolade'i uygular.

Iyo Sky: Dün gece kariyerimin en iyi gecesiydi. Çok mutluyum çünkü en iyisini yendim. Bu da demek oluyor ki ben en iyisiyim. Rhea Ripley beni unutmaya çalıştı. Teşekkür ederim. Bianca BelAir beni unutmaya çalıştı. Ama şimdi, hepiniz beni asla unutmayacaksınız. Çünkü ben gökyüzünün dehasıyım. Ben Iyo Sky'ım. Ve ben Kadınlar Dünya Şampiyonuyum.

- Stephanie Vaquer ringe doğru ilerliyor.

Stephanie Vaquer: Tebrikler, Iyo. Ben de kendimi tanıtmak istiyorum. Ben NXT Kadınlar Şampiyonu, “La Primera” Stephanie Vaquer. Ve buraya sana saygı göstermek için geldim. Iyo, sen harikasın. Buraya sana saygı göstermek için geldim. Haklısın, sen en iyisisin, ama ben en iyinin en iyisiyle dövüşmek istiyorum.

Iyo Sky: Benimle yüzleşmek mi istiyorsun? Kabul ediyorum. Peki ya şimdi, burada?

Adam Pearce: Durun, durun, bayanlar, bir saniye, durun. Maçı istediğinizi anlıyorum, sadece emin olmak istiyorum, Las Vegas, maçı istiyor musunuz? Ne olacak, ben de maçı istiyorum. Iyo Sky, Stephanie Vaquer, ve şimdi başlıyor.

Iyo Sky def. Stephanie Vaquer (DQ ile)

Roxanne Perez ringe fırlar ve Sky'a saldırarak diskalifiye edilmesine neden olur. Maçtan sonra Giulia, Vaquer'i Big Boot ile düşürür. Giulia ve Perez, Sky ve Vaquer'in üzerine çullanır. Rhea Ripley kurtarmak için ringe girer. Ripley, Perez'e kafa attı. Ripley, Giulia ile tartışıyor. Giulia ihtiyatlı olmanın cesaretin en iyi parçası olduğuna karar verdi. Ripley Kadınlar Dünya Şampiyonluğunu Sky'a geri veriyor. Ripley ringden çıkarken Sky'a onun için geldiğini söyler.

Jey Uso: Dedim ki, Dünya Ağır Siklet Şampiyonu artık şehrinizde. EVET! Buradayım, şimdi buradayım. Çocukluğumdan beri bunu istiyordum. Artık buradayım. Uzun ve zorlu bir yoldu, kolay olmadı. WrestleMania'da GUNTHER'ı yenmek için her şeyimi verdim ve onu tuş ettim. Hey, ama hepinizin bilmesini istediğim bir şey var. Çok minnettarım ve bunu omzuma aldığım için çok mutluyum, bu yüzden her hafta, her gün ortaya çıkacağım, her zaman olduğu gibi çalışacağım. Ve eğer hepiniz Jey Uso'nun Dünya Ağır Siklet Şampiyonu olmasından heyecan duyuyorsanız, o zaman lanet olsun, EVET dediğinizi duyayım!

Sami Zayn ringe doğru geliyor. Sami, Jey'e kocaman sarılıyor.

Sami Zayn: Dostum, söylemek istediğim o kadar çok şey var ki, nereden başlayacağımı bile bilmiyorum. Her şeyden önce, burada olmamak, ne olduğunu bilmiyorum, son 7 ya da 8 hafta, sen GUNTHER'ın sana yaşattığı her şeyi yaşarken burada olmamak, bunun benim için ne kadar zor olduğunu bilmeni istiyorum, tamam mı? Gerçekten orada olabilmeyi isterdim ama olamadım, bu benim için çok zordu. Ve dürüst olmak gerekirse, bu yıl WrestleMania'yı kaçırmak benim için çok zordu. Pekala, sen ve ben, o kadar da farklı değiliz, Uce, biz oyun günü oyuncularıyız. Sen ve ben, saha kenarında iyi değiliz, bu yüzden bu zordu. Dürüst olmak gerekirse, neredeyse Las Vegas'a hiç gelmeyecektim ama gelmek zorundaydım. Gelmek zorundaydım çünkü bu ringde, senin karşında, gözlerinin içine bakarak, erkek erkeğe, omzunda o şampiyonlukla, seninle ne kadar gurur duyduğumu söyleyecek ilk kişi olduğumdan emin olmalıydım. Sen benim kardeşimsin, köpeğimsin, dostumsun, seni seviyorum, seninle gurur duyuyorum ve sen bunu hak ediyorsun. Bunu ben de biliyorum, sen de biliyorsun ve bu arenadaki herkes bunu hak ettiğini biliyor. Dostum, bak, bu WrestleMania'dan Sonra Raw, fazla duygusallaşmak istemiyorum, konu bu değil. Bu Raw After Mania, kutlamak için buradayız, bu yüzden lütfen onun müziğine basın.

Bir YEET partisi daha patlak veriyor. Jimmy Uso ringe geliyor. Zayn, The Usos ile imzası olan el sıkışmasını yapıyor. YEET! Kutlaması bu bölümü kapatmak için devam ediyor.

Jackie Redmond AJ Styles ile kuliste bir görüşme yaptı. AJ dün gecenin yutulması zor bir hap olduğunu söyledi. Logan Paul oyunlarını oynuyor ama gerçek şu ki, o L'yi alıyor, iyi olacak. Olağanüstü olmanın bir parçası da aksiliklerdir. Karrion Kross sohbete katılıyor. Logan Paul'a kaybetmenin geri dönüşü yok. Kross, Styles'ın Paul'a yenilmesinin soyunma odasını kötü yaptığını ve kötü yollarına geri dönmesi gerektiğini söylüyor. AJ, geçen yıl aynada kendisine bakmaktan nefret ettiğini ve asla geri dönmeyeceğini söyleyerek yanıt veriyor. Eğer Kross dünyaya kızgın olmak istiyorsa, AJ'i de onunla birlikte aşağıya çekmesin. Aslında Styles, Kross'a bu sorunu kendisinin çözmesini söyler. Styles uzaklaşırken Kross belki de çözeceğini söyler.

Reklam arasından GUNTHER'ın Michael Cole ve Pat McAfee'ye bağırmasıyla dönüyoruz. Cole işini yapmaya çalıştığını söylüyor. Gunther Pat'i itiyor. Gunther Cole'u Sleeper Hold'a hapsediyor. Pat, Gunther'a bir haymaker vuruyor. Güvenlik görevlileri Gunther'ı sakinleştirmeye çalışıyor. Gunther, Pat'i Sleeper Hold'da bayıltıyor. Pat McAfee Show Oyuncuları kurtarmaya çalışıyor ancak güvenlik görevlileri ve WWE Yetkilileri tarafından alıkonulmak zorunda kalıyorlar. Pat yardım edilerek antrenör odasına götürülür. Pearce, Cole'a gecenin geri kalanında izin almasını söyler. Cole, Pearce'ın bu durumu düzeltmesini istiyor. Cole, bir kabadayının işini yapmasını engellemesine izin vermeyeceğini söyler. Joe Tessitore programın geri kalanında Pat'in yerini alacak.

Dominik Mysterio def. Penta (Dominik Mysterio Intercontinental Şampiyonluğunu korudu)

Penta iplerin üzerinden uçmaya hazırlanırken JD McDonagh dönüşünü gerçekleştiriyor ve ona engel oluyor. Ardından Dominik rakibine 619+Frog Splash kombosunu yaptıktan sonra tuşa gidiyor ve maçı kazanıp Intercontinental Şampiyonluğunu koruyor.

Seth Rollins: Ben bir vizyonerim. Ben bir devrimciyim. Roman Reigns'den bir Wiseman aldım. CM Punk'ın en iyi arkadaşını çaldım. WrestleMania'nın ana müsabakasının galibiyim. Ben Seth Freakin' Rollins'im.

CM Punk ringe doğru ilerliyor. Vegas'ta Rockers Punches. Punk köşedeki Rollins'e saldırıyor. Punk, Rollins'in göğsüne defalarca vuruyor. Punk dikkatini Heyman'a çeviriyor. Heyman, Punk'ın onu bu duruma soktuğunu söylüyor. Punk, Heyman'ı tutuyor. Rollins, Punk'ın gözlerini tırmıklar. Rollins, Punk'ı Curb Stomp ile yere seriyor.

Paul Heyman: WrestleMania 41 hafta sonunu, haberleri WrestleMania 42'ye kadar ilerleterek tamamlayacağız. Tüm bu endüstride yeni bir saltanat sahibi, savunmacı, tartışmasız bir numaralı yıldız var. Bayanlar ve baylar, Seth Freakin' Rollins.

Roman Reigns'in müziği çalıyor. Rollins, Punk'ı ringin dışına atıyor. Reigns yavaşça ringe doğru yürüyor. Reigns, Rollins'ten gelen bir clothesline'ı savuşturuyor. Reigns, Rollins'e Spear yapıyor. Heyman tek başına. Reigns, Heyman'ı Superman Punch'ı ile yere seriyor. Reigns ateşlendi. Reigns Spear için hazırlanıyor. Bron Breakker, Reigns ve Punk'ı Spear yapıyor. Breakker, Rollins ve Heyman ile güçlerini birleştirir. Reigns, Breakker'a aparkat atıyor. Breakker ring kenarındaki barikata doğru Super Spear yapıyor. Breakker Reigns'i ringe geri yuvarlıyor. Rollins Roman ve Punk'a iki Curb Stomp daha yapıyor. Gösteri yayından kaldırılırken Rollins, Heyman ve Breakker ile birlikte ayakta duruyor.​

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi