WWE NXT Tartışma Konusu | 08.04.2025

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,912
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1

Stephanie Vaquer, Kelly Kincaid'e NXT Stand & Deliver'daki NXT Kadınlar Şampiyonluk Maçı ile ilgili kararını bu maçtan sonra vereceğini söylüyor.

Jordynne Grace def. Jaida Parker (DQ ile)

Vaquer yanlışlıkla Grace'i clothesline vurarak diskalifiye edilmesine neden oldu. Maçtan sonra Winter Park'ta kıyamet kopmaya başladı. Giulia ringe fırlıyor. Giulia, Parker'ı Big Boot ile yere serdi. Giulia ve Vaquer'den Stereo Dropkick'ler. Giulia Vaquer'e kafa atıyor. Giulia, Northern Lights Bomb yapıyor. Giulia NXT Kadınlar Şampiyonluğu ile poz veriyor.

The Culling, Shawn Spears'a NXT Kuzey Amerika Şampiyonluğunu geri almak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarına dair söz verir. Spears bu tutkuyu takdir eder ama unvan artık odak noktası değildir. Unvan onları bir birim olarak yakınlaştıran bir araçtı. Spears sadece bireysel değil, kolektif başarı istiyor. Bu gece odak noktamız Izzi Dame'ın Stand & Deliver'daki Kuzey Amerika Kadınlar Şampiyonluk Merdiven Maçı'na katılmaya hak kazanması. Geçen hafta olanlara takılmayın, onun başarabileceklerine odaklanın. Spears, Brooks Jensen ve Niko Vance'i Hank & Tank'in peşine gönderiyor.

Fraxiom def. Swipe Right

Nathan Frazer rakibine iplerin üstünden The Phoenix Splash yapıyor ve tuşa gidip maçı takımına kazandırıyor.

Sol Ruca def. Jazmyn Nyx

Sol Ruca rakibine yaptığı The Sol Snatcher'ın ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.

Bir muhabir NXT Otoparkında Giulia'ya en yakın arkadaşına neden saldırdığını sormaya çalıştı. Stephanie Vaquer ile NXT Stand & Deliver'da bir rövanş maçı istiyor.

The Culling def. Hank Walker & Tank Ledger

Vance ve Brooks ikilisi rakiplerine Dominator/Flying Knee Drop kombinasyonunu yapıyor. Ardından Nico Vance tuşa gidiyor ve maçı takımına kazandırıyor.

Ricky Saints: Duyarlılığınızı takdir ediyorum millet, gerçekten. Şunu söyleyeyim, NXT'ye adım attığım ilk gece herkese burayı alt üst etmek için burada olduğumu söyledim. Devrimin tekrar televizyonda yayınlanacağını ve mutlak bir süperstar elde edeceğinizi söyledim. Ve eğer henüz anlamadıysanız, Ricky Saints sözünün eri bir adam, çünkü bebeğim, burada yeni NXT Kuzey Amerika Şampiyonu olarak duruyorum. Ve bu kutlamayı devam ettirmek istesem de, maalesef geçen haftadan ağzımda biraz acı bir tat kaldı ve bunun sebebi sensin, “Tüm Ego” Ethan Page. Evet, anlıyorum, beni yanlış anlama, tamamen anlıyorum, çünkü benim gibi, benim kalibremde bir adam gelse ve senin yaptığının aynısını yapsa, ama daha iyisini ve daha hızlısını, benim küçük egom da paramparça olurdu. Ve hepimiz Ethan Page'in asla büyük adam olmadığını bildiğimiz için, benim özel bir anımı mahvetmek zorunda kaldı. Şampiyon olarak hiçbir zaman serseri olmadım, Ethan, buraya gel de bunu erkek erkeğe tartışalım.

Lexis King: Dur bakalım, Slick Rick, bence yanlış adam için endişeleniyorsun. Şimdi, Kral'ın prestijli Miras Kupası Şampiyonluğuna sahip olduğunu biliyorum, ama benimle ilgili bir şey varsa, kardeşim, altını severim. Ve kupa kutusuna biraz daha altın koymayı çok isterim.

Eddy Thorpe: Tebrikler, Saints. Diğer insanlar hak ettiklerini elde etmek için açlık çekerken, buraya gelip fırsatlarla karşılaşmak güzel olmalı. Bunca zamandır NXT'de bir unvan kazanma arayışındaydım ama şimdi fark ettim ki gözlerimi yanlış yere dikmişim çünkü o unvan Ricky, o unvan halkımın topraklarını temsil ediyor, onlardan çalınan aynı toprakları. Bana kalırsa bu unvan intikam almak için bir fırsat, hatta bu unvan benim doğuştan hakkım. Yani King için endişelenmenize gerek yok, Ethan için endişelenmenize gerek yok, benim için endişelenmelisiniz.

Wes Lee: Durun, durun, durun. Bu gece Inamura var ama onunla birazdan ilgileneceğim. Ama NXT Kuzey Amerika Unvanı hakkında konuşup beni dahil edemezsiniz. Gördüğünüz gibi o unvan omzumdayken mutlak zirvesindeydi ve belimde tekrar altın olması için çok ama çok geciktim.

Lexis King: Wes, Wes, anlıyorum, duygularını hissediyorum. Senin yerinde olsaydım harap olurdum, ihtişamlı günlerimi yeniden yaşamak için yanıp tutuşurdum.

Eddy Thorpe: Kapa çeneni Lexis. Elindekiyle yetinmeyen açgözlü bir beyaz adamımız daha var. Miras Kupası için endişelenmelisin, çünkü o bana ait.

Ricky Saints: Durun bakalım. Dinleyin, dinleyin, dinleyin, siz üçünüz, bunu anlamaya çalışmanın zamanı değil. Eğer bir şans istiyorsanız, tam burada, tamam mı?

Ethan Page, Ricky'yi Twisted Grin ile yere seriyor. Kuzey Amerika Unvanı için bir çekişme var. Ve bu da bizi bu segmenti kapatmak için bir iskele altı kavgasına götürüyor.

Stephanie Vaquer AVA, Bay Stone ve Stevie Turner'a kararını verdiğini söylüyor. Stand & Deliver'da NXT Kadınlar Şampiyonluğunu Giulia, Jordynne Grace ve Jaida Parker'a karşı Fatal Four Way Match'te savunacak.

Sarah Schreiber Trick Williams ile kuliste bir görüşme yaptı. Acıklı bir hikaye için burada değil ama ne zaman unvanını geri almaya çalışsa, her zaman yoluna çıkan biri oluyor. Önce Eddy Thorpe, şimdi de Je'Von Evans. Özgeçmişine bir bakın. Stand & Deliver'dan belinde bir unvanla ayrılıyor. DarkState için endişeleniyor. Oba Femi ve Je'Von'un bu gece en iyi oyunlarını oynamalarını istiyor. Ancak Stand & Deliver'da Trick ikisinin de canına okuyacak.

Wes Lee def. Yoshiki Inamura

Wes Lee rakibine yaptığı The Kardiak Kick'in ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.

Oba Femi: DarkState, NXT'deki varlığınız tüm soyunma odasını diken üstünde tutuyor gibi görünüyor. Herkes ne zaman ve nereden saldıracağını merak ediyor ve hükümdar da bunu çok iyi biliyor. Geçen hafta bana saldırmanın yanı sıra, Vengeance Day'de bana yaptıklarını da unutmadım, çünkü bana son vuruşunla, en iyi vuruşunla vurdun ve beni yere seremedin. Bu yüzden, bu gece, iyiliğinin karşılığını vereceğim. Ve siz dört aptalla işim bittiğinde, dikkatimi tamamen Trick Williams ve Je'Von Evans'a çevireceğim, çünkü iki hafta içinde bana en iyi vuruşlarını yapma fırsatı onların olacak ve Hükümdar'ın durdurulamayacağını zor yoldan öğrenecekler. Ve Darkstate'in bu gece yaşayacağı kaderi onlar da yaşayacak, yani Oba Femi'nin ellerinde yenilgiye uğrayacaklar.

Izzi Dame def. Wren Sinclair

Izzi Dame rakibine yaptığı The Sky Hig'ın ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.

AVA Roxanne Perez, Lash Legend ve Fatal Influence'a bu yıl bir Son Şans Eleme Maçı olmayacağını, maçlarını kazanmaları gerektiğini söyler. AVA'nın Stand & Deliver için bir fikri var. Roxanne bunun bir tag team maçı olmamasının daha iyi olacağını, çünkü bir tag team maçının olmadığını söyler.

Hank & Tank sahne arkasında The Street Profits ile karşılaşır. İnişler ve çıkışlar olacak. Ford, Hank & Tank'e kim olduklarına odaklanmalarını söyler. Farklı bir şey olmak zorunda değiller. Hank & Tank olun. Profits, Hank & Tank'e gelecek hafta bir Tag Team Gauntlet Maçı olacağını ve kazananların Stand & Deliver'da NXT Tag Team Şampiyonluğu için Fraxiom ile savaşacağını söylüyor. Kilitlenme zamanı. Stand & Deliver zamanı.

DarkState def. Oba Femi, Trick Williams, Je’Von Evans

Williams Femi'ye bağırmaya başladı. Femi, Evans'ı içeri alıyor. Femi ve Williams ileri geri vuruşlar yapıyor. Hakem maçın kontrolünü kaybediyor. Femi, Williams'ı yere indiriyor. Evans iki sayı için Frog Splash'i yapıyor. Shugars, Evans'a dışarıdan çelme takıyor. Lennox James'i oyuna sokuyor. Darkstate, Uçan Cerberus PowerBomb ile galibiyeti alıyor. Maçtan sonra Stacks titantronda beliriyor. Stacks, DarkState'i NXT Otoparkı'na davet ediyor. D'Angelo Ailesine bulaşmanın ciddi sonuçları olduğunu öğrenecekler.​

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi