Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@jblua: PGW yönetiminin şirkete aldığı eşgal kaçaklardan bir tanesi. Beni tehdit ediyor. Ben kimseden korkmam. Ancak bunun gibi tipler ülkemiz için büyük bir tehdit! Seni ve senin gibi kaçakları göndereceğiz!
@jblusa: İklim Krizi'ni maalesef ki her geçen gün daha sert bir şekilde hissediyoruz. İklim Krizi ile birlikte göç artmakta. Sınır güvenliği istiyorum. Hudut namustur.
@jblusa: Bu yönde çok sayıda mesaj geliyor. Evet sıkıntılı bir durumdayız ve bu kaçaklar beni tehdit ediyor. Ancak ben pes etmem! Yok öyle umutsuzluğa kapılmak! JBL turizm olarak bütün kaçakları amasız fakatsız göndereceğiz. Müsterih olunuz.
@jblusa: Muhammed Hassan gibi gerçekten terör ile ilişkisi olan bir teröristi ülkemize sokmayan yetkililere teşekkür ediyor. Bu daha bir başlangıç. Sıraca sen varsın Mustafa Ali. Şirketi içine çekmeye çalıştığın kaosa dur diyeceğim.
@jblusa: Bu küstahlığın ve arsızlığın bir sınırı yok. Bu adamlar sınır bilse zaten ülkemize doluşmazdı. Beni açıkça tehdit ediyor. Küfürler ediyor. @HUNICO_TACOBELL sen benim karşıma çıkma. Ya da çık seni ait olduğun yere tek yumrukla göndereyim.
@realDonaldTrump : Meksikalılar göçmenlerin sınırdan kaçmasına dair ya hiçbir şey yapmıyor. Ya da yapıyormuş gibi görünüyor. Bi de utanmadan gelip bizim göçmenlik yasalarımızla dalga geçiyorlar. Meksikalılar size sesleniyorum. Ya bunu durdurun ya da ülkenize gelen parayı keseyim. BÜYÜK AMERİKA'NIN BÜYÜK DUVARA İHTİYACI VAR!