Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@jblusa: Bugün 4 Temmuz! Bağımsızlık Günü! Aziz ABD vatandaşlarının ve yurtseverlerin Bağımsızlık Gününü kutlarım. Merak etmeyin çok yakında kaçakları gönderdiğimde daha gür bir şekilde kutlayacağız. ABD eski günlerine dönecek!
@jblusa: ben kesinlikle ırkçı değilim. Bunu size ispatlayacağım. Eğer vatanına dönmek isteteyen bir kaçak varsa ülkesine özel aracım ile bizzat ben şöforlük yaparak götürebilirim. JBL Turizm'de hizmette sınır yok.
@jblusa: Kıymetli PGW evreni, aziz Amerikan vatandaşları ve saygıdeğer vatanseverler. JBL olarak bugün saat 16'da St Louis, Missouri'de Chase Park Plaza'da ben de olacağım. Cehennemin kapılarını kapatacağız.
@jblusa: PGW komitesinde Bret Hart'ın olması kabul edilemez. Yeni nesil Bret Hart'ı Montreal Screwjob'dan tanır. Elbette kimse böyle bir kazığı hak etmez ama Bret Hart temiz bir güreşçi değildir. 1997 senesi boyunca ABD'de bütün seyircileri azarlayıp komşumuz Kanada ile olan dostluğumuzu bozmaya çalışan hain bir bölücüdür! PGW yönetimi derhal bu karardan dönmelidir.
@jblusa: PGW şirketini neden bu kadar kaçak göçmenlerle doldurdunuz? Bu ülkemize ihanettir. JBL olarak bu ihanetin karşısındayım. Hepiniz gideceksiniz.
@jblusa: Size ilginç bir bilgi paylaşayım. Türklerden çok sayıda mesaj alıyorum. Başta diğer Araplar gibi beni kınadıklarını düşünüyordum ama birkaç tane mesajı İngilizce'ye çevirince desteklediklerini anladım. Beni ülkelerindeki Ümit Özdağ'a benzetiyorlarmış. Bu ilginç geldi bana. Türkler neden beni destekliyor ki?