- Konular
- 31
- Beğeni sayısı
- 158
- PG Nakit
- 0
Dün gece, heyecanla durugörüyü beklerken göz kapaklarımın ardında gezintiye çıkmıştım. Birden odam ansızın dolup taştı. Karşıma çıkan garip imgelerde sarıklı kafalılar, beyaz sakallılar ve yeşilin en derin tonlarında bir zemin vardı. Bir hengâme başladı. Bu deneyim kesinlikle rüya değildi. Sonra kendimi Alanya'da dolaşırken buldum. Üç kişi konuşuyordu, dışarıdan bakıldığında insan gibiydiler fakat bir tuhaflık vardı. Ne dediklerini duyamasam da içime dehşet verici bir korku düşmüştü. Ardından içlerinden biri sanki benim orada olduğumu sezinler gibi gözlerini bana çevirdi ve gizemli bir tebessümle beni selamladı. Onun korkusuyla gözlerimi açtım. Kesinlikle uykuda değildim, daha önce birkaç kez benzer deneyimler yaşamış olsam da bu sefer çok daha ileri gitmiştim. Aslında, bu tam anlamıyla bir durugörü veya astral seyahat deneyimi sayılmazdı.
Rüyalarımı paylaşma niyetiyle bu konuyu açtım. Çocukluğumdan beri hiçbir rüyayı unutmadım, belleğimdeki arşivimde geriye doğru gidebileceğim kadar eski anılara sahibim. Rüyalarımı defterime yazarak kaydediyorum. Bu alanda uzmanlaşmamışsanız, bu tür bir uğraşı size tavsiye etmem.
Ve esenlikler...
Fethi Karabay
20 Mart 2023
@fethikarabay (Instagram otağı)
Rüyalarımı paylaşma niyetiyle bu konuyu açtım. Çocukluğumdan beri hiçbir rüyayı unutmadım, belleğimdeki arşivimde geriye doğru gidebileceğim kadar eski anılara sahibim. Rüyalarımı defterime yazarak kaydediyorum. Bu alanda uzmanlaşmamışsanız, bu tür bir uğraşı size tavsiye etmem.
Ve esenlikler...
Fethi Karabay
20 Mart 2023
@fethikarabay (Instagram otağı)