RPG Islak Rüyalar: PGW Şampiyonluğu


KALKTI!!!!

Jayden Atatürk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
46
Mesajlar
7,105
Beğeni sayısı
2,007
PG Nakit
915
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Yavaşça sönümlenen müzik ve ışık gösterisinin ortasında Val Venis'i görürüz. Omzunda PGW Takımlar Şampiyonluğu'yla, ringde tek başına. Gülümseyen gözlerinde zeki bir ton var. Etrafı süzdükten sonra...

Val Venis: Hello ladies...

Promo.gif


Val Venis: Hareketli bir dönemden geçiyoruz, değil mi? Money in the Bank'teki o klasik şölende yer almak için düzenlenen turnuva... İsimlerin teker teker belli olması... Ospreay'in şampiyon olduğunu kaybettiğinde anlamamız... Rehabilitelerin damdan düşer gibi The SEX'in karşısına çıkması. Herkes onların sıradaki PGW Takımlar Şampiyonu olacağını düşünürken Jeff Hardy'nin PGW Şampiyonluğu zaferi... Seks hayatım bu kadar akıcı değil bebeğimmm!

Val Venis: Canım biraz sıkkın ve sebebini biliyor musunuz? Jeff ve Moxley'nin kibirle bize meydan okuması değil. Zaten kafası iyice bulanmış Otis'i soyunma odamızdan çalmaları değil. Şapkadan çıkan tavşan misali birden belirip PGW Şampiyonluğu'nu elde etmeleri de değil. Canımı sıkan şey, başından beri uydurdukları rehabilitasyon zırvalığı.

Venis sağa sola bakıyor.

Val Venis: Gerçekten bu aptal hikayeye inanan var mı aranızda? Pardon! Hikayelere!! Çünkü onların anlattığı şey bir hikaye değil. İki imkansız doğa olayının aynı anda gerçekleşmesi. Bir nevi, kıyamet alameti veya doğrudan... KIYAMET! Jeff Hardy'nin ekranlardaki ilk maçı siyah beyazdı. Bu adam o gün neyse, bugün de aynısı. Çünkü çok kısa bir süre öncesine kadar bunun somut örneklerini görüyorduk. Sabah kahvaltını ediyorsundur. Ulusal kanalda gayet ciddi görünmeye çalışan seks objesi bir sarışın fağuşenin, çok da sikindeymiş gibi telaşla anlattığı bir son dakika haberi: Eski Dünya Şampiyonu alkollü araç kullanırken yakalandı! Eski Dünya Şampiyonu götüne uyuşturucu soktu! Eski Dünya Şampiyon şöyle yaptı. Eski Dünya Şampiyonu... Ahhh! Bu haberleri kaç kez gördünüz ha? Kaç kez? Herhangi bir yerde herhangi bir adamın herhangi bir adamı bıçaklayarak öldürmesi kadar haber değeri taşıyor. İşte sen busun Jeff. Senin değerin bu ve bunu söylemek beni sevindiriyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü aslında seni seviyorum Jeff. Çünkü ağabeyin Matt, benim yakın dostumdu. Onu ne kadar üzdüğünü tahmin dahi edemezsin. Destek olmak için suratına söyleyemediği ama içine de atıp kanser olmamak adına dışarı kustuğu o birikmişlikler... Bunları sen değil, biz dinledik; bilakis ben! Hayatını mahvetmekte o kadar ustaydın, gözün o kadar dönmüştü ki ailesiyle mi, kariyeriyle mi yoksa seninle mi ilgileneceğini bilemeyen adamı berbat bir çıkmazın içine soktun ve bu... dönemsel bile değildi. 1 yıl, 2 yıl? Kimse kimseyi sikmeye çalışmasın: 10-15 belki de 20 yıllık bir mevzu bu. Daha fazla konuşmayacağım. Çünkü Matt'i gücendirmek istemiyorum. EĞER REHABİLİTE OLDUYSAN, BRAVO.... ALKIŞ DOSTUM... BURADA ŞOV YAPACAĞINA SİKTİR GİT HAYATINI ZİNDANA ÇEVİRDİĞİN İNSANLARIN YARALARINI ONAR. BANA HİKAYE ANLATMA!

Seyircinin memeler demirden birer leblebiye dönüşür.

Val Venis: Bir diğer imkansız doğa olayıysa problemli bir adam olduğu her halinden belli, bu yüzden çevredekilerin onu kendi haline bıraktığı, bir pitbull gibi agresif, yüksek testosteronlu, erkeğin vücut bulmuş hali olarak bildiğimiz Jon Moxley'nin ağzından rehabilite oldum masalları dinlemek... Bu gerçekten, Cartoon Network'te porno yayınlamak gibi absürt duruyor. Görüntü ve ses uyumsuz. Hadi ama Jon, ikiniz birden kendinize ait bağımlılıklarınızı bırakmadınız. Biriniz, öbürünün bağımlılığına eşlik etti ve onun kafasını yaşıyorsunuz. Hanginiz hanginizi ikna etti, bunu cevaplasan yeter... Bir daha tümüyle kafayı sıyırana dek, seni ciddiye alamayacağım. Bu, benim için bir tercih değil. Yapamıyorum. Money in the Bank'te, tam da rehabilite olduğuna inanan aciz ruhlu beta gavatlar gibi karına yapacağımız double penetration'u kenardan izleyeceksin. Daha önce de yapmıştık ama sen orada yoktun dostum. Sağa sola kulak kabart. Senin anlattıklarından daha gerçek hikayeler dinleyeceksin.

Val Venis: Ve... senden bahsetmezsem olmazdı Johnny. Seninle bu konuyu defalarca konuştuk. İkimiz de açıkyürekliyiz. Bu, The SEX'in en sevdiğim tarafı. Birbirimize hiçbir zaman yalan söylemedik. Ne hissettiysek o olduk hep. Fakat kafamızda çok da belirginleşmediğinden ifade edemediğimiz şeyler de var muhakkak. Mesela... Neden ilk gün gelip PGW Şampiyonluğu'na giden apaçık yolu kendine ait ilan edip, yolundan çekilmemi istedin bunu hala anlamış değilim. Evet, sen PGW Şampiyonluğu'nu birçoğundan daha fazla arzuluyorsun. Belki de doğru zamanda doğru yerde olduğunu düşünüyorsun. Fakat unuttuğun şey şu: Sen PGW Şampiyonu olmayı ne kadar çok istiyorsan ben de en az o kadar istiyorum! Daha önce bunu ikimiz de yapmadık. Ne Dünya Şampiyonu ne de PGW Şampiyonluğu, ikisiyle de işimiz olmadı, yolumuz düşmedi ama bu sefer aynı anda ikimizin de yolu düştüyse... İzin ver bu yolu beraber yürüyelim. Yürüdük de John! Aslında biz sınavı çoktan verdik. Rebellion'da imzayı masaya taşşşşşaklarımızı vurur gibi atarken bir an için bile karşımızdaki o iki amcığa karşı kırılma yaşayacağımızı düşünmedik. Her an bir tatsızlık yaşanabilirdi. Bilirsin, onlar problemli bağımlılar. Sırt sırtaydık dostum. Her zaman olduğu gibi. Ve Money in the Bank'te de yüz yüze geleceğiz. Sana bir dost tavsiyesi... Keyfini çıkar ve edebiliyorsan, alt et beni!

Alışık olmadığımız bir ciddiyetle mikrofonu bırakıp kameraya fokuslanır. Kameralar yavaşça kapanır.
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: