WWE RAW Tartışma Konusu | 31.03.2025

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,915
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1

Cody Rhodes: Hayır, hayır, hayır, hayır, iki haftadır konuşmanı dinledik. İzin ver, John Cena, senin işini yapayım, senin için. Doğru, beni pişireceksin. Bu söylemi gördüm; beni bitireceksin. Nereden başlamak istersin? Konu ben olunca dalga geçebileceğin çok şey var. Tamam, başlangıç olarak, biraz peltek konuşurum, bilirsin. Bazen S harfli kelimeler, sana bir tane vereceğim, Stardust. Dostum, bu seni rahatsız ediyor olmalı, WrestleMania 41'de, son WrestleMania manşet maçında karşılaşacağın kişi bu, Stardust. Hey, başka ne yapabilirsin ki? Oh, bingo, tamam, bu iyi bir tane. Kolumda bir dövme var ama boynumda. Yarattığım bir şirkette yuhalandım, Tanrım, çok fazla şey var, ama bunların hiçbirini ısırmayacağını biliyordum. Belki de Superman'in gerçekten öldüğü fikriyle mücadele ediyorumdur, belki de mücadele ediyorumdur. Ama bu beni bir sonraki noktaya getiriyor, sözlerinizle eylemlerinizin uyuşacağını düşünmemiştim. Bence son iki haftadır bu izleyiciye yalan söylediniz. Sen ve ben, eskiden birlikte ata binerdik, Pancho Lefty'yi söylerdik. Beni önemsediğini biliyorum. Ama eminim, onları önemsediğini de biliyorum. Bu fırsatı değerlendirin, bana bakmanıza gerek yok, onlara bakın ve onlara söyleyin, John Cena, gerçekten, neden?

John Cena: Sırf seni korumak için kendimi senin seviyene indirmeyeceğim ve yumruk atmayacağım Cody Rhodes, yeterince uzun süre korundun. Ayrıca seni pişirmeyeceğim, seni gömeceğim, tıpkı diğer herkesi gömdüğüm gibi. Yıllardır John Cena'nın yetenekleri gömdüğünü söylüyorlar. Ben yeteneği gömmem, ben yeteneğim. Ben sıradanlığı gömerim. Peltekliğin ya da başarısızlıkların umurumda bile değil. Bu işin zirvesine manipüle ederek çıktın ve egon yeteneğini aşıyor. Tek yaptığın benim başarımın kuyruğuna takılmak. O kadar harikaydım ki, WWE bu organizasyonun kalp atışlarını şoförüme verebilir. Bu doğru, Cody Rhodes, şampiyonunuz benim şoförümden başka bir şey değil. Sırf planı çaldı diye krallığı yönetebileceğini sanan sümüklü bir pezevenk. İşte senin sebebin, Cody Rhodes, çünkü sen beni iğrendiriyorsun. Yıllarca yanımda oturdun ve inkar edilemez olmak için ihtiyacın olan her sırrı çaldın, ama yine de yetersizsin.

Egoist kafana sokmaya çalıştım, gerçekçi olmalısın çünkü sahteliği anlayabilirler. Dinlemedin ve bu belli oluyor. Çok mükemmelsin, çok cilalısın, çok provalısın. Geçinmek için adınızı tekrar tekrar söylemeleri gibi tembel numaralara bel bağlıyorsunuz. Aslında fareli köyün kavalcısı gibisiniz, çünkü şimdiye kadar yaptığınız tek şey, akılda kalıcı bir melodiyle bu insanları sıradanlığı sevmeleri için kandırmanın bir yolunu bulmak. Müziğini ve girişini çıkarın, kalın çizgili bir takım elbise dışında bakacak pek bir şey yok. Ama beni buraya sessizce getirebilirsin ve son dolarına bahse girerim ki ilk nefesini vermeden seni öldürürüm. Cody Rhodes bana benzemiyor. Benim gibi davranmıyor ve kesinlikle benim gibi çalışmıyor. Ama Cody Rhodes, sen de kendin gibi görünmüyorsun, kendin gibi davranmıyorsun ve kendin gibi çalışmıyorsun, çünkü bunca yıldan sonra hala kim olduğunu göstermekten korkuyorsun.

Peki, onun yerine ne yapıyoruz? Cody Rhodes, sevdiği her süperstarın ya da izlediği her televizyon programının genel bir karışımını, büyük, kafası karışık bir blob içinde sunuyor. Hâlâ topluluk önünde konuşmaktan korkan, oyunculuk dersi alan 16 yaşında bir çocuk gibi görünüyorsun. Sen bana tek bir şey gösterdin, o da vasat birinin anlamlı bir şeyler giymesinin bu insanları kandırmak için yeterli olduğu. Bunu bir ustalık sembolü haline getirmek için o kadar çok çalıştım ki, güreş numarasını tüm dünyanın görebileceği şekilde dövme yaptıracak kadar kendini beğenmiş, sosyopat bir bebek tarafından etrafta dolaştırıldım. Önemli olan dövmenin nerede olduğu değil Cody, önemli olan dövmenin ne olduğu, seni dünyaya kim olduğunla, onlar gibi sıradan bir hayran olarak gösteriyor. WrestleMania'dan sonra senin için harika olacak, doğruca Fanatics'e git, onların aldığı oyuncak kemeri al, kendine onların şampiyonu de, çünkü son gerçek şampiyon onu sonsuza dek evine götürecek ve sana kim olduğunu gösterecek, şansı yaver giden bir ayakçı çocuk. İşte senin nedenin, dostum.

Cody Rhodes: John, bunu söylemeyi beklemiyordum ama belki de haklısın, belki de ben seçildim. Ama beni kim seçti biliyor musun? Onlar beni seçti. Sen de aynısını söyleyebilir misin John Cena yoksa seni seçen ofisteki bir adam mıydı, o artık burada değil ve onun hakkında konuşmuyoruz? Evet, devam edelim, benden her şeyi soyalım, değil mi? Kim olduğumu bilmiyorum. Kim olduğunu kim bilebilir ki? Şunu biliyorum, ben Cody Rhodes'um, ben bir güreşçiyim, benden önce babam gibi, ve eğer biri şirket yaratıyorsa, o da sensin, John Cena, ben değil. Tanrım, herkes mikrofonda senden çok korkuyor ama ben korkmuyorum çünkü o konuşmada şortunun içinde olduğundan daha fazla sikin olduğunu biliyorum. Sen Zac Efron'la takılan ve 16 yaşında olmayı dileyen biriyken, topluluk önünde konuşma dersleri alan 16 yaşında biri gibi göründüğüm için benimle dalga geçmek istiyorsun. Ve ne yumuşak bir top, teşekkürler John. Tüm bunları sen yarattın, beni sen yarattın, işte yarattığın şey dostum diyerek bana ne kadar yumuşak bir top attın. Bir sürü haklarından mahrum bırakılmış taraftar yarattın, bu da benim toparlanıp başka bir yere gitmemi ve hey, bana bak dememi kolaylaştırdı. Hollywood'a gitmeden önce odanı temizlemiş gibi davranma John. WWE'yi bulduğundan daha iyi bırakmışsın gibi davranma. Ve hazır başlamışken, şu anda bu ringde ikimiz varız ve sana soracağım şey, az önce attığın tüm o mantıkta dev bir delik açabilir ve oldukça basit. Aramızda kalsın, hangimiz The Rock'a satıldık? John, John, hala benim kahramanımsın, ama aynı zamanda bir bok parçasısın.

John Cena: Tıpkı tüm bu insanlar gibi, senin de beynin gerçeklerle değil, saçmalıklarla dolu. Sizden yüz kat daha fazla çalıştım ve tüm bu süre boyunca bir kez bile seyircilerden ya da mevcut şirket de dahil olmak üzere bir süperstarın bana en iyi atışını yapmasından korunmadım. Aslına bakarsanız, herkes biliyor ki, bu tuvale her adım attığımda, bu her arenaya ya da o koridorda yürüyecek kadar aptal olan her süperstara, beni yere sermeye layık olup olmadıklarını görmek için en güçlü vuruşlarını yapmaları için bir meydan okumadır. Hiç kimse, hiç kimse layık olmadı, ben de bunu kendim yapmaya karar verdim. İşte bu yüzden Cody, hiç ayrılmadım, hep buradaydım, çünkü tırmanmam gereken tepe ne kadar yüksek olursa olsun, bana hangi çöpü verirlerse versinler, onu harika yapmanın bir yolunu buluyorum. Gitmek zorundaydın, gitmek zorundaydın, çünkü en iyi halinle bile kıçımı silemezsin. Ben milyarderler için imparatorluklar kuruyorum, senin tek yaptığın onların çocuklarından para çalmak. WrestleMania'da görüşürüz, şampiyon.

Cody Rhodes: John, hayır, hayır, hayır. Hey, sana hatırlatmak isterim ki, burada bulunduğum onca zaman ve yaşadığım onca şey boyunca, bir kez olsun seyirciler bana “güreşemezsin” diye bağırmadı.

Cena mikrofonu bırakıyor ve dövüşmeye hazır görünüyor. Cody, Cena'nın yumruğunu savuşturuyor. Cody bu bölümü kapatmak için Cena'ya The Cross Rhodes'u indiriyor.

The New Day def. The New Catch Republic

Kofi ve Xavier rakipleri Pete Dunne'a The Day Break yapıyorlar. Ardından Xavier tuşa gidiyor ve maçı takımına kazandırıyor. Maçtan sonra New Day, Cathy Kelley'e Dünya Tag Team Şampiyonluğu için bir şans istediklerini söyledi. New Day sahnede The War Raiders ile büyük bir çekişme yaşadı.

Gunther def. Jimmy Uso

Gunther rakibini The Rear Naked Choke ile bayıltıyor ve maçı kazanıyor.

Maçtan sonra Gunther bir kez daha Rear Naked Choke'a kilitlendi. Jey kurtarmak için ringe fırlıyor. Jey, Gunther'ı yakalıyor. Jey, Gunther'a haymakers vuruyor. Gunther Jey'den kaçmaya başladı. Jey, Jimmy'yi arkaya götürmeye çalışıyor. Gunther Usos'a arkadan saldırıyor. Gunther Jey'i çelik ring merdivenlerine fırlatıyor. Gunther Jey'in göğsüne tokat atıyor. Gunther güvenlik görevlilerine saldırıyor. Gunther Jey'i yüzüstü çelik ring direğine yapıştırıyor. Gunther Jey'in gözlerini tırmıklar. Gunther Jey'in ellerini orta ipe bağlıyor. Gunther, Jey'i kardeşini yok edişini izlemeye zorluyor. Gunther, Jey'nin kendi seviyesinde olmadığını söylüyor. Gunther, Jimmy'ye Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu vuruyor. Gunther, Jey'e bu baskıyı kaldırıp kaldıramayacağını soruyor. Jimmy'nin ağzı açık kaldı. Gunther, Jimmy'yi PowerBomb ile yere seriyor. Gunther yer ve yumruk saldırısına geçiyor. Gunther Jimmy'nin göğsündeki kanı silmeye başladı. Gunther Jimmy'i Jey'den uzaklaştırıyor. Gunther çekiç dirsekler yağdırıyor. Gunther Sleeper Hold'a kilitlendi. Jey, Gunther'ı öldüreceğini söylüyor.

The Judgment Day def. Bron Breakker & Penta

Finn Balor rakibine yaptığı The Coupe De Grace'ın ardından tuşa gidiyor ve maçı takımına kazandırıyor.

Chad Gable, Adam Pearce'ı El Grande Americano şarkısını söylediği için övüyor, hatta onunla bir maç yapmak istiyor. Pearce, LWO'nun Gable ile dövüşmek istediğini, ancak sözde hasta olduğu için yarışamayacağını söylüyor. Gable, Pearce'a bir doktor raporu daha veriyor. Gable, Raw memleketi Minneapolis, Minnesota'da olacağı için gelecek haftaya kadar iyi olacağını söylüyor. Pearce Gable'ın sağlığına dikkat ediyor, bu yüzden El Grande Americano gelecek hafta Raw'da yarışacak. Alpha Academy ofise girer ve sadece Otis ve Tozawa için değil, Maxxine Dupri'nin Natalya ile bir tag team kurmak istemesi üzerine iş konuşmak isterler.

AJ Styles: Arkada sabırla bekliyordum. Logan Paul, beni çağıracağını söylemiştin, beklemekten yoruldum. Yüzüme söyleyecek bir şeyin varsa, buraya gel ve söyle, hemen şimdi.

Logan Paul: Seni duyuyorum. AJ, dinle dostum, anlayamazsın, çünkü o da dahil olmak üzere hiçbiriniz benim sahip olduğum şöhretin seviyesini anlayamazsınız. Bu arada, son derece zengin, herkes tarafından sevilen ve aynı zamanda yakışıklı olan küresel bir fenomen olarak ve bu sadece mütevazı tutuyorum. Buradaki herkes, hepiniz benim zamanımdasınız. Sizi bekletmek istersem, size söyleneni yaparsınız, çünkü siz koyunlarsınız ve bekleyeceksiniz. Ama sen, parlak külotunu bir demet haline getirme, fikrimi değiştirdim kardeşim. Görüyorsun, AJ. (Yüksek sesle kapa çeneni tezahüratları). Utanç verici, buraya kibar olmak için geldim, senin seviyene inmeyeceğim. AJ, fikrimi değiştirdim, artık bir babayım, bir kızım var. Kızıma affetme sanatını öğretmeye çalışıyorum, yani AJ, hayır, dinle, bunu seveceksin. AJ Styles, Madison Square Garden'da bana yaptıkların için seni affediyorum. Ama ben unutmam, o yüzden bunu bir daha yapmaya kalkma. Hepiniz benim kim olduğumu biliyorsunuz, bu yüzden bu gece buradasınız, ben Logan Paul'um.

AJ Styles: Tamam, tamam, ne var biliyor musun? Seni anlıyorum dostum, benim de bir kızım var. Biliyor musun? Ben de seni affediyorum.

Logan Paul: Beni affediyor musun? Ne demek beni affediyorsun?

AJ Styles: Beni dinleyin, beni dinleyin millet. Seni affediyorum Logan Paul, bir WWE ringine ayak basmış en büyük pislik olduğun için. Başarınla ve paranla övünüyorsun. Bu hayranların umurunda değil. Onlar için bu ringde neleri feda edeceğini önemsiyorlar. Dostum, dünyadaki tüm yeteneklere sahipsin, bunu kabul ediyorum, ama bu işte yetenek seni sadece bir yere kadar götürür. Asıl soru, bununla ne yapacaksın?

Logan Paul: Senden tavsiye isterdim, AJ Styles, ama ne derler bilirsin, yer değiştirmek istemeyeceğin birinden tavsiye alma.

AJ Styles: Bu çok komik. Aslında çok şirin. Başka ne derler biliyor musun?

Logan Paul: Çek yazmayın, ne? Siz çekler hakkında ne bilirsiniz ki? London, tebrikler, meteliksizsin. Meteliksizsin, fakirsin.

AJ Styles: Aslında söylediğin şey için mükemmel. Kıçının ödeyemeyeceği bir çeki ağzının yazmasına izin verme.

Logan Paul: Bu bir tehdit mi?

AJ Styles: Bu bir tehdit mi? Bu Monday Night Raw. Londra, İngiltere'deyiz. Kıyafetlerimi giydim ve ringin tam ortasında duruyorum, ne düşünüyorsunuz?

Logan Paul: Bence doğru olan bir sürü şey söylüyorsun. İşte düşündüğüm şey, konuşmam bitti. AJ biliyor, London, sen de biliyorsun, Logan Paul bedavaya dövüşmez. Gerçek şu ki, bu şehir beni karşılayamaz. Buradaki herkes beş parasız. Tebrikler, beş parasızsın. Sen, evet, meteliksizsin, tebrikler. Sen, evet, sen, bahse girerim tüm birikimini ön sıradan yer kapmak için harcadın, ne için? Şu haline bak, Logan Paul sana fakir diyor. Şuna ne dersin AJ, maça maça diyelim. Ne istediğini biliyorum. Logan Paul ile o büyük para maçını istiyorsun. Peki, şuna ne dersin, dostum. Gözünü daha yükseğe dikmeye ne dersin?

Styles, Logan'ın tekmesini engelliyor. Styles, Logan'a haymaker atıyor. Logan, Styles Clash'i engelliyor. Styles Titanium Punch'tan kaçınıyor. Styles, Logan'ın kafasını anons masasına çarpıyor. Logan orta ipi Styles'ın alt bölgelerine doğru sürüyor. Logan bu bölümü kapatmak için Paulverizer'a vuruyor.

Gelecek hafta Raw'da Lyra Valkyria WWE Kadınlar Kıtalararası Şampiyonluğunu Bayley'e karşı koruyacak.

Seth Rollins gelecek hafta Raw'a dönüyor.

Adam Pearce'ın son dakika haberi, AJ Styles gerçekten de WrestleMania 41'de Logan Paul ile dövüşecek.

Finn Balor bulutların üzerinde. Adam Pearce ile Kıtalararası Şampiyonluk şansı hakkında konuşacak. Liv Morgan Dominik'e Finn'in onun başarısını sırtlamak istediğini söylüyor. Liv, Finn ile konuşması bittikten sonra Pearce ile konuşacağını söylüyor.

Iyo Sky vs. Rhea Ripley (Double DQ ile sonuçlandı, Iyo Sky kemerini korudu)

Belair maçı bitirmeye karar verdi, artık canına tak etmişti. Bu maç çifte diskalifiye nedeniyle sona erdi. Maçtan sonra Ripley ve Belair dışarıda kavga etmeye başladı. Sky'dan Springboard Quebrada. Sky, Ripley'i ringe geri yuvarlıyor. Sky, Ripley'e saldırıyor. BelAir, Sky'a bir forearm smash ile vuruyor. Belair yer ve yumruk saldırısına geçiyor. Ripley Belair'e kafa atıyor. Ripley, Two RipTides ile bağlanıyor. Ripley, BelAir'i köşeye sürüklüyor. Ripley, BelAir'i ikinci ipten Avalanche RipTide ile yere seriyor. Gösteri yayından kalkarken Ripley Kadınlar Dünya Şampiyonluğu ile poz veriyor.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 6)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi