WWE RAW Tartışma Konusu | 24.03.2025

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,915
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1

John Cena: Aklında bir şey mi var? Bana söylemek istediğin bir şey var gibi görünüyor. Evet, bu gece burada en kötüsünü yapmaya hazırsın, değil mi? Çünkü sonunda neler olduğunu anladın. Spot ışıklarını üzerinize çevirdim ve şimdi siz rastgele bilet sahiplerinden herhangi birini seçip parçalara ayırabileceğimi biliyorsunuz. Kimsenin güvende olmadığını biliyorsunuz. Geçen hafta aptal bir çocuğu patlattım. Zavallı acınası yüzü her yerdeydi. WWE yayınladı ve hepiniz bayıldınız. Kim daha kötü, gerçeği söyleyen ben mi yoksa en iyi fikri küfür etmek olan sizler mi? Zavallı savunmasız küçük bir çocuğun mahvoluşunu izlemeyi, tekrar izlemeyi ve meme yapmayı sevenler sizlerdiniz. Burada kimseyi ayırmama gerek yok, çünkü hepiniz korkunç insanlarsınız. Hayır, bu gece, bana yaşattığınız istismarın bedelini size nasıl ödeteceğimi öğreneceksiniz. 25 yıl boyunca yalanlarınızı ve gürültülerinizi dinledim, ama zamanımı sizin gibi kaba davranarak harcamadım, hayır, dikkatimi verdim. Bunu çok kolay yapıyorsun. Siz avazınız çıktığı kadar küfür ederken, ben dikkatimi size veriyordum, sizden öğreniyordum, sizi sorguluyordum, sizi inceliyordum, sizi test ediyordum, sizi dürtüyordum, aptalca, çocukça, küfürlü tekerlemelerinize eşlik ettiğiniz için sizi ödüllendiriyordum.

Ve bunu yaparken, bana kendinle ilgili her şeyi anlattın. Benim hakkımda hiçbir şey bilmiyorsun. Ben senin hakkında senden daha çok şey biliyorum. Ve gerçek şu ki, hayatın üzücü, çünkü alabileceğinin en iyisi bu. Sahip olduğun tek şey bu. Ama benim için bir deneyden başka bir şey değildiniz. Kafesteki fareler gibiydiniz. Bana inanmıyor musunuz? Kariyerimdeki herhangi bir anı seçin ve sizden ne öğrendiğimi söyleyeyim. Kanadığımda, sert olduğumu düşündünüz. Konuştuğumda, ilham aldın. Ben sinirli olduğumda, sen heyecanlandın. Ben vanilya olduğumda, sen sıkılıyordun. Ben sadık olduğumda, sen sevildin. Bencil olduğumda, saygısızlık gördün. Ben ritmik tonlarda konuştuğumda, sen ne diyorsun. Bunu çok ama çok basitleştiriyorsun. Bana her zaman kendinizle ilgili her şeyi anlatacaksınız, çünkü umutsuzca önemli olmak istiyorsunuz. Ve bana söylediğiniz en önemli şey 2005 Nisan'ında oldu. Sana en büyük fikrimi verdiğim gündü. Sana WWE Spinner Şampiyonluğunu verdim. Ve tıpkı şu anda olduğu gibi, beni canlı canlı yedin. Tek yapmanız gereken Google'da spinner kemeri hakkında olumsuz yorumlar yapmak. Hepiniz bana açık ve net bir şekilde ne kadar aptal olduğumu söylediniz çünkü şampiyonluğunuzu bir oyuncağa dönüştürdüm ve şampiyonluk bir oyuncak değil.

Şampiyonluk tüm bunların merkezinin bir sembolüdür ve senin için yaptığım oyuncak kemer geleneğe saygısızlık etti ve mirasına saygısızlık etti. İyi dinle, çünkü bu yaptığın en büyük hataydı. O tek bir anda, bu hayatta senin için en önemli şeyin ne olduğunu söyleyecek kadar savunmasızdın. Ve şimdi bunu bildiğim için, güreşi mahvedeceğim. Güreşi her hayran için, her güreşçi için, herkes için mahvedeceğim. WrestleMania'da 17 Şampiyonluk kazanarak tarih yazacağım ve sonunda size Eğlence Makinesi'nin adını unutturacağım, Jet Uçan, WOOO! Ric Flair. Sonsuza dek John Cena ismini söyleyeceksiniz. Ama daha da kötüsü, her süperstarın, tüm bu sektörün ve bu binadaki her hayranın merkezi olan o şampiyonluğu kazanacağım. O şampiyonluğu kazanacağım ve onunla emekli olacağım. Onu evime götüreceğim ve hepinizi yepyeni bir oyuncak kemer yaratmanız için yalnız bırakacağım, çünkü gerçek olan benimle geliyor. WWE'deki son gerçek şampiyon ben olacağım. İntikam soğuk yenen bir yemektir ve ben de size borcumu kalbinizi sökerek ve anılarınızla, geleneklerinizle ve hayallerinizle birlikte çekip giderken sizi izlemeye zorlayarak ödeyeceğim. Ve beni durdurmak için yapabileceğiniz hiçbir şey yok.

Cody Rhodes: Özür dilerim, ne dedin? Bunu onlardan alacağını söyledin. Önce bunu benden alman gerektiğini düşünmüyor musun? Kabul ediyorum, geçen hafta bir hata yaptım. Sana baktım ve Eski John hakkında konuştum, Yeni John hakkında konuştum. Yeterince dikkatli bakmadım. Bunu duymak, şimdi görmek, açıkça kızgınsın ve açıkça isteklisin. Belki de şimdiye kadarki en tehlikeli John Cena'sın. Ama büyük bir hata yaptın. Ve bu hata Elimination Chamber'da bununla kafama vurmak değildi, hayır, hayır, hayır. Hata, az önce söylediğin şeyi bu güzel insanların önünde, ben binadayken söylemendi. Bu seni rahatsız mı ediyor? Çünkü beni rahatsız eden şey şu. Geçmişimizi deşmek zorunda değilim ama siz John Cena, bunu bir kez olsun elimde tutabilmek için ne kadar çok, ne kadar şiddetli mücadele ettiğimi bilmelisiniz. Sadece bir ismi onaylamak için. Eğer sizi doğru anladıysam, tüm profesyonel güreşin zaman çizelgesinin sizin kibriniz yüzünden dengede olduğunu mu söylüyordunuz? Bunu almak istiyorsun, değil mi? Söylediğin buydu, almak mı istiyorsun?

- Cody WWE Unvanını mindere bırakıyor.

Cody Rhodes: Sana bir fırsat vereceğim, hemen şimdi. Al, John.

- Cody ve John mikrofonlarını bırakır. John ringden çıkmaya karar verir.

Cody Rhodes: John! Bir şey var, John. Bunu yapmana izin veremem. Bunu bilincimde taşıyamam. Şu anda, beni görmene ihtiyacım var, hepsini görmene ihtiyacım var ve bunu almak için duyduğun psikozlu ihtiyacın, onu elimizde tutma hakkımızdan daha ağır basmadığını anlamana ihtiyacım var. Şampiyon artık orada durmuyor, şampiyon bu ringin ortasında duruyor. Ve senin elin boş gittiğini görmek, John Cena, işte WrestleMania'dan ve WWE'den böyle uzaklaşırsın.

The Usos def. A-Town Down Under

The Usos rakipleri olan Austin Theory'e The 1D yapıyor. Ardından Jey Uso tuşa gidiyor ve maçı takımına kazandırıyor. Maçtan sonra, Gunther Jimmy'ye arkadan saldırır. Gunther Jey'in göğsüne tokat atıyor. Gunther ve Jey karşılıklı yumruklaşıyor. Jey iki SuperKick atıyor. Jey Spear için hazırlanırken ayağını kaydırıyor. Gunther dirsek darbeleri indiriyor. Jimmy kardeşini kurtarmak için çelik bir sandalyeyle ringe dalıyor.

El Grande Americano' nun kısa öyküsü. Amerika Körfezi'nden geliyor. En iyi luchador olmak için yetiştirildi. Uzun yıllar boyunca Lucha Libre'nin yüzü oldu. Efsane, bu güzel spora onur ve şan getirmek için geri döndü. O bir ikon, bir öncü, o El Grande Americano.

Adam Pearce, LWO'ya El Grande Americano'nun Raw Kadrosuna katılan en yeni süperstar olacağını bildirdi. Rey Mysterio hâlâ onun Chad Gable olduğuna inanıyor. Gable konuşmaya katılıyor. LWO ile tartışacak enerjisi yoktur, Avrupa Turu sırasında birisi onu hasta etmiştir. Gable bu gece dövüşemeyeceği için Pearce'a bir doktor raporu verdi. Rey, Gable'a onunla otoparkta görüşeceğini söyledi. Gable onun yerine Dragon Lee'nin El Grande Americano ile dövüşmesini önerir. Pearce maçı resmileştiriyor. Rey, Gable'a tam bir ahmak diyor. Pearce bu doktor raporuna inanmıyor.

Lyra Valkyria def. Raquel Rodriguez (Lyra Valkyria Kadınlar IC kemerini korudu)

Lyra Valkyria rakibini roll-up'lıyor ve maçı kazanıp kemerini korumayı başarıyor. Maçtan sonra Liv Morgan Valkyria'ya arkadan saldırır. Judgment Day, Valkyria'nın üzerine çullanır. Bayley kurtarmak için ringe girer. Bayley, Morgan'a Middle Rope Stunner vurur. Rodriguez dizini Bayley'nin orta kısmına geçiriyor. Rodriguez Tejana Bomb için hamle yapar ama Valkyria araya girer. Bayley ve Valkyria Rodriguez'i üst ipten aşağı atar. Bayley Lyra ile yumruğunu tokuşturuyor.

Jimmy Uso'yu sahne arkasında Jey Uso ile konuşurken görüyoruz. Jimmy, Jey'nin son birkaç haftadır neden hep kafasının içinde olduğunu bilmiyor. Jey 15 yıl boyunca o dalışı yaptı ve geçen hafta bir meme haline geldi. Jey öldürücü vuruşu hazırlamıştı ama kaydı. Jey, Jimmy'nin nereden geldiğini biliyor. Gerçek şu ki, Jey Gunther'ı yenip yenemeyeceğini bilmiyor. Jimmy, Jey'nin bu halinin işi yapamayacağını ama sağ kolunun yapabileceğini söylüyor. Jimmy'nin görmesi gereken kişi “Main Event" Jey Uso olan, Royal Rumble'ı kazanan adamdır. Jimmy, Gunther'a gelecek hafta bir maç için meydan okuyor. Gunther, kardeşi gibi tökezlemediği sürece Jimmy'nin meydan okumasını kabul eder. Jimmy Gunther'ın suratına bir tokat atar ve oradan uzaklaşır.

Dominik Mysterio, PENTA'ya The Judgment Day'e katılması için resmi teklifini yaptı. Dom, PENTA'nın bu gece Kıtalararası Şampiyon olmasına yardım edebileceğini söyledi.

Adam Pearce: Evet, resmen WrestleMania yolundayız. Bayanlar ve baylar, elimde WrestleMania'da Bianca Belair ve Iyo Sky arasında oynanacak Kadınlar Dünya Şampiyonluk Maçının kontratını tutuyorum. Geçen hafta Rhea Ripley buraya geldi ve sanki her şey resmiymiş gibi kavga çıkarmanın, minderden bir kalem alıp bu sözleşmeye imzasını atmanın uygun olduğunu düşündü. Bayanlar ve baylar, sizi temin ederim ve bunu çok açık bir şekilde ifade etmek istiyorum, Rhea Ripley bu maçta yok. İsterseniz yuhalayabilirsiniz ama maç Iyo Sky ile Bianca Belair arasında. Ayrıca, Rhea Ripley'nin bu kontrata attığı imzanın hiçbir anlamı yok. Hiçbir anlamı yok, çünkü Bayan Ripley zaten rövanş maçı olduğunu biliyor, bu arada haftalardır onu ikna etmeye çalışıyorum. Ve bu arada Bianca Belair Elimination Chamber'ı kazanarak kendisini bir numaralı yarışmacı ilan etme hakkını elde etti. Sorun da bu, Bianca fırsatını hak etti ve Rhea'nın da bir fırsatı var ama o bunu sadece kendi zamanında istiyor. Ben de bu şekilde yapacağım.

- Iyo Sky ringe doğru ilerliyor.

Iyo Sky: Kontratlar umurumda değil. Rhea Ripley, Bianca Belair, kim olduğu önemli değil, ikisini de yeneceğim çünkü ben Kadınlar Dünya Şampiyonuyum.

Adam Pearce: Bunu takdir ediyorum, bir dövüş şampiyonu olduğunu biliyorum ama bir saniye beni dinle.

Bianca Belair: Oh, kızım, uh-uh, bekle. Hayır Pearce, sen haklıydın, o bir numaralı yarışmacı pozisyonunu hak ettim ve WrestleMania'ya ulaşmak için Elimination Chamber'dan geçtim. Bu yüzden Rhea'nın bu maça kafa atarak girmesine izin vermeyeceğim. Eğer bunu hak etmediyse, hak etmiyor demektir.

Adam Pearce: Bakın, bunu anlıyorum ve katılıyorum, ama izin verirseniz.

Rhea Ripley: Dürüst olmak gerekirse, WrestleMania umurumda değil. Ve unvanımı geri almak için kimi geçmem gerektiği umurumda değil. Tek istediğim rövanşım.

Adam Pearce: Şimdi de rövanşını mı istiyorsun? Haftalardır bunu konuşuyoruz.

Bianca BelAir: Rövanş mı istiyorsun? Rhea, zaten üç hafta bekledin, o yüzden üç hafta daha bekleyebilirsin. Ve WrestleMania'dan sonra benimle rövanş maçına çıkabilirsin. Benimle, evet, söylediğimi söyledim.

Rhea pie Iyo'ya bakıyor.

Adam Pearce: Yeter! Yeter! Yeter! Yeter! Yeter! Hepinizin burada olmasına sevindim çünkü bana bir saniye verirseniz bir çözümüm var. Gelecek hafta, istediğiniz rövanşı alacaksınız ve rövanşın galibi WrestleMania'da Bianca BelAir ile karşılaşacak. Bayanlar, teşekkürler, iyi Pazartesi'ler.

Bianca ve Rhea birbirleriyle didişmeye devam ediyor. Iyo, Rhea'yı Leaping DDT ile düşürüyor. Bianca, Iyo'yu forearm smash ile sarsıyor. Bianca KOD için hamle yapıyor ama Iyo derin bir kol çekişiyle karşı koyuyor. Rhea'dan Big Boot. Rhea Belly to Back Suplex için hamle yapar ama Iyo tekrar ayağa kalkar. Iyo, Rhea'yı Shotei ile yere serer. Bianca Iyo'yu arkadan yakalıyor. Bianca Glam Slam için hamle yapar ama Iyo onu engeller. Bianca, Rhea'yı üst ipin üzerinden clotheslines yapar. Iyo, Bianca'nın kafasını üst ipe çarpıyor. Iyo çelik ring basamaklarından bir Uçan Hurricanrana yapıyor. Bianca Springboard Missile Dropkick'ten kaçınıyor. Bianca dışarıdaki Rhea'ya KOD darbesini indiriyor. Bianca bu bölümü kapatmak için Kadınlar Dünya Şampiyonluğu ile poz veriyor.

Son Dakika Haberi: Bianca Belair önümüzdeki hafta Iyo Sky/Rhea Ripley Kadınlar Dünya Şampiyonluğu Rövanş Maçının özel konuk hakemi olacak.

El Grande Americano def. Dragon Lee

El Grande Americano rakibinin maskesini çıkarıyor. Ardından çelimsiz halde kalan rakibine The Ankle Lock bağlıyor ve rakibini pes ettirip maçı kazanıyor.

CM Punk: Glasgow'da bir Pazartesi akşamı hayatta olmak harika değil de ne? Ne yazık ki, burada olmaktan mutlu olsam da, Glasgow'da arkadaşlarımla kaliteli zaman geçirmek her zaman harika olsa da, iyi bir ruh halinde değilim. Biraz sinirliyim. Buraya böyle bir alkışla geldiğinizde kızgın olmak zor. Biraz yorgunum, çok fazla jetlag oldum, son birkaç gündür iyi uyuyamadım, bunun nedeni çoğunlukla kendimi çevreleyen belirsizlik ve WrestleMania'ya giden yolum. Bu arada, görünüşe göre bir maçım var, şu güzel grafiği gördünüz mü? Çok güzel. Ama istediğim şeyi elde edemedim ya da edemedim. Yapmak istediğim şey Royal Rumble'ı kazanmaktı ama kazanamadım. Sonra yapmam gereken şey Elimination Chamber'ı kazanmak oldu ama işler ne kadar değişirse o kadar aynı kaldığı için çocuklarla çalışıyorum. Ve bezine işeyen küçük bir bebek olmanın Siyah Kuşak Tartışmasız Ağır Sıklet Şampiyonu Seth Rollins ve Elimination Chamber'da beni mahvetti, bu da beni istediğim şeye ulaştırmıyor.

Ve iki kişi için bu açıkça kişisel bir mesele, benim içinse bebeğim, sadece iş. Ve basit bir matematik haline geldi. Yoluma çıkmak ve istediğimi elde etmemi engellemek isteyen iki adam gitmeli. Seth Rollins bunu kişisel alıyor çünkü buraya döndüğümden beri ağlıyor çünkü benim büyüklüğüm ve onun üzerine düşürdüğüm gölge tüm kariyeri boyunca sahip olduğu her şeyi küçümsüyor. Roman Reigns'in bunu biraz kişisel algıladığını kabul ediyorum çünkü o da hepiniz gibi gerçek zamanlı olarak Wiseman'ının sadece onun Wiseman'ı olmadığını görüyor. Onlar için kişisel olsa da benim için iş ve bu Cuma Londra'da SmackDown'da benim için de iş olacak çünkü görünüşe göre eski moda bir sözleşme imzalayacağız.

Neden yuhalıyorsunuz? Burada olmasını istediğiniz için yuhalıyorsunuz, değil mi? Ben de istedim ve bu yüzden buradayım. Bu sözleşmeyi elime almak için sabırsızlanıyorum, ince yazıları okumak istiyorum ve bu sözleşmenin, bu maçın beni istediğime yaklaştırıp yaklaştırmayacağını ya da güçlerin başka bir engebeli çekişi olup olmayacağını görmek istiyorum. Bu yüzden, Seth, Roman, jeti doldurun, bizi burada, Glasgow'daki tüm arkadaşlarımın önünde varlığınızla onurlandıramadığınıza göre, Londra'daki sözleşme imzalama töreninde görüşürüz. Ama kalemi kağıda dökmeden önce iki şeyi dinlemenizi ve çok iyi anlamanızı istiyorum. Birincisi, ikiniz de diğerinin yardımı olmadan beni asla yenemediniz, çünkü yenemezsiniz. Ve son şey, ben bu işe girdim, ikinizi de bu işten çıkaran adam olmak için sabırsızlanıyorum. Dünyanın en iyisi.

Logan Paul gelecek hafta AJ Styles'ı çağıracak.

Ayrıca, gelecek hafta Raw'da GUNTHER Jimmy Uso ile karşılaşacak. Cody Rhodes & John Cena ile başka bir karşılaşma daha olacak. Ayrıca, Iyo Sky Kadınlar Dünya Şampiyonluğunu Bianca Belair'in Özel Konuk Hakem olarak görev yapacağı Rhea Ripley'e karşı koyacak.

Bron Breakker def. PENTA (Bron Breakker DQ yolu ile kemerini korudu)

Breakker'ın dikkati Dom tarafından dağıtıldı. Breakker Carlito'yu ringe fırlatıyor. Breakker Carlito'ya Spear yapıyor. Dom, diskalifiyeyi sağlayan chop block'u uygular. Maçtan sonra Dom yer ve yumruk saldırısına geçiyor. Breakker Dom'a yumruklar savuruyor. Finn Balor çelik sandalyeyle Breakker'a saldırıyor. Balor sandalyeyi Dom'a veriyor. Dom sandalyeyi Breakker'ın orta kısmına defalarca geçiriyor. Dom sandalyeyi Penta'ya veriyor. Penta sandalyeyle Dom'un suratına Supe Kick atar. Balor Penta'ya arkadan saldırır. Balor defalarca Penta'nın göğsüne vuruyor. Balor, Breakker'ın sırtına büyük bir sandalye darbesi indiriyor. Balor Penta'ya The Coupe De Grace'i indiriyor. Gösteri yayından kalkarken Judgment Day dimdik ayakta duruyor.​

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi