WWE NXT Tartışma Konusu | 18.03.2025

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,915
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1

Chelsea Green def. Sol Ruca (Chelsea Green Kadınlar USC Kemerini korudu)

Chelsea Green rakibine yaptığı The Unprettier'ın ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıp kemerini korumayı başarıyor.

Je'Von Evans'ı soyunma odasında Trick Williams'la konuşurken görüyoruz. Je'Von sonunda Trick'in nereden geldiğini anlıyor. Kimseye güvenemezsin. Trick, Je'Von'ın arkadaşı olmak istemediğini söylüyor. Tek odak noktası NXT Şampiyonluğunu geri almak. Trick, Je'Von'un asla kendisi olamayacağını ve asla NXT Şampiyonu olamayacağını söyler. Trick, Je'Von'a kendini toparlamasını söyler. Lexis King konuşmaya katılır. Lexis, Je'Von'un artık pipetle yemek yemediği için şanslı olduğunu söyler. Je'Von Lexis'in suratına yumruk atmaya devam etti.

Stephanie Vaquer: Dürüst olmalıyım, bu benim için zor çünkü İngilizce benim ana dilim değil. Ama güreş, güreş benim ana dilim ve bu da bunu kanıtlıyor. Herhangi bir promosyona, herhangi bir markaya katılma fırsatım vardı ama ben NXT'yi seçtim çünkü tarih yazmak ve bunu gezegendeki en iyi kadın bölümünde yapmak istiyorum. Geçen hafta New York'ta en iyilerden birine karşı neden La Primera olduğumu kanıtladım. Bu iki unvana sahip olmak beni en iyilerin en iyisi yapıyor. Ve şimdi ilk rakibimi, ringe çıkıp gözlerimin içine bakacak kadınları bekliyorum.

Jordynne Grace: Stephanie, öncelikle tebrikler diyerek başlayayım. Sen bir öncüsün ve bunu inkar edemem. Ama geçen hafta bir şey başaran tek kişi sen değilsin.

Jaida Parker, Jordynne Grace'e arkadan saldırıyor. Jaida, Jordynne'in hiçbir şey için ilk sırada olmadığını söylüyor. Sıra Bayan Parker'la başlıyor ve bitiyor. Arkasına yaslanmayacak, atışını yapacak ve Stand & Deliver'ın önündeki fırsatları değerlendirecek. Jaida, Stephanie'nin zaferinin tadını çıkarması gerektiğini, çifte şampiyon olmayı en üst düzeye çıkarması gerektiğini, çünkü bunun o kadar uzun sürmeyeceğini söylüyor. Jaida on parmak aşağıda duruyor ve Stephanie'nin gözlerinin içine bakıyor. Oyun oynamıyor ve NXT Kadınlar Şampiyonluğu için geliyor.

Josh Briggs & Yoshiki Inamura def. Hank Walker & Tank Ledger

Yoshiki Inamura iplerin üzerinden rakibine The Flying Splash yapıyor ardından tuşa gidip maçı takımına kazandırıyor.

The Culling def. The Family

Gizemli grubun arka alanda Tony'D Angelo'ya saldırdığını gören The Family ekibinin dikkati dağılıyor. Bunu fırsat bilen The Culling ekibi arkadan saldırıyor. Ardından Nico Vance ringde kalan rakibine Modified DDT yapıyor ve tuşa gidip maçı takımına kazandırıyor.

AVA, Stephanie Vaquer'e gelecek hafta Jaida Parker'a karşı NXT Kadınlar Şampiyonluğunu ortaya koyacağını söyler. Fallon Henley konuşmaya katılıyor. Şampiyonluk rövanşını neden alamadığını hâlâ anlamıyor. AVA Fallon'a Stephanie'nin gelecek hafta zaten bir şampiyonluk maçı olduğunu hatırlatır. Bu Fallon'un sorunu değildir, eğer Stephanie gerçekten La Primera ise, Jaida ile maçından sonra onunla dövüşebilmelidir. Stephanie Fallon'ın meydan okumasını kabul eder. AVA Fallon'a kapının sana çarpmasına izin verme der. Gelecek hafta NXT'de Stephanie her iki şampiyonluğunu da ayrı maçlarda savunacak.

Jacy Jayne def. Karmen Petrovic

Jacy Jayne rakibine yaptığı The Rolling Encore'un ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.

Jaida Parker, Jordynne Grace'in ortalığı karıştırdığını ve bunu bu gece öğrendiğini söylüyor. Şampiyon olma yolunda kimse ona engel olamayacak. Gelecek hafta yepyeni bir NXT Kadınlar Şampiyonuna tanık olacaksınız.

Ricky Saints def. Ridge Holland

Ricky Saints rakibine yaptığı The Roshambo'nun ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.

Hain grubun adı The Dark State. Biz NXT'yiz saçmalığını yemiyorlardı. Bekleyerek hiçbir yere varamadılar. Onlar kenarda durmak için yaratılmamış dört yetenekli adam. Onlar dört oyun değiştirici. NXT'nin manzarasını istedikleri gibi yeniden yapılandırıyor, yeniden şekillendiriyorlar. Dark State saldırdığında kimse güvende olmaz ve kaos devam edecek.

Kelly Kincaid, Ricky Saints ile kuliste bir görüşme yaptı. Ricky, bunun Stand & Deliver sezonu olduğunu, her zaferin önemli olduğunu ve NXT Evrenine verdiği her sözü yerine getireceğini biliyor. The Culling konuşmaya katılıyor. Niko Vance, Saints'in sürekli bahsettiği devrimin tam önünde durduğunu söylüyor. Izzi, Ricky'nin dünyadaki en iyi karizma ve yeteneklerden bazılarına sahip olduğunu, ancak önemli olduğunda bunu ölçemediğini belirtiyor. Ricky, Izzi'nin gözlerini açması gerektiğini, çünkü Ricky'nin her zaman doğru yerlerde ölçülü olduğunu söylüyor.

Trick Williams def. Eddy Thorpe (TKO ile)

Williams Trick Shot'ı yapıyor. Williams Hammerfist'leri yağdırmaya başlayınca hakem zili çalmak zorunda kaldı. Maçtan sonra Williams, Thorpe'un nasıl kavga edileceğini öğrenmesi gerektiğini söyledi. Stand & Deliver Sezonu olduğu için Williams, Oba Femi'yi çağırmaya karar verir. Oba bir amaçla yürüyor ve tişörtünü çıkarıyor. PC'nin ışıkları söner. Williams ve Femi, Je'Von Evans'ı itiyor. Femi, Williams ile büyük bir kavgaya tutuşur. Dark State dışarıdan izliyor. Winter Park'ta kıyamet kopuyor. Evans, Femi'yi Flying Cutter ile düşürüyor. Program yayından kalkarken Evans ile Williams arasında büyük bir gerilim yaşanıyor.

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Je’von Evans vs Saquon Shugars da görürüz umarım. Hazır Dark State ile de sorun yaşamışken iki ismi tekrar izlemek çok sarar.

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
430
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
Jaida Parker'ın eline mikrofon vermeyin ya promosuna dayanamadım. Erkeklerde Shawn Spears, kadınlarda Vaquer şovları taşımaya devam ediyor.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi