WWE RAW Tartışma Konusu | 10.03.2025

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,915
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1

Jey Uso def. Grayson Waller

Jey Uso rakibine yaptığı Spear'ın ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor. Maçtan sonra Theory, Jey'e arkadan saldırır. A-Town Down Under Jey'e saldırıyor. Jey, Waller'ı dışarıya gönderiyor. Jey Theory'ye Spear yapıyor. Jey, Uso Splash'i yapıyor. Arkadan Gunther, Jey'i Sleeper Hold ile bayıltır.

Logan Paul: Madison Square Garden. Bakın, AJ Styles'ın beni çağırması falan gerekiyordu ama ben onu alt edeceğimi düşündüm çünkü AJ Styles gibi adamlarla pek işim olmaz. Görünüşe göre hepiniz benim Logan Paul olduğumu unutmuşsunuz. Ve bu ismi duyduğunuzda aklınıza The Rock, John Cena gibi spor ve eğlence dünyasını aşmış isimler geliyor. Zirveye çıkmak için her şeyi yapabilecek isimler. Dürüst olmak gerekirse, Cody Rhodes'un hayatının fırsatı olan The Rock'ın teklifini reddedecek kadar aptal olmasına bu yüzden çok şaşırdım. John Cena'nın iyi adamların sonuncu olduğunu anlaması 20 yılını aldı. Ama ben bunu ilk günden beri biliyordum, bu yüzden Dwayne, The Rock, The Final Boss, bugünlerde sana ne diyorlarsa, dostum, ruhumu satılık olarak düşün. Karşıma çıkan fırsatlardan kaçmam. İşte bu yüzden Madison Square Garden'da, bu ringin ortasındayım ve siz müdavimler de kalabalığın arasından beni izliyorsunuz. Televizyondan izliyorsunuz, ben ünlüyüm, ben yetenekliyim. Bu yüzden ünlüler bu etkinliklere geliyor. Andrew Schulz gibi adamlar bu yüzden burada. İşte orada, evet, Schulz, seni görüyorum ve senin de beni gördüğünü biliyorum. Gerçek, gerçeği tanır. Yetenek yeteneği tanır. Aslında, şuna bir bakın, bu adama bir mikrofon verin. Hadi ama, onun podcast'ini yaptım. Hadi, her zaman söyleyecek bir şeyin vardır, utanma. Hadi, Schulzy. Hadi, insanlara bu gece MSG'ye neden geldiğini anlat.

Andrew Schulz: Bu gece MSG'ye hepimizle aynı sebepten geldim, Çelik Kafes Maçını görmek için, bu yüzden geldim. CM Punk ve Seth Rollins'i görmeye geldim.

Logan Paul: Tamam, bunlar burada olan adamlar. Ama aslında bu gece beni görmeye kimi görmeye geldin?

Andrew Schulz: Logan, kimse seni görmeye gelmedi. Cleveland, Ohio'da değilsin dostum. Burası New York. Burası gerçek bir şehir, gerçek bir arena ve biz gerçek güreşçileri severiz. Kimi görmek istediğimi biliyorum. AJ Styles'ı görmek istiyorum, bu gece görmek istediğim kişi o.

Logan, Schulz'u ring kenarındaki barikata sürüklüyor. Logan, Schulz'u ringe geri yuvarlıyor. Paul, Schulz'u Paulveriser için pozisyona sokuyor. AJ Styles kurtarmak için ringe giriyor. Styles, Phenomenal Blitz'i yapıyor. Styles, Paul'e Phenomenal Forearm ile vuruyor.

AJ Styles: Kıçını ringe geri getir, seninle işim bitmedi. Hadi, Logan. Hadi, fırsatlardan kaçamazsın. O zavallı kıçınla arkaya doğru yürüyeceksin. Hadi Logan, burası New York. Andrew, burası New York.

Styles bu segmenti kapatmak için Schulz'a kocaman sarılıyor.

The New Day def. The LWO

Chad Gable bir luchador maskesiyle beliriyor. Gable barikattan bir Uçan Hurricanrana yapıyor. Gable'dan Running Headbutt. Gable bunu yerde bir German Suplex ile takip ediyor. Gable MSG güvenlik görevlilerinden kaçıyor. New Day, Uçan Çift Ayak Stomp/BackBreaker Kombinasyonu ile zafere ulaşıyor.

Finn Balor, Bron Breakker hakkında Carlito'ya dert yanmaya başlar ama Carlito ona aldırış bile etmez. Judgment Day'in geri kalanı Clubhouse'a giriyor. Liv Morgan'a göre, Bayley Kadınlar Kıtalararası Şampiyonluğu için bir şansı hak ettiğini düşünüyor. Bayley bu gecenin ilerleyen saatlerinde Raquel ile bir maç yapacak. Liv, Dom Baba'nın Finn'e bazı haberleri olduğunu söylüyor. Dom, Adam Pearce ile bir konuşma yaptı. Finn gelecek hafta Kıtalararası Şampiyonluk için bir şans elde edecek. Finn Dom'a kocaman sarılıyor.

Cody Rhodes: New York City, ne hakkında konuşmak istiyoruz? Ben buradayken konuşabiliriz, buradayım çünkü burası eğlencenin katedrali, WWE'nin ana üssü, evrenin merkezi, The Garden. WrestleMania 41'de olacağını bildiğim rakibim John Cena bu gece burada değil. Görünüşe göre Travis Scott ve “The Final Boss” The Rock'tan oluşan yakın çevresine burada olmayacağını ama önümüzdeki hafta Belçika'nın başkenti Brüksel'de olacağını söylemiş. Bu hoşuma gitti mi bilmiyorum, yani bu Birleşik Devletler Şampiyonluğunu kazanan John Cena'nın ta kendisi. Aynı John Cena, göğüs kemiği parçalandıktan sonra geri döndü ve burada, MSG'de Royal Rumble'ı kazandı. Ve bu gece burada bizimle olamayacak. Görünüşe göre kolay bir karar değilmiş. Birinin taşaklarına tekme attıktan sonra ona yumruk atmak da kolay bir karardır ve desteğiniz vardır.

Kendi kararlarını verme hakkını kazanmış bir efsaneye bunu çok görmüyorum. John Cena'nın yarı zamanlı bir programa sahip olmasını yadırgamıyorum, çünkü John Cena yarı zamanlı olarak çoğu insanın tam zamanlı olmasından daha iyidir. Ancak Elimination Chamber'ın ertesi günü John Cena'nın sosyal medyaya çıkmasını yadırgıyorum. Netflix'te canlı yayındayken eğlenceli şeyler oluyor, o yüzden devam edin. John Cena bir yerlerde oturuyor, bırakın duysun. Sosyal medyaya çıkmasını yadırgıyorum, X'e gitti ve dedi ki, içinizden gelmese bile yapılması gerekeni yapacak disipline sahip olun. Ne yapılması gerekiyor? Hiç meydan okumak istediğiniz bir öğretmeniniz oldu mu? Neredeyse kindar ve sarsıcı olsa da derslerini kabul ettiğiniz bir akıl hocası.

Siz kavganın, oyunun tam ortasındayken kenarda duran koç, hala oyun yönetmeye devam ediyor. Belli bir noktadan sonra, başınızı çevirip “John, otur yerine, seni lanet olası moron” demeniz gerekir. İş için en iyisi, iş için en iyisi, doğru. Kimse iş için en iyiyi John Cena'dan daha iyi tanımlayamaz. Ama bilmiyorum, bu gece binada neredeyse 17,000 kişi var, sanırım iş için en iyisinin ne olduğunu biliyoruz. Belki de iş değişmiştir. Size söyleyeyim, karnaval kıvılcımında istatistiklerle övünmek her zaman bayağıdır, ama burada asla olmayacak bir istatistik var, bu sadece bir adamın hayali, bir adamın fantezisi ve bu da 17. 17 olmadı, ama olan şu ki, hepinizin zaten bildiği şeyi öğrenirken, kahramanımı son şansında yenmenin kalp kırıcı ayrıcalığını yaşıyorum. Ve gerçek zamanlı olarak öğreniyor, John, artık kaptan benim. New York, Tanrı sizi korusun çocuklar, iyi geceler.

Raqeul Rodriguez def. Bayley

Raquel Rodriguez rakibine yaptığı The Tejana Bomb'ın ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.

Cathy Kelley, Chad Gable ile kuliste bir röportaj yaptı. Chad, Cathy'nin tüm suçlamalarına inanmıyor. MSG'deki güvenliğe acınası diyor. Aynı Amerikan Made Luchador Maskesini takan başka bir kişinin NYPD tarafından dışarı çıkarıldığını görüyoruz.

Michael Cole: Bayanlar ve baylar, lütfen yepyeni Kadınlar Dünya Şampiyonu Iyo Sky'a hoş geldin deyin. Iyo, tebrikler, Kadınlar Dünya Şampiyonu olarak WrestleMania'ya gidiyorsun. Geçen hafta Rhea Ripley'e karşı inanılmaz bir maç çıkardın, bu gece nasıl hissediyorsun?

Iyo Sky: Biliyorsun, Michael. Çok teşekkür ederim, sağ ol. Madison Square Garden'da şampiyon olarak bulunmak bir rüya. Dediğim gibi, imkansızın mümkün olduğunu kanıtladım. Ve şimdi, WrestleMania'ya şampiyon olarak gideceğim için çok mutluyum.

Michael Cole: Pekala, Iyo, senin için biçilmiş kaftan olacak. Bayanlar ve baylar, Dünya Kadınlar Şampiyonluğu için bir numaralı rakip, Elimination Chamber'ın galibi Bianca BelAir.

Bianca Belair: Öncelikle geçen hafta için tebriklerimi iletmek istiyorum. Dinleyin, her zaman aynı fikirde olmadığımızı biliyorum ama dürüstçe söyleyebilirim ki WrestleMania'ya gideceğimiz için çok heyecanlıyım.

Michael Cole: Bianca, sana bir soru sormak zorundayım. Geçen hafta Rhea Ripley ve Iyo Sky maçı sırasında tam orada duruyordun ve Rhea'ya biraz karıştın. Peki, geçen hafta burada olmasaydın belki de WrestleMania'da dünya şampiyonu Iyo Sky değil de Rhea Ripley olacaktı demek doğru olur mu?

Bianca Belair: Dinle Michael, buraya bir şey yapmak için gelmeyi planlamıyordum, zaten yeterince dram yaşıyorum, tamam mı? Buraya sadece WrestleMania'daki rakibimin kim olacağını görmek için geldim. Şimdi, dinleyin, Rhea'dan özür dilerim çünkü ona saygısızlık ettiğimi düşünüyor ama eğer bana el kaldıracağını ve benim de bu konuda bir şey yapmayacağımı düşünüyorsa beni hiç tanımıyor demektir. O yüzden şu anda sadece WrestleMania'ya odaklanmaya çalışıyorum.

Rhea Ripley: Müziği kesin. Bianca, sana sormama izin ver, sebebi neydi? Sebebi neydi?

Bianca Belair: Elimination Chamber'ı kazandım, sebebi bu.

Rhea Ripley: Tamam, eğer müdahale etmeyecekseniz, o zaman burada olmanın sebebi neydi?

Bianca Belair: Sana sebebimi söyledim.

Rhea Ripley: Senin bahanelerine ihtiyacım yok, tamam mı, çünkü bu bir şampiyonluk maçıydı, yani ne isterdin? Yardım etmek mi, Iyo, çünkü benden korkuyorsun ve korkamayacağını biliyorsun? Burada olman için hiçbir sebep yoktu. Belki de sen Naomi ve Jade ile kendi işini hallederken, benim Iyo ile olan işimi halletmeme izin vermeliydin.

Bianca Belair: Gerçekten, Rhea. Bütün bunları yaşıyorum ve sen bunu mu gündeme getirmek istiyorsun? Tamam, gerçekçi olalım, seni alkışlamadığım için kızgın değilsin, Iyo'yu alkışladığım için kızgınsın, bu sana çılgınca gelmiyor mu? Hayır, tüm bunlar bir savunma mekanizması, çünkü Iyo'yu yenemeyeceğini biliyorsun ve sadece beni suçlamaya çalışıyorsun.

Rhea Ripley: Oh, yani Iyo'nun arkasına saklanmaya çalışacaksın, tıpkı Naomi'nin arkasına saklandığın gibi ve tıpkı Naomi'nin arkasına saklandığın gibi.

Bianca Belair: Evlat, şu anda kimse saklanmıyor, peki bu konuda ne yapmak istiyorsun? Hayır, şu anda çocukça davranıyorsun. Bunu yüzüme vurmak mı istiyorsun?

Iyo, Rhea ve Bianca'nın yüzüne tokat atıyor. Saygısızlık canına tak etmişti. Bu segmenti kapatmak için Rhea ve Bianca'ya kendisinin Kadınlar Dünya Şampiyonu olduğunu hatırlatıyor.

Gelecek hafta Raw'da Penta, Ludwig Kaiser ile No Holds Barred Match'te karşılaşacak. Dakota Kai, Ivy Nile ile karşılaşacak. Ayrıca, Bron Breakker WWE Kıtalararası Şampiyonluğu için Finn Balor'a karşı olacak.

Seth Rollins def. CM Punk

Rollins, Super Stomp'u indiriyor. Roman Reigns, Rollins'i kafes kapısından dışarı sürükler. Maçtan sonra Reigns, Rollins'e Superman Punch ile vurur. Reigns Rollins'i yerde bırakıyor. Reigns Rollins'i ring kenarındaki barikata fırlatıyor. Reigns, Rollins'i Curb Stomp ile yere seriyor. Reigns ateşlendi. Reigns çelik ring basamaklarına Curb Stomp yapmaya gider ancak Adam Pearce ve WWE Yetkilileri araya girer. Reigns arkasını döner ve Paul Heyman'ın kafesin içinde Punk'ı teselli ettiğini görür. Reigns, Punk'ı kafesin etrafına fırlatır. Şov yayından kalkarken Reigns, Punk'a Spear yapar.​

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi