Stephanie Vaquer def. Karmen Petrovic (Stephanie Vaquer NXT Kadınlar North American Şampiyonluğunu korudu.)
Stephanie Vaquer rakibine yaptığı The SVB'nin ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıp kemerini koruyor. Maçtan sonra Giulia ringe doğru ilerliyor. Vaquer en iyi şampiyon olduğunu iddia ediyor, Giulia buna katılmıyor. Vaquer, Giulia'ya şampiyonların şampiyonu olduğunu hatırlatır. Onlar arkadaş, ama Şampiyona karşı Şampiyon Maçına ne dersiniz?
Arianna Grace ve babası Santino Marella, TNA'in ilk unvan savunmasını WWE Televizyonunda yapmasının önemi hakkında konuşuyor. Lola Vice sohbete katılıyor ve bir maç arıyor. Arianna, Lola'nın nereden geldiğini anlıyor, ancak şu anda ayaküstü toplantı yapmıyorlar. Konuşmaları gereken çok şey var. Lola, Arianna'nın yalancı olduğundan daha iyi bir yarışma kraliçesi olduğunu söylüyor. Ailesinde kimse ona nasıl dövüşüleceğini öğretmediyse, bu gecenin ilerleyen saatlerinde Miss NXT'nin Miss MMA ile dövüşmesine ne dersiniz? Lola, Arianna'yla sonra görüşeceğini söylüyor.
Moose def. Lexis King (Moose TNA X-Division Şampiyonluğunu korudu.)
Moose rakibine Spear yaptıktan sonra tuşa gidiyor ve maçı kazanıp kemerini koruyor. Maçtan sonra Oba Femi ringe geliyor. İşte herkesin görmek istediği şey. NXT Roadblock'ta NXT Şampiyonluğu için Oba Femi Moose'a karşı olacak.
Bugün erken saatlerde Kelani Jordan, seyahat otobüsünde Jaida Parker ile sözlü atışmaya girdi.
Shawn Spears: NXT, yeteneklilerin, geleceğin ama yanlış yönlendirilmişlerin ülkesi. Ve benim buradaki amacım yüksek kaliteli, yüksek performanslı bireylere rehberlik etmek. Onları her türlü olumsuzluktan uzak tutmak ve içlerindeki ışığı bulmak. Brooks Jensen. Feshedilmeye doğru giden, soğukta bırakılmış eski bir şampiyon. Ancak zihninde, bedeninde ve ruhunda tam bir dönüşüm geçirdikten sonra, artık tam olarak aradığı kişi olmuştur. Niko Vance, fiziksel özelliklerin bir prototipi. Metamorfozu içinden gelen bir öfke feneri. Onun vahşiliği bir lanet değil, bir hediye. Bu NXT kadrosunda kullanılacak bir hediye. Bir parça hâlâ eksikti. Izzi Dame, güzelliğin vücut bulmuş hali. Her hareketi, her kararı hesaplanmıştı. Ve konuştuğu her kelime, önceden planlanmış. Bazıları buna manipülasyon der, ben strateji diyorum. Hikayeyi kontrol ederseniz, zaferin sadece kaçınılmaz değil, aynı zamanda garantili olduğunu anlıyor. Ve şimdi ailem tamamlandı. Tony D'Angelo, bunun olacağını hiç tahmin etmemiştin, değil mi? Ve artık NXT'yi devralacak yeni bir aile var. Yapılacak tek şey gelecek hafta Kuzey Amerika Şampiyonluğunu almak.
Jordynne Grace: Geçen yıl WWE ringine adımımı attığım andan itibaren tam olarak nereye ait olduğumu biliyordum. Sırtımda koca bir şirketin yükünü taşıyan bir yabancı olarak içeri girdim. Ancak NXT Kadın Soyunma Odası'nda biraz zaman geçirdikten ve açlığı hissettikten sonra bunun bir parçası olmam gerektiğini biliyordum. Sonunda kalemi kağıda dökme zamanı geldiğinde tereddüt etmedim, çünkü tek bir düşüncem, tek bir hedefim vardı. Dünyanın en iyi kadın boksu olduğuna inandığım ligde şampiyon olmak. Şimdi, burada son kez durduğumda, daha önce hiç görmediğimiz iki kadın arasındaydım. Ama size bildiğim bir şeyi söyleyeyim. Giulia ve Stephanie Vaquer'in değişimi hissettiklerini biliyorum. Ben geldiğimde attıkları temelin çatlamaya başladığını hissettiler. Ve daha önce söylediklerini duydum, ama hoşlarına gitsin ya da gitmesin, tekrar burada, ringde onların yanında değil, onlardan birinin karşısında durmam sadece zaman meselesi. Bir juggernaut durdurulamaz ve sonunda benim de durdurulmamın zamanı geldi.
Roxanne Perez: Jordynne, sana ilk olarak hoş geldin demek istiyorum. Eninde sonunda buraya döneceğini biliyordum. Yani, bu çok mantıklı; geldiğin yeri aştın. Büyük bir yıldız olmak isteyen her kadın güreşçi, NXT'nin olması gereken yer olduğunu bilir. Farklı promosyonlardan veya sporlardan olsun, Raw, SmackDown, herkes benim ünlü yaptığım bölümün bir parçası olmak istiyor. Bu doğru. Markaları sırtına yüklemekten bahsettiğini duydum, evet, son 12 aydır yaptığım şey bu. Ve Jordynne, TNA Knockouts Division'ın zirvesinde olmak başka bir şey, küçük bir göldeki büyük balık. Burası hâlâ benim bölümüm ve artık benim dünyamdasın. Yani, öylece ortaya çıkıp kararları sen veremezsin, özellikle de benim unvanım için.
Jordynne Grace: Bir saniye bekle. Bana açıkla, burası senin bölgen ise unvanın nerede?
Roxanne Perez: Battleground'da beni yenemediğin unvanı mı diyorsun? Evet, ben de öyle oynayabilirim, Jordynne. Ve buraya daha yeni geldin, o yüzden seni TNA'ya geri göndertme bana. Aramızda bir uçurum var, geçen yıldan beri var ve hâlâ da var. Bu yüzden bu hafta sonu Toronto'ya gideceğim ve Elimination Chamber'ı kazanacağım, sonra da WrestleMania'ya gidip Kadınlar Dünya Şampiyonu olacağım. Ve eğer istersem, üç kez NXT Kadınlar Şampiyonu olarak rekor kırabilirim ve herkes bana Roxy Two Belts diyebilir.
Jordynne Grace: Bir saniye bekle. Roxanne, ünlü bir söz vardır, belki biliyorsundur. “Herkesin bir planı vardır.
Jordynne, Roxanne'in suratına yumruk atıyor. Roxanne itfaiyeci taşıma pozisyonundan kurtulmaya çalışıyor. Roxanne bu segmenti kapatmak için ringin dışına kaçıyor.
Je'Von Evans, Trick Williams'a Eddy Thorpe için endişelenmemesini söylüyor. Je'Von aynı şeyleri yaşıyorlarmış gibi hissediyor. Trick buna itiraz eder, çünkü Je'Von NXT Şampiyonluğu için savaşırken bir gülümseme için savaşmaktadır. Trick, Je'Von'a kendi kulvarında kalmasını söyler. Je'Von, Trick'e çökmek üzere olup olmadığını sorar. İşler kızışmadan önce Ricky Saints kendini Trick'e tanıtır. Trick, Ricky'yi yumrukladı. Ricky hâlâ buradaki öfke sorunlarını anlamıyor.
The Hardy Boyz def. The No Quarter Catch Crew
Matt Hardy Myles Borne'a Twist of Fate yapıyor ardından iplerin üstünde olan Jeff Hardy rakibine Swanton Bomb yapıyor. Matt tuşa gidiyor ve maçı takımına kazandırıyor. Maçtan sonra Fraxiom, Hardy Boyz'u NXT'ye davet ediyor. Matt NXT'yi seviyor. Fraxiom'dan çok etkilendiler. Frazer, tüm zamanların en iyi tag takımıyla ringde olduklarını söylüyor. Jeff, Fraxiom'a bir maç için meydan okumak istiyor ve dünyanın en iyi tag team'inin kim olduğunu gerçekten göreceğiz. Santino Marella sahnede beliriyor. NXT Roadblock'ta Fraxiom, TNA Dünya Tag Team Şampiyonluğu için Hardy Boyz'a karşı mücadele edecek.
Chelsea Green ve Piper Niven, antrenör odasında Sol Ruca ve Zaria ile bir yüzleşme yaşadı. Chelsea, Sol ve Zaria'nın tıpkı Selena Gomez ve Benny Blanco gibi başarısız olmaya mahkum olduklarını ve kendisine karşı asla şansları olmayacağını söyledi. Piper, Chelsea adına gelecek hafta için bir tag team maçını kabul eder. Chelsea bu karardan memnun değil.
Lola Vice def. Arianna Grace
Lola Vice rakibine yaptığı The 305'in ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.
Gizemli hain grup, sahne arkasındaki alanda No Quarter Catch Crew'u yere serdi.
Sarah Schreiber, NXT Genel Müdürü AVA ile bir röportaj yaptı. NXT Roadblock'ta Giulia ve Stephanie Vaquer arasında unvana karşı unvan maçı yapılacak. Bir kadın Madison Square Garden'dan iki unvanla ayrılacak.
Ricky Saints & Je'Von Evans def. Wes Lee & Ethan Page
Ricky Saints rakibine yaptığı The Roshambo'nun ardından tuşa gidiyor ve maçı takımına kazandırıyor.