Logan Paul: Cincinnati. Logan Paul evde. Hepinize minnettarım, saygı duyuyorum. Bildiğiniz gibi ben Ohio'luyum. Bu kadar yuhalama yeter, ben de sizin gibiyim, ama çok daha iyiyim. Hey, size karşı dürüst olacağım, bir hikayem var. Bugün uçağımla buraya geliyordum, yükseliyorduk, pencereden dışarı baktım ve sizin de ürünü olduğunuz kasvetli, gri, iç karartıcı Cincinnati'yi gördüm. Pilotuma dedim ki, dostum, hadi inelim ve gidelim, U dönüşü yapalım, eve gitmek istiyorum. Ama sonra dedim ki, ben haklıyım, dur pilot. Cincinnati'ye gideceğim ve bu köylülerin önünde gösteri yapacağım, çünkü o kadar alçakgönüllüyüm. Bakın burada ne oluyor, yeteneğe saygı duymuyorsunuz. Yeteneği harcıyorsunuz, Joe Burrow'a ne yaptığınıza bakın. Size şunu söyleyeyim, en son Monday Night Raw'da ringe çıktığımda, Netflix'te, Hall Of Famer Rey Mysterio'yu yendim. Ve oğlunuz bu Cumartesi üç kapı tokmağı ve John Cena'yı yeneceğim Elimination Chamber'a biletini aldı. Bu noktada, WrestleMania'nın başrolüne geçeceğim ve Cody Rhodes ile karşılaşacağım ve ben bu şirketin yüzü olurken ne dersem onu yap. Neden? Bunu anlamıyorum, benimle sorunun ne? Benimle sorunun ne, CM Punk? Benimle sorunun ne? Beni kıskanıyor musun? Alt tweet'lerini, internette söylediğin şeyleri görüyorum. Neyle ilgili olduğunu duyuyorum. Ve bence beni kıskanıyorsun. Neden biliyor musun? Bana bak, bu ringin dışında yaptığım her şeyde başarılıyım, sen ve kariyerin sadece başarısızlık serisinden ibaret, yukarı doğru.
CM Punk: Tamam, birazını saklayalım, birazdan ona ihtiyacımız olacak. İster inan ister inanma, seninle bir sorunum yok. Seni yeterince tanımıyorum, kişisel olarak, tamam mı? Bu bir iş. Bu Elimination Chamber'la ilgili, tamam mı? Ama sende gördüğüm şey, dürüst olmak gerekirse, bir düzine. Boşboğaz çocuk, tepki almak için inanılmaz aptalca ve cahilce şeyler söylüyor ve yapıyor. Ve bu da seni nesiller boyu yetenekli biri yapıyor. Karakter yok, öz yok ve tahmin et ne var dostum, bu insanlar daha iyisini hak ediyor.
Logan Paul: Şu adama bak, çok kibirli, bu insanlar daha iyisini hak ediyor. Sen neden bahsediyorsun? Bu bir iş, sana neyin kötü iş olduğunu söyleyeyim. Sana insanlardan bahsedeceğim. Peki ya sen, CM Punk? Geri döndüğünde, WWE tarihinin en iyi dönüşlerinden birini yaptın. Hepimiz gördük, peki ne oldu? Baskı altında çatladın. Küçük trisepsini yırttın, hatırlıyor musun? Spot ışıklarıyla başa çıkamadın, CM Punk. İşte bu yüzden buradayım. Çünkü gerçek şu ki dostum, bu insanlar seni tanıyor, tek bildikleri sensin. Kardeşim, bu Stone Cold, bu John Cena, bu CM Punk. Kaçınılmaz gerçek şu ki, bu isim değişiyor. Ve artık tam zamanlı olduğum için, benim adımı söylemeleri an meselesi, Logan Paul. Logan Paul dedim.
CM Punk: İstediğin kadar süre verelim mi? Adını söylemeye başlayabilirler. Hayır mı? Yanlış olduğunu söylediğin çok şey var. Ama haklı olduğun bir konu var, isimler değişiyor, değil mi? Bahsettiğiniz isimler, ben de dahil, biz efsaneyiz. Bizler defalarca tarih yazdık. Çatladığımı söylediğiniz baskı altında tarih yazıyorum. Sen hiç tarih yazmadın. Saman alevi gibi parlıyorsun. Ve tahmin et ne olacak, burada kim olduğunu anlamalarına ya da hatırlamalarına yetecek kadar uzun kalmayacaksın. Cumartesi günü Toronto'daki Elimination Chamber'da seni eleyeceğim. Belki de beni Royal Rumble'dan atmanın küçük bir karşılığı diyebiliriz. WrestleMania'ya gideceğim. Cody Rhodes'la karşılaşacağım. Las Vegas'tan dünya şampiyonluğuyla ayrılacağım. Tarih yazacağım. Ve sen de tarih olacaksın. Kimse seni düşünmeyecek, çünkü o tabela, Las Vegas benim için. Cody Rhodes'un beni yenmek için ruhunu satması gerektiğini düşünmesi umurumda değil. Cumartesi günü ilk elden öğreneceğin şeyi o zaten biliyor, ben şeytanın ta kendisiyim. Ve bu işte, sen hiç kimsesin.
Logan, Punk'ın suratına bir tokat atıyor ve ringin dışına kaçıyor.
CM Punk: Logan Paul, yapabiliyorken koş, bacakların hala çalışıyorken koş. Cumartesi günü, sadece bir ringde değil, CM Punk ile bir kafeste kilitli kalacaksın. Ve sana söz veriyorum, seni elime geçirdiğimde, neden benim adımı söylediklerini anlayacaksın.
Ludwig Kaiser def. Penta and Pete Dunne
Ludwig Kaiser rakibine yaptığı The Twisting DDT'nin ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.
The New Day def. The LWO
Kofi ve Xavier rakibine yaptıkları Up Up Down Down'ın ardından Xavier tuşa gidiyor ve maçı takımına kazandırıyor. Maçtan sonra New Day, LWO'nun üzerine çullanır. Dragon Lee kurtarmak için ringe girer. Lee, Kofi'yi üst ipin üzerinden clothesline yapar. Lee, Kofi'ye Hesitation Dropkick ile vurur. Kofi araya giriyor. Woods Lee'ye arkadan saldırır. New Day, Lee'yi Double PowerBomb ile yere serer.
Finn Balor'un bir kez daha Dominik Mysterio'yu azarladığı The Judgment Day Clubhouse'a gidiyoruz. Finn geçen haftayı The Judgment Day tarihindeki en utanç verici gün olarak nitelendirdi ve hepsi Dominik yüzünden oldu. Dom geçen hafta büyük bir oyundan bahsetti ama yine de AJ Styles'a yenildi ve Bron Breakker tarafından mızraklandı. Dom, Finn'in Elimination Chamber Eleme Maçına çıkmasını sağladı ve o ne yaptı, Seth Rollins'e yenildi. Dom yeni bir üyeye ihtiyaçları olduğunu söylüyor. Liv Morgan, Dom ve Finn'in hâlâ kavga ettiğine inanamıyor. Bu geceki ana etkinlik ve Elimination Chamber ile onun için büyük bir hafta. Liv, Raquel'le birlikte Kıyamet Günü'ne altın getireceklerini söyler. Finn, Jade Cargill'e olanlar için Liv ve Raquel'i üstü kapalı bir şekilde suçluyor ve Judgment Day'in kapısına yeterince sorun getirdiklerini söylüyor. Liv, Jade Cargill'i umursamaz çünkü onlar saldırıya karışmamıştır. Liv, Finn'in Bron Breakker ile yapacağı maçta Dominik'in arkasını kollaması gerektiğini söyler. Dom uzaklaşırken Liv'e alnından bir öpücük verir.
Gunther: Heyecanınızı dizginleyemediğinizi anlıyorum, çünkü Dünya Ağır Siklet Şampiyonu, yaşayan en büyük güreşçi, “The Ring General” GUNTHER bu gece iş başında. Ama ondan önce WrestleMania hakkında konuşmak istiyorum. Jey Uso Royal Rumble'ı kazandığında ve WrestleMania için rakibi olarak beni seçtiğinde ilk başta kızmıştım. Ancak haftalar geçtikçe buna ısınıyorum çünkü o palyaçoyu en büyük sahnede utandırmak ve YEET! Sirkini sonsuza dek sona erdirmek. Bugün o WrestleMania ruhuyla Adam Pearce'ın ofisine gittim ve ona bu gece Dünya Ağır Siklet Şampiyonu olmayı teklif ettim. Ve belli ki buna hayır diyemedi. Şimdi, millet, sizi bu gece için seçtiğim rakibimle tanıştırayım.
Dünya Ağırsiklet Şampiyonu ile ringe çıkmak için hayatımın fırsatını yakaladım. Bayanlar ve baylar, Akira Tozawa. Hadi bakalım. Bekle, zil çalmadan önce, neden seni seçtiğimi açıklayayım. Çünkü daha önce binaya girdiğimde, dışarıdaki iki palyaçoyla garip Tik-Tok dansları yaptığını fark ettim ve bu beni rahatsız etti. Çünkü sen ve benim bazı ortak noktalarımız var, çok değil ama bazı. Örneğin, WWE'de kariyer yapmak için hayatlarımızı değiştirdik. İkimiz de ait olduğumuzu kanıtlamak için hayatlarımızı şekillendirdik. Ama sen sadece aptalca davranarak ve o yozlaşmış hayranların keyfi için dans ederek harcanıyorsun. Ve tıpkı Jey Uso gibi, yanlış seçimler yapıyorsun. Jey'nin WrestleMania'da benimle karşılaşma tercihi, WrestleMania'daki kariyerine mal olacak. Ama senin kariyerin, hey, Pat, geçen hafta ne demiştin? Sadece bir gece, her şey olabilir. Belki Tozawa, bugün Jey Uso'nun asla başaramayacağı bir şeyi başarabilirsin. Benim saygımı kazanma şansın var. Hadi Tozawa, saygımı kazan. Hadi, saygımı kazan Tozawa.
Gunther def. Akira Tozawa
Gunther rakibine yaptığı The PowerBomb'ın ardından tuşa gidiyor ancak hakem 2'yi saydığı esnada tuştan rakibini kaldırıyor ve onu The Sleeper Hold ile bayıltıp maçı kazanıyor. Maçtan sonra Gunther Sleeper Hold'u tekrar uyguluyor. Otis kurtarmak için ringe fırlıyor. Gunther Otis'le yüzleşir. Otis kabarıyor. Gunther ringden çıkar. Gunther, Otis'i Sleeper Hold'a hapsediyor. Ardından ringe Jey Uso geliyor ve Gunther, Jey Uso'dan kaçıyor.
Logan Paul, Cathy Kelley'nin AJ Styles ile yaptığı sahne arkası röportajını böldü. Logan, AJ Styles sakatlandığında emekli olacağını düşünmüştü. AJ'nin geri dönmesi ve Royal Rumble'da Logan Paul tarafından elenmesi berbat bir şey. AJ de Logan'a katılır. AJ, Logan'ın bunu bir daha yapamayacağına bahse girer. Logan, AJ'nin henüz pes etmemesine sevinir ama muhtemelen etmelidir. Logan, AJ'e onunla görüşeceğini söyler.
Lyra Valkyria def. Dakota Kai (Lyra Valkyria WWE Kadınlar Intercontinental Şampiyonluğunu korudu.)
Lyra Valkyria rakibine yaptığı The Night Wing'in ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıp kemerini koruyor. Maçtan sonra, Valkyria Kai'ye sarılır. Ivy Nile, Kai'ye arkadan saldırır. Nile, Valkyria'yı turnbuckles'tan çeker. Nile German Suplex'i yapıyor. Nile yere yatırıp vurma hamlesine geçiyor. Nile, Valkyria'yı Swinging Uranage Slam ile yere seriyor. Nile Kadınlar IC Unvanıyla poz veriyor.
Bayley kuliste Roxanne Perez ile yüzleşti. Roxanne, Bayley'nin geçmişte yaşamasından bıkmıştır. Bayley, Roxanne'in Royal Rumble'daki performansı hakkında böbürlenmeyi bırakması gerektiğini söyledi. Royal Rumble ve Elimination Chamber'da pek çok deneyimi oldu, bu maçların ikisini de kazandı. Ayrıca WrestleMania'da da bir sürü tecrübesi var. Geçtiğimiz ay yaşadıkları onca şeyden sonra belki Roxanne, Bayley'nin kendisi için en iyisini istediğini o kalın kafasına sokabilir. Roxanne'in WrestleMania'da performans sergilediğini bile görebilir ama bu yıl olmayacak.
Jackie Redmond: Sami, zaman ayırdığın için teşekkür ederim, minnettarım. Hemen konuya gireceğim. Kevin ile uzun bir geçmişiniz olduğunu hepimiz biliyoruz, ancak KO'nun Cuma günü çok ciddi bir çizgiyi aşıp ailenizi de işin içine katarak tüm WWE Evrenini şok ettiğini söylemek yanlış olmaz. Yani, az önce bana kamera dışında bu hafta başka bir şey olduğunu söylüyordun. Seni zor durumda bırakmak istemem ama ne olduğunu bizimle paylaşır mısın?
Sami Zayn: Evet, aslında Kevin'ın evine kendim gittim ve evde kimse yoktu. Ama annesi şehirdeydi, ziyarete gelmişti ve beni gördü, dışarı çıktı ve “merhaba” dedi. Konuşmaya başladık, biraz sohbet ettik ve onu görmek harikaydı, bilirsiniz, sağlığı ve morali yerindeydi. O gece eve gittiğimde kendimden tamamen utandım ve aynaya bakamadım. Çünkü onun evine giden bu kişiyi tanımıyordum, niyetimin ne olduğunu bilmiyordum, ama size söylüyorum, iyi niyetli değildim, tamam mı? Kevin ve benim yıllar boyunca yaşadığımız onca şeye rağmen, aile, bu tür şeyler hiç işin içine girmedi. Kendimi tanımıyorum. Onu da tanımıyorum. Ve bana çok sorulan sorulardan biri, bunu daha önce de sormuştunuz, bu sefer nasıl farklı?
Bu yoldan daha önce de defalarca geçtiniz, bunun farkı ne? İşte bu şekilde farklı, çünkü şu anda ne yapabileceğimi bilmiyorum ve şu anda onun ne yapabileceğini bilmiyorum. Çünkü şu anda ikimizin de tam olarak kendimizde olduğumuzu ya da ikimizin de kabul edebileceği bir kafa yapısında olduğumuzu sanmıyorum. Pek çok insanın bu maçı dört gözle beklediğini anlıyorum. Bu maç onaylanmadı ve WWE'nin bu maçı neden onaylamadığını anlıyorum, belki de beni ve boynumu bir sorumluluk olarak gördüler ve bunu anlıyorum çünkü doğrusu boynum henüz olmasını istediğim yerde değil. Bence Kevin'a ne yapacağım konusunda gerçekten endişelenmeliler. Çünkü Kevin, sana söylüyorum, bu bir savaş olacak, bu delilik olacak. Yıllar boyunca birbirimize yaptığımız her şey, hepsinden daha kötü olacak. Umarım hazırsınızdır, çünkü size şimdiden söylüyorum, kötü bir zaman olacak. Benim için kötü olacağını biliyorum ama emin olun sizin için de çok ama çok kötü olacak. Umarım hazırsındır.
Bron Breakker def. Dominik Mysterio (DQ ile)
Judgment Day Breakker'ı ringin dışına sürükleyerek diskalifiyeye neden olur. Maçtan sonra Judgment Day, Breakker'ın üzerine çullanır. Breakker Mysterio'yu dışarıya fırlatıyor. Breakker Carlito'ya spear'ı vuruyor. Finn çelik bir sandalyeyle ringe girer. Breakker Balor'u durduruyor.
Creed Kardeşler sahne arkasında Ivy Nile'ı övüyorlar. Ivy Nile, Cathy Kelley'e Master Gable aradan dönmeden önce şampiyonluk ödülünü American Made'e geri getireceğinden emin olacağını söyledi. Creeds, The War Raiders ile büyük bir kavgaya tutuştu.
Cody Rhodes: Cincinnati, ne hakkında konuşmamız gerektiğini bildiğimden oldukça eminim. Bir adamın ruhunu istemek ne anlama geliyor? Bunun oldukça soyut bir ifade olduğunu biliyorum ama bu işin içinde büyüdüğüm için satır aralarını okuyabildiğimi ve “Son Patron” The Rock'ın bana yaptığı teklifi anlayabildiğimi düşünüyorum. Size yalan söylemediğimden emin olmak benim için kesinlikle iyi adam 101. Sana hiç yalan söylemedim. Şimdi de yalan söylemeye başlamayacağım. Ama şunu bilmenizi isterim ki, burada dururken, ayaklarımı mindere koymuş, gözlerimi ileriye dikmiş, WrestleMania tabelası omzumun üzerinde belirmiş, başka bir ana etkinliğe doğru ilerlerken, inanılmaz derecede kutsanmış bir adamım. Ben tek kişilik bir takım değilim. Karşı karşıya kaldığım bu karar, Elimination Chamber'da vermem gereken bu karar, sadece beni tek başıma etkilemiyor. Sevgili eşim Brandi Rhodes var. Liberty var. Kız kardeşim ve ailesi var. Küçük Brodie var. Kabus Fabrikası ve tüm öğrencilerim var. Bu oyuna giren iki yeğenim var, ikisi de Rhodes soyadını taşıyor. Bakmakla yükümlü olduğum bir annem var. Ve babamla ilgili bir anım var, 60'lı yaşlarına kadar Bağımsız Güreş Pisti'nde çalıştı, geçimini sağlamak için vücudunu kanattı ve kırdı ve bu anının geleceğimi yansıtmasını istemiyorum. Yani işin özü, bu teklif, elde etmek için savaşacağım, tırmalayacağım, pençeleyeceğim her şey. The Rock, savaşmadan, tırmanmadan ya da sürünmeden sahip olabileceğimi söylüyor.
Seth Rollins: Cincinatti. Cody Rhodes. Neredeyse bir yıldır ilk kez aynı ringe çıkıyoruz. En son WrestleMania 40'ta. Ve bunun bir kutlama anı olmasını çok isterim, seni kollarımı açarak karşılamayı çok isterim, benim şovum, Monday Night Rollins. Gözlerinin içine bakmayı, seninle ne kadar gurur duyduğumu söylemeyi, WWE Şampiyonu olarak geçirdiğin yakın yıl için seni tebrik etmeyi, WrestleMania'ya bakmayı, elimi uzatmayı, seninkini sıkmayı ve bu Cumartesi Elimination Chamber'ı kazandıktan sonra WrestleMania'nın ana etkinliğinde seninle karşılaşmak için sabırsızlandığımı söylemeyi çok isterdim. Bunu yapmayı çok isterdim ama burada olma sebebim bu değil. Cuma gününden beri hepimizin merak ettiği şeyi sormak için buradayım. Aklınızdan ne geçiyor? Neredeyse bir yıl önce bu ringde yan yana duruyorduk. Bloodline'a karşı, Roman Reigns'e karşı, The Rock'a karşı hayatımızın savaşına giriyorduk. Ve şimdi senden şampiyonu olmanı, ruhunu The Rock'a satmanı istemek için mi geri döndü? Onu oracıkta tokatlamamış olman benim yüzüme atılmış bir tokattır. WWE Şampiyonluğunu kazanmana yardım etmek için feda ettiğim her şeye pişman etme beni. Aklından ne geçiyor, dostum? Ne için, onun şampiyonu olmak için mi? Filmlerinde birkaç küçük rol için mi? Yarım milyar sosyal medya takipçisinin bir kısmı için mi? Yani artık savaşmak, tırmalamak ve sürünmek zorunda değil misin? Ne, bu WWE Şampiyonluğu sana ağır mı geliyor? Bu senin için çok fazla yük olmaya mı başladı? Çünkü bana göre değil.
Cody Rhodes: Bu konuşmanın farklı bir şekilde ilerlemesini isterdim, çünkü biliyorsun, seninle konuşma şansına sahip olmak, seninle konuşmak için bu ilk şans, minnettarlıkla dolu olurdu. Ama şu anda sesin çok yargılayıcı geliyor. Unutmayalım, The Rock SmackDown'a geldi ve benden ruhumu istedi. Bence senden istememesinin sebebi seninkinin çoktan tehlikeye girmiş olması. Seth Rollins, ameliyat olmadan ve yedi ay sahalardan uzak kalmadan önce elimi sıkmıştın. Elimi sıktın, arkamı döndüğümde sırtıma bir balyozla vurdun. Senin benim kim olduğumu bildiğin kadar ben de senin kim olduğunu biliyorum. Ayrıca The Shield'ı arkadan sandalyeyle vurarak bu ilişkiyi sona erdirdin, The Authority'ye katıldın ve benim gibi insanları WWE'den kovdun. Senin kim olduğunu biliyorum, bu yüzden WrestleMania 40'ta benim kalkanım olduğunu da biliyorum Seth. Ortağımdın. Kardeşimdin. Ve tek bacağınla ve karmakarışık bir sırtla ailemin en büyük hayalini gerçekleştirmeme ve WWE Şampiyonu olmama yardım ettin. Seth Rollins ana olaydı, WrestleMania 40'ın MVP'siydi.
Seth Rollins: Bak dostum, buraya seni yargılamak için gelmedim. Belki de bazı açılardan, yıllar önce yaptığım hataları yapmaktan seni korumak için buradayım. Çünkü o hataları yapmak seni yiyip bitiriyor, içini dolduruyor. Nefretle doluydum. Son zamanlarda nefretle doluyum. Bazen de doğru yöne yöneliyor. Roman Reigns ve CM Punk gibi adamlara yöneliyor. Senden nefret etmek istemiyorum. Beni senden nefret ettirme Cody Rhodes. Ve bak, günün sonunda sen yetişkin bir adamsın, kendi kararlarını verebilirsin, ne istersen yapabilirsin. Cumartesi günü Elimination Chamber'a gideceğim, o maçı kazanacağım ve WrestleMania'da o şampiyonluk için karşılaşmak istediğim adam, Cody Rhodes'un ruhsuz bir kabuğu değil. WrestleMania'da karşılaşmak istediğim Cody Rhodes, bu şirkete geri dönen ve WrestleMania 38'de beni yenen adam. Beni sınırlarıma kadar zorlayan ve Hell In A Cell'de beni tek koluyla yenen Cody Rhodes ile karşılaşmak istiyorum. Geçen yıl WrestleMania'nın ana etkinliğinde WWE Şampiyonu olarak taçlandırılmasına yardım ettiğim Cody Rhodes ile karşılaşmak istiyorum. Ne istiyorsan onu yapacaksın. Benim istediğim de bu. Ruhun için gelmiyorum ama unvanın için geliyorum.
Jey Uso antrenör odasında Akira Tozawa'ya çiçeklerini veriyor. Jey, A-Town Down Under'la karşılaşıyor. Grayson Waller, Jey'nin sadece kendisini önemsediğini söylüyor. Grayson çenesini çalıştırmaya devam ediyor. Grayson, Jey'nin bir meme'den başka bir şey olmadığını söylüyor. GUNTHER'ın seviyesinde değil. Arkadaki çocuklar bunu biliyor, akıllı insanlar bunu biliyor. Jey soyunma odasının ve tüm dünyanın ondan şüphe ettiğini biliyor. Jey, WrestleMania'da herkesin yanıldığını kanıtlayacağını söylüyor. Grayson, Austin Theory YEETING'i yakalıyor. Jey Grayson'a SuperKicks atıyor. YEET!
Liv Morgan & Raquel Rodriguez def. Bianca Belair & Naomi (Liv Morgan ve Raquel Rodriguez yeni WWE Kadınlar Tag Team Şampiyonları oluyorlar.)
Naomi iplerin üstünden The Split Legged MoonSault yapmak için atlamaya hazırlanıyor ancak Raqel Rodriguez Naomi'nin kafasını çelik ring direğine çarptırıyor. Rakibinin yere düşmesinin ardından Liv Morgan tuşa gidiyor ve maçı takımına kazandırıp yeni WWE Kadınlar Tag Team Şampiyonları oluyorlar.