RPG Fight Club 2025 - Episode 2'ye Puanınız ve Değerlendirmeniz

• 10

Oy: 9 100.0%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    9

Boss

𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞.
Konular
516
Beğeni sayısı
3,671
PG Nakit
0
ze840kq.png

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
Elinize sağlık. Baştan sona takip ettik ama en vurucu yer final oldu. Velveteen Dream'in gitmesine üzüldüm. Karakterin sahibi en eski tanıdığım kişilerden ve RPG'de takip etmeyi en çok sevdiğim kişilerden biri. Umarım bir gün tekrar döner.

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom
ME gelene kadar 1. bölümün daha keyifli ve iyi olduğunu düşünüyordum ama Wyatt'ın Dream'i infaz ettiriş + son sahne inanılmaz kurtardı şovu. Ellerinize sağlık fena keyifliydi.

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo
Çok keyifli bir şov oldu. Güzel de bir veda oldu. Mayhem kuruluşunda JM ile Venis'ten birini işin içinde görmek isterdim. Onun dışında herhalde acaba dediğim bir şey olmadı. Her şey için teşekkürler tam puanı verdik

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Fight Club konseptinin Mayhem'e bağlanması hoş oldu ama o kadar çok kan davası vardı ki ana odak gibi hissettiremedi, anlatılan çoğu hikaye de Lou'nun mekanının dışında gerçekleştiği için ve temelinde olay sadece Mayhem'e bağlandığı için bu konsepte gerek var mıydı ondan da emin değilim ama gelecek duyurularla biraz daha netleşir sanırım durum. En büyük sorunum hikayelerin hiç ara vermeden bütün olarak sunulması oldu sanırım, mesela baştaki Bray kasabası hikayesi bir noktada o kadar kafa açtı ki onu 2 part yapıp bir dünkü şova bir bugüne ekleseniz daha oturaklı olurmuş gibi hissettirdi, aynı Roman ve Dream'de yaptığınız gibi. Sinematik ağırlıkta bekliyorduk ve beklediğimiz gibi de oldu ama bu sefer de maçlar filler gibi hissettirdi. Hikayeleri ve karakterleri derinleştiren anlatıları seviyorum ama herkese çok dramatik şeyler yazmaya çalışırken de diğer olayların etkileyiciliği biraz ölüyor gibi geliyor. Mesela eminim şu 2 şovu ve tüm hikayeleri parça parça farklı şovlarda okusaydık hepsinin etkisi x2 olabilecekken tek şovda tüm kurşunları dökmüş gibi olduk.

Totalde bu 2 şovun PGW'nun en önemli şovları arasında üstleri zorlayacağını düşünmekle beraber takip etmesi de çok zordu açıkçası. Bir olayı sindiremeden daha büyük olay patlıyor, kıyasladığımdan değil ama dün Miz ve Venis, bugün Rock'un itirafları şovun ortasında kaynamış gibi oldu mesela. Aynı şekilde şova konseptini veren Mayhem de. İlerleyen şovlarda anlatımı ve yazımı kolaylaştırmak için sadece şu 2 şovdan birkaç haftalık malzeme stoklayabilirsiniz mesela, kimseden şikayet geleceğini de sanmam. İlla ki oyuncuların da gözünden kaçan detaylar vardır canlı takip ederken.

Kafadar'ın oyunlardaki pressure ve BOK talk baş ağrıtır ama RPG'lerde gördüğüm en örnek alınacak oyuncu olabilir. İki kez feuda girdik ikisinde de denkleşip de iki rp yapamadık ona yanarım bir tek. Oyunculuğuna ve karakterine yakışan büyüklükte bir final, umarım döner çok özletmeden. F

Elinize emeğinize sağlık babalar.

Boss

𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞.
Konular
516
Beğeni sayısı
3,671
PG Nakit
0
Fight Club konseptinin Mayhem'e bağlanması hoş oldu ama o kadar çok kan davası vardı ki ana odak gibi hissettiremedi, anlatılan çoğu hikaye de Lou'nun mekanının dışında gerçekleştiği için ve temelinde olay sadece Mayhem'e bağlandığı için bu konsepte gerek var mıydı ondan da emin değilim ama gelecek duyurularla biraz daha netleşir sanırım durum. En büyük sorunum hikayelerin hiç ara vermeden bütün olarak sunulması oldu sanırım, mesela baştaki Bray kasabası hikayesi bir noktada o kadar kafa açtı ki onu 2 part yapıp bir dünkü şova bir bugüne ekleseniz daha oturaklı olurmuş gibi hissettirdi, aynı Roman ve Dream'de yaptığınız gibi. Sinematik ağırlıkta bekliyorduk ve beklediğimiz gibi de oldu ama bu sefer de maçlar filler gibi hissettirdi. Hikayeleri ve karakterleri derinleştiren anlatıları seviyorum ama herkese çok dramatik şeyler yazmaya çalışırken de diğer olayların etkileyiciliği biraz ölüyor gibi geliyor. Mesela eminim şu 2 şovu ve tüm hikayeleri parça parça farklı şovlarda okusaydık hepsinin etkisi x2 olabilecekken tek şovda tüm kurşunları dökmüş gibi olduk.

Totalde bu 2 şovun PGW'nun en önemli şovları arasında üstleri zorlayacağını düşünmekle beraber takip etmesi de çok zordu açıkçası. Bir olayı sindiremeden daha büyük olay patlıyor, kıyasladığımdan değil ama dün Miz ve Venis, bugün Rock'un itirafları şovun ortasında kaynamış gibi oldu mesela. Aynı şekilde şova konseptini veren Mayhem de. İlerleyen şovlarda anlatımı ve yazımı kolaylaştırmak için sadece şu 2 şovdan birkaç haftalık malzeme stoklayabilirsiniz mesela, kimseden şikayet geleceğini de sanmam. İlla ki oyuncuların da gözünden kaçan detaylar vardır canlı takip ederken.

Kafadar'ın oyunlardaki pressure ve BOK talk baş ağrıtır ama RPG'lerde gördüğüm en örnek alınacak oyuncu olabilir. İki kez feuda girdik ikisinde de denkleşip de iki rp yapamadık ona yanarım bir tek. Oyunculuğuna ve karakterine yakışan büyüklükte bir final, umarım döner çok özletmeden. F

Elinize emeğinize sağlık babalar.
Konseptin çıkışı Fight Club'ın hem güzel bir film olması hem de dövüşle ilgili ögeler içermesi. Hem sinema hem de maç izletebileceğimiz bir konsept. Güreşe çok uygun olduğu için seçtik.

Hikayelerin yoğunluğu konusuna hak veriyorum. Takibi zor ve yorucu bir şovdu. Fakat bu yoğunluğu özel olarak da duyurduk. Şovlara iki haftalık ara verdik. Bu durum her hafta yaptığımız bir olay olmadığı için, yılda bir defa da olsa katlanılabilir diye düşünüyoruz. Keza ilk günün yoğunluğunu da hafif tuttuk, belki de bir PAYBACK şovundan bir tık uzun ve yoğundu. Sorunun 2.gece olduğunu düşünüyorum senin için.

Benim bu PPV için ilk fikrim 2 haftada yayınlanması. Geçen hafta 1.geceyi bu hafta da 2.geceyi yayınlayabilirdik. Belki de bu şekilde daha rahat olabilirdi. Denemek lazım.

Roman'ın hapisten çıkışı da Velveteen ile The Dream'in konuşmaları da diğer maç öncesi gerekli ara adımlardı. Asıl maçlar ikinci gecede gerçekleşti ve bitti. Ara adımları maçtan saymıyoruz, sadece PAYBACK şovuna sıkıştıramadığımız için buraya ekledik. Karakterleri maçın başlayacağı yere çekmiş olduk. Hikayeyi bölmedik. Buradaki olayı da böyle açıklayayım.

Elimizdeki kaliteli hikayeler için peak noktaları haftalık şovlara veya diğer PPV'lere yayıp saklayacaksak özel şovun ne anlamı olurdu ki? Buradaki fikrine katılmıyoruz. Her hikaye için bu özel şovda bir peak noktası yaşatmak istedik. Çünkü Fight Club'ı büyük bir şov olarak booklamak istedik. WrestleMania gibi düşün. Şov yoğunluğu sebebiyle burada rahatsız olduğunu düşünüyorum. Bunun sebebi de tamamen sinematik bir şov hayalimiz olmasıydı. Zor bir konsept, katılıyorum. Diğer şovlarda yoğunluk olsa da ring içi geçen mücadeleler takibi kolaylaştırıyor.

Edit: MAYHEM büyük bir olay. Sadece MAYHEM açmak için bu konsepti yapmadık. Asıl amacımız en üstteki ilk paragrafta belirttiğim gibi. Filme uyumlu bir hikaye oluşturarak bunu ilerlettik. Bu hikayenin de sonu, filmdeki gibi Project Mayhem ile neredeyse tamamlandı.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi