Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Fight Club 2025 - Episode 2'ye Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Boss" data-source="post: 336947" data-attributes="member: 152"><p>Konseptin çıkışı Fight Club'ın hem güzel bir film olması hem de dövüşle ilgili ögeler içermesi. Hem sinema hem de maç izletebileceğimiz bir konsept. Güreşe çok uygun olduğu için seçtik.</p><p></p><p>Hikayelerin yoğunluğu konusuna hak veriyorum. Takibi zor ve yorucu bir şovdu. Fakat bu yoğunluğu özel olarak da duyurduk. Şovlara iki haftalık ara verdik. Bu durum her hafta yaptığımız bir olay olmadığı için, yılda bir defa da olsa katlanılabilir diye düşünüyoruz. Keza ilk günün yoğunluğunu da hafif tuttuk, belki de bir PAYBACK şovundan bir tık uzun ve yoğundu. Sorunun 2.gece olduğunu düşünüyorum senin için.</p><p></p><p>Benim bu PPV için ilk fikrim 2 haftada yayınlanması. Geçen hafta 1.geceyi bu hafta da 2.geceyi yayınlayabilirdik. Belki de bu şekilde daha rahat olabilirdi. Denemek lazım.</p><p></p><p>Roman'ın hapisten çıkışı da Velveteen ile The Dream'in konuşmaları da diğer maç öncesi gerekli ara adımlardı. Asıl maçlar ikinci gecede gerçekleşti ve bitti. Ara adımları maçtan saymıyoruz, sadece PAYBACK şovuna sıkıştıramadığımız için buraya ekledik. Karakterleri maçın başlayacağı yere çekmiş olduk. Hikayeyi bölmedik. Buradaki olayı da böyle açıklayayım.</p><p></p><p>Elimizdeki kaliteli hikayeler için peak noktaları haftalık şovlara veya diğer PPV'lere yayıp saklayacaksak özel şovun ne anlamı olurdu ki? Buradaki fikrine katılmıyoruz. Her hikaye için bu özel şovda bir peak noktası yaşatmak istedik. Çünkü Fight Club'ı büyük bir şov olarak booklamak istedik. WrestleMania gibi düşün. Şov yoğunluğu sebebiyle burada rahatsız olduğunu düşünüyorum. Bunun sebebi de tamamen sinematik bir şov hayalimiz olmasıydı. Zor bir konsept, katılıyorum. Diğer şovlarda yoğunluk olsa da ring içi geçen mücadeleler takibi kolaylaştırıyor.</p><p></p><p>Edit: MAYHEM büyük bir olay. Sadece MAYHEM açmak için bu konsepti yapmadık. Asıl amacımız en üstteki ilk paragrafta belirttiğim gibi. Filme uyumlu bir hikaye oluşturarak bunu ilerlettik. Bu hikayenin de sonu, filmdeki gibi Project Mayhem ile neredeyse tamamlandı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Boss, post: 336947, member: 152"] Konseptin çıkışı Fight Club'ın hem güzel bir film olması hem de dövüşle ilgili ögeler içermesi. Hem sinema hem de maç izletebileceğimiz bir konsept. Güreşe çok uygun olduğu için seçtik. Hikayelerin yoğunluğu konusuna hak veriyorum. Takibi zor ve yorucu bir şovdu. Fakat bu yoğunluğu özel olarak da duyurduk. Şovlara iki haftalık ara verdik. Bu durum her hafta yaptığımız bir olay olmadığı için, yılda bir defa da olsa katlanılabilir diye düşünüyoruz. Keza ilk günün yoğunluğunu da hafif tuttuk, belki de bir PAYBACK şovundan bir tık uzun ve yoğundu. Sorunun 2.gece olduğunu düşünüyorum senin için. Benim bu PPV için ilk fikrim 2 haftada yayınlanması. Geçen hafta 1.geceyi bu hafta da 2.geceyi yayınlayabilirdik. Belki de bu şekilde daha rahat olabilirdi. Denemek lazım. Roman'ın hapisten çıkışı da Velveteen ile The Dream'in konuşmaları da diğer maç öncesi gerekli ara adımlardı. Asıl maçlar ikinci gecede gerçekleşti ve bitti. Ara adımları maçtan saymıyoruz, sadece PAYBACK şovuna sıkıştıramadığımız için buraya ekledik. Karakterleri maçın başlayacağı yere çekmiş olduk. Hikayeyi bölmedik. Buradaki olayı da böyle açıklayayım. Elimizdeki kaliteli hikayeler için peak noktaları haftalık şovlara veya diğer PPV'lere yayıp saklayacaksak özel şovun ne anlamı olurdu ki? Buradaki fikrine katılmıyoruz. Her hikaye için bu özel şovda bir peak noktası yaşatmak istedik. Çünkü Fight Club'ı büyük bir şov olarak booklamak istedik. WrestleMania gibi düşün. Şov yoğunluğu sebebiyle burada rahatsız olduğunu düşünüyorum. Bunun sebebi de tamamen sinematik bir şov hayalimiz olmasıydı. Zor bir konsept, katılıyorum. Diğer şovlarda yoğunluk olsa da ring içi geçen mücadeleler takibi kolaylaştırıyor. Edit: MAYHEM büyük bir olay. Sadece MAYHEM açmak için bu konsepti yapmadık. Asıl amacımız en üstteki ilk paragrafta belirttiğim gibi. Filme uyumlu bir hikaye oluşturarak bunu ilerlettik. Bu hikayenin de sonu, filmdeki gibi Project Mayhem ile neredeyse tamamlandı. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Fight Club 2025 - Episode 2'ye Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap