Açılış Fight Club filmi gibi sonlardaki sahneye flash forward ile başlıyor. Güzel bir başlangıç, sonrasında kulüp açılıyor ve maçlar da başlıyor. Roman Baba karakoldan çıkarken çok karizma çıktı.
@Beast Incarnate daha doğrusu
@Money Makerz göndermesi de çok hoş olmuş. Fight Club maçları oldukça sert ve keyifli görünüyor. Yine filmden bir gönderme olarak Angel, Orton'a fısıldamış ve Orton da Leo'yu mahvedeceğini söylemiş. Bu kısımlar güzel. Val Venis'in ağzını burnunu kırmışım. Çok keyifli bir maç çıkmış ortaya, yazanın eline sağlık. Bir de annesini Sİ Sİ Sİ, ancak öfkem dinecektir. Venis'in annesinin aslında Cody'nin annesi olması detayı doğru ise YARDI gerçekten. Diğer Fight Club maçları da keyifli görünüyor. Zayn kısmını çok beğendim özellikle, eğer sahibi de alınmaz ise söyleyebilir miyim :D
@anti-hero Velveteen vs. The Dream, geçen sezonun en kült maçı bu sezon da ön gösterim olarak tercih edilmiş. Bu adama yapılan her iş keyifli oluyor, keşke bu deli karakteri ben oynasaydım dedirtiyor
@Kras Mazov Dom vs. Perry bir tık daha uzun olabilirmiş, biraz hızlı bitmiş gibi görünüyor. Şaşırtıcı bir şekilde kısa sürmüş. Mutant Elçi modunu açmış Arda artık, bu kadar beklemekten sonra daha da tutamayız
@jaques Ana olayı tüm detaylarıyla okudum ve çok beğendim. Sondaki olay gerçek manada yükseltti. Yaşanacakları merakla bekliyorum, bu storyline ciddi anlamda iyi ilerliyor. Elinize sağlık dostlar, bu gece takip edemedim. Son dakika bir işim çıktı, fakat 2.bölümde buralarda olacağız bir son dakika gelişmesi olmazsa :)