Sami Zayn: İtiraf etmeliyim ki zor birkaç hafta geçirdim ama bunu duymak çok iyi geldi, bunun için çok teşekkür ederim. Evet, son birkaç haftadır düşünmek, iyileşmek ve Sami Zayn ile Kevin Owens arasındaki geçmişi düşünmek için çok zamanım oldu. Ve bu gerçekten çılgınca. Sanırım bu sektörün tüm tarihinde, tüm kariyerleri boyunca isimleri bu şekilde birbirine bağlı olan başka iki adam yok. Montreal'deki bilardo salonlarından ve halk merkezlerinden bağımsızlara, NXT'ye, WWE'ye ve WrestleMania'nın ana etkinliğine kadar uzanan bir süreçten bahsediyorum. Bunu birlikte başardık. Şimdi, bakın, bu kadar uzun bir hikayede elbette pek çok ihanet olacaktır. Çok fazla affetme ve unutma olacaktır. Ama ne yazık ki Kevin, bu kez affetmek ve unutmak yok. Çünkü biliyorsun, ben de biliyorum, sen de biliyorsun, bu sefer farklıydı. Mesele bir mesaj göndermek değildi, mesele kariyerinde ilerlemek değildi, sen benim kariyerimi bitirmeye çalıştın. Kevin için sorun şu ki işini yapamadı çünkü ben hâlâ buradayım. Boynum %100'müş gibi davranmayacağım, değil ama depomda ne olduğunu biliyorum ve bir dövüş için yeterli gücüm var. Kevin, Elimination Chamber için Toronto'da olacağını söylüyorsun. Tahmin et ne oldu, dostum? Ben de Toronto'da olacağım. Bu dövüşü istiyorum ve eminim buradaki herkes bu dövüşü görmek istiyor.
Adam Pearce: Sami, Sami, Sami. Ne yapıyoruz biz? Bunu birden fazla kez konuştuk. Aldis'le konuştun. Dinle, onun maçı istediğini biliyorum, Kevin'ın maçı istediğini biliyorum, onların da maçı istediğini biliyorum. Sami, benim de büyük bir parçamın maçı istediğini biliyorsun. Ama sana birden fazla kez cevap verildi. Ben sana hayır dedim, Aldis hayır dedi, yönetim kurulu hayır dedi, sağlık ekibi, Sami, sağlık ekibi hayır dedi. İsterseniz yuhalayın, gerçek bu. Asıl mesele de bu, tıbbi olarak yarışmaya uygun değilsin. Şu anda o ringde bile olmamalısın. Bunu sen de ben de biliyoruz. Her ne kadar daha fazlasını istemesem de, bunu yüzüne karşı söyledim ve tekrar söyleyeceğim. Her ne kadar bunu resmileştirmeyi çok istesem de, cevabım hayır. Üzgünüm.
Sami Zayn: Adam, bekle. Adam, selam. Beni ne zamandır tanıyorsun? Beni ve Kevin'ı ne zamandır tanıyorsun? İsimlerimiz bir WWE kontratına dokunmadan çok önce bizimle birlikteydin. Aramızdaki geçmişi biliyorsun. Bu sefer farklı olduğunu biliyorsun. Ve hayır cevabını kabul etmeyeceğimi de biliyorsun. Adam, bana o maçı verene kadar bu ringden ayrılmayacağım.
Adam Pearce: Haklısın, seni ve Kevin'i 20 yıldan fazladır tanıyorum. Başından beri gördüm ve şimdiye kadar da gördüm. Bunu onaylayamayacağımı bildiğini biliyorum. Ne yapmamı istiyorsun, daha önce hiç yapmadığım bir şey mi? Bunu onaylayamam, bu ne demek oluyor? Sami, Kevin yüzüne bir sandalye sarmak isterse onu durduramam demek. Eğer Kevin seni salona kadar sürükleyip öldüresiye dövmek isterse, onu durduramam. Sami, bana bak, Kevin seni kaldırıp tekrar tekrar kazığa oturtmak isterse onu durduramam. Kuralları uygulayacak hakem yok demek, çünkü kural yok, Sami. Bu da WWE'nin yasal olarak bu işten tamamen elini çektiği anlamına geliyor, yani çok az bir ödül için tüm riski üstleniyorsun. Çünkü bu şeyi kazansan bile, yine de kaybedeceksin. Peki, ne yapmamı istiyorsun? Ne yapmamı istiyorsun, Sami? Sonuçta bu, Toronto'da, Elimination Chamber'da, Sami Zayn'in kariyerindeki son maç olabileceği anlamına geliyor. Sana ne dediğimi anlıyor musun, Sami?
Ne anlama geldiğini anlıyor muyum? Evet, tam olarak ne anlama geldiğini biliyorum. Kevin Owens'ın suratına çelik bir sandalye sarmak istersem beni durduramazsınız demek. Onu alıp salonun ortasında anlamsızca döversem beni durduramazsınız. Ve eğer onu kafasının üstüne atıp kariyerini bitirmeye karar verirsem, beni durduramazsın. Yani, evet Adam, bunun ne anlama geldiğini çok iyi anlıyorum. Ben ne istiyorum? Tam olarak ne istediğimi biliyorsun. Bana şu lanet maçı ver.
Toronto'da, Elimination Chamber'da Kevin Owens ile Sami Zayn teke tek karşılaşacak. Ama Sami, bu resmi değil, onaylanmamış.
Judgment Day Clubhouse'a bir yolculuk yapıyoruz. Dominik Mysterio, Bianca BelAir & Naomi'nin geçen hafta SmackDown'da gördükleri görüntülerin ardından Liv Morgan ve Raquel Rodriguez'den intikam almak istemesinden endişeli. Liv, endişelenmeleri gereken tek intikamın The Judgment Day'in Kadınlar Tag Team Unvanlarını alması olduğunu söyledi. Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca Dom Baba'nın grup için adım atmasından çok etkilendi ve onun güçlü ve seksi bir erkek gibi AJ Styles'ı tuş edeceğini biliyor. Dom, Finn Balor'un kendisine biraz daha güvenmesini umuyor. Sanki ne zaman bir şey söylese Dom'un boğazına atlıyor. Finn, Judgment Day'in üç üyesinin Elimination Chamber'da olma ihtimali konusunda heyecanlı. Finn, Raquel Rodriguez'in Roxanne Perez gibi birine yenilmesinin utanç verici olacağını söylüyor. Finn hâlâ yeni üye almama konusundaki kararlılığını sürdürüyor.
AJ Styles def. ''Dirty'' Dominik Mysterio
AJ Styles rakibine yaptığı The Pop Up Styles Clash'in ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor. Maçtan sonra Bron Breakker ringe giriyor. Breakker yanlışlıkla Mysterio'ya spear yapıyor. Styles'tan Step Up Enzuigiri. Styles, Breakker'ı ringin dışına atıyor.
Dakota Kai def. Ivy Nile
Dakota Kai rakibine yaptığı The GTK'nın ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.
Gunther: Hadi çocuklar, benimle yapın, hissetmek istiyorum. Zaten hepinizden daha zekiyim, o yüzden konsepti ben de anladım. Çok basit insanlar için çok basit bir jest. Ve Jey'nin neden burada bu kadar rahat hissettiğini anlıyorum, çünkü kendisi de oldukça basit bir adam. Beni takdir etmediğin için seni suçlamıyorum çünkü senin için sahne almam bir köpeğe Shakespeare okumak gibi bir şey. Bir şey olmadan önce kenara çekilir misin küçük adam? Teşekkürler. Anlaman gereken şey, şu anda bu şirketteki en iyi güreşçi olarak, kramponlarımı bile bağlayamayan insanlarla ringe çıkmaktan bıktım usandım. Bu yüzden, Jey'in aklını başına getirebileceğimi umuyordum, doğru kararı vermesi için Jey'in aklını başına getirebileceğimi umuyordum. Ama sizin yüzünüzden, birlikte dans etmeniz, ona yanlış bir güven duygusu verdi. O adamı kendi mezarını kazmaya zorladı. Sen kapa çeneni, burası berbat kokuyor, hadi ama. Anlamanız gereken şey şu. WrestleMania'da maç burada değil, bu ringde olacak. Ve o zil çaldıktan sonra, Jey Uso'ya bu sporun her alanında üstünlük sağlayacağım. WrestleMania'dan sonra, Jey Uso'nun kanı ellerinizde olacak. Ama şimdi bir kez olsun kendinize karşı dürüst olun, bana karşı dürüst olun ve Jey'e karşı dürüst olun, gerçekten Jey'in WrestleMania'da beni yenme şansı olduğunu düşünüyor musunuz? Hadi, kendinize karşı dürüst olun. Ne var biliyor musunuz? Zaten hiçbirinizin bir fikri olmadığının farkındayım, o yüzden neden bu konuda profesyonel bir görüş almıyorsunuz? Michael, Pat, sözde tarafsız profesyonel görüşünüze göre, Jey Uso'nun WrestleMania'da beni yenme şansı olduğuna gerçekten inanıyor musunuz? Devam et, söyle. Hep ağzını açıyorsun, söyle Pat.
Pat McAfee: Jey Uso'nun seni WrestleMania'da yenebileceğini düşünüyor muyum? Sadece her şey olabilir değil, küçük Yeeting burada, Yeeting orada, Yeeting her yerde. Evet, umarım WrestleMania'da seni yenebilir.
Jey Uso sahnede belirir ve görevliler tarafından zapt edilir. Jey ringe fırlıyor ve Charlotte'ta ortalık karışıyor. Bu segmenti kapatmak için büyük bir arbede yaşandı.
Penta def. Pete Dunne
Penta rakibine yaptığı The Penta Driver'ın ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor. Maçtan sonra Kaiser Penta'ya arkadan saldırır. Dunne, Kaiser'i ringin dışına çeker ve kavga etmeye başlarlar. Penta SomerSault Plancha ile ikisini birden yere serer.
Roxanne Perez def. Raquel Rodriguez
Roxanne Perez rakibine yaptığı The Springboard Pop Rocks'ın ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor. Maçtan sonra Belair ve Naomi Liv Morgan'a The Double KOD için hamle yapar ancak Rodriguez araya girer ve onu kurtarır.
Karrion Kross: Sami Zayn, bir noktada bunu göreceğini biliyorum çünkü ikimiz de iyi arkadaşın Seth Rollins'i yakından takip ettiğini biliyoruz. Senin ve tüm arkadaşlarının sahip olduğu bu çılgın zihniyeti anlamaya çalışıyorum. Şunu açıklığa kavuşturalım, Jey Uso gerçekten de WrestleMania'da Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu için GUNTHER'ı yeneceğine mi inanıyor? Ve Seth Rollins, Elimination Chamber'a katılmaya hak kazanacağına ve sonra da “Görünmez Adam” John Cena'yı eleyeceğine mi inanıyor? Hayır, ve sen, Sami, içinde bulunduğun durumda Kevin Owens'ı yenme şansın olduğuna gerçekten inanıyor musun? Tanrım, ilk iki adam aklını kaçırmış, onlar için hiç umut yok. Sami, ben hala inanıyorum, derinlerde bir yerde, işleri tersine çevirmek için her zaman daha fazla zaman olduğunu biliyorsun.
Xavier Woods: Geçmiş olsun Rey. Gerçekte, bu gece buraya gelip hepinizle konuşmak istedik.
Kofi Kingston: Tamam, anladık, bizi sevmiyorsunuz. Ama bize konuşmamız için bir saniye verirseniz.
Xavier Woods: Kapayın çenenizi, hepiniz teker teker kapayın çenenizi. Çok kızgınsınız. Arkadaşımız Big E'ye söylediklerimiz için kızgınsınız. Gerçeği söylediğimiz ve ona tembel kıçını evde tutmasını söylediğimiz için kızgınsınız. Rey Mysterio'ya kızgınsınız. Rey Mysterio mu? Oh, bu şirkete gelen her yeni yüzlü luchadorun hayatını ve kariyerini sürekli olarak emmekten başka bir şey yapmayan Hall Of Famer. Soyunma odası liderimiz olarak saygı duymamızı istediğin kişi bu mu? Hepiniz çıldırmışsınız.
Kofi Kingston: Hepiniz Rey Mysterio'yu bu tabureye koydunuz. Neden, Hall Of Famer olduğu için mi? Neden, tüm zamanların en iyi luchador'u olduğu için mi? Neden, WWE'nin kalbi ve ruhu olduğu için mi? Tahmin et ne oldu? Rey Mysterio'dan daha fazla şampiyonluğum var. Rey Mysterio'dan daha uzun süredir buradayım. Neredeyse 19 yıldır buradayım. Rey ile benim aramdaki fark, hiç ayrılmamış olmam. Yani burada soyunma odası lideri olacak biri varsa o ben olmalıyım, o değil. Rey Mysterio'nun bizi soyunma odasından atması çok küstahça.
Xavier Woods: İşte bu cüretkârlık ve saygısızlık bizi zorladı. Bizi geçen hafta buraya gelmeye ve Rey Mysterio'nun bileğine çelik bir sandalye saplamaya zorladı.
Kofi Kingston: Bu yüzden onu ağlattık. Ve orada, ringin ortasında yattı, ağladı, gözyaşları yanaklarından süzüldü, utandı, yüzünü göstermek istemedi. Bizi sevmiyor musun? Ne olmuş yani? Aslına bakarsanız, Rey için çok daha kötü olabilirdi. Hepiniz bize teşekkür etmelisiniz. Kahramanınıza bu kadar merhamet gösterdiğimiz için minnettar olmalısınız.
Xavier Woods: Rey Mysterio'yu arka tarafa götürüp ona Old Yeller muamelesi yapmadığımız için minnettar olmalısınız. Rey'e bir iyilik yaptık. Evine gidip karısıyla geçirmesi için ona fazladan tatil günleri verdik.
Kofi Kingston: Bunu sizin için yaptık. Aslına bakarsanız, bunun için bize teşekkür etmelisiniz.
Xavier Woods: Aslına bakarsanız, bu binadaki herkes dizlerinin üzerine çökmüş, ellerini gökyüzüne doğru kaldırmış ve The New Day için şükürler olsun diye bağırıyor olmalı.
New Day bu segmenti kapatmak için LWO ile büyük bir kavgaya girdi.
Seth ''Freakin'' Rollins def. Finn Balor
Seth Rollins rakibine yaptığı The Curb Stomp'un ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.