WWE NXT Tartışma Konusu | 04.02.2025

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,914
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1

Stephanie Vaquer def. Jacy Jayne

Stephanie Vaquer rakibine yaptığı The SVB'nin ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.

Zaria Kadınlar Soyunma Odasında ortalığı karıştırıyor. Zaria, Meta Four'un Bianca Belair & Naomi'ye karşı maçlarında yetersiz kalmasıyla dalga geçmeye başladı. Jakara Jackson, Tatum Paxley & Gigi Dolin'e Zaria ve Sol Ruca ile işlerini halletmelerini, bu maçın galibinin onlar olacağını söylüyor.

Sarah Schreiber, Oba Femi ile kuliste bir görüşme yaptı. AVA, NXT'deki her şeyi kendisinin yönettiğini söylüyor ama bilmediği şey, ringin içinde olan her şeyi Oba'nın yönettiği. Bu gece Oba, Austin Theory ve Grayson Waller'a neden kendisiyle aynı ringe ait olmadıklarını gösterecek. Oba, Trick Williams'a hiçbir şey borçlu olmadığını söylüyor.

Lexis King: Bayanlar, baylar ve entelektüeller, Kralınız taç giydi, NXT Miras Kupası Şampiyonu. Buraya gelip alçakgönüllü olmak istedim ama profesyonel güreş tarihinin en büyük süperstarı olma yolundayken nasıl alçakgönüllü olabilirim ki? Yine de bunu tek başıma yapamazdım, orada pek çok efsane vardı, LFG Show'u onlar başlattı. Ama özellikle biri, William Regal, bana ulaştı, bana ışığı göstermeye çalıştı, bana gerçekte kim olduğumu göstermeye çalıştı. Ryan Leaf gibi başka isimler de var. Zavallı Ryan Leaf, muhtemelen NFL tarihinin en büyük fiyaskolarından biri, bana tavsiye vermek için NXT'ye mi geldi? Bu işler böyle yürümez kardeşim, çünkü Kral tavsiye almaz. Otoriteyle aram hiç iyi olmadı, hayır. Hayır, Kral her zaman kendi davulunun ritmine göre oynadı, Kral her zaman kendi kurallarına göre oynadı, çünkü ben neden oynamayayım? Bana bak, öldürecek görünüşe ve soyağacına sahibim. Evet, doğru, siz ne sanıyordunuz? Öylece dönüşeceğimi, sizi değiştireceğimi ve yasalara uyan, itaatkâr bir beta olacağımı mı düşündünüz? Hayır, çünkü Kral'ın kanı normal biriyle akmaz. Hayır, hayır, hayır, bakın, ben bu işin içine doğdum, ikinci nesil bir yetenek, bir psikopatın oğlu. Ama bunu asla ben istemedim, hayır. Aslında, babamdan başka her şey olmak için elimden geleni yaptım.

Ne var biliyor musunuz? Onu tanımıyordum bile, kim olduğunu bilmiyordum. Ama bildiğim tek bir şey vardı, o da serseri mayın gibiydi ve kazanmak için her şeyi yapardı. Ve bu çok utanç verici çünkü çok büyük bir potansiyeli vardı ama hiçbir zaman bu potansiyele ulaşamadı. Yine de, tüm bunlara, tüm duman ve aynalara ve tüm efsanelerden gelen tavsiyelere rağmen, sadece babamın oğlu olduğumda kendimi gerçekten en iyi şekilde hissettim. Çünkü ben buyum ve siz benden değişmemi mi istediniz? Olmadığım bir şey olmamı mı istediniz? Bunu yaptım ve asla da yapmayacağım çünkü burada, NXT Miras Kupası Şampiyonunuz olarak duruyorum çünkü kim olduğuma sadık kalıyorum. Ve gerçeklerden bahsetmişken, gerçek şu ki, bu şampiyonluk, benim tatlı kraliçem, ona kötü davranıldı, çok uzun zamandır kötü davranıldı, tamam mı? Dışarıdaki bazı püristleri gücendireceğimi biliyorum ama NXT Miras Kupası Şampiyonu olarak ilk ilanımda, bu unvanın savunulma şeklini değiştireceğim. Anlamsız raunt günleri geride kaldı. Kötü tavsiye edilen köşe adamlarının ve korkunç zaman sınırlarının olduğu günler geride kaldı. Hayır, hayır, hayır, bugünden itibaren Miras Kupası Şampiyonu tek raunt olacak, kazanan hepsini alacak.

Fandango: Kendimi yeniden tanıtmama izin verin. Eskiden NXT'de gerçekten tuhaflaşırdım. Ve bu müzik benim için dünyalara bedel, teşekkürler çocuklar.

Lexis King: Dur bir dakika, bekle. Kim olduğunu biliyorum. Aklıma gelmeye başladı. Tyler Breeze ile etrafta koşturup kıyafet oyunu oynardın, değil mi? İtfaiyeciler, polisler. Kardeşim, burası YMCA değil, burası NXT.

Fandango: Bu sabah yüzünü spreyle boyamış gibi görünen bir adamdan gelen çok zekice ve esprili bir söz.

Lexis King: İyi görünüyorum. İyi görünüyorum, boya fırçasıydı, sprey boya değil.

Fandango: Adım JDC ve TNA Wrestling için The System'i temsil ediyorum. Ve Sistem her zaman kupa kovalamacamıza eklemek için biraz altın arar. Ve biliyor musunuz? Dudaklarımı bu bardağın her tarafına sarıp bir içki içmek isterdim. TNA ve NXT'nin bir çalışma anlaşması olduğunu bildiğinizi biliyorum. Ama bilmediğin şey, Lexis, az önce arkada senin GM'in AVA ile konuştum. Ve gelecek hafta, bu Miras Kupası, bana bak, sen bana karşı, kupa için, gelecek hafta.

Lexis King: Oh, öyle mi? O kupadan bir yudum almak istiyorsun, değil mi? Büyüklüğün tadına bakmak ister misin? Bak ne diyeceğim JDC, The System'da yaptıklarını ve TNA'yı temsil etmeni takdir ediyorum ama burada bir sistemimiz var ve bildiğim kadarıyla seni sadece Fandango olarak tanıyorum. Gelecek hafta maçını yapacaksın. Miras Kupası Şampiyonluğu için sen ve ben olacağız ve dans edeceğiz.

Ridge Holland def. Channing Lorenzo

Ridge Holland rakibine yaptığı The Redeemer DDT'nin ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor.

Sol Ruca & Zaria def. Gigi Dolin & Tatum Paxley

Zaria, Gigi Dolin'e F5 yapıyor ardından Sol Ruca rakibine The Sol Snatcher yapıyor ve ardından tuşa gidip maçı takımına kazandırıyor.

Sarah Schreiber Trick Williams ile kuliste bir röportaj yaptı. Trick bütün gün Oba Femi'yi görmemiş ama sorun yok çünkü plan ya da strateji yapmalarına gerek yok. Plan basit: AVA'ya Vengeance Day'de unvan maçına çıkması gerekenin neden Waller ya da Theory değil de kendisi olduğunu göstermek. Her ikisinin de sürekli bir yerlere kaymaya çalışmasından bıkmış durumda. Trick bu gece Waller ve Theory'nin kıçını tekmelemeyi planlıyor. Trick, Oba'nın faturasının yakında geleceğini söylüyor. Trick uzaklaşırken monitörde Vengeance Day yazan bir TV hack hatası var.

Roxanne Perez: Pardon, bir saniye. Önce Royal Rumble'daki ikinci performansım hakkında konuşabilir miyiz? Bir saat, yedi dakika ve kırk yedi saniye. Bu doğru, Rumble tarihindeki en uzun süre rekorunu kırdım ve bu senin rekorunu da kırıyor, değil mi Bayley? Giulia bekleyebilir çünkü şu anda bu sen ve benimle ilgili.

Bayley: Giulia'yı beklemek istemiyor musun? Maçı kazanmadın bile, dostum.

Roxanne Perez: Tamam, evet, maçı kazanamadım ama kimi eledim biliyor musun? Giulia. Ama onun hakkında konuşmak istemiyorum, senin hakkında konuşmak istiyorum, çünkü NXT'ye bana akıl hocalığı yapmaya geldin, ama gerçek şu ki, NXT Kadınlar Şampiyonluğu için geldin. SmackDown'da dayak yemekten sıkıldın, bu yüzden Raw'a geçtin ve hâlâ bir şeyler yolunda gitmiyor, değil mi? Peki ne yaptın, benim markama gidip güreşteki en iyi kadınlar liginin zirvesinde olmaya çalıştın. Ama anlıyorum Bayley, kesinlikle anlıyorum çünkü Rumble'dan sonra ben de bunu hissettim. Daha fazlasını istiyorum. Tüm unvanları istiyorum çünkü küçüklüğümde tüm bunların hayalini kurmuştum ve şimdi bunu gerçekleştiriyorum. Demek istediğim, 13 yaşındaki ben şu anda rol modelimle ringi paylaşırken çıldırıyor olabilirdim. Ama şimdi, kahramanlarımın tek yaptığının onları geçmemek için yolumda durmak olduğunu fark ettim. Bu yüzden Rumble'dan sonra vizyonum netleşti. Raw'a gideceğim.

Bayley: Roxanne, lütfen kapa çeneni. Dostum, anlamıyorsun. Umarım bir gün beni geçersin. Umarım benim başardığımdan on kat daha fazlasını başarırsın, çünkü bütün mesele bu. Bunu anlamıyor musun? Bu kadar mı körsünüz, bu kadar mı hak sahibisiniz, buradaki binanın, kelimenin tam anlamıyla ilk halkalardan birini kendi ellerimle inşa ettiğimin farkında değilsiniz. Ve tam burada, Promo Class vardı ve Dusty Rhodes bana mikrofon tutmayı öğretti. Ve senin bunların hiçbirine saygın yok, değil mi? Hayır, konuşmam bitmedi, kardeşim. O unvanı kaybettiğinde, aklını kaçırdın. Ben ne olursa olsun ilerlemeye devam ediyorum. Bu yüzden Raw'da bir eleme maçım olduğunda Elimination Chamber'a ve WrestleMania'ya gidiyorum. Ama sen Roxanne, kendini kaybediyorsun. Ve bu küçük sinir krizi sırasında en iyi arkadaşını da kaybedebilirsin. Konu ben ve NXT Kadınlar Şampiyonluğu olunca, Vengeance Day'de o şampiyonluğu kazanamazsam, bana bir şey olmayacak. Olacak mısın?

Roxanne Perez: Anlamıyorsun Bayley. Konu NXT Kadınlar Şampiyonluğuna gelince, hiç arkadaşım yok, hiç akıl hocam yok. Ve şu anda WWE'de dengim yok. O yüzden istediğin kadar konuşmaya devam edebilirsin çünkü Vengeance Day'de NXT Kadınlar Şampiyonluğunu geri kazanacağım ve sonra Raw'a gidip o unvanı kazanacağım. SmackDown'a gidip o unvanı da kazanabilirim. Ve eğer NXT Şampiyonluğunu bırakmaya karar verirsem, belki Cora sonunda bir şampiyonluk kazanabilir.

Giulia: Yeter! Roxanne, unvanın olmadan bir hiçsin. Bayley, güven bana, seni de yeneceğim. İntikam Günü'nde, biriniz Güzel Çılgınlık'tan sağ çıkacak.

Charlotte Flair: NXT, annen eve döndü. Evet, Kraliçeniz geldi. Ve neden biliyor musunuz, çünkü ben NXT'nin yetiştirdiği biriyim ve NXT her zaman benim evim olacak. Bir dakika beyler, en son Kadınlar Royal Rumble'ı kazandığım zamanı hatırlıyor musunuz? Evet, WrestleMania'da karşılaşmak üzere NXT Kadınlar Şampiyonunu seçtim ve 2X NXT Kadınlar Şampiyonu oldum. Bundan hoşlanmadınız. Roxanne, bir saat, yedi dakika ve kırk yedi saniye. Vay be, etkilendim. Evet, Kadınlar Royal Rumble'ın Demir Kadını'ydın, seninle gurur duyuyorum. Ama şu var ki, WrestleMania'ya kadar şampiyon olursan, yine ikinci olacaksın. Giulia, şampiyon, evet kadın, abartı gerçek. Sana saygı duyuyorum ve keşke şu anda o ringde olup elini sıkabilseydim. Ve evet, sen dünyanın en iyi kadınlar liginin şampiyonusun, ama tahmin et ne oldu? Ben daha iyiyim. Bekle, daha bitirmedim. Bayley, bunu yapmanın hepimiz için bir an olduğunu hissediyorum. Giulia, Bayley'e sor, WrestleMania'da hangi unvanla karşılaşmayı seçersem seçeyim, şampiyon olarak çıkacağım. WOOO!

Cora Jade, Bayley ve Giulia'ya bir kendo sopasıyla acımasızca saldırır. Jade bu segmenti kapatmak için NXT Kadınlar Şampiyonluğu ile poz verir.

Gelecek hafta NXT'de Josh Briggs & Yoshiki Inamura, Triple Threat Match'te Hank Walker & Tank ve The No Quarter Catch Crew ile mücadele edecek.

Ridge Holland, NXT Kuzey Amerika Şampiyonluğu için bir şans daha istiyor. Izzi Dame bu maçın Çelik Kafes içinde yapılmasını öneriyor. Don, Ridge'i yenmek için ailesine ihtiyacı olmadığını söylüyor.

Karmen Petrovic def. Kelani Jordan (Hakem kararı ile)

Kelani Jordan rakibine Rear Naked Choke ile pes ettiriyor ve maçı kazanıyor. Ancak maçtan sonra Kelani aynı hareket ile rakibini bağlıyor ve onu bırakmıyor. Hakem ayırmaya çalışsada Kelani rakibini bırakmıyor ve hakem maçın sonucunu değiştirip Karmen Petrovic lehine sonuçlandırıyor.

Stephanie Vaquer, NXT Vengeance Day'de tarih yazacağını söylüyor. Ne Jacy Jayne ne de Jazmyn Nyx Fallon Henley'i kurtarabilecek. Stephanie Fallon'a onu cehennemde göreceğini söylüyor.

Bayley hışımla AVA'nın ofisine giriyor. Bayley, Cora Jade ile bir maç istiyor. AVA gelecek hafta için maçı resmileştirir.

A-Town Down Under, NXT Vengeance Day'den kimin NXT Şampiyonu olarak çıkacağı konusunda birbirleriyle tartışmaya başlar.

A-Town Down Under def. Oba Femi & Trick Williams

Trick Williams maçı bitirmeye hazırlanırken hakemin görmediği bir anda Eddy Thorpe, Trick'in sırtına strap ile sert bir darbe indiriyor. Bundan yararlanan Grayson Waller ise Trick'e The Roll Through Flatliner yapıp tuşa gidiyor ve maçı takımına kazandırıyor.

Maçtan sonra Eddy Thorpe strap ile Trick Williams'a umarsızca saldırıyor. Şov hakemlerin ringe gelip Eddy Thorpe'u durdurmaya çalışmasıyla son buluyor.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 5)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi