Erden Timur: Gerçekten Ahlaklı Olursan

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,987
Beğeni sayısı
4,403
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Bir tane yanlış kelimesi, kelimelerin içinde de bir tane yanlış harfi yok.
Ha bir de ahlaksızlıktan dem vuranların takımının topçusu bugün -evet daha bugün- hocasından yönetime kim varsa herkese salladı, ki topçunun yaptığı profesyonellik dışı hareketler de ortada, hocası sportif direktörünü; sportif direktörü hocasını yemeye çalışmış kaç defa. Yere baktığımda kum tanelerinin zerresini görebilecek kadar berrak bir yüzey arasam en son bakacağım kulüplerden biridir başkanı otomobil distribütörü olan kulüple beraber. Her neyse...

atiban't

HAREM OG
Konular
62
Beğeni sayısı
558
PG Nakit
150
Favori Güreşçi
Angelico
Ha bir de ahlaksızlıktan dem vuranların takımının topçusu bugün -evet daha bugün- hocasından yönetime kim varsa herkese salladı, ki topçunun yaptığı profesyonellik dışı hareketler de ortada, hocası sportif direktörünü; sportif direktörü hocasını yemeye çalışmış kaç defa. Yere baktığımda kum tanelerinin zerresini görebilecek kadar berrak bir yüzey arasam en son bakacağım kulüplerden biridir başkanı otomobil distribütörü olan kulüple beraber. Her neyse...
Ben bir kulübün suç işleyerek 6 milyondan çok daha fazla paralara ikna edebileceği bir futbolcuyu 3.5 milyon euro olarak piyasaya bildirmesinden bahsediyorum, sen de 6 aydır kulüpten ayrılmak için kılı kırk yaran bir adamın, istisnasız her futbolcusunun "baba" diye bahsettiği bir adam hakkında ileri geri konuşmalarından ve kulübün içerisindeki anlaşmalardan bahsediyorsun. Bambaşka şeyler bunlar Doğan, ahlakla alakası olmayan şeyler.

Dragon

JM Cericho
Konular
9
Beğeni sayısı
358
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Alexa Bliss
Tuttuğum takım 9 senedir şampiyon olamadığı için sanırım konuşmaya hakkım yok ama “al sat yapacağız” denilen Zaniolo varken üstüne hiçbir satış yapmadan 50 milyon euro satış yapmış Fenerbahçe’nin bonkör teklifini kenara itip Galatasaray’a imza parasıyla gelen bir Zaha var ortada. Dediğim gibi maalesef takımım 9 senedir şampiyon olamıyor o yüzden konuşma hakkım yok gibi. Ah keşke olsaydık da konuşabilseydim sanırım yine başarısızlığıma kılıf arıyorum.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,987
Beğeni sayısı
4,403
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Ben bir kulübün suç işleyerek 6 milyondan çok daha fazla paralara ikna edebileceği bir futbolcuyu 3.5 milyon euro olarak piyasaya bildirmesinden bahsediyorum, sen de 6 aydır kulüpten ayrılmak için kılı kırk yaran bir adamın, istisnasız her futbolcusunun "baba" diye bahsettiği bir adam hakkında ileri geri konuşmalarından ve kulübün içerisindeki anlaşmalardan bahsediyorsun. Bambaşka şeyler bunlar Doğan, ahlakla alakası olmayan şeyler.
Çok para konuşmak istiyorsan Yıldırım Demirören dönemi Beşiktaş'ı konuşuruz o zaman, alakaya hep beraber çay demleriz.

atiban't

HAREM OG
Konular
62
Beğeni sayısı
558
PG Nakit
150
Favori Güreşçi
Angelico
Çok para konuşmak istiyorsan Yıldırım Demirören dönemi Beşiktaş'ı konuşuruz o zaman, alakaya hep beraber çay demleriz.
Tamam buraya gelip Demirören hakkında olumlu bir şey söylersem gelir konuşursun Doğan. Bana zerre kadar spor ahlakı olmayan bir adamı böyle savunamazsın çünkü, ben sana gelip Demirören savunmadıkça hele ki.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,987
Beğeni sayısı
4,403
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Lig bitirmeyiz diye ahkam kesen adam ahlak bekçisi olmuş. Sırada hayat kadınından nasihat almak falan var herhalde.
O söylediği şeyin yanlış olduğunu belirtip birkaç kere özür diledi bu dediğinden ötürü zaten.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,987
Beğeni sayısı
4,403
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Tamam buraya gelip Demirören hakkında olumlu bir şey söylersem gelir konuşursun Doğan. Bana zerre kadar spor ahlakı olmayan bir adamı böyle savunamazsın çünkü, ben sana gelip Demirören savunmadıkça hele ki.
Pekala.

Akashi

the front man
Konular
645
Beğeni sayısı
1,972
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Liv Morgan / Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
O söylediği şeyin yanlış olduğunu belirtip birkaç kere özür diledi bu dediğinden ötürü zaten.
Ben bu yanlışı yaptım, o zaman yerine göre konuşayım demesini bilmeli bence o halde. Sen yüzsüz müsün derler adama...

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,987
Beğeni sayısı
4,403
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Ben bu yanlışı yaptım, o zaman yerine göre konuşayım demesini bilmeli bence o halde. Sen yüzsüz müsün derler adama...
Yanlış yapıp özür dilemek bir ahlak, erdem göstergesi değil midir? Hal böyleyken şu an bu söylemi neden yüzsüzlük olsun ki?

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: