Kişiselleştirmek amacıyla değil aksine bütüne yaymak maksadıyla eklediğim bir detaydı. Böyle şeylere çok fazla takılmamak gerektiği düşüncesindeyim. Üstelik dikkat edersen bulunduğun malumatla ilgili değil, bunun doğruluğunun tartışıldığı bir noktaya gelindiğinde Flair fanı olarak sen ve milyonlarcası zıt kutupta fikir belirtme potansiyelinde olacakken, haterları zıttında yer alacaktırı kastettim. Biraz amacından saptırmışsın, sorun değil. Fazla kırılgan olmaya da gerek yok. Zaten WWE’nin şampiyonlukları sayma kararını baz alarak yazdığım bir cümle. Siz memnuniyetle karşılarsınız, bir başkası karışalamayabilir. İstediğimiz kadar objektif olalım hepimiz öyle ya da böyle taraf tutuyoruz. Senin verdiğin bilgilerle tamamen bağımsız bir realite bu. Aksini belirtmediğin sürece dışarıdan da böyle gözükecektir. Çok basit bir şey söylüyorum hocam sabahtan beri. Ric Flair’i bana veya bir başkasına karşı savunmanıza da gerek yok ki, adamın efsaneliğinden bihaber değil burada hiç kimse. Lütfen ya didaktik temelli cevaplar gelsin ya da yoruma dayalı öznel… İkisini karıştırdığın zaman yanlış anlaşılmalar doğabiliyor. Son kez özetliyorum; Ric Flair profesyonel güreşin en önemli figürlerinden birisidir ancak bana göre bir WWE efsanesi değildir. Kemerlerin evrimi vs her şey tamam ama şirket istese bunu saymayabilirdi, saymayı tercih etti. Güncel durumda şayet bir pişmanlık yaşanıyorsa önlerinde bunu düzeltmek ve markalarının prını yapabilmek için fırsatları var. Flair’in durumu tartışmaya her zaman müsait kalacaktır ve WWE bazında hepsini toplamış bir güreşçinin rekoru elinde bulundurması bizce daha makul olacaktır. Bu kadar basit. Hayırlı akşamlar.