Cena Rekoru TNA Şampiyonluğuyla Kırsa?

Ruthless Aggression

PG.com Kullanıcısı
Konular
2
Beğeni sayısı
48
PG Nakit
100
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Ne güzel gelmişsin şuraya kadar. Şurada işi benim şahsıma, sevdiğim şeye yamaman tartışma adabına uygun değil.

Sözlerime rekorun kırılıp kırılmadığını önemsemediğimi, kıracak birisi olursa bunu en çok Cena’nın hak ettiğini söyleyerek duruma nötr yaklaştığımı söylemişimtim zaten. Bunu es geçip objektif gerçekleri paylaştığım malumata ad hominem yapman büyük talihsizlik olmuş. Sağlık olsun diyelim.
Kişiselleştirmek amacıyla değil aksine bütüne yaymak maksadıyla eklediğim bir detaydı. Böyle şeylere çok fazla takılmamak gerektiği düşüncesindeyim. Üstelik dikkat edersen bulunduğun malumatla ilgili değil, bunun doğruluğunun tartışıldığı bir noktaya gelindiğinde Flair fanı olarak sen ve milyonlarcası zıt kutupta fikir belirtme potansiyelinde olacakken, haterları zıttında yer alacaktırı kastettim. Biraz amacından saptırmışsın, sorun değil. Fazla kırılgan olmaya da gerek yok. Zaten WWE’nin şampiyonlukları sayma kararını baz alarak yazdığım bir cümle. Siz memnuniyetle karşılarsınız, bir başkası karışalamayabilir. İstediğimiz kadar objektif olalım hepimiz öyle ya da böyle taraf tutuyoruz. Senin verdiğin bilgilerle tamamen bağımsız bir realite bu. Aksini belirtmediğin sürece dışarıdan da böyle gözükecektir. Çok basit bir şey söylüyorum hocam sabahtan beri. Ric Flair’i bana veya bir başkasına karşı savunmanıza da gerek yok ki, adamın efsaneliğinden bihaber değil burada hiç kimse. Lütfen ya didaktik temelli cevaplar gelsin ya da yoruma dayalı öznel… İkisini karıştırdığın zaman yanlış anlaşılmalar doğabiliyor. Son kez özetliyorum; Ric Flair profesyonel güreşin en önemli figürlerinden birisidir ancak bana göre bir WWE efsanesi değildir. Kemerlerin evrimi vs her şey tamam ama şirket istese bunu saymayabilirdi, saymayı tercih etti. Güncel durumda şayet bir pişmanlık yaşanıyorsa önlerinde bunu düzeltmek ve markalarının prını yapabilmek için fırsatları var. Flair’in durumu tartışmaya her zaman müsait kalacaktır ve WWE bazında hepsini toplamış bir güreşçinin rekoru elinde bulundurması bizce daha makul olacaktır. Bu kadar basit. Hayırlı akşamlar.

Nature Boy

running bitcoin
Konular
209
Beğeni sayısı
2,617
PG Nakit
1,160
Kişiselleştirmek amacıyla değil aksine bütüne yaymak maksadıyla eklediğim bir detaydı. Böyle şeylere çok fazla takılmamak gerektiği düşüncesindeyim. Üstelik dikkat edersen bulunduğun malumatla ilgili değil, bunun doğruluğunun tartışıldığı bir noktaya gelindiğinde Flair fanı olarak sen ve milyonlarcası zıt kutupta fikir belirtme potansiyelinde olacakken, haterları zıttında yer alacaktırı kastettim. Biraz amacından saptırmışsın, sorun değil. Fazla kırılgan olmaya da gerek yok. Zaten WWE’nin şampiyonlukları sayma kararını baz alarak yazdığım bir cümle. Siz memnuniyetle karşılarsınız, bir başkası karışalamayabilir. İstediğimiz kadar objektif olalım hepimiz öyle ya da böyle taraf tutuyoruz. Senin verdiğin bilgilerle tamamen bağımsız bir realite bu. Aksini belirtmediğin sürece dışarıdan da böyle gözükecektir. Çok basit bir şey söylüyorum hocam sabahtan beri. Ric Flair’i bana veya bir başkasına karşı savunmanıza da gerek yok ki, adamın efsaneliğinden bihaber değil burada hiç kimse. Lütfen ya didaktik temelli cevaplar gelsin ya da yoruma dayalı öznel… İkisini karıştırdığın zaman yanlış anlaşılmalar doğabiliyor. Son kez özetliyorum; Ric Flair profesyonel güreşin en önemli figürlerinden birisidir ancak bana göre bir WWE efsanesi değildir. Kemerlerin evrimi vs her şey tamam ama şirket istese bunu saymayabilirdi, saymayı tercih etti. Güncel durumda şayet bir pişmanlık yaşanıyorsa önlerinde bunu düzeltmek ve markalarının prını yapabilmek için fırsatları var. Flair’in durumu tartışmaya her zaman müsait kalacaktır ve WWE bazında hepsini toplamış bir güreşçinin rekoru elinde bulundurması bizce daha makul olacaktır. Bu kadar basit. Hayırlı akşamlar.
Silsile ve WWE‘nin güreşin tamamını sahipleniyor olması argümanlarına bir cevap vermediğini bir kenara koyuyorum, yazdığın ifadede ne yazdığını çok düşünmediğini ortada.

Benin nickim, Buddy Rogers ile başlayan bir geleneğe atıftan kaynaklanıyordu. Flair - Dusty kıyasında da Dusty’ci olduğumu sağır sultan biliyor hani. (@Hacken vakti varsa gelsin yazsın, bu konuda neler yazmışım.) Ancak nicki bahane edip, Flair fanboyluğu yaptığım yargısında bulunarak yaptığın yorumu aşağıya tekrardan bırakacağım. Sen burada sataşmayı, iğnelemeyi bırak; tartışmayı ilerleten bir şey bulabilirsen helal olsun kardeşim. Üzerine konuşmayacağım. Bundan sonra yanıt verip zamanımı harcamayı da düşünmüyorum.
Siz Flair fanı olarak bunun zıt kutbunda yer alırken kendisinden nefret eden başka bir güreşsever diğer zıttında yer alacaktır.

Ruthless Aggression

PG.com Kullanıcısı
Konular
2
Beğeni sayısı
48
PG Nakit
100
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Benin nickim, Buddy Rogers ile başlayan bir geleneğe atıftan kaynaklanıyordu. Flair - Dusty kıyasında da Dusty’ci olduğumu sağır sultan biliyor hani. (@Hacken vakti varsa gelsin yazsın, bu konuda neler yazmışım.) Ancak nicki bahane edip, Flair fanboyluğu yaptığım yargısında bulunarak yaptığın yorumu aşağıya tekrardan bırakacağım. Sen burada sataşmayı, iğnelemeyi bırak; tartışmayı ilerleten bir şey bulabilirsen helal olsun kardeşim. Üzerine konuşmayacağım. Bundan sonra yanıt verip zamanımı harcamayı da düşünmüyorum.
Dusty’ci Flair’ci ne istiyorsan ol gerçekten umursamıyorum. Nature Boy nickname ve hesabının fotoğrafı da Flair. Üstelik kemer işinin mantığının konuşulduğu bir ortamda adamın kalitesine ve mirasına saldırmışız gibi savunmalar yapıyorsun. Sonra sizin gibi adamı sevenler bu karardan memnun olabilir ama herkes olmaz deyince de kişiselleştirdiğimi ima ederek diğer unsurları es geçiyorsun .Ne demek istediğimi detaylıca yazmıştım fakat ya anlamıyorsun ya da anlamamak için çaba gösteriyorsun. Kişiselleştirmeye çalışan birisi varsa o ben değilim. Kemer Flair’de kalacaksa, bunu Flair fanları memnuniyetle karşılama potansiyelindedir ama sevmeyenleri tam karşısındandır. Bunu reddetmeye çalışmak veya kendini bu gruptan soyutlamaya çalışmak gereksiz bir çaba benim nezdimde.

Brave Dragon

Rainmaker
Konular
9
Beğeni sayısı
114
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Randy Orton
WCW Dünya Şampiyonluğu ile TNA Dünya Şampiyonluğu aynı kefeye konulmuş azizim.
Wcw kemerine laf etmedim. Nwa ile Tna kemeri ikisi de bir zamanlar değerliyken rezil durumda şu an. Aynı kefeye koyduğum yok.

Baylaz

Gifted Talent
Konular
56
Beğeni sayısı
222
PG Nakit
10
Favori Güreşçi
AJ Styles, Utami Hayashishita, IYO SKY.
Zaten o dönemden gitmiyoruz. Kemerin Timeline’ı WCW’ya geçtiğinde değişti. WWE’ye sirayet eden miras, oradan evrilerek gelen ve şirketin içinde kalan miras WCW HC ile alakalı yani. Kemer tarihçesinde, NWA Federasyonu dönemindeki sahipleri de listeleniyor fakat 2 farklı çizgi söz konusu. WCW dönemi, bu kemer için son olarak anılıyor yani şampiyonluk sayılarında. Biraz daha derin araştırmam gerekebilir detay bilgi için ama kabaca böyle.
Big gold belt geride kalan Nwa mirası ile beraber Wwe'ye geçti yani. Taşlar şimdi oturdu hocam eyvallah.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: