- İstatistikte sabit
Tony'D Angelo def. Ridge Holland ( Tony'D Angelo NXT North American şampiyonluğunu korudu)
Tony'D Angelo rakibine SpineBuster vuruyor ardından tuşa gidip maçı kazanıyor. Tony kemerini korumayı başarıyor.
Wes Lee, Dion Lennox'un kendisini şampiyonluk malzemesi ilan etmesine itiraz etti. Lennox, bir gün birinin Oba Femi'yi yenmek zorunda kalacağını ve bu kişinin Wes Lee olmayacağını söylüyor, öyleyse neden o olmasın? Potansiyeli olan bir süperstar ile Wes Lee gibi çok ünlü bir süperstar arasında ciddi bir fark vardır. Lennox, Lee'ye bir maç için meydan okumaya karar verir. Trick Williams soyunma odasına girer. Lee, Trick'in çatı katından tuvalete geldiğini söylüyor. Trick, Lee'nin yüzüne tokat atar.
Bayley: Haklısın, burası benim evim. Bu yüzden geçen hafta Roxanne Perez'le konuşmak için buraya geldim çünkü Roxanne'i önemsiyorum. İnşa ettiği mirası önemsiyorum. NXT Kadınlar Bölümü için yaptığı her şeyi önemsiyorum. Ama tüm bunlar bana koca bir tokat gibi geldi. Sonra bana CM Punk ya da Natalya gibi olduğumu söyledi, ama bana göre bu bir iltifat, değil mi? Onlar gibi insanlar şu anda üzerinde yürüdüğümüz temeli inşa ettiler. Natalya gibi insanlar bana nasıl geri vereceğimi ve nasıl yardım edeceğimi öğretti. Yani hayır, NXT'ye bana bir şey borçlu olduğunu düşündüğüm için geri dönmedim. NXT'nin Roxanne'e bir borcu bile yok. Olsa olsa, Roxanne Perez gibi kendini beğenmiş küçük aptallardan kurtulmak için NXT'ye borçluyum. Ama ne yazık ki bunun için çok geç olabilir çünkü sadece yüzüme tokat yemekle kalmadım.
Ben de seni seviyorum. Bence Roxanne de beni seviyor çünkü SmackDown'a geldi ve Tiffany Stratton'la büyük bir unvan maçı sırasında benimle saçma sapan konuştu. Sonra dün gece Monday Night Raw'a geldi ve Nia Jax'le maçım sırasında bana el kaldırmaya çalıştı. Yani, Rox, hadi ama. Sanırım sana çok fazla kredi vermiş olabilirim, çünkü bu çok ezikçe. Bundan daha iyi bir planın yok muydu? Bu bana Raw ve SmackDown için hazır olduğunu kanıtlamıyor, hatta şu anda WWE'deki en genç soyunma odasının lideri olmaya hazır olduğunu bile kanıtlamıyor. Jaida Parker, Kelani, Lola Vice var, tüm bu kızlar fırsat için sabırsızlanıyor, tüm bu kızlar kendi anlarını istiyor. Ve Giulia gibi bir şampiyonla, gökyüzü sınırdır.
Giulia: Bayley, Japonya'dan gelip WWE'yi görünce seni istedim. NXT'de olmanı istedim. Roxanne seni örnek almıyor olabilir ama ben alıyorum. Umarım bu unvanı NXT için senin kadar sevgi ve onurla taşırım.
Bayley: Çok teşekkür ederim. Bunun anlamı çok büyük. Sana çok saygı duyuyorum. Ben de senin büyük bir hayranınım. Unvanı kazandığında biraz mutlu oldum, özellikle de Roxanne'i yendiğin için çok mutlu oldum. Kendi tarihi anlarını yaratacağını biliyorum çünkü bu unvan kariyerini ve hayatını değiştirecek. Benim için her şey demek. Bizim için her şey demek. Bu unvan sadece NXT'de değil WWE'de de kadınlar bölümünün manzarasını değiştirdi.
Roxanne Perez: Sıkıcı! Bayley, arka arkaya iki utanç verici mağlubiyetten sonra burada yüzünü gösterebildiğine şaşırdım, ki bunun için ön sırada yer aldığım için çok mutluyum. Cidden, bence rol yapmayı ve bu kadar masum davranmayı bırakmalısın çünkü geleceği gerçekten umursuyor olsaydın dün gece suratıma yumruk atmazdın. Ve senin içini gören tek kişi ben değilim, çünkü o da görüyor. Yani Cora, onun bizim rol modelimiz olduğuna gerçekten inanabiliyor musun?
Bayley: Üzgünüm, seni duymak çok zor çünkü seni çok yüksek sesle yuhalıyorlar. Ne halt ediyorsun, Cora?
Cora Jade: Biliyor musun Bayley? Çünkü ben de bir zamanlar saf bir Bayley hayranıydım. Ama o haklı, görüyorum. Sen rol model değilsin. Rol Modelleri, NXT'nin havalı olduğu zamanların bir parçası değildir. Senin gibi insanlar ayrılmayı seçtiğinde rol modelleri burayı inşa etti. Yani, bana kalırsa Giulia o unvanı Roxanne'e geri verebilir, çünkü kimse onun gibi taşıyamaz. Kimse bu işi Roxanne ve benim kadar sevemez. Bunu anlamak için denizaşırı ülkelerde yarışmamız gerekmedi. İlk günden beri bir arada tutuyoruz.
Roxanne Perez: Herkes çenesini kapasın çünkü Bayley'e söyleyeceğim çok önemli bir şey var. Cidden, böyle mi olacak? Ne var biliyor musunuz? Sorun değil, çünkü seninle konuşuyorum Bayley, buradaki aptal insanlarla değil. Yaptığın hiçbir şeyi elinden almayacağım çünkü WWE'de kelimenin tam anlamıyla her şeyi yaptın. Yani, 2024 Royal Rumble Şampiyonu oldun. WrestleMania'da şampiyonluklar kazandın. Ve en önemlisi, ben ve Cora gibi küçük kızlara ilham verdin. Ama hizmetlerin için teşekkürler, çünkü artık sana ihtiyacımız yok. Güle güle. Ne var biliyor musunuz? Bence herkes seni yuhalamalı, neden biliyor musun? Çünkü neden burada olduğunu çok iyi biliyorum. NXT Kadınlar Şampiyonluğu'na bakıyordun. Ne yaptığını çok iyi biliyorum. Bir numaralı kadınlar klasmanında bir numaralı kız olmak istiyorsun. Çünkü biliyorsun, derinlerde bir yerde, Dört Atlı Kadın Dönemi'ni aştı. Neden küçük arkadaşın Giulia'ya burada olmanın gerçek sebebini söylemiyorsun? Hadi, söyle ona.
Bayley ve Giulia, Perez ve Jade ile kavgaya tutuşuyor.
Wes Lee def. Dion Lennox
Wes Lee rakibine Kardiak Kick vuruyor ardından rakibini tuşluyor ve maçı kazanıyor. Maçtan sonra Lee mikrofonu aldı. Lee, gelecek hafta Atlanta'da Trick Williams'ın icabına bakacağını söyledi. Lee, Trick ile büyük bir kavgaya tutuşuyor. Trick, Lee'yi en üst ipten aşağı atıyor. Trick, Lee'nin meydan okumasını kabul ediyor.
Lexis King def. Charlie Dempsey (Lexis King NXT Heritage Cup şampiyonluğunu korudu)
Lexis King rakibine üç round'un sonunda kurduğu 2-1'lik üstünlükle maçı kazanıyor ve NXT Heritage Cup şampiyoluğunu korumayı başarıyor.
Hank & Tank, Andre Chase'in kısa süre önce maçlarını terk etmesinden memnun değil. Chase, Hank ve Tank'e ayrılmalarını söyler. Tüm tag takımlarının sonu kalp kırıklığıdır. Kendilerine bakmaları gerekir. Chase, eski Chase U Highlights'ı izlerken Kale Dixon'ın onu ayağa kaldırmaya çalışmasından sonra çok depresyona girer.
Karmen Petrovic def. Jaida Parker
Karmen Petrovic Kelani Jordan'ın müdahelesi ile rakibini roll-up'lıyor ve maçı kazanıyor.
Brooks Jensen & Niko Vance def. The Family
Nico Vance rakibine The Running Lariat vuruyor ardından rakibini tuşluyor ve maçı takımına kazandırıyor.
Bunu sana yapmak istemedim, Dante. Son Patron'la el sıkıştıktan sonra kafam iyiydi. Dante, ahlaki olarak yüksek bir yerde durmak istiyordun, şimdi hiç duramıyorsun bile. Hala kafamdaki yankıları duyuyorum. İnsan kemiklerinin kırılma sesinden zevk alacağımı hiç bilmezdim. Tıpkı Cedric Alexander gibi, tıpkı Je'Von Evans gibi acı içinde bağırıyordun. Je'Von, bir daha asla normal konuşmak istemiyor olmalısın. Yoksa neden bu halde ringe çıkasın ki? Bir kere suratına patlattım ve kan aktı. Bu sana son uyarım. Bir dahaki sefere yollarımız kesiştiğinde, sadece bir yumrukla kalmayacak, durmayacağım.
Oba Femi def. Eddy Thorpe (Oba Femi NXT şampiyonluğunu korudu)
Oba Femi rakibine The Fall From Grace vuruyor ve ardından rakibini tuşluyor ve maçı kazanıyor. Oba Femi böylelikle NXT şampiyonluğunu korumayı başarıyor. Maçtan sonra, A-Town Down Under Femi'ye laf atıyor. Femi, Trick Williams ile sert bir tartışmaya giriyor. Trick, şov yayından kalkarken Thorpe'a Trick Shot ile vurur.