WWE RAW Tartışma Konusu | 02.12.2024

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
642
Beğeni sayısı
1,263
PG Nakit
1,995
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1

CM Punk: Everett, Washington'da bir Pazartesi Gecesi hayatta olmak güzel mi ne? Evinizde olanlar için, bu gece Everett'te kapalı gişe oynuyoruz. Beni son gördüğünüzde, kariyerimi sona erdirecek olası bir Hell In A Cell maçından yeni çıkmıştım ve hepinize CM Punk için geleceğin ne getireceğinden emin olmadığımı söylemiştim. Düşünmem gereken çok şey vardı. Ve şimdi, biraz deja vu yaşayarak, kariyerimi sona erdirecek olası bir War Games Maçından yeni çıkmış bir şekilde, canlı ve renkli olarak karşınızdayım; tek fark, nereye gittiğimi tam olarak biliyorum. Bugün Hell In A Cell sonrası olduğumdan çok daha az hırpalanmış durumdayım. Kişisel meselelerimi bir kenara bıraktığımı hepiniz görebilirsiniz.

Drew McIntyre ile olan işimi hallettim ve sonra arkadaşım Paul Heyman'ın küçük bir kişisel işini halletmek için geri döndüm. Geleceğin ne getireceğini biliyorum. Görebiliyor musun? Görüyorum, çünkü ben görebiliyorum. Tüm kariyerim boyunca herkes bana orada olmadığını söyledi. Vizyonu göremediler. Everett, Washington'da asılı bir tabela olmayabilir. Bayanlar ve baylar, ama ben görüyorum. CM Punk'ı nasıl bir geleceğin beklediğini biliyorum. Oraya ulaşmak için birden fazla yol var. Hikayenizi bitirebileceğiniz farklı yollar var. Royal Rumble'a çok az kaldı, belki o yolu seçerim. Ondan sonra Elimination Chamber var, belki de seçtiğim yol ayrımı orasıdır. Hangi yola girersem gireyim sonunda çıkmaza giriyorum ama iyi haber şu ki, cebimde gitmem gereken yere ulaşmak için başvurabileceğim bir iki iyilik var. Hepinizi bu yolculuğa benimle birlikte çıkmaya davet ediyorum.

Seth Rollins: Biliyor musun, çok düşündüm. WWE'ye döndüğün gün seni gerçekten nakavt etmeliydim. Ve geçen yıl boyunca her gün bundan pişmanlık duydum. Ve o yıl boyunca, yoluma çok şey çıktı. Sen yaralandın, benim savunmam gereken unvanlarım vardı. Alaşağı etmem gereken bir Bloodline vardı. Ve seni son gördüğümde, bu kadar yakındım, şansımı denemeye bu kadar yakındım, ama sana acımıştım. Drew McIntyre ile Hell In A Cell'den yeni çıkmıştın, pamuk ipliğine bağlıydın ve sana acımıştım ve bu benim hatamdı. Cumartesi günü seni Roman Reigns'in yanında zafer kazanmış bir şekilde gördükten sonra, hatalarımı düzeltme zamanının geldiğini anladım. Ve şu anda burada dururken, yolumda hiçbir şey yok, yolunda hiçbir şey yok, bizi tutan kimse yok, aramızdaki tek şey hava ve nefret ve içimde bir his var ki bu gece CM Punk'ı kıçına tekmeyi basacağım.

CM Punk: Çok fazla konuşuyorsun ve yeterince dinlemiyorsun. Buraya geldim ve tüm kişisel meseleleri bir kenara bıraktığımı söyledim. Koştuğumu bile bilmediğim insanlarla yarışmayı çoktan geçtim, tamam mı? Altı ay önce bir şampiyondun, istediğim bir şeye sahiptin, şimdi hiçbir şeye sahip değilsin. Nereye gittiğimi biliyorum. Geleceğimde ne olduğunu biliyorum ve evlat, o sen değilsin. Sen altı aydır beni düşünüyorsun, ben seni hiç düşünmüyorum. Bu işte yapmam gereken şeyler var, o yüzden işime karışma.

Seth Rollins: Çok fazla konuşuyorsun ve yeterince dinlemiyorsun. Bu benim işim.

Rollins, Punk'ı itiyor. Rollins, Punk'a onu getirmesini söyler. Kıyamet kopmaya başlar. Sami Zayn ve Jey Uso barıştırıcı rolü oynamaya çalışıyor.

Rollins defalarca Punk'ın sırtına vuruyor. Rollins, Punk ve Jey'e Roman Reigns'e doğru koşmalarını söylüyor.

Sami Zayn: Hey, kızgın olduğunu anlıyorum. Jey Uso ile bu şekilde konuşamazsın.

Seth Rollins: Biliyor musun, Sami. Haklısın dostum. Haklısın. Jey, Roman, bu bir aile, anlıyorum. Benim hatam. Oraya gitmemeliydim. Biraz kızgınım. Ama Jey'nin ailesi, senin bahanen ne? Çünkü sen aileden değilsin, dostum. Sami Uso yok. Sami Uso'yu severim. Ama Roman'la aileysen benimle de aile olmalısın. Sen ve ben, sen ve ben, sen ve Roman ya da sen ve Jey'den daha yakınız. Bu işte birlikte büyüdük. Yirmi yılı aşkın süredir bu yollarda birlikte ilerliyoruz. Biz de bir aileyiz. CM Punk'la takım olarak beni sırtımdan bıçakladın.

Sami Zayn: Hey, sana bir şey hatırlatmama izin ver, tamam mı? CM Punk ile takım olmayı ben istemedim, tamam mı? War Games'te takım partnerim olmasını istediğimi mi sanıyorsun? İstemedim. Ama yardım etmeye istekliydi ve bir adam eksiğimiz vardı, ben de kabul ettim. Onu istemedim, seni istedim. Senden istedim. Aslında, hatırlatmama izin ver, sana iki kez sordum ve ikisinde de hayır dedin. En başta bizimle takım olsaydın CM Punk ile takım olmak zorunda kalmazdık ama yapamadın çünkü çok inatçısın.

Seth Rollins: Ben aklımı mı kaçırıyorum? Belki bana hatırlatabilirsin, Sami. Ne yapmak için seninle takım olmamı istiyordun, değil mi? Seninle ne için takım olmamı istiyordun? Doğru ya, Roman Reigns'e yardım etmek için, o canavarın gücünü geri kazanmasına yardım etmek için.

Sami Zayn: Hey, sana bir şey daha hatırlatayım, o canavarı, Roman Reigns'i sen yarattın. O canavarı on yıl önce sırtına bir sandalye geçirdiğinde sen yarattın. Bu yüzden, tüm bu olanlarda ellerin tamamen temizmiş gibi davranma.

Seth Rollins: Hiçbir şekilde tüm bu olanlarda tamamen masummuşum gibi davranmıyorum. Ne yaptığımın farkındayım. İşlediğim günahları anlıyorum. Roman Reigns'in sırtına o sandalyeyi koymanın Kabile Şefi için bir motivasyon olduğunu anlıyorum. Bunların hepsini anlıyorum. Bunun için özür diledim ve kefaretimi ödedim. Ancak Roman Reigns'in sırtına sandalyeyi koyduğum için beni suçlayacaksanız aynaya bakmanız gerekir çünkü aynı şeyi siz de yaptınız. Ve bunun için seni suçlamıyorum. Bunu doğru nedenlerle yaptın, çünkü o dünyanın pisliğiydi, sana pislik gibi davrandı, Jey'e pislik gibi davrandı, gezegendeki her bir insana, Roman Reigns'e boyun eğmelerini istedi. Bu yüzden yaptığınız şeyi neden yaptığınızı, WrestleMania'da yaptığımız şeyi neden hepimizin yaptığını, Bloodline'ı alt etmek için yaptığımız tüm fedakârlıkları anlıyorum. Bunu hatırlamıyor musun? Şunu kafana sok dostum, Roman Reigns değişmedi. Senden özür diledi mi? Jey'den özür diledi mi? Kimseden özür diledi mi, en ufak bir pişmanlık duydu mu? Hayır, değişmedi. O yılan, CM Punk, kesinlikle değişmedi. Yani sorun inatçılık değil, tamam mı? Sorun senin saflığın. Safsın, sorun bu. Ve dürüst olmak gerekirse Sami, şu anda gerçekten aptallık ediyorsun.

Sami Zayn: Bana öyle geliyor ki çok kızgınsın ve içinde büyük bir hayal kırıklığı var, bak sana ne diyeceğim. Biraz stres atmak istiyorsan, bu gece seninle bu ringin ortasında buluşmak benim için sorun değil. İçindeki hayal kırıklığını atmak istiyorsan, bu gece bunu yapmakta hiçbir sakınca görmüyorum, eğer istediğin buysa.

Seth Rollins: Eğer böyle istiyorsan, bana uyar.

Survivor Series sona erdikten sonra Finn Balor'un Damian Priest ile otoparkta yaşadığı arbedenin video özeti yayınlandı. Dom Dom işi halledemediği için Finn sorunları kendi ellerine almak zorunda kaldı. Şimdi Priest'ın kolu askıda. Finn, Liv Morgan onu dinleseydi War Games'te kaybetmezdi diyor. Şimdi Cumartesi Gecesi Ana Etkinlik'te Iyo Sky'la uğraşmak zorunda. Liv, kendisinin ve Raquel Rodriguez'in Damage CTRL ile işlerini halledeceklerini söylüyor. Finn'in ne yaptığını bildiğini umuyor. Finn Balor'ı ne zaman dinleseler, The Judgment Day kazanır. Liv, Dom'a gözünü Finn'den ayırmamasını söyler.

Liv Morgan and Raquel Rodriguez def. Damage Control

Rodriguez Big Boot ile karşılık veriyor. Rodriguez Tejana Bombası ile zafere ulaşıyor. Maçtan sonra Kıyamet Günü Sky'ın üzerine çullanıyor. Rhea Ripley, Rodriguez ile büyük bir kavgaya tutuşur. Ripley, The Rip Tide için hamle yapar ama Rodriguez ayağa kalkar. Ripley, Rodriguez'in yüzüne tekme atıyor. Ripley, Rodriguez'i en üst ipten aşağı atıyor. Ripley, Rodriguez'in kafasını anons masasına düşürüyor. Morgan Ripley'in sırtına atlıyor. Ripley, Morgan'ı önce ring direğine çarpıyor. Rodriguez Ripley'e arkadan saldırıyor. Rodriguez Ripley'i yüzüstü anons masasının kenarına gönderiyor.

Finn Balor & Dominik Mysterio, GUNTHER'ın Cathy Kelley ile yaptığı röportajı yarıda kesti. Finn, Dünya Ağır Siklet Şampiyonluğu için bir şansı hak ettiğine inanıyor. Survivor Series'de onun yüzüne tekme atmak yerine elini sıkmalıydı. GUNTHER Finn'e hiçbir şey borçlu değil. Bu zafere kendisi için, kendi başına ihtiyacı vardı, Finn'in ondan aldığı şey buydu. GUNTHER, Dominik'in son zamanlarda neden bu kadar ukala olduğunu biliyor, çünkü Finn Balor'un aksine Damian Priest'i yendi. GUNTHER bu gece gerçekten iyi hissediyor. Adam Pearce ile sohbet edecek ve Dom onunla ringde buluşabilir.

Dakota Kai def. Shayna Baszler and Katana Chance

Kai, Baszler'ı iki sayı için yuvarlıyor. Kai, Akrep Tekmesi atıyor. Kai GTK için hamle yapıyor ama Baszler Kirifuda Clutch ile karşı koyuyor. Chance 450 Splash'i vuruyor. Kai GTK ile zafere ulaşıyor.

Adam Pearce: Bayanlar ve baylar, bu gece WWE tarihinin en çok ödül alan tag takımının inanılmaz 10. Yıl Dönümünü kutlamak için buradayız. Sözü daha fazla uzatmadan, lütfen Xavier Woods ve Kofi Kingston, The New Day'e hoş geldiniz demek için bana katılın. Beyler, tebrikler. Bu ring, bu an, bu gece, sizin. Ancak tüm WWE Evreni adına konuşma cüretini gösterebilirsem, sanırım hepimiz New-Day-Rocks'a ne kadar teşekkür ettiğimizi bilmenizi isteriz.

Xavier Woods: Bunlar sizin çocuklar, The New Day. Buraya gelip WWE'nin bir parçası olmanın ve 10 yıldır WWE'de başarılı olmanın, bu noktaya gelmenin, bu işe başladığımızda hayal edebileceğimizden çok daha fazlası olduğunu söylemek istiyoruz. Bu yüzden buraya gelip buradaki her birinize tek tek teşekkür etmek istedim.

Kofi Kingston: Hey, müthiş bir yolculuk oldu, değil mi? En çılgın hayallerimde bile bu kadar çok başarı ve övgü elde edeceğimizi ve bunu yaparken bu kadar çok eğleneceğimizi hayal edemezdim. Ve tüm bunları birbirimiz olmadan yapamazdık. Ama bunları başka kiminle yapamazdık biliyor musunuz? Doğru, her biriniz olmadan bunları yapamazdık, bu yüzden teşekkür ederim.

Xavier Woods: Biz de onu özlüyoruz. Ancak tüm bunları söylerken, buraya gelip hepinizle yüz yüze görüşmek ve size söylemek üzere olduğumuz şeyin sizin suçunuz olmadığını bilmenizi istedik. Her birinize karşı sevgiden başka bir şey beslemiyoruz.

Kofi Kingston: Woods ve ben konuştuk. Ve özellikle geçen hafta aramızda yaşananların ışığında, ikimiz de The New Day'in ileriye dönük olduğunu düşünüyoruz.

Big E: Hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır, içtenlikle. Ama keşke farklı koşullar altında burada olsaydım, çünkü ikinizin tartıştığını, didiştiğini ve birbirinize hayal edebileceğiniz en incitici şeylerden bazılarını söylediğinizi görmek, dostum, bu ruhumu derinden rahatsız etti. On yıl önce bu işe başladığımızda sahip olduğumuz tek şey birbirimizdik. Kofi, on yıl önce emekli olmayı düşünüyordun, çünkü bu işe olan tutkun elinden alınmıştı. Woods, on yıl önce sen ve ben kovulmaya çok yaklaşmıştık. Hayatımın en kötü günlerinden birinde ve kariyerimin en korkutucu anında, ikiniz saatlerce hastanede başucumdaydınız ve iyi olduğumdan emin olmaya çalışıyordunuz. Kofi, kızın doğduktan birkaç ay sonra boyunluk takıyordum ve sen, karın ve Lotus evimdeydiniz ve onu ilk kez kucağıma aldım. Woods, bir çocukluk hayali olan King Of The Ring'i kazandıktan sonra geri döndüğünde, omzumda gözyaşı döktükten sonra seni ilk karşılayan kişi ben oldum. Yaptığımız şey birçok insan için bir şey ifade ediyor. Ve kesinlikle benim için de çok şey ifade ediyor. Bu yüzden, tıbbi olarak ringe dönmeme izin verilene kadar, ikinize de kim olduğunuzu hatırlatacağım. Size tezahürat yapmak, sizi desteklemek ve moral vermek için burada olacağım. Her hafta menajeriniz olarak burada olacağım. Onları duyuyor musunuz? Bunun bitmesi gerekmiyor.

Xavier Woods: Şimdi mi? Şimdi mi geri dönmek istiyorsun? Aylarca dövüşmemizi izledikten sonra, uçurumun kenarına kadar tartışmamızı izledikten sonra ve geriye kalan son şey atlamaktı. Şimdi mi geri dönmek istiyorsun? E, bizi terk ettin.

Big E: Hey, boynumu kırdım. Geri dönmek için elimden geleni yapıyorum da ne demek?

Kofi Kingston: Bizi terk ettin, E. Evet, boynunu kırdın, ne olmuş yani? Stone Cold Steve Austin boynunu kırdı ve geri döndü. Kurt Angle boynunu kırdı ve geri döndü. Edge boynunu kırdı ve geri döndü.

Xavier Woods: Burada onları bekleyen insanlar bile yoktu. Senin için ışığı yakan iki aile üyen vardı, böylece geri dönmek için tanıdık bir şeye sahip olabilirdin. Peki sen bununla ne yaptın, E? Hiçbir şey. Biz değişmedik. Senin için gelişmedik.

Kofi Kingston: Hayır, E, bana ne kadar büyük, ne kadar güçlü olduğunu, artı boynundan ameliyat olmadığını, yani isteseydin uzun zaman önce buraya geri dönemeyeceğini mi söylüyorsun?

Big E: Kofi, doktorlarla görüştüm, taramalar, röntgenler, MRI'lar yaptım.

Xavier Woods: Evet, hepsini daha önce duyduk. Bana ne oldu biliyor musun, E? Aşil tendonumu kemikten kopardım ve ameliyat olmak zorunda kaldım. Senin için dokuz ay içinde döndüm.

Kofi Kingston: Bizi gerçekten önemsiyor olsaydın, uzun zaman önce geri dönerdin. Bizim yanımızda olurdun. Yanımızda alkışlar, bize tezahürat eder, bizi cesaretlendirir, bizi harekete geçirirdin, ama hayır, bizim yerimize yeni hayatını seçtin. Yeni projeni bize tercih ettin. Yeni kız arkadaşını bize tercih ettin. Bizim yerimize yeni masa başı işini seçtin.

Xavier Woods: Aslına bakarsan, E, dinle. Nasıl bir yük haline geldiğinin farkında mısın? Nereye gidersek gidelim, her şehirde, kiminle tanışırsak tanışalım, hepsi aynı şeyi söylüyor, E'yi özlüyoruz, sanki biz E'yi özlemiyormuşuz gibi ama belli ki E bizi özlemiyor.

Kofi Kingston: İlk günden bu yana felsefemiz her şeyden önce kardeşlik oldu. New Day her şeyden önce gelir. Benden önce biz, felsefemiz bu oldu. Ama sen, kırık boyun ya da değil, kendini bize tercih ettin.

Xavier Woods: Aslına bakarsan E, bu insanlarla dalga geçmeyi bırakalım. Onlara gerçeği söyleyelim, E. Asla tıbbi olarak aklanmayacaksın. Madem durum bu, neden ringden defolup ait olduğun yere, masana dönmüyorsun? İhtiyacımız olursa seni ararız.

Big E sarılmak istiyor. On yılını bu şekilde heba etmeye hazır değil. Big E ringden çıkarken gözle görülür şekilde perişan haldeydi. Kofi ve Woods bu segmenti kapatmak için el sıkışıyor.

Karrion Kross hayatı boyunca insanlara bazı korkunç şeyler yaptığını ve bununla gurur duyduğunu söylüyor. Biri ona bir şey yaptığında Kross'un toleransı var ama bunun da bir sınırı var. Howdy Amca o yaratığı karısının peşinden gönderdi. Tekrarlar Nikki Cross'un Scarlett'e saldırısından sonrasını gösteriyor. Kross, sözlerin ona istediğini vermeyeceğini, Wyatt Sicks'in arenada olduğunu söylüyor. Ona ulaşmak için Scarlett'i kullandılar. Kross alaycı bir şekilde onları tebrik ediyor çünkü işe yaramıştı. Yangını Wyatt Sicks başlattı. Kross onların da yanmasını sağlayacaktır.

Gunther def. ''Dirty'' Dominik Mysterio

Gunther Uyutma Tutuşu uyguluyor. Mysterio hakemin arkasından bel altı vuruşunu yapıyor. Mysterio, Gunther'ın kaburgalarına 619 vuruyor. Mysterio, Gunther'ı orta ipe doğru düşürüyor. Mysterio 619'a vuruyor. Mysterio'dan iki sayılık Kurbağa Sıçraması. Gunther Üç Amigo'yu engelliyor. Gunther bir yumruk daha atıyor. Gunther'dan Büyük Çizme. Gunther galibiyeti almak için Gecikmeli PowerBomb'u yapıyor. Maçtan sonra Finn Balor, Gunther'ı Slingblade ile düşürüyor. Balor, Gunther'ı Shotgun Dropkick ile patlatıyor. Balor, Mysterio'ya izleyip öğrenmesini söyler. Balor, Gunther'ı Üç Coupe De Graces ile yere seriyor. Balor Dünya Ağırsiklet Unvanını Gunther'ın sırtına atar.

Cathy Kelley kuliste Pete Dunne ile birlikte. R-Truth'un kendisine karşı bir maçı olduğunu bilip bilmediğini soruyor ya da... Dunne “Butch” demesine izin vermiyor. Dunne, “aptal” R-Truth'un neler olduğunu bilmediğini söylüyor. Bu gece Pete Dunne, R-Truth'a karşı.

Kamera dışında bir kargaşa sesi duyuluyor. WWE yetkilileri ve sağlık görevlileri koşarak “Ana Etkinlik” Jey Uso'nun topallayarak düştüğünü ve başının arkasını tuttuğunu görür. Raw Genel Müdürü Adam Pearce bir doktor ister.

R-Truth def. Pete Dunne

Truth, Dunne'dan gelen bir clothesline'ın altından sıyrılıyor. Dunne'dan bir Step Up Enzuigiri. Dunne bir yer ve vuruş saldırısına geçiyor. Dunne, Truth'un yüzüne vuruyor. Dunne, Truth'un sol eline saldırıyor. Dunne, Truth'un ensesine vuruyor. Dunne, Truth'a balık kancası atıyor. Dunne'dan Koşan Tekme. Hakem Dunne'ı uyarıyor. Dunne, Truth ile oynuyor. Dunne çekiç darbeleri indiriyor. Dunne, Everett seyircisinin bitmek bilmeyen Butch tezahüratlarından dolayı sinirleniyor. Truth, zaferi almak için Dunne'ı yuvarlıyor.

Görüntü yok kusura bakmayın

Cathy Kelley, Bron Breakker ile kuliste bir görüşme yaptı. Ludwig Kaiser konuşmaya katılıyor. Ludwig yapmak istediği şeyi başardığını düşünüyor ve bu da Kelt Savaşçısı'nın sonunu getirmek. Kaburgaya kaburga. Ludwig'i Kıtalararası Şampiyonluğu Imperium'a geri getirmekten alıkoyacak hiçbir şey yok. Bron, unvanını Ludwig'e karşı savunmayı çok istediğini söyledi. Ludwig'e destek veriyor ama belki de Ludwig, hisseleri düştüğü için GUNTHER'ın gölgesinden çıkmayı düşünmeli.

Sami Zayn, Seth Rollins'in sahne arkasında Jey Uso'ya saldırdığına inanıyor. Adam Pearce, Finn Balor'a Saturday Night's Main Event'te GUNTHER'a karşı şansını deneyeceğini söyler.

Seth Rollins def. Sami Zayn

Yaka ve Dirsek Bağlantısı. Rollins, Zayn'i gerdirme demirlerine doğru itiyor. Hakem temiz bir ara istiyor. Bu da bizi hızlı bir itiş kakışa götürüyor. Rollins yan kafa kilidi uyguluyor. Zayn, Rollins'i ringin diğer tarafına savuruyor. Rollins omuz darbesiyle Zayn'i yere düşürüyor. Zayn yere düşüyor. Zayn, Rollins'i üst ipin üzerinden fırlatıyor. Zayn, Rollins ile akıl oyunları oynuyor. Zayn, Rollins'e getirmesini söylüyor. Güçlü bir kilitlenme. Rollins çekiç kilidi uyguluyor. Zayn, Rollins'e bir arka dirsek darbesi indiriyor. Zayn, Rollins'in kafasını üst turnbuckle pedine çarpıyor. Önkol değişimi. Rollins, Zayn'in kafasını üst gerdirme yastığına çarpıyor. Chop Değişimi. Rollins, Zayn'i ring boyunca savurur. Rollins'ten Sarkaç Geri Kırıcı. Rollins bilek kilidi uygular. Rollins, Zayn'i önce gerdirme demirlerine doğru savurur. Rollins bir bel kilidi uygular. Rollins sert bir darbe indiriyor. Rollins, Zayn'e şaplak atıyor. İkinci Chop Değişimi. İkinci önkol değişimi.

Rollins, Zayn'i ring boyunca savurur. Zayn iplerden sıçrıyor. Zayn, Rollins'i yan adımlarla gerdiriyor. Zayn köşeye geçiyor. Zayn'den uçan dirsek darbesi. Rollins havada bir ayak parmağı tekmesiyle karşılık verir. Zayn Pedigree'yi engelliyor. Zayn iki sayılık Blue Thunder Bomb vuruşu yapıyor. Rollins dirseğini Zayn'in orta bölümüne saplıyor. Rollins'ten Step Up Enzuigiri. Zayn karşılık olarak Exploder Suplex'i turnbuckle'lara vuruyor. Zayn, The Helluva Kick için hamle yapar ama Rollins SuperKick ile karşılık verir. Zayn Curb Stomp'tan kaçınır. Zayn dışarıda yeniden toplanıyor. Zayn, Rollins'in yüzüne tokat atıyor. Rollins, Zayn'i kaburgalarından önce çelik ring basamaklarına doğru iter. Rollins Zayn'i yüzüstü çelik ring direğine gönderir. Rollins Zayn'i zaman tutucunun alanına fırlatır. Zayn, Rollins'in yüzüne tekme atıyor. Zayn, Rollins'i yüzüstü ring direğine yapıştırır. Zayn çelik bir sandalye kapıyor. Rollins hiçbir şey yapmadığını söylüyor. Rollins, Zayn'e kafasını kullanmasını söyler. Zayn sandalyeyi ringin dışına fırlatıyor. Rollins zaferi almak için The Inside Cradle ile bağlanır. Maçtan sonra Rollins, Zayn'e onu sevdiğini ama kafasını kullanmaya başlaması gerektiğini söyler. Drew McIntyre, program yayından kalkarken Zayn'e The Claymore ile vurur.​

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: