Nightmare'ın ilk bölümüyle başlayalım.
Nick Dinsmore'ın Taylan'ın elinde sağlam işler yapabileceğini düşünüyorum. Özellikle booklayacağı bir karakter olacak gibi bakalım.
Trevor Murdoch be kardeşim. Galiba rosterda destekleyeceğimiz nadir adamlardan olacak.
Arka alanda Siyah Beyaz Çekilmiş ''zamansız'' ibareleri şu an tam olarak Toni Storm'un gimmicke uyuyor gibi. Storm'un gimmicki erkek birine verip bir şeyler yapmak mı geldi akla bilemedim.
Lucky Kid üzdü. Ancak Adonis'in galibiyeti beklenendi ve oldu.
Lio Rush'ın yapacağı menajerlik bizi meraklandırır.
Tate Twins'i tanımıyorum ancak böyle başladılarsa mutlaka isimlerini daha çok okuyacağız gibi bakalım. Nick Dinsmore'ın da kurtarmaya gelmesi güzel bir şov sonu anı yaşatmış bakalım.
Genesis ile devam edelim
En baştaki yaratıcı maç türü formatını baya beğendik. Okurken bakalım neler olacak.
RVD'nin hala güreşmesi gerçekten saygı duyulası bir şey. Konosuke'nin kazanması da doğru olandı gibi eldi. Hurt Buissens'ı burada izlemek heyecanlandıracak bakalım.
Matt Cardona şirketin ana yüzlerinden biri olacak gibi bakalım.
LUCHA PAPICHULO ALLIANCE İSMİ PATLATTI BİZİ. EWQEWQEWQEWQEW Rascalz çok beğendiğim bir takım. Umarım sağlam devam ederler.
Kadın rosterı gayet sağlam. Şimdiden AJ ve Becky gördük bile. Umarım Iconics'de WWE'dekinden daha iyi booklanır.
Cardona'nın buradan ana kemer şansıyla çıkacağını biliyorduk zaten ancak EC3 ile Austin Aries'ın boş çıkması kötü oldu. Özellikle EC3'ün buradan bir title shot almasını beklerdik olmadı.
Genel olarak iki tatlı şov izledik. Gayet rahat okunur kaydı gitti ellerinize sağlık