Ağabey kurdeleyi kesmiş bize de hayırlı uğurlu olsun diyerek okumaya girişmek düşer... Vickie Guerrero seçimi harbi çok iyi oldu ya, biz de karşıya evladını attık zaten. Aztec Warfare işiyle kemer muhabbetinden sıyrılacağını söylemiştin zaten, çok güzel fikir cidden. Benim de şu şekil sıyrılacak bi fikir bulmam lazım. Şirketin açılış maçı yürüyen CANLI OMBA yalnız. Şu Lucha tayfa öyle böyle bağırtmıyor ya adam Flamita aldı sşldfşklfsdlşkfsdkşlfdskşl. Ama biz bu brandde EL CARTEL'ciyiz, şirkette nasıl papiçuloluklar döndürecekler acaba meraktan geberiyoruz, bu gece başlarlar mesaiye zaten direkt. Yalnızzz Breezango'ya ilk haftadan dayak attırırsan anlaşamayız ben diyim de... OF OF OFFFF Halil Sezai vs. Ferhat Göçer feudu öyle böyle sarmayacak ya. Mr. Anderson alsam mı almasam mı diye çok düşünüp en son sana saldığım bir adamdı, güzel kullanırsın diye düşünüyorum. Allysin Kay de PWA'de kendini yeniden bulacaklar arasında olacaktır. Emma & Riddick Moss çifti aşırı mistik ya, Riddick Moss reelde bu hatunu nasıl düşürdü inanılmaz cidden. OOOFFFF BABATUNDE AĞABEYE NASIL KAÇIRDIN MAL RONALDO ŞEKLİ BAKIYORUZ ÇOK İSTİYORDUK... Dijak w/ Enzo ise feci bağırtıyor ya, bu duo nasıl bir ilerleyiş gösterecek zamanla merak konusu. Maçın double contest bitmesi güzel olmuş, ilk şovdan iki gianttan birinin forsunu düşürmeye gerek yok. Oooo gecenin ana olayında Hendry güzel bir galibiyet alsa da dehşet bir stable kaosu izlemiş. Benim aksime çok daha iyi bir tag team/stable divizyonu oluşturup hikayeleri bunların üzerinden döndürme kararı aldın, güzel eşleşmeler çıkacaktır belli başlı ekiplerden. Eline sağlık ağabey, birkaç gün içerisinde ben de açılış şovumu droplayacağım inşallah.