BAB Prime Wrestling Alliance (w/ Styles Clash)


Styles Clash

littlefinger
Katılım
3 Tem 2023
Konular
95
Mesajlar
4,690
Beğeni sayısı
1,860
PG Nakit
510
Konum
Eyrie
Favori Güreşçi
AJ Styles
Inferno
14 Ekim 2024
Minneapolis, Minnesota

1. Bölüm

Şovumuz pyro gösterisi ile açıldıktan sonra Dario Cueto ve Vickie Guerrero birlikte şovu açıyor. Vickie yine Excuse Me diyerek ortalığı yıkıyor. Dario Cueto açılış konuşmasını yapıyor. Dario PWA’nın ve Inferno’nun herkes için ikinci bir şans olduğunu ve profesyonel güreşi baştan aşağı değiştireceğini söylüyor. Ardından PWA Şampiyonluğunu duyuruyor ve gelecek hafta gerçekleşecek olan Aztec Warfare maçında unvanın sahibini bulacağını duyuruyor. Ardından şov başlasın diyerek gazı veriyor ve şov tam manasıyla başlıyor.

Singles Match
Penta El Zero (w/Flamita & Rey Fenix) def. Sami Callihan (w/Jake Crist & Madman Fulton)

İlk olarak Lucha Section tayfa geliyor. Ardından ise oVe tayfa geliyor. Maça geçiyoruz. Sami ilk dakikalarda rakibi ile alay edince maç gergin bir havada geçiyor. Ardından ringin dışında da olaylar gerçekleşiyor. Maçın sonlarına doğru Madman yanlışlıkla Penta yerine Sami’ye vuruyor ve Penta oradan üstünlüğü alıp maçı Fear Factor ile kazanıyor. Maçın ardından oVe tayfa ringin dışında öfkeliyken Lucha tayfa ringde pozunu veriyor.

Gecenin ana maçı olarak Joe Hendry vs Alberto El Patron duyuruluyor. Ardından El Cartel ekibiyle ilgili bir promo izliyoruz. Promoda El Patron, El Vikingo, Hernandez, El Mesias, Catrina, Salina ve Ricardo Rodriguez yer alıyor. El Patron konuşuyor. El Patron kendisinden çalınan senelerin intikamını almaya yemin ettiğini söylüyor. Yanındaki herkes intikam doluymuş. El Cartel Inferno’yu sallamak için buradaymış. Bu gece Joe Hendry ile olan maçına değiniyor. Onun kitlelere oynayan bir zırtapoz olduğunu söylüyor. Bu gece onun son gecesi olacakmış çünkü El Patron ona acı bir yenilgi hediye edecekmiş. Bu yüzden insan içine çıkmaya utanır hale gelecekmiş. El Patron sırıtıyor, promo sona eriyor.

Tag Team Match
MxM Collection (Mansoor & Mason Madden) def. Breezango (Tyler Breeze & Fandango)

İlk olarak MxM Collection girişini yapıyor. Mansoor ve Mason birlikte seyircileri aşağılıyor. Ardından Breezango’nun müziği duyuluyor ve seyirciler iyi bir reaksiyon veriyor. Maça geçiyoruz. Komik ve eğlenceli bir maç oluyor. Maçın sonlarına doğru Mansoor hile ile iplerden destek alıp Breeze’i tuş ediyor ve maçı bitiriyor. Fandango ve Breeze ringde öfkeliyken MxM ring dışında kudurtucu hareketlerde buluyorlar.

Ringdeyiz spot ışıkları tek bir noktaya odaklanmış durumda. Elias oturmuş yüksek bir tabureye elinde gitarı söze giriyor. Inferno’nun gerçekten de iyi bir başlangıç olacağından falan söz ediyor. Bu gece Inferno seyircisi için bir şarkı bestelediğini ve onu söylemek istediğini söylüyor. Ardından gitarını çalmaya başlıyor. Ardından Minesota’yı aşağılamaya başlıyor. Bunun üzerine seyirciler booluyor derken Mr Anderson’ın müziği duyuluyor. Anderson yoğun bir destek ile girişte beliriyor. Anderson girişte kendi anonsunu yaptıktan sonra ringe doğru geliyor. Anderson ringe giriyor ve Elias’a konserinin etkileyici olduğunu ancak tek bir probleminin olduğunu o da memleketini aşağıladığını söylüyor. Elias ise sadece müzik diye geçiştirmeye çalışıyor. Anderson problem yok gibisinden hareketlerde bulunuyor. Elias gibi bir sanatçı ile selfie yapmak istediğini söylüyor. Elias ise tamam diyor. Anderson telefonunu çıkarır gibi yapıyor ama Elias’a orta parmağını gösteriyor. Ardından ikili kavga ediyor. Elias, Anderson’a gitarını vurmak isterken ıskalıyor. Anderson nihayetinde Elias’a Mic Check yapıyor. Elias yerde. Mr. Anderson seyircilere pozunu veriyor.

Singles Match
Allysin Kay (w/Marti Bell) def. Brandi Lauren

İlk olarak Brandi Lauren geliyor ve etrafa neşe saçıyor. Ardından ise Allysin Kay ve Marti Bell geliyor. Maça geçiyoruz. Sonlara doğru Brandi üstün gelse de Allysin, Marti’nin yardımıyla maçı alıyor. Seyirciler ikiliye tepkili ancak Allysin tepkileri pek umursamıyor.

Arka alandayız McKenzie Mitchell’in yanında Emma ve Riddick Moss çifti var. McKenzie gelecek hafta gerçekleşecek olan PWA Şampiyonluğu hakkında soru soruyor. Emma ise ringdeki diğer 25 erkeğin asla Riddick ile aynı olmadığını onların Riddick karşısında hiçbir şansının olmadığını söylüyor. Riddick ise oldukça iddialı konuşuyor tarihin ilk PWA Şampiyonu olarak en tepeye çıkacağını söylüyor. Kazandığı unvanı biricik eşi Emma’ya hediye edeceğini çünkü onun her şeyin en iyisine layık olduğunu söylüyor. Daha sonra Emma ve Riddick Moss öpüşmeye başlıyor. McKenzie ise oradan ayrılmak zorunda kalıyor.

Open Challenge
Babatunde (w/Tom LaRuffa) vs Donovan Dijak (w/Enzo Amore) via double count out

İlk olarak Babatunde ve Tom LaRuffa ikilisi geliyor. İkili ringe giriyor ve Tom LaRuffa, Babatunde’nin buradaki en güçlü adam olduğunu söylüyor. Arka alandaki herkesin ondan korkması gerekiyormuş. Eğer onu yenebilecek bir babayiğit varsa da ringe davet ediyorlarmış. SAWFT is a Sin duyuluyor ve Enzo Amore ile Donovan Dijak girişte görünüyor. Enzo SAWFT çekerek seyirciyi feci coşturuyor. Meydanı zorba iki lavuğa bırakmayacaklarını söylüyor. Ardından Donovan mikrofonu alıyor ve Babatunde denen ayı oğlu ayıdan hiçbir çekincesi yokmuş onun 7 sülalesini becerebilecek testislere sahipmiş. Babatunde bu sözler üzerine feci kuruluyor. Donovan ringe giriyor ve maça geçiyoruz. Direkt iki adam birbirlerine hayvan gibi giriyor ve çok sürmeden maç ringin dışına çıkıyor. Ringin dışında da kavga ediyorlar. İki adam ringe dönemeyince maç double count out ile bitiyor. Fakat kavga sürüyor. Enzo ve Tom da kendi arasında sebepsizce kavga etmeye başlıyorlar. Kavga güvenlik tarafından güçlükle ayrılıyor.

Arka alandayız McKenzie Mitchell, Konnan önderliğinde Penta, Flamita ve Rey Fenix ile röportaj yapıyor. Konnan burada bulunan adamlardan birisinin gelecek hafta PWA Şampiyonu olacağını duyuruyor. Penta ise Zero Meido falan çekiyor ancak tam bu esnada Sami Callihan ve çetesi gelip onlara saldırıyor. McKenzie bir köşeye kaçarken Lucha tayfa amansız bir şekilde dayak yemiş oluyor. Sami Callihan ardından kameraya vuruyor ve kamera yere düşüp yayın kapanıyor.

Singles Match
Joe Hendry def. Alberto El Patron (w/Ricardo Rodriguez & Hernandez) via DQ

Melissa Santos ringde Ricardo Rodriguez’in anonsunu yapıyor. Ricardo Rodriguez ise bir adım öne çıkıyor ve İspanyolca Alberto El Patron’un anonusunu yapmaya başlıyor. Alberto El Patron girişte Hernandez koruması eşliğinde geliyor. El Patron gıcık hareketlerde bulunup ringe giriyor. Ardından rakibini bekliyor. Ancak Joe Hendry titantronda buluyor. Inferno’nun ilk gecesi ve rakibi Alberto El Patron için bir şarkı coverladığını ve bunu paylaşmak istediğini söylüyor. Livin La Vida Loca parçasının coverı çalıyor ve parçada El Patron ve onun kariyeri ile feci bir şekilde alay ediyor. Ardından Hendry girişte görünüyor ve seyirciler ellerini iki yana sallıyor. Hendry ringe giriyor ama El Patron ona saldırıyor ve maç başlıyor. Maç 15 dakika üzerinde sürüyor. Maçın sonlarına doğru ise Hendry seyircinin de desteği ile üstünlüğü alıyor. Nihayetinde tam işi bitirecekken birisi ona saldırıyor. Saldıran kişi Jake Hagger! Jake Hagger, Hendry’i yere seriyor ve El Patron ile göz göze geliyor. Ringin dışında ise Flip Gordon ile James Storm, Ricardo ile Hernandez’i indirmiş durumda. Hagger da El Patron ile kavga ediyor. Ardından arka alandan El Mesias ve El Hijo Del Vikingo koşarak geliyor. Cartel ve Veteran tayfa kavga ederken şov sona eriyor…​
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,569
Mesajlar
16,615
Beğeni sayısı
4,264
PG Nakit
3,355
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Ağabey kurdeleyi kesmiş bize de hayırlı uğurlu olsun diyerek okumaya girişmek düşer... Vickie Guerrero seçimi harbi çok iyi oldu ya, biz de karşıya evladını attık zaten. Aztec Warfare işiyle kemer muhabbetinden sıyrılacağını söylemiştin zaten, çok güzel fikir cidden. Benim de şu şekil sıyrılacak bi fikir bulmam lazım. Şirketin açılış maçı yürüyen CANLI OMBA yalnız. Şu Lucha tayfa öyle böyle bağırtmıyor ya adam Flamita aldı sşldfşklfsdlşkfsdkşlfdskşl. Ama biz bu brandde EL CARTEL'ciyiz, şirkette nasıl papiçuloluklar döndürecekler acaba meraktan geberiyoruz, bu gece başlarlar mesaiye zaten direkt. Yalnızzz Breezango'ya ilk haftadan dayak attırırsan anlaşamayız ben diyim de... OF OF OFFFF Halil Sezai vs. Ferhat Göçer feudu öyle böyle sarmayacak ya. Mr. Anderson alsam mı almasam mı diye çok düşünüp en son sana saldığım bir adamdı, güzel kullanırsın diye düşünüyorum. Allysin Kay de PWA'de kendini yeniden bulacaklar arasında olacaktır. Emma & Riddick Moss çifti aşırı mistik ya, Riddick Moss reelde bu hatunu nasıl düşürdü inanılmaz cidden. OOOFFFF BABATUNDE AĞABEYE NASIL KAÇIRDIN MAL RONALDO ŞEKLİ BAKIYORUZ ÇOK İSTİYORDUK... Dijak w/ Enzo ise feci bağırtıyor ya, bu duo nasıl bir ilerleyiş gösterecek zamanla merak konusu. Maçın double contest bitmesi güzel olmuş, ilk şovdan iki gianttan birinin forsunu düşürmeye gerek yok. Oooo gecenin ana olayında Hendry güzel bir galibiyet alsa da dehşet bir stable kaosu izlemiş. Benim aksime çok daha iyi bir tag team/stable divizyonu oluşturup hikayeleri bunların üzerinden döndürme kararı aldın, güzel eşleşmeler çıkacaktır belli başlı ekiplerden. Eline sağlık ağabey, birkaç gün içerisinde ben de açılış şovumu droplayacağım inşallah.
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
27
Mesajlar
1,046
Beğeni sayısı
268
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Lucha Section'un arkasındayız, burada umarım single olarakta iyi iş yaparlar. Güzel booklanmis El Patron izlemek baya hoşumuza gider. MxM vs Breezango gerçekten çok keyifli bir tercih olmuş. Maç içi birbirlerine yaptıkları hareketler bağırtir mesela. Sen yazınca fark ettim, Elias'i izlemeyi harbiden özlemişiz ya. Kadın macindakileri tanımıyorum yorum yok. Riddick Moss ve Emma İQUWKQJWJWİQ. Babatunde'den bir canavar çıkacak gibi hissediyorum bakalım. İlk maçın devamı daha da gelecek gibi. COVER YAPAN JOE HENDRY YA. BİZE BU LAZIM. BENİ 2016'YA GÖTÜRDÜ BU GELİŞME. Maçın sonu da baya karışmış, bir sonraki şovda nasıl aksiyon alınacak. Ellerine sağlık.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: