BAB Prime Wrestling Alliance (w/ Styles Clash & Nature Boy)


Nature Boy

güreşin muhtarı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
188
Mesajlar
7,288
Beğeni sayısı
2,312
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
İlk maçtaki adamları pek tanımıyorum
İlk maç isimsel hiç bildiğim adamlar değil ama Nick Dinsmore
Brock, Arn Anderson’ın oğlu. Nick Dinsmore ise OVW efsanesidir efendim. Cena-Orton-Lesnar-Batista’dan önce Dinsmore-Conway-Basham-Damaja 4lüsü vardı. En az bildiğimiz 4lü kadar yeteneklilerdir ancak Johnny Ace kurbanı oldular. Dinsmore’u siz Eugene olarak biliyorsunuz maalesef.
Bu maç beni Razor Ramon vs 1-2-3 Kid maçına götürdü ne yalan söyleyeyim.
Bir tık öyle bir hava vermek istedik zaten. Eldeki adamların değerini artırmak lazım.
 

Hellraiser

HOUSE OF BLACK
Katılım
5 Mar 2024
Konular
44
Mesajlar
2,845
Beğeni sayısı
666
PG Nakit
330
Konum
İstanbul
RPG Karakteri
House of Black
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
@Nature Boy GPWF Chairman & CEO Oğulcan Okur tarafından bir adet telif hakkı yediniz.. Nightmare'imi de çalmayın da.

Şakayı bir kenara bırakırsak bence gayet güzel bir Roster var. Performans olarakta bir kaç isim baya göze çarpıyor. Nick Dinsmore, Lucky Kid, Chris Masters gibi. İyice şirket ortamına dönüyor burası bu arada. 4. Brand ne zaman gelir. 😅🤭
 

Nature Boy

güreşin muhtarı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
188
Mesajlar
7,288
Beğeni sayısı
2,312
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
@Nature Boy GPWF Chairman & CEO Oğulcan Okur tarafından bir adet telif hakkı yediniz.. Nightmare'imi de çalmayın da.

Şakayı bir kenara bırakırsak bence gayet güzel bir Roster var. Performans olarakta bir kaç isim baya göze çarpıyor. Nick Dinsmore, Lucky Kid, Chris Masters gibi. İyice şirket ortamına dönüyor burası bu arada. 4. Brand ne zaman gelir. 😅🤭
Kardeşim Danny Davis’in mahlası için telif atacak olsak biz atarız. Neyse ki fikri mülkiyete inanmıyoruz efendi!..

Nick Dinsmore kral “evdeki Dean Malenko” olarak şirketi taşıyacak ya.
 

Hellraiser

HOUSE OF BLACK
Katılım
5 Mar 2024
Konular
44
Mesajlar
2,845
Beğeni sayısı
666
PG Nakit
330
Konum
İstanbul
RPG Karakteri
House of Black
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
Kardeşim Danny Davis’in mahlası için telif atacak olsak biz atarız. Neyse ki fikri mülkiyete inanmıyoruz efendi!..

Nick Dinsmore kral “evdeki Dean Malenko” olarak şirketi taşıyacak ya.

Yalnız bizim ki Mahlas olarak kullanılmıyor, sizin kullanıldığınız şekilde Brand olarak kullanıyoruz.. 🤭

Eugene reisi tekrar ringlerde görmek güzel güzel.. 🔥
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,618
Mesajlar
16,738
Beğeni sayısı
4,301
PG Nakit
3,355
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
prime wrestling alliance pesents...
pwa: genesis #1
october 24th, thursday

san jose, california

genesis.png


Şovun açılışı beklenildiği üzere Chief Pat McAfee ile gerçekleşiyor. McAfee iddialı bir promoyla Genesis'in açılışını gerçekleştiriyor. PWA projesinin üçüncü bir yol olarak başlasa da zaman sonra bu endüstrideki diğer insanların devirmeye çalışacağı ama yıkamayacağı büyük bir güç haline gelecekmiş. Seyirciler Pat'in bu sözlerini alkışlayıp PWA tezahüratları yapıyorlar. Sonrasında GM Chavo Guerrero Jr.'ı davet ediyor. Chavo birazcık yuhalansa da ilk şov hypeından dolayı çok da kötü bir reaksiyon almıyor. Pat ilk olarak Genesis'in ilk PPV'si Prelude of Prime'ı duyuruyor! Bu şov Amazon Prime'da canlı olarak 24 Kasım'da gerçekleşecekmiş. Seyirciler bu duyuruya güzel bir reaksiyon veriyor ve sonrasonda Pat, bu geceye ve ilerisine dair duyurular için sözü Chavo'ya bırakıyor. Chavo erkeklerdeki kemer maçlarının farklı bir formatta belirleneceğini açıklıyor. Ringin dört köşesine de birer tane çanta asılacak ve o çantalarda birer tane kontrat olacakmış. Kontratlardan birisinde WHC maçına çıkma hakkı, ikisinde Atlas Şampiyonluğu'na çıkma hakkı olacakmış ve diğer bir tanesi ise boş kontrat olacakmış. Maç hakkı bulunan kontratları alan isimler kontratı aldıktan sonra onlar için maç bitecekken boş kontratı alan isim ise maça devam etme hakkına sahip olacakmış. Bu maçın ismini ise Paper Jackpot olarak açıklıyor Chavo Guerrero. Bu maçlar 6'lı şekilde olacakmış ve maçlardan birisi bu haftanın diğeri ise gelecek haftanın ana olayı olacakmış. Bu gecenin ana olayındaki maç Matt Cardona vs. Joey Janela vs. EC3 vs. Austin Aries vs. Michael elgin vs. Jinder Mahal olacakmış, gelecek haftanın maçı ise Bobby Lashley vs. Matt Riddle vs. Trent Seven vs. Mark Andrews vs. Konosuke Takeshita vs. Rob Van Dam olacakmış. Bu duyuruların ardından segmenti sonlandırıyor ikili ve gecenin açılış maçına geçiyoruz.

64fa690da4d5e.image.jpg
chavojpeg.jpg


singles match
konosuke takeshita (w/ don callis) def. rob van dam

Gecenin ve aynı zamanda Genesis tarihinin ilk maçı keyifli bir aksiyona sahne oluyor. Gelecek haftanın Paper Jackpot maçının iki katılımcısı, birbirlerine gözdağı verebilmek için bu maçta ellerinden gelen en büyük eforu veriyorlar. Maçın son bölümünde RVD güzel bir momentum yakalasa da Takeshita tek vuruşlarındaki zedeleyiciliğinin avantajını kullanarak vurduğu sağlam bir forearm ile RVD'yi sarsmayı başarıyor ve maçı da Surprise Rose ile çözmeyi başarıyor.

Takeshita, Callis ile galibiyeti kutlarken Hurt Business'ın müziği arenada yankılanmaya başlıyor! RVD de köşede yaslanarak yavaş yavaş kendine gelmeye çalışıyor, Takeshita ve Callis girişteki Hurt Business üyelerini kesiyorlar, RVD de doğruluyor bu sırada. Callis, Takeshita'nın göğsüne dokunuyor bu sırada ve Takeshita'ya çekilelim talimatı veriyor! Takeshita da bu talimata uyuyor ve ikili ringi terk ediyor! RVD tek başına kalmış durumda. Takeshita ve Callis ise pis pis gülümserken Hurt Business ringin etrafını sarıyor. RVD bu dört isme direniş göstermeye çalışsa da gerek sayı, gerekse devasa fiziksel üstünlükten dolayı bu direniş çok kısa sürüyor. Hurt Business RVD'yi haşat ediyor ve en sonunda Lashley, RVD'ye bir Powerbomb hediye ederek gelecek haftaki maç için misillemesini yapmış oluyor. Takeshita & Callis ise girişten Hurt Business'ı izliyor, Takeshita ile Lashley'nin uzaktan göz göze gelmesiyle segment son buluyor.

656755e1a23a276d71e38e8e74affc1a


Bu geceki Paper Jackpot maçında yer alan Matt Cardona ile arka alanda oturmalı bir röportaj veriliyor. Kayla Braxton bu yeni PWA macerası hakkında ne düşündüğünü soruyor Cardona'ya. Cardona makul bulmadığı hiçbir proje için masaya oturmayacak bir tarzı olduğundan bahsediyor, profesyonel güreş endüstrisine gelecek bu yeni soluğun öncülerinden olma fikri kendisine çok makul gelmiş ve o yüzden hemen Mr. McAfee'nin teklifini kabul etmiş. Bu gece de öncü olma hedefine dair iddiasındaki ciddiyetini konuşturacakmış. Önce POP'teki ana kemer maçına kendisini atıp sonrasında POP'de karşısına kim gelirse gelsin onu alt ederek kemeri alacağını söylüyor. Bu röportajın ardından ringe geçiyoruz.

images


tornado tag team match
the rascalz def. lucha papichulo alliance

Temponun bir an için bile durmadığı, yerçekimine adeta meydan okunan bir maç oluyor. Özellikle Hologram'ın momentumu aldığı kısımlarda seyircinin maçtan inanılmaz keyif aldığı belli oluyor. Rascalz ise maçın sonunda Samuray del Sol'e uyguladığı Meteora+Swanton Bomb kombinasyonu ile maçı kazanmayı başarıyor. Maçtan sonra iki ekip el sıkışarak sarılıyorlar ve seyirciden de alkışı alıyorlar.

Reklamların ardından ringdeyiz. Becky Lynch'in müziği duyuluyor ve seyirciler müziği duyar duymaz ayağa kalkıyor! PWA'nin belki de star gücü en yüksek ismi olan Becky Lynch yoğun bir destek eşliğinde ringe geliyor ve ardından bir mikrofon alıp konuşmaya başlıyor. Becky Lynch bir süredir güreş gündeminin kendisiyle sarsıldığını fark ediyor ve insanların yazdıklarını okuyormuş. PWA gibi bir projeye güvenmenin ilk kertede risk olduğundan bahsediliyormuş ve bu yönde eleştirildiğini görebiliyormuş. Ama Becky kariyerini hep bu aldığı riskler üzerinden inşa etmiş, bu tip radikal kararlar kendisini bugüne getirmiş. PWA projesine de sonuna kadar güvendiği ve Mr. McAfee ile de güzel bir dostluk ilişkisi olduğu için bu projede bulunmayı kabul etmiş. Bu şirkete dair güzel hedefleri varmış ve bunları zaman sonra gerçekleştirmek için bir yol haritası çizmeye başlamış bile.

Becky-Lynch-mic.jpg


Becky lafına devam edecekken IIconics burada! Peyton ve Billie girişteler ve ilk olarak sözü Peyton alıyor. Becky Lynch ile dalga geçiyorlar. Peyton bu şirketin star ışığının Becky falan olmadığını, IIconics'in bu star ışığını üstlendiğinden bahsediyor. Billie de Becky Lynch'i var eden şeyin dostlarını yarı yolda bırakması olduğundan bahsediyor, ek olarak hiçbir şey yapmamış. Ama IIconics öyle değilmiş, onlar doğuştan star ışığına sahipmiş. Konuşa konuşa ringe doğru geliyor ikili, Becky ise hazır kıta bekliyor onları ve gelin yapıyor! İkili ringe girdiği gibi Becky ilk darbeyi Billie'ye vuruyor! Bir an için üstün de götürecek gibi oluyor ama IIconics kişi üstünlüğünü iyi kullanarak Becky'i indirip yerde tekmeliyorlar. Şimdi Peyton yerdeki Becky'i kaldırıyor ve Billie de Big Boot vurmak için geriniyor ama arkadan birisi Billie Kay'i indiriyor.

iiconics-new-name.jpg


BU İSİM AJ LEE! Seyirci AJ Lee'yi görünce resmen çılgına dönüyor! Peyton olanları görünce şaşırıyor ve o dalgınlıktan Becky faydalanıp arkasındaki Peyton'a bir dirsek vurup ondan kurtuluyor. Şimdi Dis-Arm-Her için kolunu kapıyor Peyton'ın ama Peyton onu hızlıca ittirip ringden kaçıyor! Billie de ringden yere yuvarlanarak iniyor. İkili girişten geri geri yürüyerek birbiriyle ilgileniyor, AJ Lee ise Becky Lynch ile göz göze geliyor biraz ufak bir mesafeden. Segment bu bakışmalarla sona eriyor.

hq720.jpg
Becky-Lynch-meets-a-Mentally-and-Physically-challenged-fan.png


Şimdi arka alandayız. Matt Riddle ile arka alanda röportaj veriliyor. Hafif dalga dümen bir röportaj oluyor, Riddle "Ortadaki herhangi bir kemeri alıp kutlamamı yapacağım BROOO" çektiği sırada Heath Slater ve Rhino burada! Slater, "Birisi "Herhangi Birer Adamlar" ekibinden mi bahsetti!" diye bağırarak heyecanla oraya geliyor. Riddle'a ekibimize katılmak ister misin, biz Herhangi Birer Adam'ız ve PWA'de iddialıyız diyerek teklif sunuyor. Riddle ise uğrarım bir ara dostum falan yapıyor geçiştirmeyle karışık. O esnada main event için perdeye yürüyen Joey Janela da oradan geçerken ekibe takılıyor. Slater, Janela'ya başarı diliyor maçı için ve eğer kazanırsan seni One Each Something Guyz'a alacağız diyor. Janela elimden geleni yapacağım diyor ara taş**k bir şekilde ve dörtlü bir şekilde kenetlenip taraftar gibi bağır çağır zıpladıktan sonra Janela hızla maça doğru gidiyor. Bizim kameralarımız da ana olay için ringe dönüyor.

paper jackpot match
matt cardona vs. joey janela vs. ec3 vs. austin aries vs. michael elgin vs. jinder mahal

Gecenin kaotik ana olayına geçiyoruz. Maç çok geçmeden ısınıyor, kontrat girişimleri ufak ufak olsa da ilk ciddi alma girişiminde Joey Janela ve Austin Aries'ı görüyoruz. Bu ikili arasındaki kapışmanın sonunda Janela köşeye çıkıp çantaya dokunduğu sırada Aries da onun arkasından köşeye çıkıyor ve sırtına sırtına vuruyor. Janela asla çantayı bırakmıyor. Şimdi Aries, Janela'yı belinden kavrıyor ve German Suplex! Janela elleriyle kavradığı çantayı asla bırakmayarak çantayla beraber düşüyor ve zil çalıyor! Janela hemen ringden kaçıyor, Aries ise şokta! Janela çantanın içini açıyor ve kontratta Atlas Şampiyonluğu maçı hakkı kazandığına dair bir metin yazıyor. Janela title shotı kaptı ve maçtan ayrılıyor şimdi.

atlas şampiyonluğu maçına katılım hakkı kazanan isim: joey janela

Maç ise kaldığı yerden devam ediyor. Aries ilerleyen kısımlarda bu defa da Michael Elgin ile bir kapışmaya giriyor, Elgin'ı bir şekilde alt etmeyi başarıp çantayı alacağı sırada Mahal onu ayağından tutup aşağı çekiyor ve sert bir Knee Strike! O sırada Elgin de ayaklanıp Mahal'ı çeviriyor kendine ve inanılmaz bir Lariat! Mahal havada takla atarak yere savruluyor. Elgin çanta için köşeye çıkacakken Aries onu ayağından tutup kavrıyor ve yere indiriyor. Ardından kısa bir gerilip Elgin'e doğru koşuyor ama Elgin'den oldukça hızlı bir reaksiyon ile gelişine Big Boot! Diğer tarafta da Cardona ile EC3 dışarıda kapışırken Elgin rahat rahat çantayı alıyor ve sonrasında çantayı açıp içine bakıyor. Bu kontrat da Atlas Şampiyonluğu maçı için! F4W maçının ikinci katılımcısı Michael Elgin oluyor.

atlas şampiyonluğu maçına katılım hakkı kazanan isim: michael elgin

Maç dört kişi ile devam ediyor. Aries, Cardona, Mahal ve EC3 ringde kalan isimler. Artık bir boş kontrat, bir de WHC maçına katılım için kontrat var! Bu dört isim arasında çetin bir aksiyon geçiyor. Aries bu geceki tüm dramatik kontrat kapışmalarında da yer almasının etkisiyle son aşamada adeta cinnet edasıyla diğer üç isme karşı ciddi bir dominasyon kuruyor. Üç isme de ayrı ayrı periyotlarda birer finisher uyguluyor ve ring artık ona kalmış durumda. İki çantaya da bakıyor şimdi, hemen seçim yapmak zorunda. İlk seçimine gidecekken birden karar değiştirip diğer köşeye çıkıyor ve çantayı alıyor! Çantayı açıyor şimdi ama kontrat boş! Aries resmen hayal kırıklığına uğruyor ve köşeye kapanıp ellerini başının arasına koyarak öylece oturup kalıyor. Bu sırada ayaklanan Mahal köşede o halde duran Aries'ın suratına tekmeyi koyuyor ve ardından kaldırıp Khallas vuruyor! Şimdi tek kalan WHC kontratı için hızlıca köşeye doğru koşarken EC3 birden ringe girip Mahal'a Lariat'ı koyuyor! O esnada Veer Mahaan burada ve köşeye çıkıp EC3'yi oyalamaya çalışıyor ama dışarıdaki Cardona, Mahaan'ı aşağı çekip Radio Silence vuruyor! Şimdi ringdeki EC3 ile bakışıp ringe giriyor ve bakışmanın ardından yumruklaşmaya başlıyorlar!

Maçın son bölümünde Mahal'ın da araya girmesiyle beraber keyifli bir drama izliyoruz. EC3, Mahal'ı One Percenter ile indirdikten sonra şimdi de Cardona'ya yönelse de Cardona, EC3'ye aniden sert bir forearm çıkartıyor! Sonrasında çok ani bir Radio Silence! Ardından son çanta için köşeye çıkıyor ve çantayı kapıyor! Zil çalıyor ve gecenin ana olayı sona eriyor! Matt Cardona, POP ana olayına adını yazdıran ilk isim oluyor!


dünya şampiyonluğu maçına katılım hakkı kazanan isim: matt cardona

Cardona sevincini kutlarken Genesis bu görüntülerle sona eriyor.

1*z9nATMcQk3SR5JA8uWS9xA.jpeg
 
Son düzenleme:

Styles Clash

littlefinger
Katılım
3 Tem 2023
Konular
96
Mesajlar
4,764
Beğeni sayısı
1,885
PG Nakit
510
Konum
Eyrie
Favori Güreşçi
AJ Styles
Bu şovu adam gözlerimin önünde yazdı :D

Pat McAfee, Muharrem İnce promosu kesmiş. Feast or Fired konseptni uyarlaman çok hoş oldu gerçekten yenilik farklılık hoş. Şovun ilk maçı güzel. Takeshita, Don Collis ile birlikte zirveye gider. Don Callis adeta littlefinger gibi Hurt Business'e salça olmaması falan hele. RVD ise çakallara yem olmuş. TT maçına gel. Papiçulo tayfa favorim ya. Aga bu Becky nasıl serbest hala orada gördükçe hayrete düşüyorum güzel denk geldi gerçekten. Maşallah Billie ve Peyton da gelmiş kaslı hırbolardan sonra gözümüz güzellik gördü. AJ Lee'nin sahalara dönüşü kutlu olsun. AJ vs Becky feudu da feci sarar. Herhangi Birer Adamlar mevzusu koparıyor beni. Riddle eşeği de buraya uyar bence. Joey Janela da feci uymuş. Merdiven maçını da beğendim. Elgin, Janela ve Cardona kemer hakkını alırken EC3, Aries ve Mahal üçün birini almış adeta. Son mevzularda Mahal ile EC3 arasında bir mevzu olabilir göreceğiz. :D Ellerine sağlık.
 

Nature Boy

güreşin muhtarı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
188
Mesajlar
7,288
Beğeni sayısı
2,312
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Haydi değerlendirelim.

Abi adam Feast or Fired maçını çarpmış alksdjlkasjdkaskdjksljdas.

Take a shit reisin burada köpek gibi push alacağı belliydi. Merakla bekliyorum nasıl yazacağını.

Hurt Business isminin hakkını vermiş bu arada. Sarrrrdı.

Zack Ryder kral burada main eventer olacaktır. Öyle böyle gelmiyor.

Lan Becky free agent mı? Boştaki adamları alıyoruz ayağına adam WWE'den bile çar düşürmüş. İzmirli ama şark kurnazı mübarek. Biz de sigara paketinden– Neyse konudan sapmayalım. IIconics ile Becky'nin karşılaşması ve buradan AJ Lee'nin gelmesi... @agaoglu23 askerde olmasaydı da şuraya inceleme yazsaydı. Tam onun kalemi.

Maç benim kalemim değil biliyorsun, ancak türü içinde iyi buldum. Cardona yorumumuz doğru çıktı. Jelly Nutella'yı dövecek adama meftun olacağımı bildirerek mesajı bitireyim.

Eline sağlık.
 

Centria

almancıların allahı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
213
Mesajlar
3,213
Beğeni sayısı
990
PG Nakit
330
Trevor Murdoch def. Jake Atlas
“Trevor Murdoch is mad, bad and dangerous,” Cornette said during a match between Murdoch and Nick Aldis. “He’s the only man I know that can strap a bucket of fried chicken on his back and ride a motor scooter across Ethiopia.”
 

Nature Boy

güreşin muhtarı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
188
Mesajlar
7,288
Beğeni sayısı
2,312
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
“Trevor Murdoch is mad, bad and dangerous,” Cornette said during a match between Murdoch and Nick Aldis. “He’s the only man I know that can strap a bucket of fried chicken on his back and ride a motor scooter across Ethiopia.”
Arkasındayız bu yorumun.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: