BAB Prime Wrestling Alliance (w/ Styles Clash & Nature Boy)


Styles Clash

littlefinger
Katılım
3 Tem 2023
Konular
96
Mesajlar
4,764
Beğeni sayısı
1,885
PG Nakit
510
Konum
Eyrie
Favori Güreşçi
AJ Styles
Inferno
21 Ekim 2024
Atlanta, Georgia

2. Bölüm

26 Men Aztec Warfare Match For PWA Championship


Maç başlamadan önce Melissa Santos maçın kurallarını hatırlatıyor. İlk iki güreşçi maça direkt olarak başlayacak. Ardından 90 saniyede bir güreşçi gelecek. Güreşçiler son kişi elenene kadar birbirlerini tuş ederek elemeye çalışacaklar. Maçta yabancı obje kullanma serbest olacak.

#1 Rey Fenix
#2 Sami Callihan


samii.png


İlk iki sırayı geçen haftadan husumetli olan iki adam paylaşıyor. Sert bir başlangıç oluyor. Ancak bir türlü birbirlerini eleyemiyorlar.

#3 Jake Crist

oVe üyeleri ringde iki kişi oluyor ve Fenix iki adama karşı mücadele vermeye çalışıyor ama üstünlük oVe’de.

#4 Flamita

Fenix’in imdadına Flamita geliyor. Flamita kasırga gibi esiyor ve partnerini iki çakaldan kurtarıyor.

#5 Riddick Moss

ff251-16858131469045-1920.jpg


Riddick Moss’a girişte Emma eşlik etse de Moss tek başına geliyor ve ring boşken mikrofon alıp promo kesmeye başlıyor. Bu maçı şöyle kazanacağım böyle kazanacağım derken Sami Callihan gelip ona saldırıyor ve Cradle Killer + Tuş buluyor. Riddick Moss iddialı geldiği maçtan ilk elenen kişi oluyor.

Elenen: Riddick Moss Eleyen: Sami Callihan

#6 El Hijo Del Vikingo
#7 Flip Gordon

Captura-de-Pantalla-2021-08-11-a-las-13.39.56.png
flip-gordon-bp-1.jpg


El Hijo’nun akabinde Flip Gordon geliyor. İkili direkt kavgaya tutuşuyor. Ardından yerde yuvarlanıp peş peşe tuşa gidiyorlar. En sonunda Flip Gordon başarılıyor.

Elenen: El Hijo Del Vikingo Eleyen: Flip Gordon

Fakat bunun üzerine El Hijo gidip Flip’e saldırıyor ve nihayetinde Rey Fenix de Gordon üzerinden tuşu buluyor.

Elenen: Flip Gordon Eleyen: Rey Fenix

#8 Mason Madden
#9 Tyler Breeze


Flamita ve Rey Fenix ortak çalışıyorlar ve Jake Crist’in icabına bakıyorlar. Flamita, Crist’i tuş ediyor.

Elenen: Jake Crist Eleyen: Flamita

#10 James Storm

james-storm.jpg


James Storm iyi bir giriş yapıyor. Önüne önce Tyler Breeze çıkıyor onu Last Call ile tuş ettikten sonra bir posta da Mason Madden’in tadına bakıyor ve onu da tuş ediyor.

Elenen: Tyler Breeze Eleyen: James Storm
Elenen: Mason Madden Eleyen: James Storm

#11 No Way Jose
#12 Tom LaRuffa
#13 Enzo Amore
#14 Babatunde

image


Babatunde geldiği gibi ringi domine ediyor. Önce Flamita’yı ardından da No Way Jose’i eliyor.

Elenen: Flamita Eleyen: Babatunde
Elenen: No Way Jose Eleyen: Babatunde

#15 Mansoor

Mansoor girişini yaptıktan sonra Babatunde, Tom La Ruffa ile kavga eden Enzo’yu ensesinden yakalayıp oracıkta infaz ediyor.

Elenen: Enzo Amore Eleyen: Babatunde

#16 El Mesias

El-Mesias-Ricky-Banderas-PR.png


El Mesias’a girişte Catrina eşlik ediyor, Mesias ringe yalnız başına geliyor ama. Bu arada James Storm, Mansoor’u Last Call ile Allah’ına kavuşturup tuş ediyor.

Elenen: Mansoor Eleyen: James Storm

#17 Elias
#18 Madman Fulton
#19 Donovan Dijak

intro-1719989361.jpg


Donovan ile Babatunde yüzleşiyor. Babatunde ringin dışına boyladıktan sonra Donovan, Tom La Ruffa’yı ensesinden tuttuğu gibi infaz ediyor. Ancak Babatunde elinde sandalye ile ringe girip Donovan’a peş peşe saldırıyor ve Babatunde de Donovan’ı tuş edip elemiş oluyor.

Elenen: Tom LaRuffa Eleyen: Donovan Dijak
Elenen: Donovan Dijak Eleyen: Babatunde

#20 Mr. Anderson
#21 Penta El Zero

mr-ken-anderson-kennedy-wwe-tna-nwa.jpg
Pentagon-Jr.jpg


Penta rüzgar gibi esiyor. Geldiği gibi oVe’den Madman Fulton’u eliyor. Bunun üzerine kardeşi Fenix ile ortaklaşa Sami Callihan’ı elemek istiyorlar ancak Sami direniyor ve Penta’yı pasifize edip Fenix’e Cradle Killer yapıyor ve onu eliyor.

Elenen: Madman Fulton Eleyen: Penta El Zero
Elenen: Rey Fenix Eleyen: Sami Callihan

#22 Jake Hagger

image18243.jpg


Jake Hagger girişini yaparken Elias ile Mr. Anderson arasında mücadele izliyoruz. Elias, Anderson’a gitarı ile vurmak isterken ıskalıyor ve Anderson’an Mic Check geliyor Elias eleniyor. Hagger ve Storm ise ortaklaşa El Mesias ile uğraşıyorlar ancak Mesias, Hagger’ı ringin dışına yolluyor ve Storm’a da Dagger Through The Heart yapıyor ve Storm’u tuş ediyor. Fakat El Mesias daha ne olduğunu anlamadan Hagger kendo stick ile ona saldırıyor ve Patriot Bomb yaptıktan sonra tuşu bulup Mesias’ı eliyor.

Elenen: Elias Eleyen: Mr. Anderson
Elenen: James Storm Eleyen: El Mesias
Elenen: El Mesias Eleyen: Jake Hagger

#23 Fandango

Fandango girişini yaparken Babatunde ringdeki diğer isimlerden linç yiyor ancak tuş gelmiyor. Mr. Anderson ise ayakta ve Mic Check için bekliyor ancak birisi ona arkadan gitarı ile saldırıyor ve bu kişi Elias! Elias hakemler eşliğinde oradan uzalaştırılıyor. Bu arada Babatunde yerde yatan Anderson’a elini koyuyor ve tuş ediyor…

hq720.jpg


Elenen: Mr. Anderson Eleyen: Babatunde

#24 Hernandez

Hernandez hızlı bir giriş yapıyor. Bu arada Penta, Fandango’yu eliyor.

Elenen: Fandango Eleyen: Penta El Zero

#25 Joe Hendry

intro-1729177586.jpg


Joe Hendry geldiğinde arena yıkılıyor adeta. Herkes onu şampiyon olarak çağırıyor. Hendry ringe girdiğinde ise tüm herkes Babatunde’ye karşı birleşiyor. Babatunde herkesten finisher yiyor. En sonunda Sami Callihan tuş ediyor.

Elenen: Babatunde Eleyen: Sami Callihan

#26 Alberto El Patron

ADR.jpg


Ringde kalan isimler: Sami Callihan, Penta El Zero, Jake Hagger, Hernandez, Joe Hendry ve Alberto El Patron.

Alberto El Patron, Ricardo Rodriguez’in özel anonsu ile geliyor. Maça hızlı bir giriş yapıyor. Hendry-Hernandez, Hagger-Patron, Callihan-Penta kavgası oluyor ayrı köşelerde. En sonunda Penta, Callihan’ı eliyor. Fakat birkaç dakika sonra da Hagger, Penta’yı eliyor. Hendry de bu arada Hernandez’i tuş ediyor.

Elenen: Sami Callihan Eleyen: Penta El Zero
Elenen: Penta El Zero Eleyen: Jake Hagger
Elenen: Hernandez Eleyen: Joe Hendry

Ringde kalan isimler: Jake Hagger, Joe Hendry ve Alberto El Patron

Alberto, Ricardo Rodriguez’in yardımı ile Jake Hagger’ı indiriyor ve ona superkick yaptıktan sonra tuşa gidip onu eliyor.

hq720.jpg


Elenen: Jake Hagger Eleyen: Alberto El Patron

Ringde kalan isimler: Joe Hendry ve Alberto El Patron

Joe Hendry muazzam bir destek oluyor. Alberto ile yüzleşiyor. Onunla mücadele ediyor. Tam tuşu bulacağı esnada ise Ricardo Rodriguez engel oluyor. Hendry bunun üzerine Ricardo’yu saldırıyor ve onu etkisiz hale getiriyor. Ancak bu esnada Alberto kendisini toparlıyor ve Superkick ile Hendry’i indiriyor. En sonunda tuşa gidiyor: 1…2…3!

Elenen: Joe Hendry Eleyen: Alberto El Patron

Kazanan ve ilk PWA Şampiyonu: Alberto El Patron

alberto-del-rio-world-title.jpg


Dario Cueto ve Vickie Guerrero birlikte geliyorlar ve Dario kemeri Alberto El Patron’a takdim ediyor. Alberto El Patron kemeri ile poz verirken şov sona eriyor.​
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,618
Mesajlar
16,738
Beğeni sayısı
4,301
PG Nakit
3,355
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Şu Aztec Warfare ile kemer mevzularından sıyrılma fikri harbi çok iyi ya, mis gibi aradan çıkardın valla. Okumaya başlayalım bakalım maçı.

Riddick Moss'un hemen elenişe hala patlıyorum puhahahahahahaahahahahahahahahaha, herife yazılan haberin üstüne daha da komik geldi şu iş. Hijo da hızlıca gitmiş, Gordon'dan süper başlangıç derken o da hemen gitti. Maç ilk 5'ten sonra feci akmaya başladı yalnız git gel işleri bakımından. Offff James Storm babanın soyadı gibi giriş bizi ıslattı, veteran adam her zaman avantajlıdır şöyle maçlarda. 11-14 arası giren adamlar komple patlattı ya ksjsdflsfdkkjlfdsdfsljk. BABATUNDE ağabeyin hazırladığı balık.. of offff manyağıyız bu adamın. Oooooo oooohhhhh Donovan'ı bile çatır çutur yedi herif nasıl yenicen abi? Elias-Anderson eşleşmesi mi... Şu iş feuda dönecektir yalnız da, neler çıkacak çok merak ediyorum süper eşleşme zira. Babatunde hala cinayet işlemeye devam ediyor. Aha Sami Callihan eledi Babatunde'yi, Callihan'ın maç içindeki emeğini düşünürsek hak ettiği bir spottu makul seçim olmuş. Derkennnn 26'dan gelen adam... Muharrem İnce şekli saygı duruşuna geçtik, DEVLET GÖREVİNİ YAPMALI. Hernandez'in dümenden son 4 yapış bi miktar tıslattı… Galibi önceden spoiler aldığım için pek hypelanamadım tabii son kısma ama El Patron son 3'ü komple domine ederek iyi bir kemer galibiyeti almış oldu. İlk şampiyon için çok doğru bir seçim gerçekten, ben akılla kalbi çeliştirip Hendry'e kemeri verirsin diye düşünmüştüm ama El Patron çok daha mantıklı kesinlikle ilk kertede. Eline sağlık ağabey, keyifli bir maç olmuş. Kemer galibinin yanı sıra belli başlı feudların da altının tabiri caizse fosforlu kalemle çizildiği güzel bir maç olmuş. Biz de yarın akşam Genesis #2'yi droplayacağız bir aksilik çıkmazsa.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: