BAB EVRENİ Million Dollar Wrestling


Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
145
Mesajlar
6,134
Beğeni sayısı
1,858
PG Nakit
1,090
Konum
Nostr
Öncelikle şirketin hikayesine ilk yorumda bir şey yazmamışım. Ona değinelim kısaca ilk segmentle beraber. Bu konu ben Gulas-Welch Wrestling Enterprise’ın modern hali olacağım diye bağırıyor. Umarım bu koşullarda George Gulas patlamaz. Battle Royale muhabbeti bu kadar erkenden ilginç olacak. Gecenin sonunu bekliyorum. Onun dışında bozdurmalı kemer mantığını çok tutmadığımı söyleyeyim ancak şu koşullarda ve “Xchange” ismi ile bu işe en uygun yerin bu şirket olduğunu da söylemek lazım. Ppv’i de bekliyoruz merakla
Colby Corino’yu yedirdiğin adama bak hoca. Mola paspasına koydum seni. Bu nedir ya!
Enzo’nun başı bu gece ağrıyacak gibi. Devam.
Kadınlar divizyonu işine farklılık olsun diye girmemiştim ancak yapılıyor olması güzel. Ancak kazanan isimler yine ters bize.
Lucha isteyen meksikaya gitsin. Düsturumuz bellidir bu konuda. Ancak Tigre Uno gördüğümüz luchadorlardan farklı bir kasaya benziyor. Tipe bak, evlerden ırak! Takip edeceğiz onu da.
Young GOAT abiyi de Da Pope babayı da severim. Da Pope’u face olarak ayrı sevsem de bu hali de sardı. Devamını bekliyorum.
Battle Royale her zaman güzel iştir. Sardı vallahi. Sanırım sonunda eleyen ve elemede bir botch olmuş ama o da nazar boncuğu olsun. Ted Sr.nin oğlana üvey evlat muamelesi çekmesi fena bağırttı. Batista kemeri alacaktır.

Eline sağlık.
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,791
Beğeni sayısı
1,142
PG Nakit
730
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane

dst1w0w.png


Million Dollar Championship Match
Ted DiBiase Jr. vs. Batista vs. Thom Latimer

MDW News - #1
• Treasure Triumph'ta gerçekleşecek olan Million Dollar Championship maçı, grafiğiyle birlikte duyurulmuş.
• Ted DiBiase Sr.'in Thom Latimer'in ilk gece performansından çok etkilendiği gelen haberler arasındaymış.
• XChange Championship maçının 4 katılımcısının şovdaki maçlar sonucunda geriye kalan 4 katılımcısının ise bizzat Ted DiBiase Sr. tarafından belirlenmesiyle beraber 8 kişiyle gerçekleşmesi bekleniyormuş. Maç türünün ise merdiven maçı olacağı kulislerde dolanıyormuş. Şirketin yakın zamanda bu konu hakkında bir duyuru geçecekmiş.
• Şirket Myron Reed'in sakatlığının sona erdiğini, önümüzdeki şovda yer alabileceğini açıklamış.
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,791
Beğeni sayısı
1,142
PG Nakit
730
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Katılım
2 Tem 2023
Konular
140
Mesajlar
5,683
Beğeni sayısı
1,254
PG Nakit
1,000
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
abi şirketin arkaplan hikayesi acayip iyi, keşke aklıma gelseydi dedirtti valla. benden de bin kat iyi roster çıkarmışsın isim olarak. şovun açılışını baba yapmış, tertemiz konuşmuş tam olması gerektiği gibi. ted dibiase’nin aldığı title shot da acayip iyi, çok iyi fikir. turnuva vesaireden ziyade hızlı bir süreç beni daha çok sarıyor. battle royale.. bu işte varsın hacı, süper. xchange tertemiz kemer de ne maçıyla verilecek onu anlamadım, söylemedin herhalde. kadınlar işinde yokuz onlara yorum yapılmayacak. Kenny King ağabey için kurşun atarız ya, bayağı seviyorum. Kazanması da süper olmuş, sıkışık rosterda kemer için de aday olabilir. Enzo’nun ön planda olmasını ben daha çok seviyorum, Cass beni o kadar çeken bi isim değil. TTC için bayağı büyük adaylar, umarım alırlar. Kadınlara yorum yok hacı demiştik. Uno’nun aldığı maç muhtemelen acayip keyifli geçmiştir, izlemek isterdim. Kazanan tercihi de doğru olmuş bana göre ama kemeri alabileceğini zannetmiyorum. THE POPE. Müthiş sekans, karakteri çok iyi tanımlamış. Açık ara favorilerimizden şirkette. Ana olayın yazımı çok hoşuma gitti, ne yorucu olmuş ne de bomboş. Tam tadında ağırlığını hissettirdi ve bir yandan okuttu bir nefeste kendini. Ben direkt Batista bekliyordum sonuç, Latimer ağabey kim pek tanımıyorum ben ama taştaşlı duruyor. BABA KENDİNE TAM YAKIŞANI YAPMIŞ KAFAYI YEDİK SONDA AJDKJSKDKDKDJSKKDKSJF Müthiş düşünmüşsün, eline saglik agabey. Bekliyoruz sıradaki şovu.
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,791
Beğeni sayısı
1,142
PG Nakit
730
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
jgry2pz.png


27 temmuz 2023, perşembe
CA$H #2
CHI Health Center Omaha
Omaha, Nebraska


riznxjq.png

sfmfs43.png


Şovu Ted DiBiase Jr. ile Maryse açıyor. Ted DiBiase Jr. şirketin ilk şovunda babasının yaptıklarının kabul edilemez olduğunu, Batista ve Thom’un ikisinin birden bu maçı kazanmadığını; ikisinin birden bu maçı kaybettiğini söylüyor. Kendisi babasını bundan çok farklı birisi olarak tanımış yıllarca ve şu an çok büyük hayal kırıklığı yaşıyormuş.

d8nzgxb.png


Derken onu Ted DiBiase Sr. bölüyor ve asıl hayal kırıklığını kendisinin yaşadığını çünkü oğlunun böylesine ufak bir problem karşısında bile yaşadığı çaresizliği gördüğünü söylüyor. DiBiase’ler jenerasyonlardır herhangi bir sorunu en kolay çözebilen insanlardan oluşurmuş. Bundan dolayı hayal kırıklığı yaşadığını, ancak onun bu lafları sonrası hayal kırıklığının yerini öfkenin almış olduğunu söylüyor. Ardından şirketteki herkesin Million Dollar Championship için bir sınavdan geçtiğini, ancak oğlunun geçmediğini söylüyor. Kendisi bu gece kemer maçındaki hakkını savunmak için Ted DiBiase Sr.’in seçtiği bir isme karşı maça çıkacakmış. Ted DiBiase Jr. yine öfkeden gözü dönerken, bizler de bu görüntüyle beraber reklama gidiyoruz.


riznxjq.png

XChange Championship Qualifying Match
The Pope def. Willie Mack


11rpjrx.png


The Pope maçı başından sonuna kadar domine ediyor ve maçı DDE ile kazanıyor. Ardından maçtan sonra Willie Mack’in göğsünün üzerine ayağını basıp bir mikrofon alıyor ve Willie Mack’te günahların en büyüklerinden olan oburluk olduğunu söylüyor. Ancak The Pope bir söz vermiş ve kendisi sözlerini ne pahasına olsun tutarmış. Geçen hafta da dediği gibi, artık şirketin günahkarlardan korkmasına gerek yokmuş. Sıra hepsine gelecekmiş.

riznxjq.png

bpqep9s.png



Arka alanda kameralarımız Tessa Blanchard’ı çekiyor. Kendisi koridor boyunca Chelsea Green’i arıyor ve en sonunda buluyor. Tessa Blanchard Chelsea Green’e onun gördüğü en büyük beceriksiz olduğunu, sadece kısa bir süre soluklanmasına bile izin vermeden maçı kaybettirdiğini söylüyor. Tessa Blanchard iyiden iyiye vitesi arttırırken araya Robert Stone giriyor ve müvekkilimle böyle konuşamazsın diyor. Chelsea Green’de onun arkasında biraz rahatlamış gibi dururken, Tessa Blanchard yumruk atacakmış gibi yapıyor Robert Stone’a ama atmasına bile gerek kalmadan Robert Stone Chelsea Green’in arkasına saklanıyor. Ardından oraya birkaç görevli ve Ted DiBiase Sr. geliyor. Burasının bir güreş şirketi olduğunu ve kozlarını ringde paylaşmaları gerektiğini söylüyor. Chelsea Green bu karardan çok mutlu olmasa da yoluna devam etmek istiyor ancak Ted DiBiase Sr. onu durduruyor. Bugünkü maç Tessa Blanchard’a karşı Robert Stone olacakmış.

rib67uw.png


riznxjq.png

Tessa Blanchard def. Robert Stone w/ Chelsea Green

qjfh7u3.png


Robert Stone maçın büyük bir bölümünde diş gösterse de maçın sonlarına doğru Tessa Blanchard üstünlüğü iyice ele alıp Buzzsaw ile kazanıyor maçı. Maçtan sonra galibiyetini kutlarken arkadan Chelsea Green saldırıyor Tessa’ya ve yerde baya stompluyor onu. Daha sonrasında Robert Stone’u kaldırıyor yerden ve Robert Stone ile Chelsea Green daha yeni ki maçın sonucundan bağımsız zaferlerini kutluyorlar.

8texfu2.png


riznxjq.png

XChange Championship Qualifying Match
Myron Reed def. Suicide

1lq0opu.png


Myron Reed geçen haftaki saldırıların etkisini tam anlamıyla atlatamasa da güzel geçen bir maçın sonucunda mücadeleyi kazanmayı başarıyor. Maçtan sonra o da bir mikrofon alıp The Pope’a yaptıklarını ödeteceğini, onun peşini bırakmayacağını, o nereye giderse peşinden onun da gelip bunun bedelini ödeteceğini söylüyor.

riznxjq.png

2y8hzas.png


Arka alanda Batista’yı görüyoruz, kendisi birisiyle konuşuyor ve bu kişi Ted DiBiase Jr.! Ted DiBiase Jr. Batista’nın maçtan çekilmesini istiyor. Eğer maçtan çekilmezse bu şirketin babasının olduğunu ve onu hayatında görebileceği en kötü mobbinge maruz bırakacağını söylüyor. Batista ise Ted DiBiase Jr.’a gülüyor ve hemen ardından onu yanı başlarında bulunan yemek masasına spinebusterlıyor! Ted DiBiase Jr. acı içinde kıvranırken, Batista oradan ayrılıyor. Devamında ise sağlık görevlileri geliyor ve sağlık görevlilerin arkasında Ted DiBiase Sr.’un olduğunu da görüyoruz. Kendisi büyük bir hayal kırıklığının eşliğinde tüm olan biteni izliyor.

riznxjq.png

Ezekiel Jackson def. Mason Ryan

d9cazru.png


Maç başlamadan önce anonsta bu maçın Ted DiBiase Sr.’un özel isteğiyle gerçekleştiği belirtiliyor. Maçı Ezekiel Jackson The Book of Ezekiel ile kazanıyor. Maçtan sonra Mason Ryan’ın büyük bir üzüntüyle arka alana döndüğünü görürken reklamlara gidiyoruz biz de.

riznxjq.png

9hyrzqv.png


Arka alanda Sin Cara Tigre Uno’yu yakalayıp tebrik ediyor. XChange Championship’i umarım onun kazanacağından bahsediyor. Geçen hafta gerçekleşen maçın çok keyifli olduğunu, eğer şampiyon olabilirse bunu yeniden yapmak isteyeceğini söylüyor. Tigre Uno’da ona samimi bir teşekkür edip, sarılıyor ve ikili yollarına devam ediyorlar.

riznxjq.png

bglkqx2.png


Gerçekleşen son maçtan sonra Mason Ryan hem öfkeli hem üzgün bir şekilde yürüyor arka alan koridorlarında. O sırada bir ses, içindeki bu öfkeyi boşa harcamaması gerektiğini, bu öfkenin aslında büyük bir iyiliğe dönüşebileceğini söylüyor. Mason Ryan ise etkilenmiş şekilde sesin olduğu karanlık yöne doğru giderken kameralarımız kapanıyor.

riznxjq.png

bgl329a.png


I Came From Money! Ted DiBiase Jr. maçı için girişteki yerini alıyor ve rakibini beklemeye başlıyor.

swq594d.png


REBORN! Curtis Axel, Ted DiBiase Sr.'un oğlu için seçtiği rakip olarak ringin yolunu tutuyor.

Ted DiBiase Jr. vs. Curtis Axel

Maçın çoğunluğu Curtis Axel üstünlüğünde geçiyor, Ted DiBiase Jr.’in gecenin erken saatlerinde yaşadığı durumun onu sıkıntıya soktuğu belli oluyor epey. Ancak maçın sonlarına doğru bir an yakalıyor Ted DiBiase Jr. ve…

l3yps84.png


DREAM STREET! Tuşa gidiyor Ted DiBiase Jr. ….1! ….2!

….3!

Kazanan: Ted DiBiase Jr.

bfje4jr.png


Ted DiBiase Jr. maçı kazanıp hakkını korumayı başarıyor. Maç sonu galibiyetin tadını Maryse ile çıkarıyor ancak…


d8nzgxb.png


Ted DiBiase Sr! Oğlunu tebrik etmek için geliyor Ted DiBiase Sr. ve elini uzatıyor oğluna ancak oğlu babasının uzattığı eli sıkmayıp arka alanın yolunu tutuyor. Kameralarımız eli havada kalan Ted DiBiase Sr. ile beraber kapanıyor.

owv8z9t.png
8bnhy6z.png


CA$H
Million Dollar Wrestling
™ & © 2023
all rights reserved
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: